Yargı Pars Savcı Haberleri

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-2023 15:40

Yargı'nın Savcı Pars'ından romantik poz! Mehmet Yılmaz Ak ilk defa sevgilisiyle paylaşım yaptı

Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.

Magazin 03-05-2023 20:27

Yargı’nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın eski sevgilisini görenler çok şaşırdı! 14 yaş küçük ünlü isimle...

Yargı dizisinde Savcı Pars karakterini Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Yargı’dan ayrılığı adeta bomba etkisi yaratan Ak’ın eski sevgilisini görenler çok şaşırdı. Başarılı oyuncunun kendisi gibi ünlü olan Türkiye tescilli güzeli eski sevgilisi ile arasında 14 yaş fark vardı.

Magazin 06-03-2023 09:17

Yargı Pars savcı diziden ayrılıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı nedir? Yargı dizisinde üzen gelişme...

Yargı dizisinin Pars savcısı ayrılık haberleri ile gündemde. Reyting rekortmeni diziden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Açıklama sonrasında izleyiciler 'Yargı Pars savcı diziden ayrılıyor mu?, Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir?' gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki gerçekten Yargı Pars savcı diziden ayrılıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı nedir? İşte detaylar...

Magazin 05-03-2023 21:47

Yargı Pars Savcı

Yargı Pars Savcı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yargı Pars Savcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden ayrıldı mı? Yargı dizisinde Pars savcı öldü mü? Sosyal medyada yorum yağdı

Yargı dizisinde Pars savcının ölüp ölmediği merak ediliyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı her hafta pazar akşamları ekranlara geliyor. Dizide Pars karakterine Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Yayınlanan son bölüme patlayan bomba damga vurdu. Peki, Yargı dizisinde Pars savcı öldü mü? Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Magazin 23-01-2023 09:52

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın eski sevgilisi bakın kimmiş! 14 yaş küçük sevgilisi de ünlü çıktı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak gerek oyunculuğu, gerek yakışıklılığı ile büyük bir hayran kitlesine sahip. Savcı Pars karakteriyle adından sıkça söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak'ın eski sevgilisinin kim olduğu öğrenenler kısa süreli bir şok geçiriyor. Ünlü oyuncunun kendinden 14 yaş küçük eski aşkı da ünlü isim çıktı....

Magazin 04-01-2023 15:00