Pınar Haberleri

Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasına Ebru Şancı'dan bomba yorum

Pınar Sabancı'nın konuğu olan Ceyda Düvenci "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun…" deyince sosyal medyada gündem oldu. Eski manken Ebru Şancı bu yorumu görünce kendini tutamadı.

Magazin 06-05-2024 08:34

Furkan Andıç, Katarsis’te itiraf etti! Şiddet, aldatılma... Sevgilisi en yakın arkadaşıyla...

Son günlerde Cadı filmiyle gündemde olan Furkan Andıç, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Gökhan Çınar'a özel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulunan Andıç aldatıldığını söyledi.

Magazin 05-05-2024 14:12

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 02-05-2024 14:46

Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesajı görünce okları Metin Akpınar'a çevirdi!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Bu dönemde sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Nebioğlu, kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 27-04-2024 16:13

Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'ın babalık davası çok konuşulmuştu! Uğur Dündar'ın 'beni iğfal etti' sözleri başına iş açtı... O gazete küpürü dosyaya eklendi

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edildi. Ancak Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' diyerek açıklama yaptı. Dilara ise, DNA sonucuna itiraz etti. Uğur Dündar'ın babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. O gazete küpürü dava dosyasına eklendi.

Magazin 26-04-2024 15:32

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin 22-04-2024 11:37

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-2024 11:06

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-2024 15:56

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-2024 12:40

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 20-04-2024 09:18

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-2024 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-2024 12:21

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-2024 13:47

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-2024 12:08

Uğur Dündar iddialar sonrası art arda açıklama yaptı! Kızı var mı? Mahkemenin gizlilik kararı olmasa...

Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya iddia edildi. Dündar açıklaması sonrası durumun gündemde kalması sonrası önce Müge Anlı'ya mesaj attı ardından sosyal medyada paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-2024 13:02

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da annesini arıyor! Meğer İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış... İşte o fotoğraf

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu şimdi de Müge Anlı canlı yayınında annesini arıyor. Annesi ile 10 yıldır görüşmediğini dile getiren Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ağızları açık bıraktı. Annesinin İbrahim Tatlıses filminde de oynadığını dile getiren Duygu Nebioğlu'nun annesinin fotoğrafı ilk kez canlı yayında verildi. İşte o fotoğraf...

Magazin 17-04-2024 11:06

Metin Akpınar’ın kızı “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi! Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'Manken gibi bir kadın'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” diyen Nebioğlu'nun sözlerinden sonra Uğur Dündar açıklama yapmak zorunda kaldı. Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2024 09:26

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-2024 08:26

Uğur Dündar için 'babalık' iddiası! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Türkiye öğrenecek demişti, açıklama geldi

'Biyolojik babalık' iddialarına bir yenisi daha eklendi. Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Bir anda gündem yaratan babalık iddialarının ardından gazeteci Dündar'dan da açıklama geldi.

Magazin 16-04-2024 07:09

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan annesine dair ilginç sözler! Zorla çıkacak ortaya

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. Duygu Nebioğlu sosyal medyada annesine dair konuşarak "Zorla çıkacak ortaya" dedi.

Magazin 11-04-2024 13:49

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-2024 22:47

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-2024 08:38

Hasan Can Kaya Pınar Sabancı'ya konuk oldu! Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleri sosyal medyayı salladı! 'Belli ki çok arsız...'

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu Konuşanlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya oldu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleriyle herkesi şaşırttı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-04-2024 14:37

Demet Akalın eskiye götürdü! Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur

1990 yılında Miss Globe'a katılan şarkıcı Demet Akalın, yarışmanın birincisi Gülay Pınarbaşı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akalın, fotoğrafa "Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur" notunu düştü.

Magazin 05-04-2024 10:43

Eşini genç aşkı için bırakmıştı! Somer Sivrioğlu Aslı Turanlı ile samimi halde görüntülenince kızdı

Şef Somer Sivrioğlu kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce de genç aşkı Pınar için 18 yıllık evliliğini bitiren Somer Şef kameralardan rahatsız oldu.

Magazin 04-04-2024 15:04

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 04-04-2024 07:55

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-2024 15:57

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-2024 17:44

Pınar ve Sema birbirine girmişti! Acun Ilıcalı itiraf etti: Dışarıda...

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in yarışmadan ayrılınca Acun Ilıcalı'dan özür dilemiş. Ilıcalı ikili arasında süren gerilime dair ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 18-03-2024 15:47

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-2024 13:27

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-2024 09:17

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-2024 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-2024 07:32

Yargı'da tepki çeken sahneler! Selen Görgüzel Sema Ergenekon'u destekleyince...

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un yazdığı bir sahne büyük tepki gördü. Dizideki Tuğçe karakterinin ilk görevinde tecavüze uğrayarak öldürülmesi sahnelerine eleştiri yağdı. Selen Görgüzel senariste destek verince o da tepki çekti.

Magazin 14-03-2024 07:29

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-2024 10:18

Yargı'daki o sahne tepki çekti! Kanım dondu iması bile kötü

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'nın son bölümündeki final sahnesi sosyal medyada tepki çekti. Kadın polisin başına gelenleri görenler "Kanım dondu iması bile korkunç" yorumlarında bulundu.

Magazin 11-03-2024 10:18

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-2024 10:37

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-2024 14:46

Diskalifiye olan Sema Aydemir'e açık açık sordu: Tuvalet...

Pınar ile kavga ederek yarışmadan diskalifiye olan Sema Aydemir döner dönmez yayına katıldı. Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Sema'ya tuvalet sorusu geldi. Sema Aydemir adada tuvalet olayının nasıl olduğunu açıkladı.

Magazin 03-03-2024 09:18

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-2024 15:24

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-2024 13:15

Diskalifiye olan Sema'nın ikizi Seda'dan Pınar'a çok ağır sözler! Lanet olsun

Sema ve Pınar arasında yaşana kavga gündeme bomba gibi düşmüştü. Sema'nın diskalifiye olması sonrasında Seda Ocak Pınar'a konseyde çok ağır ifadeler kullandı. Seda Ocak'ın sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 28-02-2024 07:32

Sema Aydemir diskalifiye edildi! Eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'dan destek paylaşımı geldi

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Sema Aydemir ile Pınar Saka temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yaptığı açıklamada Sema'nın Survivor All Star 2024'de devam edemeyeceğini belirtti. Birçok ünlü isimden Sema'ya destek geldi. Destek veren isimlerden biri de eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı oldu.

Magazin 27-02-2024 15:00

Survivor'dan diskalifiye olan Sema'dan flaş açıklama! Yenildim! Bu utanç...

Survivor Pınar ile gece yarısı kavga eden ve gözündeki morlukla dikkat çeken Sema Aydemir diskalifiye oldu. Diskalifiye sonrası telefonunu alan Sema hemen bir paylaşım yaptı ve sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-02-2024 10:55

Survivor Seda Ocak kardeşi Sema'nın diskalifiyesini duyunca Pınar'a bakın ne dedi

Survivor'da gece yarısı çıkan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Sema geldiğinden beri sürekli gerilim yaşadığı Pınar ile birbirine girdi. Sema'nın diskalifiye edilmesi sonrasında karşı takımda yer alan kardeşi Seda Ocak ise bakın ne dedi.

Magazin 27-02-2024 10:30

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema'nın Pınar'a saldırma sebebi ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılarının performansları kadar kavgaları da programa damga vuruyor. Her gün neredeyse bir kavganın yaşandığı Survivor All Star'da bu kez Sema ve Pınar arasında tartışma çıktı. İkili birbirine vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a saldırmasının nedeni ortaya çıktı. İşte kavganın detayları...

Magazin 26-02-2024 23:29

Sahra Işık Pınar-Sema kavgasını görünce paylaştı! Çok yakında birileri diskalifiye olacak

Pınar ve Sema arasındaki büyük kavganın ardından yarışmayı terk eden Sahra Işık olay bir paylaşıma imza attı. Dominik'ten yeni dönen Sahra Işık "Çok yakında birileri diskalifiye olacak" dedi.

Magazin 26-02-2024 09:15

Yargı'nın Cennet'i Tuğba Çom diziden ayrıldı! İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam

Yargı dizisinde oğlunu öldüren Cennet karakterine hayat veren Tuğba Çom diziye veda etti. Sosyal medyadan da seyirciye veda eden başarılı oyuncu "İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam" dedi.

Magazin 26-02-2024 08:15

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-2024 07:12