Gökhan Özoğuz Haberleri Ve Son Dakika Gökhan Özoğuz Haberleri

Gökhan Özoğuz Haberleri Ve Son Dakika Gökhan Özoğuz Haberleri

11 Ekim 1976 İstanbul doğumlu olan Gökhan Özoğuz şarkıcı ve müzisyendir. İkiz kardeşi Hakan Özoğuz ile kurdukları Athena grubunun solistidir. Athena grubu ile pek çok başarılı albüme imza atan Gökhan Özoğuz ve kardeşi 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "For Real" adlı şarkıyla temsil ettiler. Dördüncü olan şarkı 195 puan topladı ki böylece o tarihe kadar Eurovision’da en çok puan toplayan şarkı oldu. Müzik kariyerinin yanında O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar yapımlarında rol almıştır. Bunun yanın da O Ses Türkiye adlı müzik yasrışmasında jüri üyeliği yapmış izleyicilerin beğenisini toplamıştır. 2012 yılında Melis Ülken ile evlenmiştir.

Gökhan Özoğuz Haberleri

Nurgül Yeşilçay Athena konserine gidip 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' demişti! Gökhan Özoğuz'dan cevap gecikmedi! 'Çok tatlı bir kadın ama...'

Geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat'la birlikte Athena konserine giden güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştıklarını söylemişti. Yeşilçay'ın 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' sözleri sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Gökhan Özoğuz'dan cevap gecikmedi...

Magazin 20-12-2023 14:40

Oğluyla Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz'a fena patladı! Sakın gözünüzde büyütmeyin

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay Londra'da okuyan oğlu Osman Nejat'a kavuşmanın sevincini yaşadı. Oğluyla birlikte Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştıklarını paylaştı.

Magazin 16-12-2023 09:01

Lenfoma tedavisi görüyordu! Hakan Özoğuz sağlık durumunu açıkladı

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından son durumuna dair bilgi veren Özoğuz tedavisinin bittiğini duyurdu.

Magazin 14-06-2023 17:26

Gökhan Özoğuz'dan sitem! Hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş...

Sosyal medyada gündeme dair her zaman fikrini söyleyen ve siyasileri de çekinmeden eleştiren Gökhan Özoğuz son paylaşımıyla dikkat çekti. "Hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş..." diyerek bakın ne paylaştı.

Magazin 12-04-2023 14:09

Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye sert ifadeler: Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir!

Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisini eleştiren sanatçıları ‘sözde sanatçı’ diye hedef alınca gündem oldu. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye sert tepki geldi.

Magazin 27-03-2023 11:08

Gökhan Özoğuz kansere yakalanan kardeşi Hakan Özoğuz'un son durumunu açıkladı

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına katılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, lenfoma tedavisi gören kardeşi Hakan Özoğuz'un son durumunu paylaştı.

Magazin 16-11-2022 11:31

Athena Gökhan Özoğuz'dan Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye açıklaması! Neden ayrıldığını anlattı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, uzun yıllar O Ses Türkiye'de birlikte çalıştığı Acun Ilıcalı ile neden yollarını ayırdığını açıkladı. Ekşi Sözlük'te bir yazarın "Cevap vermezsin ama, Acun'un seninle yollarını ayırması için baskı gördüğü doğru mu?" sorusunu yanıtlayan Özoğuz, "Özellikle cevap vermek istiyorum" diyerek O Ses Türkiye'ye veda sürecini anlattı.

Magazin 16-11-2022 08:24

Kardeşi Hakan kanserle mücadele ediyor! Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı açıklama: 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra...

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, lenfoma hastalığına yakalanan kardeşi Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında, "10 senedir hiçbir hareketlilik yoktu. İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif bir forma geçti." dedi.

Magazin 22-10-2022 14:34

Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz kimdir? Lenfomaya yakalanan Hakan Özoğuz'un sağlık durumu nasıl?

Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz lenfomaya yakalandı. Bir süredir konserlerde yer almayan müzisyenin kanserle mücadele ettiği aktarıldı. Üzücü haberin ardından birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz kimdir? Lenfomaya yakalanan Hakan Özoğuz'un sağlık durumu nasıl?

Magazin 20-09-2022 11:22

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Gökhan Özoğuz açıklaması! Kimse sorgulayamaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında organize ettiği Athena konserinin posterini Twitter'da paylaşan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan "Yunan isimli şarkıcı içinden ‘kültürel olarak biz yendik’ diyordur" yorumuyla gündem olmuştu. Gökhan Özoğuz, bu paylaşıma cevap vermişti. Konserde sahneye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Yavaş, "Vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz" dedi.

Haber 30-08-2022 23:19

Gökhan Özoğuz'a Demet Akalın'ın sahnedeki hareketi soruldu! Sert ifadeler

Sahne aldığı mekanda beğenmediği içkiyi garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'ın bu hareketi büyük tepki göstermişti. Demet Akalın'ın hareketi Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'a soruldu. Ünlü şarkıcı Akalın'ın bu hareketine dair sert ifadeler kullandı.

Magazin 04-08-2022 13:57

Datça ve Çeşme'deki yangınlardan sonra Gökhan Özoğuz isyan etti: Memleket Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana...

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz Çeşme ve Datça'da çıkan orman yangınları sonrası isyan etti. İzmir'in Çeşme ilçesindeki yangının kontrol altına alındığı haberleri sonrası zaman zaman yaptığı yorumlarla ön plana çıkan Gökhan Özoğuz "Memleket Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana bu kadar talan edilip aciz kalmamıştı" dedi.

Magazin 14-07-2022 10:13

Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki! 'Ben bu otobüsten inerim'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun turundaki gazeteciler tartışma konusu oldu. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da konuya dair tepkisiz kalmadı. Ünlü isim turdaki bazı isimler rahatsız olunca "Sinek küçüktür ama mide bulandırır" dedi.

Magazin 06-05-2022 17:29

Athena Gökhan kimdir? Gökhan Özoğuz nereli ve kaç yaşında? Athena şarkıları nelerdir?

Athena Gökhan ile ilgili bir köşe yazısı kaleme alan Ahmet Hakan, şarkıcının Mamak Türküsü yorumunu sert bir dille eleştirdi. Gündem olan sözlerin ardından Athena Gökhan kimdir? Gökhan Özoğuz nereli ve kaç yaşında? Athena şarkıları nelerdir? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 12-03-2022 14:53

Ahmet Hakan, Athena’nın Mamak Türküsü yorumuna ne dedi? Gökhan Özoğuz, Ahmet Hakan'a yanıt verdi mi?

Ahmet Hakan, köşe yazısında Athena’nın Mamak Türküsü yorumuna değindi. Daha önce Yeni Türkü'nün söylediği şarkıyı beğenmediğini ifade eden gazetecinin sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bu kapsamda Ahmet Hakan, Athena’nın Mamak Türküsü yorumuna ne dedi? Gökhan Özoğuz, Ahmet Hakan'a yanıt verdi mi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 12-03-2022 14:46

Gökhan Özoğuz'un akaryakıt zammı isyanına Şahan Gökbakar'dan yanıt!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, benzin ve mazota gelen zamlara isyan etti. Twitter'dan paylaşım yapan Özoğuz, "Ben demin 915 TL'ye bir depo motorin aldım. Artık bin TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. Rezalet" dedi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'da Özoğuz'un paylaşımına esprili bir yorum yaparak "Bizim çocukların akülü arabasına bineceğiz artık. Bir de şu elektro gitarı bırakın, o da çok çekiyor" dedi.

Magazin 06-01-2022 22:16

Kırmızı Oda'da şok gelişme! Gökhan Özoğuz ekibi ve tüm ailesi koronavirüse yakalandı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, hafta sonu verdiği konser sonrası menajeri ve ekip arkadaşları ile birlikte koronavirüs oldu. Kendisiyle birlikte tüm ailesinin de korona olan müzisyenin Kırmızı Oda çekimleri ve konserleri askıya alındı.

Magazin 29-12-2021 14:31

Kırmızı Oda Dara kimdir? Gökhan Özoğuz kaç yaşında ve nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Dara karakteri ile dikkat çeken Gökhan Özoğuz'un hayatı merak konusu oldu. Bir zamanlar O Ses Türkiye yarışma programını sunan Gökhan Özoğuz aslen Gazianteplidir. İşte merak edilenler...

Magazin 19-11-2021 23:45

Gökhan Özoğuz, Kırmızı Oda dizisine katıldı

Sevilen şarkılarıyla ve gündemle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Gökhan Özoğuz, Tv8’in çok izlenen dizisi Kırmızı Oda’nın kadrosuna katıldı. Athena Gökhan’ın uyku problemi çeken Dara isimli birine hayat vereceği öğrenildi.

Magazin 16-11-2021 11:01

2 çocuğa cinsel istismara tepkiler çığ gibi! Ünlüler Elmalı davası olayına paylaşımlarıyla isyan etti!

Antalya'da iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan anne ve üvey babasının serbest bırakılmasına sanat camiasının ünlü isimlerden tepki yağdı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ünlüler, yapılan haksızlığa karşı sessiz kalmadı. Gökhan Özoğuz'dan Pınar Deniz'e birçok isim paylaşımda bulundu.

Magazin 29-06-2021 12:24

Gökhan Özoğuz'un müsilaj yorumu tartışma yarattı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Marmara'yı saran müsilaj kabusuyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda müsilajın birden ortaya çıkmasını Kanal İstanbul projesine bağlayarak "Yalanınız batsın" ifadesini kullandı.

Magazin 10-06-2021 14:04

Sanat dünyasını yasa boğuldu! İşte ünlülerden duygusal Hasan Saltık paylaşımları

Onlarca albüme yapımcılık yapan Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında dünyaya gözlerini yuman Saltık, birçok sanatçı ile çalışmalar yürütmüştü. Saltık'ın ölüm haberini alan sanat camiası yasa boğuldu. Birbirinden ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile dile getirdi.

Magazin 03-06-2021 12:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanından o ünlü isimlere sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından İsmail Cesur; Tarkan, Cem Yılmaz ve Gökhan Özoğuz'u paylaşarak tepki gösterdi.

Magazin 06-05-2021 09:39

Cem Yılmaz'dan espirili Gökhan Özoğuz paylaşımı: 3 aydır İlluminati'nin aidatını ödemiyor

Komedyen Cem Yılmaz Twitter’da espirili bir paylaşım yaptı. Gökhan Özoğuz’u etiketleyerek, “Benim için bitti. 3 aydır İlluminati'nin aidatını ödemiyor” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-05-2021 01:03

Gökhan Özoğuz’un tepkisine Fahrettin Koca’dan yanıt: 'Suçumuz yok, sorumluluğumuz var'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın artan vakalarla ilgili "Sorumlu 84 milyon Türkiye vatandaşıdır" sözlerine ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özoğuz'a Bakan Koca'dan cevap geldi. Twitter’da yaşanan diyalogda Bakan Koca, suçumuz yok, sorumluluğumuz var dedi.

Magazin 15-04-2021 07:49

Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'un vaka sayısı tepkisine yanıt

Sağlık Bakanı Koca, şarkıcı Gökhan Özoğuz'un sosyal medyadan yaptığı vaka sayısı eleştirilerine yanıt verdi. Koca, "Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var" dedi.

Haber 14-04-2021 23:29

Gökhan Özoğuz kızını paylaştı! 'Biraz Andımız...'

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, kızı Ayşe'nin fotoğrafını paylaştı. Gökhan Özoğuz'un paylaşımına ve notuna beğeni yağdı.

Magazin 26-03-2021 10:09

Cem Yılmaz gündemde! 'Gökhan iş arama kendine'

Ekrem İmamoğlu ile Twitter'da yazışmasıyla gündemde olan Cem Yılmaz Gökhan Özoğuz'a yazdıklarıyla da dikkat çekti. Sık sık politik yorumlarıyla tepki çeken Özoğuz'a Cem Yılmaz "İş arama kendine" dedi.

Magazin 04-01-2021 09:53

Gökhan Özoğuz isyan etti! 'Mal varlıklarına el konsun!'

İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gökhan Özoğuz sosyal medyada fikirlerini söylemeye ve gündem olmaya devam ediyor. Özoğuz son olarak da önergenin reddedilmesiyle ve müteahhitlerle ilgili tepki gösterdi.

Magazin 05-11-2020 15:26

Gökhan Özoğuz dolar ve euronun yükselişine sert çıktı! ‘Kimin eli kimin cebinde...’

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı gündemde olan olayları yakından takip etmeyi sürdürürken; siyasi ve ekonomik konulara da değiniyor. Başarılı şarkıcının hedefinde bu sefer de dolar ve euro yer aldı.

Magazin 05-11-2020 10:10

Gökhan Özoğuz’dan şaşırtıcı koronavirüs çıkışı! ‘Hiçbir şeyi kesin...’

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan isimler arasında yer alan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, koronavirüsle ilgili yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. İstanbul’daki vaka sayılarının artışından sonra ünlü sanatçı kimsenin kesin bir şey bilmediğini söyledi.

Magazin 28-10-2020 18:02

Gökhan Özoğuz Emniyet Genel Müdürlüğüne seslendi: ‘Soygun...’

Toplumsal konulara karşı sosyal medya hesabından fikirlerini açık bir şekilde ifade eden Gökhan Özoğuz bu sefer de trafik cezalarına değindi. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Emniyet Genel Müdürlüğüne seslendi.

Magazin 18-10-2020 17:28

Gökhan Özoğuz Kadir Şeker kararına isyan etti! 'Bu nasıl iştir?'

Kadir Şeker'in cezası sosyal medyanın gündeminde... Alınan karara ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz da tepki gösterdi. Ünlü isim Ümit Can Uygun'u ve Musa Orhan'ı paylaşıp çok sert sözler söyledi.

Magazin 15-10-2020 10:42

Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler ile ilgili paylaşımına takipsizlik

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Özoğuz'un yaptığı paylaşımların "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçunun unsurlarını oluşturmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

Magazin 05-10-2020 17:48

Şarkıcı Gökhan Özoğuz’dan ‘Medeni Kanun’ çıkışı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya hesaplarından açıklamalar yapmaya devam ediyor. Toplumsal konularla ilgili sözünü esirgemeyen tavrıyla tanınan ünlü sanatçı 4 Ekim 1926 tarihinde yürürlüğe giren Türk Medeni Kanunu'nun yıl dönümünde hatırlattı.

Magazin 04-10-2020 17:48

Gökhan Özoğuz isyan etti! ‘Çöplüğe döndü...’

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Toplumsal konulara karşı duyarlılığıyla bilinen ünlü sanatçı İstanbul’un çöplüğe dönmesine adeta ateş püskürdü.

Magazin 02-10-2020 17:46

Tiyatro ve konser etkinlikleri yasaklandı! Gökhan Özoğuz’dan tepki gecikmedi!

Sosyal medyadan yaptığı yorumlar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başaran Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz konser ve tiyatro etkinliklerinin yasaklanmasına sitem etti. Ünlü sanatçı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘çok acınası’ ifadesini kullandı.

Magazin 13-09-2020 17:02

Gökhan Özoğuz: Öldürmekten başka bir şeye yaramıyor, kullanılmamalı!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, kömürün insanları öldürmekten başka bir işe yaramadığını belirterek, "Asla kullanılmamalı" dedi.

Magazin 12-09-2020 14:23

Gökhan Özoğuz'un o paylaşımı tepki çekti! Athena Gökhan hakkında suç duyurusu

Yaptığı yorumlarla ve paylaşımlarla sık sık gündem olan şarkıcı Gökhan Özoğuz hakkında son dakika haberi... Şarkıcı Gökhan Özoğuz hakkında sosyal medya hesabından Suriyeliler ile ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan suç duyurusunda bulunuldu.

Magazin 03-09-2020 16:19

Koronavirüs olan Nihat Hatipoğlu sevinenlere 'din düşmanı' dedi! Gökhan Özoğuz tepki gösterdi

Nihat Hatipoğlu koronavirüse yakalandı. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs olmasından sonra bu habere sevinenlerin olması da gündem oldu. Ünlü ilahiyatçı hakkındaki kötü yorumlara "din düşmanlığı" deyince Gökhan Özoğuz tepki gösterdi.

Magazin 29-08-2020 08:19

Ahmet Hakan 'apolitik kalsaydın' dedi, Gökhan Özoğuz yanıt verdi

Ahmet Hakan ve Gökhan Özoğuz yine gündem oldu. Ahmet Hakan yazısında ünlü şarkıcıya "Cahilce politik yorumlar yapan" yakıştırmasında bulununca Gökhan Özoğuz yanıt verdi.

Magazin 26-08-2020 09:11

Taner Ölmez ve Gökhan Özoğuz 'Suyun Peşinde'de

National Geographic, suyun öneminin daha da arttığı bugünlerde, tüm dünyayı etkisi altına alacağı öngörülen su kıtlığı sorununa ışık tutan “25 Litre: Suyun Peşinde” yapımını ekrana getiriyor.

Magazin 22-08-2020 16:05

Gökhan Özoğuz: Zor zamanlar geçecek inşallah

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gece trafikte görüntülendi. Özoğuz, okulların 21 Eylül'de açılacak olması ve Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında konuştu.

Magazin 22-08-2020 10:48

Gökhan Özoğuz Sağlık Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı'na seslendi: 'Okullardan dağılacak virüsü kimse durduramaz'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 21 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar için vatandaşlara uyarılarda bulundu. Yeniden artmaya başlayan vakalar sonrası şarkıcı Gökhan Özoğuz ise sosyal medyadan bakanlara seslendi.

Magazin 18-08-2020 15:53

Athena Gökhan'dan o soruya olay cevap! Sosyal medyanın gündemine oturdu

Twitter hesabından 'Ben Yalnızca Halka hizmet edip, Halkın sanatçısı olmaktan Şeref duyanlardanım' diyen Gökhan Özoğuz, Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan'la atıştı. Athena Gökhan'ın verdiği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-08-2020 09:31

Gökhan Özoğuz: ‘Halkın sanatçısı…’

Birgün gazetesi yazarı Timur Soykan, sanat camiasından birçok ismin iktidar cephesinde yasaklılar listesine alındığını ve bu kişilere özel sansür uygulandığını iddia etti. İktidar kanalında yasaklananların listesinde Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’un olduğu da söylenildi. Athena Gökhan yapılan habere Twitter üzerinden sert bir şekilde cevap verdi.

Magazin 04-08-2020 15:45

Gökhan Özoğuz: Tadı kaçmadı mı? Sektör çökmek üzere…

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, bayram dolayısıyla iyice unutulan sosyal mesafe ve koronavirüs kurallarını hatırlattı ve önemli bir uyarıda bulundu.

Magazin 01-08-2020 09:56

Gökhan Özoğuz’dan Yunanistan’a büyük tepki! ‘Bayrağımızı yaktırmayız’

Ayasofya’nın ibadete açılması sanat camiasında büyük yankı uyandırdı. Şahan Gökbakar ile başlayan Ayasofya gerginliğine Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’da dahil oldu. Yunanistan’ın Türk bayrağı yakması ve Ayasofya’nın ibadete açıldığı tarihi yas günü ilan etmesi üzerine Gökhan Özoğuz tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi.

Magazin 27-07-2020 12:14

Gökhan Özoğuz'dan Ayasofya paylaşımı! 'Atatürk olmasaydı Ayasofya'yı rüyanızda görürdünüz'

86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii ile ilgili Gökhan Özoğuz'dan da bir paylaşım geldi. Gökhan Özoğuz yaptığı paylaşımda Atatürk'ü paylaşarak "Lozan'a ihanet vatana ihanet" dedi.

Magazin 25-07-2020 10:35