MAGAZİN

Kapat

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanından o ünlü isimlere sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından İsmail Cesur; Tarkan, Cem Yılmaz ve Gökhan Özoğuz'u paylaşarak tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanından gündemdeki ünlü isimlere tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya yöneticisi İsmail Cesur, paylaşımında sırasıyla Tarkan, Cem Yılmaz ve Gökhan Özoğuz’un fotoğraflarını paylaşarak “Hazımsızlık, çaptan düşmüşlük, köhneleşmişlik” ifadesini kullandı.

ÜNLÜLER NE DEMİŞTİ?

Ünlü şarkıcı Tarkan, Rize'nin İkizdere ilçesinde İşkencedere Vadisi'nde yapılmak istenen taş ocağına direnen vatandaşlara destek olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanından o ünlü isimlere sert sözler 1

Komedyen Cem Yılmaz, İçişleri Bakanlığı’nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gerekçelerini göstererek yayımladığı genelgelerin ardından bir paylaşım yapmıştı. Yılmaz’ın “hunili” paylaşımında İçişleri Bakanlığı’na yönelik direkt bir eleştiri bulunmasa da sosyal medyada bu şekilde algılanmıştı.

Yılmaz ayrıca AK Parti’nin “Yalan üretim merkezi” başlıklı videosunu da yine isim vermeden tiye almıştı.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz da Tarkan gibi İşkencedere Vadisi'nde yapılmak istenen taş ocağı ile ilgili bölgedeki vatandaşlara destek olan birçok mesaj paylaşmıştı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat