Judge Francois Huot Haberleri

Çokeşli ilişkilerini savundu! Sosyal medyadan tepki topladı... Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda alışılmadık ilişkilerinden söz eden bir çfit gündem gelmeyi başardı. Katy'nin yetişkinlere yönelik içerik yaratıcısı eşi Rob Oz ile Avustralya'da fırtınalı bir aşk hikayesine imza attı. Katy, Truly's Love Don't Judge YouTube programına konuk olduğunda, "Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend 2023-12-12 10:29:44

İtirafları sosyal medyanın gündemine yerleşti! Düğün gününde kocam ve ben bir nedimeyle üçlü ilişki yaşadık

Truly'nin "Love Don't Judge" adlı internet programının bir bölümüne konuk olan yeni evli bir çift itirafları sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Çok eşli bir ilişki içinde olduklarını dile getiren çift bu fikre ilk olarak düğün günlerinde karar verdiklerini söyledi. Çiftin ilişkilerinin dinamiklerini anlattıkları program kısa sürede viral olurken sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Trend 2023-11-29 13:47:19

Salma Hayek göğüslerini sergilemekten çekinmiyor! Yarısı açıkta kaldı

2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmasıyla çok konuşulan Salma Hayek son dönemde iddialı kıyafet seçimleriyle dikkat çekiyor. Göğüslerini sergilemekten hiçbir zaman çekinmeyen Hayek son pozuyla yine hayranlarını büyüledi.

Magazin 2023-02-02 12:12:56

Filmleri aratmayan olay! Uçsuz bucaksız okyanusta mahsur kaldı, 24 gün sonra kurtarıldı

Atlantik Okyanusu'nda filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Küçük bir yelkenli tekneyi tamir ettiği sırada hava şartlarından dolayı sürüklenerek kaybolan 47 yaşındaki Elvis Francois, 24 gün sonra Kolombiya donanması tarafından kurtarıldı. Francois'in 24 gün boyunca bir şişe domates sosu, sarımsak tozu ve bir kutu et suyu ile beslendiği ortaya çıktı.

Haber 2023-01-20 21:41:23

24 gün boyunca ketçap yiyerek hayatta kaldı! Uçağa aynayla güneş ışınlarını yansıtıp...

Karayip Denizi'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Denizde tekneyle sürüklenen 47 yaşındaki Dominikli Elvis Francois, 1 şişe ketçap, sarımsak tozu ve et suyu tabletleri yiyerek 24 gün boyunca hayatta kalmayı başardı. Yelkenlinin gövdesine "yardım" yazan Francois, 15 Ocak tarihinde bir uçağa aynayla güneş ışınlarını yansıtıp dikkat çekmeyi başardı ve kurtarıldı.

Haber 20-01-23 15:00

55 yaşındaki Salma Hayek'ten eşine özel teknede dans

Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, eşi Francois-Henri Pinault ve kızı Valentina ile birlikte tatile çıktı. Tekne turu yapan Hayek, bikinisiyle masanın üzerine çıkıp, eşine özel dans gösterisi sergilediği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-06-22 14:48

Covid aşısı: Kanada'nın Quebec eyaletinde aşı olmayanlar sağlık vergisi ödeyecek

Kanada'nın Quebec eyaletinde Covid aşısı olmayanların sağlık vergisi ödeyecekleri açıklandı. Kararı düzenlediği bir basın toplantısıyla duyuran Quebec Başbakanı Francois Legault, vergi miktarını henüz belirlemediklerini ancak yüksek bir meblağ ödeneceğini söyledi.

Haber 12-01-22 06:48

Lisa Montgomery: ABD'de tek federal kadın idam mahkumunun infazı son anda durduruldu

The judge orders a mental competency hearing to be held - just hours before the scheduled execution.

Haber 12-01-21 13:46

Fransa’nın Fas’taki Konsolosu ölü bulundu

Fas’ın Tanca’daki Fransız Konsolosu Denis Francois evinde ölü olarak bulundu.Fas’ın kuzeyinde yer alan Tanca kentindeki Fransız Konsolosu Denis Francois evinde ölü bulundu.

Haber 19-11-20 16:22

Endonezya’da 300’den fazla reşit olamayan çocuğu taciz eden Fransız yakalandı

Endonezya’nın başkenti Jakarta’da 300’den fazla reşit olmayan çocuğu taciz eden Fransız asıllı Francois Abello Camille (65) operasyonla yakalandı. Camille’ne ait dizüstü bilgisayar ve telefonunda yüzlerce çocuğa ait aciz videosu bulundu.

Haber 11-07-20 15:17

Fransa Bilim Kurulu Başkanı Delfraissy: Koronavirüs kontrol altında

Fransa Bilim Kurulu Başkanı Jean-Francois Delfraissy, ülkede koronavirüs salgınının kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber 05-06-20 12:50

Renault Grubu, Çin için yeni stratejisini belirledi

Renault Grubu, Çin'de hafif ticari araçlar ve elektrikli araçlar alanında yoğunlaşacak, Dongfeng Renault Automotive Company Ltd şirketindeki hisselerini Dongfeng Motor Corporation'a devredecek, DRAC, Renault markasıyla ilişkili faaliyetlerini durduracak - Renault Grubu hafif ticari araç faaliyetlerini, Jinbei'nin Renault iş birliğinden gelen teknik bilgisinin faydasıyla Renault Brilliance Jinbei Automotive Co., Ltd. (RBJAC) üzerinden yürütecek - Yeni Çin stratejisi, Renault'nun rekabet avantajlarını güçlendirerek şirketin Çin piyasasında uzun süre kalmasını destekleyecek ve İttifak’ın yeni "lider-takipçi" konsepti dahilinde Nissan ile olan sinerjisini en üst düzeye çıkaracak - Groupe Renault Çin bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Francois Provost: - "Geleceğin temiz ulaşımının iki ana etkeni olan elektrikli araçlara ve hafif ticari araçlara yoğunlaşacak ve Nissan ile ilişkimizden daha verimli bir biçimde faydalanacağız"

Yurthaber 14-04-20 16:45

ECB / Villeroy: Düşük faizler ekonomiyi desteklemeyi sürdürecek

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Francois Villeroy de Galhau, düşük faizlerin Euro Bölgesi ekonomisine destek sağlamayı sürdüreceğini söyledi.

Finans 26-11-19 11:56

ECB/Villeroy: Belirsizliği ABD'nin ticaret politikaları artırıyor

Avrupa Merkez Bankası Üyesi ve Fransa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Francois Villeroy de Galhau, ekonomideki "belirsizliğin kaynağı" olarak ABD'nin ticaret politikalarını gösterdi ve ECB'nin tahvil alım programının yeniden başlatılmasının tartışmaya açık olduğunu söyledi.

Finans 04-09-19 13:45

Villeroy: Euro Bölgesi'nde yavaşlama artarsa ECB desteğe hazır

Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau, Euro Bölgesi'nde büyümenin yıl çinde güçleneceğini öngördüklerini, ancak ihtiyaç olması halinde ECB'nin büyümeyi desteklemek için manevra alanı bulunduğunu söyledi.

Finans 28-03-19 09:17

Nijerya'daki çoban ve çiftçi çatışmaları açlık krizine neden olabilir

AB Nijerya Temsilcisi Olivier Huot: - "Ülkede çobanlar ile çiftçiler arasında devam eden çatışmalara yönelik acil çözüm bulunmazsa Nijerya açlık krizi ile karşı karşıya kalabilir"

Haber 04-10-18 19:44

US judge postpones Turkish banker’s sentencing

A United States judge on April 16 again postponed sentencing a former Turkish banker convicted of violating U.S.

Haber 17-04-18 12:53

‘TSK Afrin’e İlerlerken Siviller Bölgeyi Terkediyor’

Associated Press haber ajansına konuşan bir PYD sözcüsü Türk ordusuyla desteklediği Özgür Suriye Ordusu Afrin’e yaklaşırken, binlerce kişinin bölgeyi terketmeye başladığını söyledi. Fransa eski Cumhurbaşkanı Francois Hollande ise Afrin’de uçuşsa yasak bölge kurulmasını istedi

Haber 12-03-18 16:43

Fransa Büyükelçisi: ‘BM Toplantısında Üyeler Türkiye’ye İtidal Çağrısı Yaptı’

Fransa’nın BM Daimi Temsilcisi Francois Delattre, BM Güvenlik Konseyi’nin bugünkü Suriye konulu toplantısında Türkiye’nin Afrin operasyonunun konseyin hemen her üyesince gündeme getirildiğini söyledi. Büyükelçi, “İtidal çağrıları tartışma sırasında geniş biçimde paylaşıldı” ifadesini kullandı.

Haber 22-01-18 23:54

Avrupa’da Türkiye Tartışılıyor

Referandum sonucuyla ilgili Avrupa’nın birçok ülkesinden açıklamalar geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, referandumun sonucunun ‘bölünmüş Türkiye’yi’ gösterdiğini belirtti ve Türk yetkililere muhalif sesler ve Avrupa değerlerine saygı göstermesi çağrısı yaptı.

Haber 17-04-17 23:00

Hollande'dan Trump'a 'Paris artık Paris değil' yanıtı: Saygısızlık

Fransa Devlet Başkanı Francois Hollande, Donald Trump'ın Paris ile ilgili açıklamalarını "saygısızlık" olarak değerlendirdi.

Haber 25-02-17 16:00

Eyfel Kulesi'ne cam duvarlı koruma

Paris'in sembolü olan Eyfel Kulesi'nin "terör saldırılarına karşı" cam bir duvarla korumaya alınacağı açıklandı. Kentin turizm işlerinden sorumlu yetkilisi olan Jean-Francois Martins, "Paris'te terör tehdidi halen yüksek, bu nedenle Eyfel Kulesi gibi özel

Haber 10-02-17 00:45

Fransa'da merkez sağın yükselen ismi: Francois Fillon

Eski Fransa Başbakanı, merkez sağın cumhurbaşkanlığı adaylığı için yapılan ön seçimin ilk turunda sürpriz yaparak birinci sırada yer aldı. İkinci turda bir diğer eski başbakan Alain Juppe ile yarışacak Fillon hangi politikaları savunuyor? Cumhurbaşkanlığı

Haber 21-11-16 20:15

Merkel ve Hollande’dan Birlik Çağrısı

Bratislava’daki Avrupa Birliği Zirvesi öncesi Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Almanya Başbakanı Angela Merkel biraraya gelerek birlik vurgusu yaptı ve İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkması konusunda net bir yol haritası çizilmesi için çağrı

Haber 15-09-16 23:54

Hollande’dan Türkiye’ye Eleştiri

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, “Çoklu, çelişkili müdahaleler çatışmanın yayılma riskini artırıyor” dedi, Suriye için derhal müzakerelere dönülmesi çağrısı yaptı.

Haber 30-08-16 17:18

Sarkozy: Gelecek yılki seçimlerde adayım

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, gelecek yılki cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyacağını duyurdu. 61 yaşındaki Sarkozy 2012'deki seçim yarışını, destek oranları çok düşen Sosyalist Cumhurbaşkanı Francois Hollande'a karşı kaybetmişti.

Haber 22-08-16 19:45

Hollande Euro 2016 konusunda sendikaları uyardı

Euro 2016 futbol turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Fransa'da Cumhurbaşkanı Francois Hollande, sendikaları turnuvayı aksatacak grevlerden uzak durmaya çağırdı.

Haber 10-06-16 08:00

Hollande: Geri adım atmayacağım

Fransa'da sendikalar grev ve eylemlerini tırmandırma tehdidinde bulunurken, Cumhurbaşkanı Francois Hollande çalışma yasasındaki değişiklikler konusunda geri adım atmayacağını söyledi.

Haber 27-05-16 16:45

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Mısır'da

Mısır'a resmi ziyarette bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi.

Haber 18-04-16 00:09

Fransa'da tecavüzcü kocasını öldüren kadına af

Fransa'da kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldüren 68 yaşındaki Jacqueline Sauvage, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande tarafından affedildi. Fransa'da Sauvage'nin serbest bırakılması için kampanya başlatılmıştı.

Haber 01-02-16 03:15

IŞİD İle Mücadele RusyaTürkiye Gerginliği Gölgesinde

Francois Hollande, Vladimir Putin’den IŞİD militanlarına karşı mücadelede işbirliği sözü aldı. Hollande’in IŞİD’e karşı daha geniş kapsamlı bir koalisyon oluşturma planı, Rusya ile Türkiye arasındaki gerginlik nedeniyle daha da karmaşık bir durum oluşturu

Haber 27-11-15 23:30

Kerry: Paris saldırganları psikopat canavarlar

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile görüşmek için bu ülkeye giden ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, IŞİD militanlarını "psikopat canavarlar" diye tanımladı.

Haber 17-11-15 08:15

Hollande Meclise Seslendi

Paris’teki saldırıların yankısı tüm dünyada sürüyor. Saldırılarla ilgili soruşturma derinleştirilirken, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ise bugün Fransız meclisinin alt ve üst kanatlarının ortak oturumunda bir konuşma yaptı.

Haber 16-11-15 23:10

Hollande Meclise Seslendi

Paris’teki saldırıların yankısı tüm dünyada sürüyor. Saldırılarla ilgili soruşturma derinleştirilirken, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ise bugün Fransız meclisinin alt ve üst kanatlarının ortak oturumunda bir konuşma yaptı.

Haber 16-11-15 23:10

Paris'teki Kanlı Saldırıları IŞİD Üstlendi

French President Francois Hollande said more than 120 people died Friday night in shootings at Paris cafes, suicide bombings near France's national stadium and a hostage-taking slaughter inside a concert hall.

Haber 14-11-15 18:11

Dha Englısh / Intervıew - Turkey’S Key Problem Now Freedom Of Press Instead Of Torture, Judge Says

- Turkish judge Işıl Karakaş, who was recently elected as the new vice-president of the European Court of Human Rights,

Yurthaber 28-09-15 10:02

Fransa'dan Euro Bölgesi hükümeti çağrısı

Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Euro Bölgesi üyesi ülkelerin ortak bir hükümet oluşturmaları çağrısında bulundu. Hollande, 19 ülkenin ortak bir parlamentoları olmasını ve tek bir bütçeden yönetilmelerini de önerdi.

Haber 20-07-15 01:45

Turkish Court Fails To Hire artificial Vagina Expert Acquits Porn Suspects

- A Turkish judge has taken full responsibility in a pornography case while acquitting the investigation’s suspects after the court

Yurthaber 03-07-15 09:28

Hollande'dan Taksicilere Destek

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Paris’te düzenlenen “Uber taksi servisini” protesto eyleminin şiddete dönüşmesini kınarken, şirketin Fransa’da faaliyet göstermesine karşı olduğunu açıkladı.

Haber 26-06-15 18:37

ABD Wikileaks’i yalanladı

ABD Ulusal Güvenlik Dairesi Sözcüsü, Wikileaks’in iddia ettiği gibi Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande’i dinlemediklerini ve hiçbir zaman dinlemeyeceklerini söyledi.

Haber 24-06-15 18:05

Prosecutors, Judge Of Turkey's Massive Graft Probe Dismissed From Profession

- Turkey's top judicial body has dismissed from the profession four prosecutors and one judge, who had been involved in

Yurthaber 12-05-15 15:50

Cat Killer Can’T Be Jailed, Turkish Judge Regrets

- A Turkish judge ruled that a 27-year-old woman, who was seen on security footage killing two stray kittens on

Yurthaber 06-05-15 09:40

Indictments Accepted Against Massive Graft Probes’ Judge And Prosecutors

- The Bakırköy 16th Court of Serious crimes has accepted an indictment against prosecutors Celal Kara and Muammer Akkaş, who

Yurthaber 30-04-15 09:27

All Defendants Of Gezi Park Case Are Acquitted

- The judge declared decission of acquittal at the seventh hearing of Gezi Park case, stating that the the protests

Yurthaber 29-04-15 17:32

Turkey's Top Judge Urges Gov’T Over Separation Of Powers, ‘Copy-Paste’ Charter

- Turkey’s top judge has urged political leaders to protect the principle of separation of powers and to be careful

Yurthaber 27-04-15 15:27

Fransa'da Düşen Uçakta Türkler de Var

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Barselona-Düsseldorf seferi sırasında Fransa'nın güneyinde Alp Dağları üzerinde düşen Airbus A320 tipi uçakta Türklerin de bulunduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı 148

Haber 24-03-15 14:57

‘How Could I Stop Him Raping Me?’ 15-Year-Old Girl Asks Judge

- A 15-year-old girl from central Turkey, who was allegedly raped by eight teenagers three years ago, has sent a

Yurthaber 19-03-15 09:11

Greenpeace Member Judge Acquits Leopard Killers In Turkey

- A judge, who is also a member of Greenpeace, has acquitted two shepherds for killing a leopard in southeast

Yurthaber 12-03-15 12:32