Tornavida Haberleri

Esenler'de kavgada vücuduna tornavida saplanan kişi öldü

Esenler'de, iş yerinde çıkan kavgada vücuduna tornavida saplanan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-04-25 07:59:50

Kırklareli'de baba-oğul tartışması kanlı bitti! Oğlunu silahla vurdu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde baba oğul tartışması kanlı bitti. Tartışma sırasında aracından elinde tornavida ile inen oğluna ateş edip yaralayan baba gözaltına alındı.

Haber 2023-11-25 22:27:50

Mülk sahibi ile Suriyeli kiracı birbirine girdi! Kavgaya esnaf da dahil olunca ortalık savaş alanına döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Mülk sahibi ile Suriye uyruklu kiracısı arasında borç-alacak nedeniyle tornavida ve demir çubuklu kavga çıktı. Çevre esnafın da karıştığı kavgada 5 kişi yaralanırken, Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 2023-07-10 19:32:12

Madde Bağımlısı genç evi yakıp, yöneticiyi tornavida ile yaraladı

Silivri’de yaşayan madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç önce yaşadığı evi yaktı ardından yöneticiyi tornavida ile yaraladı.

Yurthaber 2023-05-25 15:04:32

Her türlü tamiratı ya da kurulumu yapabileceğiniz en kaliteli tornavida setleri

Evde veya ofiste sık sık eşyalarınız bozuluyor ve siz de tamir etme ihtiyacı mı duyuyorsunuz? Peki, ya elinizin altında düzgün bir tornavida seti yoksa? İşte o zaman ya işinizi yapamaz ya da yapmaya çalışırken kendinizi heder edersiniz. Böyle zamanlarda zorlanmamanız için tamirat ve kurulum işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz en ideal setleri bir araya getirdik. Haydi gelin, seçeneklere bir göz atalım.

Haber 21-03-23 17:23

Bursa'da tornavidalı gaspçıyı öldürmüştü! Müebbet hapsi istendi

Bursa'da Ocak ayında meydana gelen olayda kendisini tornavida ile tehdit edip, cep telefonunu isteyen Erkan Aysu'yu öldüren tutuksuz sanık E.K. için savcı, sanığın tutuklanmasını ve 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapisle cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti ise savcının tutuklama talebini reddedip, duruşmayı erteledi. Tutuksuz sanık E.K., ''Tornavidayı karnıma dayadı. Korktum. Ben de yanımda taşıdığım bıçakla kendimi korumak ve onu korkutmak için bacağına hamle yaptım ''dedi.

Haber 13-12-22 11:35

Kayseri'de hırsızlık şüphelisi tornavida ve İngiliz anahtarıyla yakalandı

Kayseri'de hırsızlık şüphelisi tornavida ve İngiliz anahtarıyla yakalandı

Yurthaber 21-09-22 00:08

1971 model araca dadandılar! İsyan etti: Çok zor şartlarda almıştım, insanların acıması yok

Ankara'da 23 yaşındaki Ahmet Eren Ateş'e ait 1971 model aracın açılır tavanı çalındı. Ateş, ''Tornavida ile sökmüşler. Arabanın boyasına falan da zarar vermişler. Güvenlik kameralarında da belli oluyorlar. 13 dakika gibi bir süre uğraşmışlar. Söktükten sonra da koşarak geri kaçmışlar. 10 bin liralık maddi zararım var. Çok zor şartlarda almıştım. Çok zorluklarla bindik ama işte acıması olmayan insanlar, gelip söküyorlar" dedi.

Haber 20-09-22 12:26

Batman'da trafoda elektrik akımına kapılan kişi öldü

Yanında pense, makas, tornavida gibi malzemeler bulunan kişinin, 10 farklı suçtan kaydının olduğu belirlendi

Yurthaber 29-07-22 18:05

Tarafları bir araya getirmişti, canından oldu! Göğsüne tornavida saplandı...

Bursa'da yaşayan 40 yaşındaki Erol Tolar, aralarında borç-alacak nedeniyle husumet bulunan yeğenleri Mustafa T. ile Ahmet ve kardeşi Fatih Tolar’ın kavgasını ayırmaya çalışırken feci şekilde can verdi. Göğsüne tornavida saplanan Tolar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 29-05-22 11:26

Yıldız tornavida ne demek? Yıldız tornavida birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Yıldız tornavida birleşik kelimesidir. Yıldız tornavida ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 18:55

Tornavida ne demek? Tornavida kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Tornavida kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Tornavida ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:52

Arnavutköy'de iki arkadaşın kavgasında kan aktı! Önce tornavida sonra kurşun

Arnavutköy’de oto kaportacıda bir genç, tartışma sırasında üzerine doğru yürüyen arkadaşını bacağından vurdu. Yaralı işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken kavga anı ve bir kişinin vurulduğu o anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 28-04-22 09:52

Bursa'da tornavidalı gaspçıyı öldüren üniversiteli Enes tahliye edildi

3 Ocak'ta Bursa'da kendisini tornavida ile tehdit edip, cep telefonunu gasbetmeye çalıştığını öne sürdüğü Erkan Aysu'yu bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan üniversite öğrencisi Enes Kör, 'suçun mahiyeti' ve 'mevcut delil durumu' göz önünde bulundurularak, tahliye edildi. Gaspçı Aysu'nun 'Hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak', 'tehdit', 'kasten yaralama' suçlarından 20 ayrı suç kaydı bulunduğu da ortaya çıktı.

Haber 09-02-22 14:29

Bursa'da tornavidalı gaspçıyı öldüren üniversiteli Enes'in annesi konuştu! ''Kadir Şeker gibi oldu''

3 Ocak günü Bursa'da iddiaya göre elindeki tornavida ile yolunu kesip cep telefonunu isteyen Erkan Aysu'yu (31), yaralayarak ölümüne neden olan üniversite öğrencisi Enes Kör, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sonrası konuşan acılı anne Zakire Çobanoğlu, ''Oğlumu öldürmekle tehdit etmiş. Onun da ölmesini istemezdim. Ama kendini savunmasa benim oğlum ölecekti. Aynı Kadir Şeker olayı gibi oldu'' şeklinde konuştu.

Haber 06-01-22 12:24

Hırsızlık için girdiği pilavcıda yakalandı: Yiyecek bir şeyler aradım

Adana'da, kapalı olan pilavcıya tornavida yardımıyla giren hırsızlık şüphelisi M.S., iş hanı bekçisi tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Yakalanınca çaldığı ürünleri geri bırakan M.S., kendisini görüntüleyen gazeteciye "Para bulsam para alacaktım. Telefon buldum, geri bıraktım. Yiyecek bir şeyler aradım, o sırada polisler geldi" dedi.

Haber 29-09-21 07:13

Çekmeköy'de kanlı gece! Tornavidalı kavgada 1 ölü, 1 yaralı

Çekmeköy Nişantepe Mahallesi'nde, oğluna uyuşturucu satmakla suçladığı kişilerle arasında tartışma çıkan baba fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede büyüyen kavgayı polis ekipleri kontrol altına almakta zorluk yaşadı. Olayda bir kişi tornavida ile yaralanırken, hastaneye kaldırılan baba yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haber 23-09-21 07:08

Hırsızlık için girmişti, feci şekilde can verdi!

Antalya'nın tarihi Kaleiçi'ndeki bir iş yerine giren hırsızlık şüphelisi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Kablo hırsızlığı için girdiği değerlendirilen şahsın üzerinden bıçak ve tornavida çıktı.

Haber 06-09-21 14:43

Birinci kattaki evlerden hırsızlık yapan kardeşler tutuklandı

Van’da birinci katta bulunan evlerin balkon kapılarını tornavida yardımıyla açarak ziynet ve elektronik eşyaları çalan abi ve kardeş, yaklaşık 450 saat izlenen güvenlik kamerası görüntüleri sonucu yakalandı.Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince, son bir ayda meydana gelen 9 ayrı evden hırsızlık olayıyla ilgili çalışma yapıldığı belirtildi.

Haber 25-02-21 12:42

Tornavida ile kapıyı açarak marketi soydular

Gaziantep’te bir markete girerek hırsızlık yapan 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Şahintepe mahallesinde bulunan bir markete tornavida ile girip hırsızlık yapan 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 28-01-21 10:11

Kağıthane’de kapkaç dehşeti

Kağıthane’de alışveriş yaptıktan sonra elindeki poşetlerle yaşadığı binanın kapısına gelen Afrikalı genç bir kadın, kendisini takip eden bir şahıs tarafından kapkaça uğradı. Kapkaç anı kameralara yansırken şüphelinin peşine düşen polis, şahsın üstünden düşen tornavida üzerinde de parmak izi incelemesi yaptı.

Haber 12-01-21 13:46

Performans hava filtresi nedir? Performans hava filtreleri ne işe yarar, nasıl temizlenir?

Chip tuning uygulamasından önce performans hava filtresi en ucuz güç arttırma metodları arasında yer almaktadır. O kadar basittir ki bir tornavida yardımıyla hava filtre kutusunu söküp performans hava filtresini aracınıza entegre edebilirsiniz. Performans hava filtresi nedir? Performans hava filtreleri ne işe yarar, nasıl temizlenir? İşte tüm detaylar

Haber 01-01-21 15:51

4 farklı adresten hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 günde 4 farklı adresten hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı.Alınan bilgilere göre, 4 Aralık tarihinde Yeni Mahalle Gürbüz Sokakta inşaatı devam etmekte olan aparttan 2 adet pense, 7 adet tornavida, 4 adet yan keski, 2 adet matkap ucu, 1 adet sac makası, 1 adet kargaburnu, 4 adet kameranın yanı sıra aynı tarihte aynı sokaktan bir kargo firmasına ait 1 adet el arabasının yanı sıra 18 Aralık’ta da Esentepe Mahallesinde 1 adet bakır süzgeç, 1 adet bakır leğen, 3 adet bakır kazan, 2 adet küçük yastık halısı ve yine 18 Aralık tarihinde Güzelyurt Mahallesi 80.Yıl Bulvarında bir binanın eklentisinde 1 adet matkap, matkaba takılı vaziyette batarya ve 1 adet şarj aleti ile içerisinde 10-15 adet sarı dübelin çalınması olayına karışan şüpheliler M.A.

Yurthaber 22-12-20 15:58

Başkent’te 13 evi soyan Sincap lakaplı hırsız suçüstü yakalandı

Başkent’te ekim ayı içerisinde Keçiören, Sincan, Çankaya ve Altındağ ilçelerinde girdiği 13 farklı evde hırsızlık yapan "Sincap" lakaplı M.E.Ç, Ankara Emniyet’ine bağlı Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından "Fındık" adı verilen yakalanarak tutuklandı.Özellikle gece vakti yada sabaha karşı balkonlara ustaca tırmanmak suretiyle açık olan kapı yada pencerelerden direkt, kapalı olan kapı ve pencereleri de tornavida vb.

Haber 18-11-20 10:40

8 yıldır ayrılmıyorlar! Motor ustası ve 'Kafe'nin dostluğu ilgi çekiyor

Samsun’da sanayi sitesinde motor tamiri dükkanı olan Hakkı Usta’nın en büyük yardımcısı ’Kafe’ isimli köpeği. Kafe, üzerine takılan pense ve tornavida gibi el malzemeleri ile sahibine yardımcı oluyor. Ayrıca her gün dükkanını ziyarete gelen kargayı elleriyle besleyen Hakkı Usta, hayvanların en iyi dost olduğunu ifade etti.

Haber 22-08-20 12:44

İzmir’de tornavidalı banka soygunu! Suçüstü yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir bankanın camını tornavida ile zorlayarak açan ve soygunu gerçekleştiren şahıslar, çaldıkları paralar ile birlikte polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Haber 01-04-20 06:56

Zonguldak'ta engelli numarası yapan dilencinin zabıtaya saldırdığı anlar kamerada

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, koltuk değnekleriyle engelli numarası yaparak dilencilik yapan Nevzat Ç. (40), zabıta ekiplerini görünce kendini yere attı. Ardından koltuk değneklerini bırakıp koşarak iş yerine giren Nevzat Ç., tornavida ve baltayla zabıta ekiplerine saldırdı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 07-03-20 10:31

Ordu’da kaçak defineye geçit yok

Ordu’nun Çamaş ilçesinde kaçak define aradığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.Çamaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 1 şüpheli şahsa ait arazide yapılan aramalarda 1 adet kırıcı hilti, 2 adet delici karot makinesi ve yedek ucu parçası, 1 adet el matkabı, 1 adet spiral kesme aleti, 140 metre uzatma kablosu, 50 metre naylon, 3 adet somun anahtarı, 1 adet jeneratör, 3 adet balyoz, 1 adet boru anahtarı, 1 adet düz uçlu tornavida, 2 adet yedek matkap, 1 adet el arabası, 15 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi.Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.Yetkililer Kültür ve Tabiat Varlıkları Kaçakçılığı ile mücadele faaliyetlerine kararlılıkla devam edileceğini kaydetti.

Yurthaber 29-01-20 09:29

Gözüne tornavida saplanan çocuk iki ameliyatın ardından görmeye başladı

Sağlığına kavuşan Nuri Yüksel: "O gece ailemle birlikte oturuyorduk. Ben yatmaya gidiyordum, ışığı açık bıraktım. Abim de ders çalışacaktı, kapıyı kilitlemiştim. Abim de geldi, tornavidayla kapıyı açmaya çalışıyormuş. Ben de göz deliğinden bakıyordum. Tornavida yanlışlıkla gözüme girdi" - Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Merih Önol: "Olay olduktan sonra hiç görmüyordu, sadece ışık hissi vardı. Şimdi, onda beş oranında görmeye başladı"

Yurthaber 03-12-19 11:10

Tornavidalı gaspçılar yakalandı

ADANA'da, 3 kişiye tornavida gösterip, cep telefonlarını gasbettikten sonra motosikletle kaçan Medet K.

Haber 22-11-19 11:04

Tornavidalı gaspçılar tutuklandı

Adana’da tornavida ile 2 kişinin telefonunu gasp eden, bir kişinin de cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan iki zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, gasp ve kapkaç olayları Yüreğir ilçesinde meydana geldi.

Haber 22-11-19 10:15

Tornavidalı gaspçılar yakalandı

ADANA'da, 3 kişiye tornavida gösterip, cep telefonlarını gasbettikten sonra motosikletle kaçan Medet K.

Haber 22-11-19 10:10

Polisten çekiç ve tornavida ile operasyon

Gaziantep polisi sigara kaçakçılarına yönelik bir iş yerine baskın düzenledi.

Yurthaber 14-11-19 11:15

Alanya’da 2 kadın hırsızlık şüphelisine suçüstü

Antalya’nın Alanya ilçesinde hırsızlık suçundan sabıkalı iki kadın ellerinde tornavida ve plastik aparatlarla bir apartman dairesinin kapısını açmak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.Saray Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir apartmanda hırsızlık yapıldığı ihbarı alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti.

Haber 31-10-19 14:28

Bursa'da kasklı hırsız güvenlik kamerasında

BURSA'nın İznik ilçesinde, tornavida ile kapısını açtığı markete giren kasklı hırsız, iş yerinin karşısındaki binada oturanlar tarafından fark edildi.

Haber 29-09-19 16:09

Bursa'da kasklı hırsız güvenlik kamerasında

BURSA'nın İznik ilçesinde, tornavida ile kapısını açtığı markete giren kasklı hırsız, iş yerinin karşısındaki binada oturanlar tarafından fark edildi.

Haber 29-09-19 15:41

Dilencinin üzerinden çıkan para şaşkına çevirdi

Bursa’da zabıta ekiplerinin operasyonunda 65 yaşındaki dilencinin üzerinde 16 bin 112 TL para, 3 adet bıçak 3 adet tornavida ve 3 adet para çantası ele geçirildi. 1 günde 16 bin 112 TL toplayan dilenci, “Ben engelliyim üzerimdeki paraları bana devlet yatırdı, bunlar benim engelli maaşım. Çantamdan çıkan bıçaklarla meyve doğruyorum, tornavidalar ile de bisikletimi tamir ediyorum” dedi.

Trend 15-09-19 09:15

Dilencinin üzerinden çıkan 16 bin TL zabıta ekiplerini şaşkına çevirdi

Bursa’da zabıta ekiplerinin operasyonunda 65 yaşındaki dilencinin üzerinde 16 bin 112 TL para, 3 adet bıçak 3 adet tornavida ve 3 adet para çantası ele geçirildi.

Haber 15-09-19 09:09

(Özel) Bu atölyede çocuklar yemek yapıp, dikiş yapıyorlar

Kocaeli’de açılan ‘Ev Becerileri Atölyesi’nde çocuklara günlük yaşama hazırlanmaları amacıyla aşçılık, dikiş teknikleri, çekiç ve tornavida kullanılması, ev aletlerinin onarılması öğretiliyor.

Haber 21-07-19 10:42

Kırıkkale'de tornavidalı hırsız yakalandı

Tornavida kullanarak 35 ev ve iş yerine girdiği belirlenen hırsızlık zanlısı tutuklandı

Yurthaber 09-07-19 12:01

Kırıkkale'de tornavidalı hırsız yakalandı

Tornavida kullanarak 35 ev ve iş yerine girdiği belirlenen hırsızlık zanlısı tutuklandı

Haber 09-07-19 12:00

Tornavidayı polisin boynuna sapladı

ABD’de TIR şoförü, kendisine ceza kesen polisi, boynuna tornavida saplayarak yaraladı.

Haber 07-07-19 11:47

Tornavidayı polisin boynuna sapladı

ABD’de TIR şoförü, kendisine ceza kesen polisi boynuna tornavida saplayarak yaraladı. Polis, saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

Trend 07-07-19 11:27

DHA DIŞ- Tornavidayı polisin boynuna sapladı

ABD’de TIR şoförü, kendisine ceza kesen polisi, boynuna tornavida saplayarak yaraladı.

Haber 07-07-19 11:22

Tornavidayı polisin boynuna sapladı

ABD’de TIR şoförü, kendisine ceza kesen polisi, boynuna tornavida saplayarak yaraladı.

Haber 07-07-19 11:22

Beyoğlu’nda tornavidalı dehşet! Sokak ortasında böyle öldürdüler

İstanbul'da 29 yaşındaki gencin sokak ortasında göğsüne ve sırtına 7 kez tornavida saplayarak öldürüldüğünü anın görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde cinayetin laf atma kavgasından meydana geldiği anlaşıldı. Olayla ilgili 4 kişi yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Kişiler verilen kararla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trend 04-07-19 12:12

Beyoğlu’ndaki tornavidalı dehşetin kamera görüntüleri ortaya çıktı

Beyoğlu’nda 29 yaşındaki gencin sokak ortasında göğsünden ve sırtından 7 kez tornavida saplanarak öldürüldüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 04-07-19 10:59

Madde Bağımlısı genç evi yakıp, yöneticiyi tornavida ile yaraladı

Silivri’de yaşayan madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç önce yaşadığı evi yaktı ardından yöneticiyi tornavida ile yaraladı.Olay, geçtiğimiz gün Alibey Mahallesi Zahir Kaynar sokak üzerinde bulunan bir aparmanda meydana geldi.

Haber 03-07-19 12:42

İstanbul'da dehşet! Tornavidayı göğsüne ve sırtına sapladı

İstanbul Beyoğlu’nda dün sabah saatlerinde sokak ortasında çıkan kavgada 29 yaşındaki genç adam, göğsünden ve sırtından 7 kez tornavida saplanarak öldürüldü. Polis ekipleri otomobille kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 03-07-19 09:27