2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi Haberleri

ORC son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! AK Parti ile CHP arasındaki fark... Cumhurbaşkanlığında ilk sırada kim var?

14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken anket şirketlerinin araştırma sonuçları da merakla takip ediliyor. Her geçen gün yeni bir anket gündeme gelirken son olarak ORC Araştırma da 2023 Milletvekili Genel Seçimleri siyasi parti oy tercihleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi aday tercihleri araştırmasının sonuçlarını paylaştı. Sonuçlara göre AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin oy oranları ile cumhurbaşkanı adaylığında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın sıralaması dikkat çekti.

Haber 12-04-2023 15:40

Bir tek o isim... Son anketteki oy farkları dikkat çekti! İşte Erdoğan'ın karşısında İmamoğlu, Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in aldığı oylar

Türkiye adım adım seçimlere giderken 2023 cumhurbaşkanlığı seçim anketleri de dikkatle takip ediliyor. Araştırma şirketlerinin bir bir anket sonuçlarını paylaştığı yoğun siyasi gündemde ORC Araştırma'dan çarpıcı bir anket geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy tercihlerinin araştırıldığı çalışmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında tek tek Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy dağılımları paylaşıldı. Yalnızca bir isim Erdoğan'ın gerisinde kaldı.

Haber 09-01-2023 11:48

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi Hakkındaki Haberler Mynet'te. 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.