6 Ekim Tatil Mi Haberleri

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 2024-05-08 08:26:01

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 2024-05-06 09:45:31

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 2024-05-02 09:48:32

Huzurevi bocce takımları tatil yaptıkları Alanya'da turnuvada karşılaştı

Antalya'da geçen yıl düzenlenen 6. Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi'ni ilk dört sırada bitirerek Alanya ilçesinde tatil kazanan 4 huzurevi takımı, bocce turnuvasında karşılaştı.

Yurthaber 2024-04-24 14:33:31

%0 Faizli 25.000 TL ile Acil Nakit İhtiyaçlarınıza Faizsiz Çözüm!

Bankadan Şok Teklif! Faizsiz 25.000 TL mi olur demeyin, %0 faizli 6 taksitli 25.000 TL Nakit Avans  Fırsatı Mevcut!

Finans 18-04-24 10:15

Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı 6-8 Ekim olaylarına ilişkin davada yeni gelişme! Tarih belli oldu

6-8 Ekim olaylarına ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutukluğu bulunduğu davanın duruşması bugün yapıldı. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanıkların son sözlerini alıp hükmü açıklamak üzere davayı 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 17-04-24 18:15

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

Nakit avans adımından sonra kredi kartına yeni düzenleme mi geliyor? Taksitten, limit sınırına işte masadaki 6 önlem!

Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında nakit avans vade sayısına sınırlama geldi, ihtiyaç kredilerinde de faiz yükseltildi. Nakit avans adımdan sonra kredi kartlarına yeni bir düzenleme daha gelir mi? Masadaki önlemler neler?

Finans 14-03-24 11:25

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Çocuklarının sayısını '36 yaşında 6 çocuk annesi' notuyla paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı... 'Hepsi senin mi?'

Sosyal medyada '6 kız 1 anne' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medyadaki bir akıma dahil olan anne kendi doğum tarihi ile çocuklarının doğum tarihini paylaştı. O anlar sosyal medyadan gündem oldu.

Trend 15-02-24 10:32

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek? Hatay'daki protestolar sonrası CHP'li Ağbaba'dan gündem yaratacak açıklama: Anketlerde önde çıkmıştı ama...

6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümündeki anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar gündem yarattı. 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen Savaş'la ilgili CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, katıldığı canlı yayında '"Anketlerde önde çıkmıştı ama parti bir karar verecektir" diye konuştu. Ağbaba'nın açıklamaları "Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber 06-02-24 11:10

Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta eğitim-öğretime '6 Şubat' arası: Depremlerin yıl dönümüne okullar tatil edildi

6 Şubat depremlerinin etkilediği 11 il arasında bulunan Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta okulların bugün tatil edilmesi kararı alındı. Öte yandan Gaziantep'te ise Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Egitim 05-02-24 15:57

Hastalık izni nedir, nasıl alınır? Hastalık izninde maaş kesilir mi?

Çeşitli kurumlarda farklı sigorta türlerine bağlı olarak çalışan her kişinin çeşitli izin hakları bulunur. Doğum izni, süt izni, babalık izni, ölüm izni, yeni iş arama izni, resmi tatil izni, ücretli ve ücretsiz izinler ve hastalık izni bunlardan bazılarıdır. Her bir izin türünün kendine has kuralları ve koşulları bulunur. Bu koşullar ve kurallar resmî kurumlarca ve kanunlarla belirlenmiştir.

Haber 05-02-24 15:36

'O villa kimin, o profesör arkadaşın kim?' Gökhan Zan'dan 'Lütfü Savaş' çıkışı! 'Kendini çok aklanmış, çok rahat görüyor'

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Gökhan Zan, 6 Şubat depremi ve Hatay'daki duruma ilişkin soruları yanıtladı. Zan, "En çok kızgınlığınız Lütfü Savaş'a mı?" sorusuna 'evet' yanıtını verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Zan, Savaş'ın villa ile ilgili soruya 'profesör bir arkadaşımın' demesini hatırlatıp "O profesör arkadaşın kim açıklasana. Ankara'da iki vatandaşımızın AVM'de yakaladığı adam değil mi?" şeklinde konuştu. Zan "Kendisini çok aklanmış görüyor" dedi.

Haber 03-02-24 12:28

Mevduat faizlerinde 6 hafta sonra ilk! Uzman isim oran ve tarih verdi: Yüzde 40...

Bankaların mevduat hesapları için verdiği faiz oranlarında düşüş yaşanırken yatırımcılar mevduat faizlerindeki düşüşün nedeni merak ediyor. Faiz oranlarındaki bu düşüş sürecek mi? Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu düşüşün nedenini anlattı. Mevduat faizleri için oran ve tarih verdi.

Finans 28-01-24 11:25

Adana'da depremde 42 kişinin öldüğü apartmana ilişkin 3 sanığın yargılanması sürdü

Adana'da, 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılması sonucu 42 kişinin yaşamını yitirdiği Ekim Apartmanı'nın tutuklu müteahhitleri Tamer Erginkoç ve Cem Akkaya ile firari teknik uygulama sorumlusu ve inşaat mühendisi Cüneyt Akkaya'nın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Yurthaber 16-01-24 13:52

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

CHP’de Hatay adayı tartışma yaratmıştı! Açıklama geldi: Çekilmem söz konusu değil!

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da yaşanan büyük yıkım sonrasında CHP’li Başkan Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği tartışmaları yaşanmıştı. Savaş’ın isminin Hatay için yeniden aday olarak duyurulmasının ardından bu tartışmalar yeniden gündeme gelince CHP’den açıklamalar peş peşe geldi. Peki Lütfü Savaş adaylıktan çekilecek mi? İşte CHP’de son durum…

Haber 12-01-24 07:48

Gazeteci Cem Küçük en düşük emekli maaşı için rakam verdi, programdaki gazeteci böyle tepki gösterdi: İş mi bu yani? Ben de mağdurum...

3 Ocak'ta açıklanan enflasyon verileri ekonomideki hareketliliği artırdı. Milyonlarca emeklinin 2024 yılı maaşı bu rakamlardan sonra belli oldu. 6 aylık enflasyon farkı yüzde 37,56 olarak gerçekleşti. Bu durumla beraber memur ve memur emeklisi yüzde 49,25 zam alırken SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı yüzde 37,55'te kaldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Gazeteci Cem küçük canlı yayında oran verdi. Programındaki gazeteciden tepki geldi. İşte detaylar...

Finans 10-01-24 06:30

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

İŞTE EMEKLİ ZAMMI | SSK Bağ-Kur, emekli sandığı yeni zamlı maaşlar... 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? İşte zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarih

Emekli zammı 2024 rakamları belli oldu. Milyonlarca emekli vatandaşın aylardır merak ettiği '2024 emekli zammı ne kadar oldu? 2024 emekli maaşları kaç TL?' soruları yanıt buldu. TÜİK'in açıkladı Aralık ayı enflasyon rakamlarının ardından 2024 emekli zammı netleşti. Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık rakamları ile 6 aylık enflasyon farkının açıklanmasıyla SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur, Emekli Sandığı için emekli zammı belirlendi. İşte 2024 emekli zammı ve yeni emekli maaş hesaplaması...

Finans 04-01-24 06:45

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

1 Ocak 2024 resmi tatil mi, kamu kurumları kapalı mı olacak? 1 Ocak 2024 tarihinde okul, hastane, eczane, banka, kargo ve noterler...

Yılbaşı günü için plan yapan vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığı konusunda bilgi edinmek için internette sorgulama yapıyor. Yılbaşı gecesi yapılacak programların ardından yeni yılın ilk günü resmi kurumlara gitmek isteyen vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü kamu kurumlarının açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 1 Ocak 2024 Pazartesi resmi tatil mi? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:02

Memur ve emekli zammında geri sayım başladı! 'Böyle bir yöntem tercih edilirse' diyerek duyurdu! İşte refah payı ile masadaki zam oranı...

Asgari ücrete gelen yüzde 49’luk zammın ardından gözler memur ve emekli zammına çevrildi. SSK, Bağ-Kur emeklileri ile memur ve memur emeklileri haftaya açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Memur ve emekli zammında masadaki oran ne, kademe kademe zam gerçekleşir mi, 6 aylık enflasyon farkına göre en düşük memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 29-12-23 12:50

Bursa'da ele geçirildi, 10 milyon dolar değer biçildi! Kayıp Barnabas İncili mi?

Bursa’da 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil ele geçirildi. 2 bin yıllık İncil için 10 milyon dolar değer biçilirken, alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, jandarmanın nefes kesen operasyonu ile yakalandı. 26 sayfalık tarihi eserin, kayıp Barnabas İncili olup olmadığının incelenmesi için müzeye verileceği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 11:59

Herkesi şoke eden karışıklık! 6 yaşındaki çocuk, tatil için büyükannesini ziyaret etmek üzere tek başına seyahat ederken yanlış uçağa bindi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinden Florida eyaletindeki büyükannesini ziyaret etmek için tek başına uçağa binecek olan 6 yaşındaki Casper, uçuş ekibi tarafından yanlış uçağa bindirildi. 6 yaşındaki çocuk hedeflediği varış noktasından dört saat uzak mesafeye gitti. Havayolu şirketi yaşanan karışıklıktan dolayı özür mesajı yayınladı.

Trend 25-12-23 15:41

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi, Erzurum, Van, Erzincan valiliklerinden açıklama geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı Erzurum, Van ve Erzincan gibi olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerimizde yayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Valiliklerden konuya ilişkin açıklama ya da duyuru yayımlanıp yayımlanmadığını öğrenmek isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki bugün okullar tatil mi? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 19-12-23 06:39

Ekşi Sözlük yine mi kapandı? Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi mi?

Ekşi Sözlük kapandı mı sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 6 şubat depremlerinin ardından "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçeleriyle erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük’ün kullandığı yeni alan adı eksisozluk1923.com'a da mahkeme yoluyla yeniden erişim engeli getirildi. Peki, Ekşi Sözlük erişim engeli ne zaman kaldırılacak? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 14-12-23 12:26

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 8 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir bugün okul var mı, kar tatili mi? Meteoroloji'den uyarı!

Bugün okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer kar yağışına dönüştü. Antalya, İzmir ve Bursa gibi illerde şiddetli yağış olması nedeniyle 'Bugün okul var mı' ekranı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak ediliyor. İşte kar tatili ve bugün okullar tatil mi sorularının yanıtları...

Haber 08-12-23 07:10

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 7 Aralık 2023 Perşembe okullar tatil oldu mu, hangi illerde tatil edildi?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 7 Aralık 2023 Perşembe günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak edildi. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Birçok kişi internette "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 7 Aralık 2023 Perşembe okullar tatil oldu mu? İşte detaylar...

Haber 07-12-23 07:28

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Son durum!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ve maaş zamları gibi konuları yakından takip eden kişiler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere asgari ücret Temmuz'da gelen zam ile net 11 bin 402 lira 32 kuruş olmuştu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 11 Aralık'ta toplanacak. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı konuları ve kararları?

Haber 06-12-23 19:05

Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD 6 Aralık 2023 son depremler listesi

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 6 Aralık 2023 Çarşamba günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "6 Aralık 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 6 Aralık 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 06-12-23 14:18

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Aralık 2023 Çarşamba okullar tatil oldu mu, hangi illerde tatil?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Bugün Meteoroloji'den yapılan açıklamada yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ,Karadeniz'in iç kesimlerinde yağmur ve sağanak bekleniyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 6 Aralık 2023 Çarşamba okullar tatil oldu mu, hangi illerde oldu?

Haber 06-12-23 07:04

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 5 Aralık 2023 Salı okullar tatil mi, bugün ders var mı, hangi illerde tatil edildi?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 5 Aralık 2023 Salı günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Bugün Güney Ege kıyıları, Doğu Akdeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile birçok ilde yağmur ve sağanak bekleniyor. Peki bugün okullar tatil mi? 5 Aralık 2023 Salı okullar tatil mi, bugün ders var mı, hangi illerde tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 05-12-23 08:29

Yalova'da okullar tatil mi son dakika? 4 Aralık Yalova'da okullar tatil mi, kaç gün? Armutlu ilçesinde flaş karar!

Yalova'da okullar tatil mi? Bu kentte yaşayan öğrenciler Marmara Denizi'nde gerçekleşen ve Bursa, İstanbul gibi illerden de hissedilen deprem sonrası internette araştırma yapıyor. Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem sonrası eğitime ara verilip verilmediğini araştırıyor. Peki, Yalova'da okullar tatil mi edildi? 4 Aralık Yalova'da okullar tatil mi, kaç gün?

Haber 04-12-23 13:20

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 4 Aralık 2023 Pazartesi okul var mı, valiliklerden kar tatili açıklaması geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi'nde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Olumsuz hava koşullarının görüldüğü illerde birçok kişi internette, "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 04-12-23 08:11

SPK'dan onay aldı! Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Gayrimenkul, Perakende ve Enerji sektörlerindeki 30 yıla aşkın deneyimi, 6 milyon metrekareden fazla inşaat bitirmesi ve 134 prestijli projeye sahip Sur Yapı’nın iştiraki Sur Tatil Evleri GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanıyor. 9.858.488.000 TL’lik gayrimenkul portföyü büyüklüğüne sahip olan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Finans 02-12-23 15:41

Benzer kaderler mi? Fenerbahçe'nin 6-1'lik Nordsjaelland yenilgisi ile Roma'nın 2021 yılındaki UEFA Konferans Ligi şampiyonluğu arasındaki ilginç benzerlik

Fenerbahçe'nin 6-1'lik Nordsjaelland yenilgisi, Roma'nın 2021 yılındaki UEFA Konferans Ligi şampiyonluğunu hatırlattı. Sarı-Lacivertli taraftarlar umudunu koruyor. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 10:10

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, valilikten açıklama geldi mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Bugün okulların tatil durumu ile ilgili ayrıntılar öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Kıyı Ege, Trakya çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Aydın'da yoğun yağış uyarısında bulunuldu. Peki, bugün okullar tatil mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Haber 30-11-23 08:36

BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım Perşembe okul var mı, yok mu?

İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur ve rüzgarın ardından ardından okulların eğitim ve öğretime ara vermesi durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, bugün İstanbul'da okullar tatil mi? 30 Kasım Perşembe günü okul var mı, yok mu?

Haber 30-11-23 06:30

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

BUGÜN BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ, liseler tatil mi? Kar tatili açıklaması yapıldı mı? 29 Kasım 2023 Bursa'da okulların tatil olduğu ilçeler

Bursa'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 29 Kasım 2023 Çarşamba günü birçok ilde yağış görülecek. Bursa Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Peki, bugün Bursa'da okullar tatil mi? 29 Kasım 2023 Bursa'da okullar kapalı mı, açık mı? İşte valilik tarafından yapılan kar tatili açıklaması..:

Haber 29-11-23 07:20

SON DAKİKA | Bursa'da 29 Kasım bugün okullar tatil mi? Fırıtına sonrası Valilik duyurdu: Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu'da eğitime ara

Son dakika haberi: Şiddetli lodosun etkili olduğu Bursa'da öğrenci ve veliler 'Okullar bugün tatil mi?' sorusuna yanıt arıyordu. Beklenen tatil haberi Bursa Valiliği'nden geldi. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş; merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Haber 29-11-23 06:23