6 Saniye Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda şampiyon Lutsenko oldu!

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu (Tour of Türkiye) genel klasman lideri olarak Kazakistan'ın Astana takımından Alexey Lutsenko tamamladı.

Spor 15-10-2023 14:44

Beşiktaş'ta Galatasaray maçına özel taktik! Burak Yılmaz oyuncularıyla özel toplantı yaptı...

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Gedson Fernandes, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Salih Uçan'ın sakatlığının ardından Gedson Fernandes'ten gelen kötü haber teknik heyette moralleri bir hayli bozdu. Burak Yılmaz'ın ise bu haberlere rağmen takımına verdiği taktik sosyal medyada yankı uyandırdı.

Spor 12-10-2023 18:46

Arda Güler'den resital! Fenerbahçe - Başakşehir finalinin ilk yarısında herkes onu konuştu...

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Müsabaka; beklendiği üzere oldukça tempolu başlarken, sarı - lacivertliler bu sezon oynadığı resmi maçlarda en erken golünü kaydetti. Michy Batshuayi ile 46. saniyede ağları sarsan Fenerbahçe'de Arda Güler'in asisti ve ilk yarıdaki performansı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor 11-06-2023 21:25

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Adana'da 1-0'dan geri döndü! Adana Demirspor, Süper Lig'de bir ilki yaşadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf, 1-0 geriye düşmesine rağmen 4-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor, bu sezon iç sahada ilk kez mağlubiyet yaşadı. Siyah - beyazlılar ise galibiyet serisini 6 maça yükseltti. İşte detaylar...

Spor 21-05-2023 21:10

Kadınlar derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı devirdi!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası Fenerbahçe Alagöz Holding - Galatasaray Çağdaş Faktoring derbisine sahne oldu. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 80-62'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor 09-03-2023 20:47

Cedi Osman'ın Cavaliers'ı, Alperen Şengün'ün Rockets'ını yendi!

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncuları karşı karşıya getiren maçta, Cleveland Cavaliers, Houston Rockets'ı 113-95 mağlup etti.

Spor 27-01-2023 15:46

Galatasaray'da Erden Timur'dan flaş açıklamalar! ''Geri zekalı olduğumuzu sanmasınlar! Bizden korkun''

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. VAR atamalarıyla ilgili konuşan Erden Timur, "Kimse bizim zekamızı hafife almasın. Bu atamaların bilinçli şekilde yapıldığı çok net. Bizim zaten VAR'ın varlığından haberimiz bile yok. Maçlarımızda kullanılmıyor bile. Hakem atamalarındaki tutarsızlıklara da değinmek lazım. Sezon başından bugüne kadar görev almamış bir hakem bizim maçımıza veriliyor. Bunun ismi Ali Palabıyık..." dedi.

Spor 20-10-2022 15:11