Bugün Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu Haberleri

22 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (22 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Uzun yıllardır değerli madenler arasında oldukça ilgi gören altın, günümüzde de birçok kişinin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak hareket eden altın piyasasında da hareketlilik gözlemlendi. Gram altın dün günü 502 seviyesinde kapattı. Küresel altın fiyatlarındaki düşüşle beraber 500 lira civarında sabitlenen Gram altın, şu an itibariyle 505 seviyesinden işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 22-06-2021 07:55

3 Haziran altın fiyatları | Bugün (3 Haziran) altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?

Dolar kurundaki hareketlilikten etkilenen altın fiyatları dün biraz düşüş gösterse de bugün tekrar yükselişe geçti. Gram altın dün gün içinde 520 – 540 seviyelerinde hareket ederken, bugün güne 528 ile başladı. Altın fiyatlarındaki bu yükseliş yatırımcının dikkatini çekerken, altının daha ne kadar yükseleceği ise merak ediliyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 03-06-2021 07:51

Altın fiyatları yükselecek mi: 21 Mart 2021 Pazar gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları 21 Mart Pazar piyasaların kapalı olduğu günde ibre kırmızıyı gösteriyor. Hafta boyu gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları, anlık olarak değişim gösterdi. 404 TL’de olan altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği altına yatırım yapmak isteyenler tarafından merak konusu oldu. Peki gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatları ne durumda? İşte 21 Mart altın fiyatları...

Finans 21-03-2021 09:44

Altın fiyatları düşecek mi? Altındaki düşüş sürer mi? Altın ne olur?

Altın fiyatlarındaki değişim vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusu sürekli olarak soruluyor. Bu konuda uzmanların beklentileri de merak ediliyor. Son olarak Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, İHA’ya altındaki düşüş sürer mi konusunda görüşlerini aktardı. Peki, altın ne olur?

Finans 27-08-2020 12:45

Bugün Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu

Bugün Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bugün Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.