Citir Kat Pasta Haberleri

Kadınlarda daha fazla görülüyor: Duygusal açlık obeziteye yol açıyor! Ciddi artış var

Psikolojik faktörlerin obeziteye neden olduğu gibi obezitenin de psikolojik sorunlara yol açtığını belirten Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Obeziteye sahip kişilerin normal kilolulara göre son bir yılda majör depresyon atağı geçirme riski beş kat fazladır. Obezite depresyon ilişkisi kadınlarda daha güçlü görünür. Bir çalışmada kadınlarda obezitenin depresyonda yüzde 37’lik bir artışla ilişkili olduğu gösterilmiştir” dedi.

Kadin 2024-05-18 11:55:17

Sessiz katil Felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sırada yüksek tansiyon yer alıyor. Kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan yüksek tansiyon hastalığına dair yapılan çalışmalara göre yüksek tansiyonun; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini 6 kat ve kalp damarlarında damar sertliği riskini 4 kat arttırdığı bilgisi paylaşıldı. Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu, “Dünya Hipertansiyon Günü”nde hastalıkla ilgili bilinmesi gereken önemli bilgileri açıkladı.

Kadin 2024-05-17 12:34:25

Borsa İstanbul’da gong Altınay Savunma Teknolojileri için çaldı: Tam 7 kat büyüklükte talep

Toplam tahsisat tutarının 7 kat büyüklüğünde talep gören Altınay Savunma Teknolojileri hisseleri Borsa İstanbul’da yapılan gong töreni sonrası işlem görmeye başladı.

Finans 2024-05-16 13:18:26

Putin Çin'de: 'Ticaret hacmimiz rekor kırdı'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çin'le 2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı" açıklamasını yaptı. Rusya'nın Çin'e yönelik gıda ihracatının da 1,5 kat artarak 7,6 milyar dolara ulaştığını anlatan Putin, iki ülke arasında değeri 200 milyar doları aşan 80 projenin ortak geliştirildiğini söyledi.

Finans 2024-05-16 12:57:01

Kamu personeli servisleri kaldırıldı: Giderler 3 kat artmıştı: Toplu taşıma kartı geliyor

Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. En dikkat çeken konuların başında kamudaki taşıt yasısı gelirken merak edilen tüm detayları Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Kamuda çalışan personelin servisleri için karar alındı. Bakan Şimşek, “Savunma ve güvenlik hariç, kamuda personel servisi hizmetinin toplu taşımı olan yerlerde kaldırılacak” dedi. Kamu personeli için toplu taşıma kartı geleceği öğrenildi. İşte detaylar.

Finans 13-05-24 11:21

Talepler toplandı! Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı, halka arzın büyüklüğü 4,17 milyar lira

Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı. Düzenlenen törenin ardından Koton hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Pay fiyatının 30,50 lira olarak belirlendiği halka arza ilişkin talep toplama sürecinde yurt içi bireysel yatırımcılar ve şirket çalışanlarından 1,4 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise 4,8 kat talep toplandı.

Finans 10-05-24 14:41

İmar Barışı için kanun teklifi Meclis’te! Depremlerin ardından ortaya çıktı: ‘Uydu verilerinin tam doğruluğu sağlanamamıştı’

İmar Barışı Kanun teklifini Meclis’e geldi. Konuya ilişkin bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi. Önceki imar barışı sürecinde bazı uydu verilerinin doğru sonuç vermediğini dile getirdi.

Finans 07-05-24 13:51

Strateji ve Bütçe Başkanlığı'ndan 'memur' raporu! Kamuda tasarruf adımları: Servisler kaldırılacak, toplu taşıma kartı verilecek

Kamuda tasarruf önlemlerine kamu kurum ve kuruluşlarının servis kiralama giderleri de dahil edildi. Geçtiğimiz yıl 3 kat artan ulaşım giderleri için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bir hazırladı. Buna göre, tasarruf için ekonomik olmayan hatlarda servisler kaldıracak yerine toplu taşıma kartı verilecek.

Finans 04-05-24 08:45

Esenyurt'ta şoke eden olay! 18. kattan 17. kata indi, tepki alınca inmeye devam etti…

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yine inanılmaz bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu bir şahıs, polis baskınından kurtulmaya çalışırken yaşadığı rezidansın 18. katından 17. katına indi. İndiği katta tepki ile karşılaşınca ise 2 kat daha aşağı indi. O anlar ise kameraya böyle yansıdı.

Haber 03-05-24 08:55

Yatak odası seslerinden dolayı uyuyamadığı komşusundan aldığı intikam olay oldu! Sahte profille ifşa etti

Reddit'te "pettyrevenge" ismiyle paylaşım yapan kişi üst kat komşusunun yatak odası seslerinden rahatsızlık duyduğunu dile getirerek duruma isyan etti. Komşusunun misafirlerini incelemeye başladığını ifade eden Reddit kullanıcısı, ziyaretçilerinden birinin partnerini aldattığı sonucuna varınca onu sosyal medyadan ifşaladı.

Trend 02-05-24 08:18

Zehir saçıyor: Elektronik sigarada kurşun ve uranyum tehlikesi! Özellikle o aromada iki kat daha fazla...

ABD'de yapılan bir araştırmada, elektronik sigara kullanan ergenlik çağındaki gençler, insan sağlığına zararlı metallerden kurşun ve uranyuma maruz kalma riski konusunda uyarıldı.

Haber 01-05-24 22:18

Kredi kartı, IBAN, vergi… Bankalar komisyonu artırınca her şey değişti! ‘Bunu biz istemedik, mecbur kaldık’

Kredi kartı ile alışverişte bankalar komisyon ücretini artırınca düzen değişti. Esnaf artık IBAN kullanmaya başladı. Bankaların aldıkları komisyon ücretine 5 kat zam yapınca IBAN üzerinden ödeme kabul etmeye başlayan esnaf “Bunu biz istemedik, mecbur bırakıldık. Fiş-fatura kesmeyenler tespit edilip cezaları kesilsin” ifadelerini kullanmaya başladı. İşte kredi kartı ile IBAN çıkmazı arasında kalan esnafın isyanının detayları…

Finans 01-05-24 08:31

Muğla’da eleman temininde en fazla güçlük çekilen 5 meslek belli oldu

Muğla’da İŞKUR tarafından yapılan 2023 Yılı İşgücü Piyasası Araştırması, eleman temininde en fazla güçlük çekilen ilk beş mesleğin, kat hizmetleri elemanı/kat görevlisi, garson (servis elemanı), özel güvenlik görevlisi (silahsız), resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı) ve kompozit ürün üretim elemanı (devamlı levha) olduğunu ortaya koydu.

Yurthaber 29-04-24 14:02

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Köstebek pasta tarifi: Köstebek pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinizi geçiştirecek lezzette tarifler arıyorsanız köstebek pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. İşte hem yapımı kolay olan hem de kısa süre içinde hazırlayıp sunabileceğiniz köstebek pasta tarifimiz...

Yemek 25-04-24 18:00

Engelli komşusuna dehşeti yaşattı! Burnunu kırdı ardından semaverin üzerindeki sıcak suyu döktü

Amasya'da komşu aileler arasında gürültü ve balkona çamaşır asılması nedeniyle kavga çıktı. Üst kat komşusunun tekmeli ve yumruklu saldırısına uğrayan bedensel engelli olan Niyazi Gedik'in burnu kırıldı. Aynı kişi ardından ise Gedik'in üzerine semaverdeki sıcak suyu döktü. Niyazi Gedik ile sıcak su ile yanan eşi Çiğdem Gedik hastaneye kaldırılırken, saldırgan M. Ü. ise gözaltına alındı.

Haber 21-04-24 20:18

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 20-04-24 16:00

Evin balkonundan düşen sağlık memuru öldü, doktor yaralı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bulundukları evin 3’üncü kat balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 16-04-24 06:14

Altın ve pırlanta 'gümrük'e takıldı! Ticaret Bakanlığı açıkladı: 30 kat arttı

Gümrük muhafaza ekipleri yılın ilk 3 ayında kaçakçılara göz açtırmadı. Bu dönemde en fazla artış 771,3 milyon lira ile altında oldu. Onu 18,9 milyon lira ile pırlanta takip etti.

Finans 15-04-24 10:35

Yaza girmeden korkutan uyarı geldi! 95 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı: Hayatını kaybedenlerin sayısı depremden 100 kat fazla

Türkiye eski yıllara göre daha sıcak bir kışı geride bıraktı. Sıcaklığıyla meşhur Adana'da 95 yılın en sıcak mart ayı yaşandı. Prof. Dr. Mesut Başıbüyük sıcaklık değerlerini 'ilginç' olarak tanımlarken dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Başıbüyük kuraklık ve su kıtlığı uyarısında bulunarak, "Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-24 09:34

Şok eden araştırma: O bölge klozet kapaklarından altı kat daha kirli çıktı!

Şok eden çalışmaya göre cep telefonları klozet kapaklarından altı kat daha kirli çünkü insanların dörtte biri asla cihazlarını temizlemiyor. Ebeveynlerin üçte ikisi çocukların telefonu ağızlarına götürdüğünü görüyor. Bu da telefonların yüzeyinde biriken kirler sonucu hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Kadin 13-04-24 09:33

5. kat penceresinden düşen 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı! Hayati tehlikesi var

Bursa'da pencereden bakarken 5'inci kattan düşen Suriye uyruklu 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Haber 10-04-24 15:02

Yoğunluk oluştu! Normal günlere göre sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı...

9 günlük bayram tatilini bazı vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşarak, bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil yörelerine giderek bazı vatandaşlar ise yurt dışına çıkarak geçirmeyi tercih etti. Bayram tatilinde sınır kapılarından çıkışların da 3 kat arttığı öğrenildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti.

Haber 10-04-24 09:52

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Şikayetler 2 kat arttı! Uzman isim uyardı 'O saatler arasında dışarı çıkmayın'

Uzman Dr. Döne Gülçin Unutmaz Erkaya, bahar alerjileri ve polenlerle ilgili hasta şikayetlerinin arttığını söyledi. Polen alerjisi için alerjenden kaçınmak gerektiğini belirten Dr. Erkaya, "Polenin yoğun olduğu saatlerde ve dönemlerde mümkünse dışarıya çıkılmamalıdır. Özellikle sabah saatlerinde rüzgar olur. Güneş doğarken 05.00 ile 09.00 saatleri arası polenlerin uçuşması daha yoğundur. Eğer çıkılması gerekiyorsa, bağ bahçeye gidilecekse koruyucu ekipman kullanılmalıdır" dedi.

Haber 04-04-24 12:21

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

Karabük'te komşu dehşeti! Karı-kocaya kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Karabük'te komşular arasında çıkan kavga kanlı bitti. Üst kat komşularına tüfekle ateş eden bir kişi, 58 yaşındaki Gülseren Y'.yi öldürdü, eşini ise yaraladı. Saldırgan cinayetin ardından evinde yakalandı.

Haber 03-04-24 01:18

Yaşlı kadın konakladığı otel odasında ölü bulundu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan bir otelde konaklayan yaşlı kadın, kat görevlisi tarafından odasında ölü bulundu.

Yurthaber 27-03-24 12:32

3 soruda test edebilirsiniz! 2'sine evet diyorsanız... Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var! 'Kadınlarda daha fazla'

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti. İşte, migrenin kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Polat'ın açıkladığı 3 soruda migren testi...

Kadin 25-03-24 17:38

Ev alacaklar tapuda bu farka dikkat! Yıkım kararı bile çıkabilir

Ev alacaklar dikkat! Tapuda ‘kat irtifakı’ ve ‘ kat mülkiyeti’ detayları planlarınızı değiştirebilir. Kat irtifak tapulu bir ev alıyorsanız ve iskan da yoksa birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Finans 19-03-24 10:42

3 aydan daha az sürede 2 kat arttı: Kakao fiyatları rekor seviyede

Kakao fiyatları arz endişeleriyle 3 aydan kısa bir sürede beri ikiye katladı. Buna göre kakao fiyatları ton başına 8 bin 394 dolar olarak rekor seviyeye yükseldi.

Finans 18-03-24 13:42

Panda pasta tarifi: Panda pasta nasıl yapılır?

Çabucak hazırlayabileceğiniz son derece lezzetli bir tarif arıyorsanız panda pasta tarifimiz tam da size göre. Bu pastayı kolayca bulabileceğiniz malzemelerden yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:10

Mozaik pasta tarifi: Mozaik pasta nasıl yapılır?

Hem çay saatlerinizde hem de tatlı krizlerinizde size eşlik edecek bir tarifimiz var. Hem yapımı son derece pratik olan hem de lezzetiyle parmak yedirten mozaik pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Bu tarifi bir kez denedikten sonra sürekli elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:14

Bisküvili pasta tarifi: Bisküvili pasta nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere, aniden gelen tatlı krizlerine çare olan bisküvili pasta tarifinin yapımı çok kolaydır. Hem malzemeleri her an elinizin altında olan malzemelerdir hem de tarif aşamaları oldukça pratiktir. Nefis lezzeti ile en çok yapılan ve tüketilen tatlılardan biri olan bu pastayı çok ama çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Yemek 14-03-24 15:47

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-24 10:23

Deprem korkusuyla evine çelik kabin yaptırmak istedi! Kabusu oldu 'Ölüm kabini gibi' 115 bin TL'ye anlaştı

Bir kişi zemin kat altındaki dairesine 115 bin TL'ye deprem kabini yaptırmak istedi. İddiaya göre merdivenden sığmayan kabininin iskeleti ikiye kesilip vidalarla tekrar monte edildi; çıkış kapısı için de cam pencere takılmak istendi. Kadın "Gördüğüm ve algılayabildiğim şeyden sakınmıyorlarsa anlamadığım ve görmediğimde neler yapılmıştır diye düşündüm. Deprem kabinine cam kapı getirdiler. İnsanların korkuları üzerinden tüccarlık yapmaları ve ölüm kabini gibi bir kabin yapmaları çok çirkin" dedi.

Haber 02-03-24 17:07

Yeni yargı paketi resmen yasalaştı! Para cezaları 5 kat arttı! ‘Örgüt adına suç işlediği’ iddia edilen kişi artık ayrı ayrı ceza alacak! İşte detaylar…

8. Yargı Paketi yasalaştı. AYM’nin iptal ettiği "‘örgüt adına suç işleme" fiili bundan sonra müstakil bir suç olarak sayılacak. Bir günlük adli para cezasının alt sınırı 20 liradan 100 liraya, üst sınırı 100 liradan 500 liraya yükseltiliyor. ‘örgüt adına suç işlediği’ iddia edilen kişi ayrı ayrı cezalandırılacak. İşte yeni yargı paketi ile gelen tüm değişiklikler…

Finans 02-03-24 07:36

Çocuk ve ergenlerde 4 kat arttı! Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan obeziteyle yaşıyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığı, 1990-2022 arasında çocuk ve ergenlerde obezitenin görülme oranının 4 kat arttığı bildirildi.

Kadin 01-03-24 17:50

Bu mahallede kadın nüfusu erkeklerden iki kat fazla! Rakamlar belli oldu... O detay dikkat çekti

Aydın’ın Efeler ilçesinde mahalle nüfusları belli olurken, Zafer Mahallesi’nde kadın nüfusunun erkek nüfusundan yaklaşık 2 kat fazla olması dikkat çekti.

Kadin 01-03-24 10:11

Dang humması vakaları 2 kat arttı! Ülkede acil durum ilan edildi, 20 bölgeyi kapsıyor

Güney Amerika ülkesi Peru'da artan dang humması vakaları nedeniyle acil durum ilan edildi. Kararın başkent Lima'yı çevreleyen bölgeler dahil 20 bölgeyi kapsayacağı aktarıldı. Bu yılın ilk 7 haftasında kaydedilen dang humması vakalarının sayısının 2023'ün aynı dönemine göre 2 kat artış gösterdiği vurgulandı.

Haber 27-02-24 19:58

Talepler 5 kat arttı, kira getirisi aylık 150 ila 250 bin TL! Yatırımcılardan biri de Bülent Ersoy...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkımlara neden olduğu 11 kentteki şantiyelerde kule vince talep 5 kat arttı. Vinçlerin kiralık getirisi aylık 150 bin ila 250 bin TL arasında değişiyor.

Finans 27-02-24 16:25

Bu tehlikeli alışkanlık büyük ihtimalle sizde de var! 6 yıldan uzun süre araştırıldı... Demansa yakalanma riskini 4 kat artırıyor

Japonya'da 6 yıldan uzun süren bir çalışma yapıldı. Sadece bir şey yapan kişilerde unutkanlık hastalığı yani demansa yakalanma oranının belirgin derecede arttığını fark ettiler. Hem de bu oran tam 4 katıydı. Ayrıca çalışmada bunun beyindeki heyecanı azalttığı, tepkilerin gecikmesi ve dikkatin azalmasına yol açtığı ortaya çıktı.

Kadin 24-02-24 14:02

Dünya'dan 12 milyar ışık yılı uzaklıkta keşfedildi! Çarpıcı gerçekler ortaya çıktı: 'Evrendeki en parlak cisim'

Gök bilimciler Güneş'ten 500 trilyon kat daha parlak bir kuasar keşfi yaptı. "J0529-4351" ismi verilen ve Dünya'dan 12 milyar ışık yılı uzaklıkta bulunan kuasarın, yapılan araştırmalar sonucunda "evrendeki en parlak cisim" olabileceği sonucuna varıldı. Cismin merkezinde bulunan kara deliğin kütlesinin ise Güneş'in 17 ila 19 milyar katı olduğu da tespit edildi.

Haber 20-02-24 00:26

Tuzlu pasta tarifi: Tuzlu pasta nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve sevdiklerini şaşırtmayı sevenler için harika bir tarifimiz var: Tuzlu Pasta. Bu pasta tuzlu ama bildiğiniz kuru pastalardan değil. Bütün bir pasta ve tamamen tuzlu malzemeler ile yapılmış. Bir an önce bu tarifi denemek için aşağıda verdiğimiz malzemelere ve tarif aşamalarına göz atmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-02-24 01:24

Elmalı pasta tarifi: Elmalı pasta nasıl yapılır?

Elmalı pasta, misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerinin önüne geçmek için tüketmelik, çay ya da kahve sohbetlerinde sunmalık enfes ve bir o kadar kolay bir tarif. Hem tatlı hem de pratik bir pasta tarifi arıyorsanız elmalı pasta tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 15-02-24 01:14

Kedi dili pasta tarifi: Kedi dili pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerini dindirmek için ya da az bir zamanda lezzetli bir tatlı yapmak için kedi dili pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Hem hafif hem de lezzeti olan bu tatlının yapımı da son derece kolay ve zahmetsiz.

Yemek 14-02-24 22:51

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-24 14:09

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili! Sararmış tuvalet taşlarını tek seferde bembeyaz yapıyor

Sararmış tuvalet taşlarıyla baş etmek bazen gerçek bir mücadele ister. Ancak çözümü herksin bildiği yöntemlerin ötesinde olabilir. Çamaşır suyunun gücü her ne kadar bilinse de bu kez daha etkili bir çözüm var. İşte size çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bir formül. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı tek seferde bembeyaz yaparak sizi şaşırtacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Kadin 14-02-24 07:09