Kekin Haberleri

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-2024 09:05

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 15-07-2023 17:33

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! 27 Nisan yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu menü kaçmaz! Bugünün menüsünde yer alan tarifler herkesin damak tadına uyum sağlıyor. 27 Nisan yemek menüsünde oldukça doyurucu tarifler bulunuyor. İşte 27 Nisan yemek menüsü...

Yemek 27-04-2023 10:13

Sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım için en iyi Karaca marka tava modelleri

Karaca, mutfak gereçleri alanında öne çıkan markalardan biri olarak kalite ve güvenilirlik konusunda adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca insan tarafından tercih edilen Karaca tavalar hem estetik açıdan göze hitap eder hem kalitesiyle rakiplerinden ayrılıyor. Sizin için Karaca marka tava modellerini mercek altına aldık. İşte severek kullanacağınız o modeller!

Yemek 10-04-2023 16:52

Bugün iftarda ne pişirsem? 11. gün iftar menüsü

Ramazan ayında 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyorsanız hazır iftar menülerinden ipucu alabilirsiniz. Pratik ve lezzetli tarifler arayan kişiler için özel olarak hazırlanan bu menüler iftarda ne yenir, iftarda ne yapsam? gibi soruların cevabı oluyor. İşte 2 Nisan Ramazan menüsü...

Yemek 02-04-2023 10:15

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için leziz tarifler! 7.gün iftar menüsü

'Bugün iftarda ne pişirsem?' sorusu ramazan ayının her günü aratılan konular arasında yer alıyor. Gün boyu oruç tutan vatandaşlar iftarda lezzetli ve doyurucu tarifler arıyor. Özenle hazırlanan iftar menüleri bugün ne pişirsem sorusunun cevabı olabiliyor. İşte ramazanın 7.günü iftar menüsü...

Yemek 29-03-2023 09:33

'İftira ne yapsam?' diye düşünmeyin! Hem ekonomik hem de lezzetli Ramazan menüsü

Ramazan ayı yaklaşırken 'İftira ne yapılır?' sorusu sıklıkla aratılıyor. Ramazan ayı boyunca ekonomik ve doyurucu tarifler aranıyor. Gün boyu aç kalan midenizi doyuracak ve görselliğiyle iştahınızı kabartacak Ramazan menüsü arıyorsanız bu menüye göz atabilirsiniz.

Yemek 08-03-2023 17:29

Görüntüsüyle iştah kabartan zebra kek tarifi! İki renkli zebra kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin olmazsa olmaz tariflerinden. Genellikle herkes tarafından sevilen kekler risksiz bir seçim oluyor. Zebra keki diğer tariflerden ayıran en büyük özellik ise çok daha uğraşılmış bir görüntüsü olması. Ancak zebra kek sanılanın aksine oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Pofuduk zebra kek tarifini kesinlikle denemenize gerekiyor.

Yemek 03-03-2023 17:26

Şeflerden neyiniz eksik? İşte sizi yemeklerin yıldızı yapacak birbirinden özel mutfak ipuçları

Yemek yapmayı, sevdiklerine sunum hazırlamayı seven pek çok kişi ünlü ve başarılı bir şef olmanın hayalini kurmuş olabilir. Kariyer yolculuğunuzda şeflik hayali olsun veya olmasın, mutfakta bir şef edasıyla çalışmak ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise mutfakta işinize yarayacak ipuçları için okumaya devam edin!

Yemek 20-02-2023 18:42

Puf puf kabaran anne keki! Anne keki nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına yakışan lezzetler arasında bulunuyor. Ne yaparsam yapayım anne kekinin lezzetini bulamıyorum diyorsanız bu oldukça kabaran anne keki tarifini denemeniz gerekiyor.

Yemek 15-02-2023 14:03

Yılbaşı sofrasının favorisi: Kozalak kurabiye nasıl yapılır? İşte Kozalak kurabiye tarifi!

Yılbaşında ve çay saatlerinde aynı tarifleri yapmaktan sıkıldıysanız kozalak kurabiyeyi daha denememişsiniz demektir. Kozalak kurabiye eşsiz görünümü ve enfes lezzetiyle vazgeçilmez kurabiye tarifleriniz arasında bulunacak. Mısır gevreğiyle kozalak görünümünü vereceğiniz bu tarifi kesinlikle denemelisiniz. Kozalak kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 31-12-2022 10:49

Tüm kek tariflerini unutun: Tam kıvamında kakaolu ıslak kek tarifi! Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına eşsiz bir uyum sağlıyor. Sevilen tatlılar arasında bulunan kekin çeşitli tarifleri bulunsa da ıslak kek en sevilen çeşidi olabilir. Kakaolu ıslak kek bol sosuyla herkesin favori lezzetlerinden. Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 14-12-2022 11:48

Gelinim Mutfakta Kıbrıs tatlısı tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın eleme günü Cuma günü Kıbrıs tatlısı yapılıyor. Kekinin ve kremasının hafifliğiyle göz kamaştıran Kıbrıs tatlısı en sık tercih edilen tarifler arasında bulunuyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan Kıbrıs tatlısı davetlerinizin favori lezzetlerinden olacak. İzleyiciler 'Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte nefis Kıbrıs tatlısı tarifi...

Yemek 02-12-2022 13:46