Cluj Haberleri

MAÇ SONUCU: Adana Demirspor, Cluj deplasmanında avantajı kaptı! Tur, rövanşa kaldı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Romanya ekibi CFR Cluj ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Tarihinde ilk kez Avrupa maçına çıkan Mavi Şimşekler, berabere kalarak turu Adana'ya bırakmış oldu. İşte detaylar...

Spor 27-07-2023 22:25

Adana Demirspor'un UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Cluj, kupalardan men edilebilir...

Adana Demirspor’un Avrupa Konferans Ligi’ndeki rakibi CFR Cluj, Avrupa kupalarından men edilebilir. Borçlarla uğraşan ve paraları ödeyemeyen Cluj çok zor günler geçiriyor.

Spor 23-06-2023 07:46

Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Sivasspor CFR Cluj maçı canlı yayın saat kaçta, ne zaman?

Sivasspor CFR Cluj maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında Sivasspor ve CFR Cluj karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenilen mücadele için geri sayım başladı. Peki, Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Sivasspor Cluj maçı canlı yayın saat kaçta, ne zaman?

Spor 27-10-2022 14:10

Sivasspor'dan kritik 3 puan! Cluj'u deplasmanda devirdiler

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci hafta maçında DG Sivasspor deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile karşılaştı. Mücadele Sivasspor’un 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

Spor 15-09-2022 21:41

Cluj

Cluj Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cluj Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Sivasspor'un formaları kayboldu! Konferans Ligi'ndeki Cluj maçı öncesi ilginç olay...

Son dakika haberleri: UEFA Konferans Ligi G Grubu 2. haftasında Cluj deplasmanına çıkacak olan Demir Grup Sivasspor'da ilginç bir olay yaşandı. Kırmızı - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "CFR Cluj ile oynayacağımız maç için Romanya'ya gelen Demir Grup Sivasspor'umuzda, maçta giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur." ifadelerine yer verildi. Sivasspor, sahaya alternatif forma ile çıktı.

Spor 15-09-2022 19:19