Ali Palabıyık Haberleri Ve Son Dakika Ali Palabıyık Haberleri

Ali Palabıyık Haberleri Ve Son Dakika Ali Palabıyık Haberleri

1981 Ankara doğumlu olan Ali Palabıyık, hakem ve öğretmen olarak bilinir.

Genç yaşta amatör olarak kalecilik yapan Palabıyık, bir süre sonra futbolu bırakmış ve hakemlik kursuna yazılmıştır.

İlk maçı Gençlerbirliği ve Trabzonspor arasında gerçekleşmiştir. Bu deneyimi yaşadığında henüz 21 yaşındadır. Çıktığı ilk süper lig maç müsabakası ise Gençlerbirliği ve Ankaraspor arasında gerçekleşmiştir.

Palabıyık bu müsabakada Bülent Yıldırım’ın yardımcı hakemi olarak görevlendirilmiştir. İlk orta hakemlik tecrübesini ise 2012’de Mersin İdman Yurdu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maç ile yaşamıştır.

Bu maç Mersin İdman Yurdu’nun 2 gol atmasıyla son bulmuştur. Palabıyık bu maçta toplamda 7 sarı kart göstermiştir.

Spor müsabakalarının sevilen yüzlerinden olan Ali Palabıyık FIFA kokartı takacak hakemler arasında yer almayı başararak Türkiye Futbol Federasyonu ile ilk kez profesyonel anlamda anlaşmıştır.

Ali Palabıyık Haberleri

Canlı yayında açıkladı! Olay olacak iddia… Hakemliği bırakan Ali Palabıyık’ın anlattıkları çok konuşulacak

Eski FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, canlı yayında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Hakem atamalarının algoritmayla belirlenmediğini ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin son kararı verdiğini söyleyen Palabıyık, "Atamalar yapılır, Mehmet Büyükekşi'nin masasının önüne konulur. Mehmet Büyükekşi istediği hakemi değiştirir, istediği hakemi de istediği maça atar" şeklinde konuştu.

Spor 16-12-2023 14:48

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan iddia! ''Beni koltuğumdan etmek istiyorsunuz'' dedi!

25 Temmuz 2023'te kariyerini sonlandıran FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, mevcut TFF başkanı Mehmet Büyükekşi için olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Spor 14-12-2023 18:22

Son dakika: TFF resmen açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı, iki hakem VAR'a geçti...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Türkiye Futbol Federasyonu'nda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Federasyon; Süper Lig hakem kadrosunda değişikliğe gidildiğini açıklarken, Ali Palabıyık'ın da görevini bıraktığını duyurdu. Ayrıca Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın VAR hakemi olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 25-07-2023 13:52

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF'den hakem açıklaması

Hakem Ali Palabıyık ile ilgili TFF'den son dakika açıklaması geldi. Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın VAR hakemi olarak görev yapacağı belirtilirken Ali Palabıyık'a ilişkin detaylar da aktarıldı. Peki, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-07-2023 13:47

Son dakika: TFF resmen açıkladı! Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyecek!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan son dakika açıklaması gündeme damgasını vurdu. TFF, performans yetersizliği nedeniyle hakem Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar görev verilmeyeceğini açıkladı.

Spor 03-05-2023 20:05

PFDK, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un cezasını açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan müsabakanın ardından sarı - lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus, maçın hakemi Ali Palabıyık'a itirazları sonrasında kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Portekizli çalıştırıcının cezasını açıkladı.

Spor 23-02-2023 17:39

Fenerbahçeliler, Ali Palabıyık hakkında suç duyurusunda bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Sarı - lacivertli camia, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı maç içerisinde verdiği kararlar nedeniyle yoğun şekilde eleştirmişti. Bugün düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Ali Palabıyık hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu dile getirdi.

Spor 04-02-2023 15:03

Uğur Dündar, Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu'nda meydan okudu! Yapsınlar da görelim!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı - lacivertli camia, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimine maç sonunda büyük tepki göstermişti. Bugün düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan Ali Koç'un konuşma yaptığı esnada Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar araya girdi ve tüm salonun alkışını alan bir söz sarf etti. İşte detaylar...

Spor 04-02-2023 14:33

'Sizin kilonuz kaça?' Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Ali Palabıyık'a olay tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor maçı ve sonrasında yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'de Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Divan kurulu üyesi Ahmet Bulut, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Spor 04-02-2023 12:43

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının hakemini uçakta gören bir taraftar tehditler savurdu! ''Sizi sokağa çıkartmayız!''

Bir Fenerbahçe taraftarı, dün oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında görev yapan yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı uçakta görünce ilginç anlar ortaya çıktı. Hakemi tanıyan taraftar, kendisinin yanına giderek açık açık tehditte bulundu.

Spor 03-02-2023 15:19

MHK'dan Ali Palabıyık kararı! Resmi açıklamanın gelmesinin ardından Fenerbahçe taraftarı büyük sevinç yaşadı!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Dün gece oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının en önemli detaylarından olan Ali Palabıyık'a bu hafta görev verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. MHK'nın resmi açıklamasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar bir hayli sevindi.

Spor 03-02-2023 12:06

Murat Sancak’tan tepki çeken sözler! ''Maçın hakemi...''

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık’ın genel anlamda iyi bir yönetim sergilediğini söyleyerek, "En azından eyyamcı değildi" dedi. Bu yorum sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar Murat Sancak'a tepki gösterdi.

Spor 03-02-2023 11:02

Fenerbahçe'den gece yarısı paylaşımı! ''Elimsi...''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Ali Palabıyık çok net söylüyorum, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir. Vücut lisanı, verdiği, vermediği bütün kararlarda her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir, bunun başka örneği varsa onu da konuşalım" dedi. Bu konuşmanın ardından Fenerbahçe Twitter hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Spor 03-02-2023 07:42

''Adana Demirspor Fenerbahçe maçında şike yapıldı'' dedi ve Fenerbahçe'nin Konyaspor maçına çıkmaması gerektiğini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 22’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart gördüğü için basın toplantısına katılamadı. Spor yazarlarının değerlendirdiği bu mücadelenin artçıları gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Serdar Ali Çelikler'in 'şike' iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Spor 03-02-2023 07:29

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki: ''Ivan Bebek denen bir haysiyetsiz vardı, Ali Palabıyık onu geçti!''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. Hakem Ali Palabıyık'ın gündem olduğu mücadelenin ardından konuşan Selahattin Baki, sert ifadeler kullandı.

Spor 02-02-2023 23:23

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe maçı sonrası Ali Palabıyık için olay iddia! ''Galatasaray ile barışmak için...''

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından sosyal medya hesabından mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'ı eleştiren Ahmet Çakar'ın sözleri kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 02-02-2023 22:50

Adana Demirspor Fenerbahçe maçında olay yaratan pozisyon! Mert Hakan Yandaş'ın golünün iptali karşılaşmanın önüne geçti...

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın golü, VAR hakemi Koray Gençerler'in müdahalesi sonrası iptal edildi. Golün geçersiz sayılmasının ardından sosyal medya adeta karıştı. Mert Hakan Yandaş'ın topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle iptal edilen pozisyona sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösteriyor.

Spor 02-02-2023 20:36

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık, bugün Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri; rakip takımı ağırladığı son karşılaşmadan eşitlikle ayrılırken aynı takımla karşılaştığı altı resmi maçtan ise galip ayrılmıştı. Şimdi gözler Trabzonspor Giresunspor maçına çevrildi. Peki, Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 05-01-2023 15:11

Galatasaray taraftarı Ali Palabıyık kararına tepki gösteriyor! TFF'yi hedef aldılar...

Alanyaspor-Galatasaray maçı sonrası gelen tepkilerden sonra kızağa çekilen ve bir süredir görev alamayan Ali Palabıyık'a Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa - Ümraniyespor maçı verildi. Galatasaray taraftarı bu haberi duyar duymaz TFF'yi hedef alarak tepki gösterdi.

Spor 20-12-2022 08:02

Son dakika: Ali Palabıyık'a maç yok! Galatasaray - Alanyaspor maçının faturası çok ağır oldu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmış ve karşılaşma sonunda hakem Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirmişti. Sarı - kırmızılı takımdan Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı'yı kırmızı kartla oyundan ihraç eden Palabıyık'ın kararları kamuoyunda tartışma konusu olurken Merkez Hakem Kurulu'ndan flaş bir hamle geldi. MHK, tecrübeli hakeme üst üste ikinci kez maç vermedi.

Spor 02-11-2022 21:37

Galatasaray'dan Ali Palabıyık kararı! Sinirleri bir türlü geçmiyor...

Galatasaray-Alanyaspor maçı sonrası Ali Palabıyık için sarı-kırmızılılar hamle üstüne hamle yapıyor. Fanatik gazetesinde yer alan maç tekrarı haberinin ardından sarı-kırmızılılar Ali Palabıyık'ı TFF Etik Kurulu'na şikayet etti.

Spor 02-11-2022 12:03

Havaalanında ortalık karıştı! Galatasaray taraftarı Ali Palabıyık'ın önünü kesti... Özür dilerim

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın 9 kişi tamamlayarak rakibi karşısında 2-0 öne geçse de 2-2 beraberlikle ayrıldığı Alanyaspor karşılaşmasının yankıları sürerken, Sarı-Kırmızılı camiadan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği kararlarla eleştiri oklarının hedefi olurken, UEFA Konferans Ligi'nde yöneteceği Basel-Zalgris mücadelesini yönetmek üzere İsviçere'ye giden Palabıyık, burada da Galatasaray taraftarlarının tepkisi ile karşılaştı.

Spor 28-10-2022 13:13

Son dakika: ''Belgelerim var, kim isterse gösteririm!'' Erman Toroğlu bombayı patlattı! Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık hakkındaki gerçeği açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı - kırmızılı camia, maçın ardından müsabakanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirmişti. Spor yazarı Erman Toroğlu, Ali Palabıyık ile karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler arasında bir husumet olduğunu ve bunun maça yansıdığını açıkladı. Toroğlu'nun yazısına ise "Belki bende belgeler var" sözleri damgasını vurdu.

Spor 27-10-2022 09:48

Son dakika: ''Ali Palabıyık rezaleti!'' GSTV'de Galatasaray'ın geçmişte oynadığı Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor ve Sivasspor maçlarıyla ilgili özel video!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 18 puanla 8. sırada yer alan Galatasaray, son oynanan Corendon Alanyaspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık'ın yönetimini yoğun şekilde eleştirmişti. Karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan sarı - kırmızılılarda başkan vekili Erden Timur, Palabıyık'ın kararlarına tepki göstermiş ve tecrübeli hakemin geçmişte yönettiği maçlarla ilgili konuşmuştu. Bunun üzerine GSTV'de Ali Palabıyık için özel bir video yayınlandı...

Spor 26-10-2022 18:30

Son dakika: 'Düdüğünden uzak kalacak!' TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi devreye girdi! Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'a ceza geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'nda oynanan müsabaka 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmaya hakem Ali Palabıyık'ın kararları damgasını vurdu. Sarı - kırmızılı camia, maçın ardından tecrübeli hakemin yönetimine büyük tepki göstermişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yönetimini beğenmediği Ali Palabıyık için Merkez Hakem Kurulu'nun kararı belli oldu.

Spor 25-10-2022 14:42

Soyunma odasını birbirine kattı: 'Türkiye'de sorun hakemler!' Dries Mertens, Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrasında çılgına döndü!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatan sarı - kırmızılılar, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Aslan'da Sacha Boey 31. dakikada, Abdülkerim Bardakcı ise 90+4. dakikada gördükleri kırmızı kartlarla oyundan ihraç edildiler. Maçın sonunda büyük bir gerginlik oluşurken, yeni transfer Dries Mertens'in soyunma odasında çılgına döndüğü öne sürüldü.

Spor 25-10-2022 08:48

Son dakika: 'VAR çağırdı, Ali Palabıyık gitmedi!' Galatasaray - Alanyaspor maçının VAR kayıtlarını açıkladı! Galatasaray taraftarı isyanda...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. Kazanamama serisi 3 maça çıkan sarı - kırmızılılarda teknik ekip, yönetim ve taraftarlar, Alanyaspor karşısında oynadıkları maçın ardından hakem kararlarını yoğun şekilde eleştirmişti. Spor yorumcusu Levent Tüzemen, müsabakada Sacha Boey'in kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İşte ayrıntılar...

Spor 25-10-2022 07:18

Galatasaray-Alanyaspor maçı için olay iddia! Eğer doğruysa yer yerinden oynar...

Galatasaray-Corendon Alanyaspor karşılaşması 2-2 sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların maçın 3'te 2'sini 10 kişi tamamladığı karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu. Galatasaray yönetimi maçtan sonra açıklama yaparak ortalığı adeta birbirine kattı. Spor yazarları da gündeme damga vuran bu maçtan sonra flaş ifadeler kullandı. Özellikle Erman Toroğlu'nun iddiaları spor camiasını güne ilginç bir şekilde uyandırdı.

Spor 24-10-2022 07:30

Tek tek görüşlerini açıkladılar! Galatasaray'a verilen kırmızı kartlar doğru mu?

Son dakika... Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalırken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın verdiği bazı kararlar büyük tartışmalara neden oldu. Sarı-Kırmızılılar mücadeleyi 9 kişi tamamlarken mücadelenin ardından eski hakemler Palabıyık'ın kararlarını değerlendirdi. İşte o yorumlar...

Spor 24-10-2022 01:19

Son dakika: Okan Buruk taraftar gereğini yapacaktır demişti! Galatasaraylılar'dan beklenmedik Palabıyık hamlesi... Sosyal medyada ifşaladılar

Son dakika... Süper Lig'in 11. haftası uzun süre akıllardan çıkmayacak bir mücadeleye sahne oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın 9 kişi tamamladığı mücadelede Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçse de karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Maç sonunda Okan Buruk yaptığı açıklamada "Galatasaray taraftarı gereğini yapacaktır" ifadelerini kullanırken, Sarı-Kırmızılı taraftarlardan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 24-10-2022 00:41

SON DAKİKA: Dursun Özbek Galatasaray-Alanyaspor maçının ardından Ali Palabıyık ve TFF'ye sert sözler!

Son dakika... Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler yükselerek devam ediyor. Erden Timur'un yaptığı açıklamaların ardından kameraların karşısına geçen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de oldukça sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 24-10-2022 00:23

Galliler'i çılgına çevirdi! Ali Palabıyık öyle bir penaltı çaldı ki...

Son dakika... UEFA Uluslar Ligi A Ligi 4. Grup mücadelesinde Belçika sahasında Galler'i konuk etti. Mücadelede Belçika'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık düdük çaldı. Palabıyık verdiği bir penaltı kararıyla Gallerli futbolcuların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalırken, penaltıyı VAR kontrolü sonrası iptal etti. İşte detaylar...

Spor 24-09-2022 08:17

Belçika-Galler maçını Ali Palabıyık yönetecek

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup’ta oyananacak Belçika-Galler maçında düdük çalacak.

Spor 20-09-2022 12:37

Trabzonspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor - Galatasaray derbisinin kanalı ve saati!

Trabzonspor - Galatasaray maçına saatler kaldı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 28 Ağustos 2022 Pazar günü Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ı konuk edecek. Heyecanla beklenen maçta Ali Palabıyık düdük çalacak. Peki Trabzonspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor - Galatasaray derbisinin kanalı ve saati...

Spor 28-08-2022 20:32

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık, 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma öncesi merak konusu oldu. Vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 28-08-2022 20:28

Trabzonspor - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık kimdir? Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'ın hayatı ve biyografisi!

Trabzonspor - Galatasaray derbisi için geri sayım devam ediyor. Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak mücadele öncesi çok sayıda vatandaş karşılaşmanın hakemi ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Trabzonspor - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık kimdir? İşte Hakem Ali Palabıyık'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 28-08-2022 20:28

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri! Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya mücadele edecek. Kopenhag karşısında aldığı skorlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi hayaline veda eden Trabzonspor, Galatasaray ile mücadelesinden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Peki Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Trabzonspor - Galatasaray karşılaşması bilgileri...

Spor 27-08-2022 12:19

Trabzonspor - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık oldu!

Süper Lig'de 4. haftada oynanacak Trabzonspor- Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık oldu.

Spor 25-08-2022 12:33

Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı izle

Başakşehir Kasımpaşa maçı için heyecan dorukta. İki takım da Süper Lig'in ilk haftasını üstünlükle tamamlamayı hedefliyor. Futbolseverler karşılaşma öncesi maça ilişkin detayları öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. Peki Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgisi ve ayrıntılar haberimizde...

Spor 08-08-2022 18:44

UEFA'dan Ali Palabıyık'a görev!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Ali Palabıyık'a UEFA'dan görev... Yapılan açıklamaya göre tecrübeli hakem Ali Palabıyık, Portekiz'in Vitoria ile Hırvatistan'ın Hajduk Split takımları arasında oynanacak olan UEFA Konferans Ligi mücadelesinde düdük çalacak. İşte detaylar...

Spor 08-08-2022 15:22

Ali Palabıyık, Ukrayna-İrlanda Cumhuriyeti maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, Ukrayna ile İrlanda Cumhuriyeti arasında 14 Haziran Salı günü oynanacak UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup müsabakasını yönetecek.

Spor 12-06-2022 13:24

Türk futbolunda 'darbe' tehlikesi! Ses kayıtları çıktı

MHK, tüm hakemlere gönderdiği mailde şok iddialarda bulundu. Liste dışı bırakılan bazı hakemlerin, göreve devam eden meslektaşlarını protestoya ve isyana teşvik etmeye çalıştığı öne sürüldü. Türk futboluna yapılması planlanan 'darbe' ortaya çıktı.

Spor 14-04-2022 10:31

MHK'dan flaş Ali Palabıyık kararı! Çaykur-Rizespor Galatasaray maçından sonra...

MHK, Ali Palabıyık'a maç vermemeye devam ediyor. En son Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını yöneten ve maçın 90+10'uncu dakikasında Diagne'nin tartışmalı golünü veren Ali Palabıyık o maçtan sonra hiçbir karşılaşmada görev alamadı. Ali Palabıyık resmi bir karar olmamasına rağmen kızağa çekilmiş durumda. İşte detaylar...

Spor 24-12-2021 15:27

Çaykur Rizespor- Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'a tarihi ceza

Süper Lig'de artan hakem hataları sonrasında Kulüpler Birliği bugün hakemleri konuşmak için toplanıyor. Merkez Hakem Kurulu'nun Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık'a ligin ikinci yarısına kadar maç vermeyeceği öğrenildi.

Spor 06-10-2021 16:35

MHK'nın Ali Palabıyık kararı ortaya çıktı

Merkez Hakem Kurulu'nun, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'la ilgili alacağı karar ortaya çıktı.

Spor 05-10-2021 10:28

Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a sert sözler

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçı TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı sert bir dille eleştiren Rıdvan Dilmen, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 03-10-2021 22:22

Ali Palabıyık polisle çıktı! Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası büyük tepki

Galatasaray'ın 90+10'da Morutan ile bulduğu gol sonrası Çaykur Didi Stadı'nda tansiyon yükseldi. Futbolcular, teknik heyet ve tribünlerin büyük tepki gösterdiği Ali Palabıyık, sahadan polis eşliğinde çıktı.

Spor 03-10-2021 21:45

UEFA'dan Ali Palabıyık'a görev

Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile Rangers arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

Spor 28-09-2021 18:09

FIFA'dan Ali Palabıyık'a görev

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, Rusya ile Malta arasında 7 Eylül Salı günü oynanacak 2022 Dünya Kupası Elemeleri H Grubu karşılaşmasında düdük çalacak.

Spor 05-09-2021 15:53