Demet Evgar Haberleri Ve Son Dakika Demet Evgar Haberleri

Demet Evgar Haberleri Ve Son Dakika Demet Evgar Haberleri

Son yıllardaki başarılı projeleriyle dikkat çeken Demet Evgar, 1980 Manisa doğumludur. Arnavut kökenli güzel yıldız, oyunculuğa 17 yaşında amatör bir tiyatro topluluğu ile başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü başarı ile tamamladı. Uzun yıllar arkadaşları ile birlikte kurmuş olduğu tiyatro topluluğu olan Tiyatro Kılçık’ta görev aldı. 2006 yılında rol aldığı Gece Mevsimi adlı oyun ile Afife Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Ekranların çok sevilen dizisi 1 Kadın 1 Erkek ile 2010’da Altın Kelebek En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Pek çok film ve dizi de boy gösteren Evgar, Alev Alev adlı dizide Cemre rolünü oynuyor.

Demet Evgar Haberleri

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak soluğu tatilde aldı! Sevgilisiyle denizde aşka geldi

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde Timur rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken kameralara yakalandı.

Magazin

Reyting rekorları kıran Bahar'ın sezon finali seyirciyi üzdü! Bu kadar berbat bir sezon finali yapmasına üzüldüm

Salı günlerine damga vuran Bahar dizisi sezon finali yaptı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerde yer aldığı dizinin sezon finali bölümü izleyiciler tarafından beğenilmedi. Sosyal medyada dizi ile ilgili yorum yağdı.

Magazin

Değişimi çok konuşulmuştu! Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarına nokta koydu! 'Kırışıklıklarımdan memnunum'

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin

Demet Evgar

Demet Evgar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Demet Evgar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'dan sessiz sedasız ayrılmıştı! Yasemin Kay Allen ayrılık sebebi sorulunca...

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile dahil olan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin aşkı kısa sürdü. Sevgilisinden sessiz sedasız ayrılan ünlü oyuncu ayrılık sebebi sorulunca çok gerildi.

Magazin

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilmişti! Bahar'ın Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veren Demirhan Demircioğlu daha önce eski sevgilisini darp ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Konuya dair uzun süre sessizliğini koruyan ünlü isim daha sonra hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Demirhan Demircioğlu şimdi de yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi.

Magazin

Ödül gecesine bastonla geldi, tekerlekli sandalye bile kullandı! Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın o halleri gündem oldu

Şimdilerde Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile başrolünü paylaştığı Bahar dizisiyle fırtınalar estiren Demet Evgar ELLE Style Awards gecesinde boy gösterdi. Geceye baston ile katılan Evgar daha sonra tekerlekli sandalye bile kullandı. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Kulis

Aşk kısa sürdü... Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya sessiz sedasız ayrıldı

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile katılan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin mutluluğu kısa sürdü. Allen'ın sürpriz birlikteliği sona erdi.

Magazin

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde neler oluyor? 4 kişi diziden ayrılacak mı? Kadrodan çıkarılmak gibi...

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Oyuncu Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacak. Ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek. Konu ile ilgili konuşan Serkan Tınmaz, "Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" dedi.

Magazin

Bahar setinde kaos mu var? Yönetmen sete paydos verdi iddiası sonrası Demet Evgar paylaştı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi hakkındaki iddialar gündemdeydi. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın sette sorun çıkardığı iddia edilirken başarılı oyuncudan yönetmenli poz gecikmedi.

Kulis

Tüm dengeler değişecek! Demet Evgar'lı Bahar dizisine bomba transfer

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis

Demet Evgar'ın ardından o da oğlunu sete götürdü… Bahar'ın 'Evren'i Buğra Gülsoy’un oğlunu görenler aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde büyük bir ilgiyle izlenen Bahar dizisinde hayat verdiği 'Evren' karakteri ile seyircisinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, Demet Evgar'ın ardından oğlu Cem'i sete götürdü. Sarı saçları ve mavi gözleriyle sette ilgi odağı olan minik Cem'i görenler herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin

Demet Evgar, Kızıl Goncalar setini ziyaret etti! Sosyal medya karıştı: Cüneyd'i vuracaklar

Bahar dizisiyle ekranlara dönen Demet Evgar çok konuşulan Kızıl Goncalar setinden pozlarını paylaşınca sosyal medya karıştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına bakın ne yorumlar yapıldı.

Magazin

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı. Seyirciyi üzen bu karar sonrası Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme yapıldı! O sahneye yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizinin son bölümünde yapılan 'Avlu' göndermesi izleyenleri duygulandırdı. Bahar dizisindeki o sahneye yorum yağdı.

Magazin

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin

Demet Evgar ve Taner Ölmez aynı sahnede! Önce düet yaptılar, sonra halay çektiler... O anlar gündem oldu

Bahar dizisindeki rolüyle sıkça adından söz ettiren Demet Evgar, Taner Ölmez'in solistlik yaptığı Barabar grubunun sahnesine konuk oldu. Evgar ve Ölmez sahnede düet yapıp halay çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Bahar dizisindeki Ne oldu cerrahım repliği doğaçlama çıktı! Oyuncular kahkahaya boğuldu

Show TV'de ekrana gelen Bahar dizisinde, Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakterinin Timur'a laf çarptığı sahne gündem olmuştu. Bahar'ın izleyenleri de güldüren 'Ne oldu cerrahım' repliğinin doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Demet Evgar'ın bir anda aklına gelen söz ise sahnede yer alan oyuncuları gülme krizine soktu.

Magazin

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin

Ana Haber'de Demet Evgar sürprizi! Ayakta alkışlandı

‘Bahar’ dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde büyük bir sürprize imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber'e çıkan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, canlı yayında başlattığı kampanyayla ayakta alkışlandı.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin

Demet Evgar sahneye çıktı sosyal medya yıkıldı! Sesi ve dansıyla geceye damga vurdu

Demet Evgar başrolünde yer aldığı Bahar dizisinde sahneye çıkıp Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söyledi. Sahnedeki dansı ve sesiyle büyük beğeni toplayan Evgar geceye adeta damga vurdu. Demet Evgar'ın bu sahnesine sosyal medyada övgüler yağdı.

Magazin

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar sosyal medyayı salladı! Efsanesin ez geç aşkım

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Demet Evgar bir döndü pir döndü. ahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar başarılı oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı. Evgar'a dair binlerce yorum yapıldı.

Magazin

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar performansıyla gündem oldu! Her sahnesine yorum yağdı

Show Tv'nin yeni dizisi Bahar ile ekrana geri dönen Demet Evgar dizinin ilk bölümüyle gündem oldu. Başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan ünlü ismin her sahnesine yorum yağdı.

Magazin

Demet Evgar'ın bebeğinin oyuncaklarıyla pozları eleştirildi! Athena Gökhan'dan olay yorum

Başarılı oyuncu Demet Evgar, kızı Mavi'nin oyun evinin yanında fotoğraflarını paylaştı. Dekoltesi ve mini tarzıyla dikkat çeken oyuncunun pozlarına Gökhan Özoğuz'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Magazin

Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı! Mehmet Yılmaz Ak setlere dönüyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak setlere geri dönüyor. Yargı'daki Savcı Pars karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın kiminle başrolü paylaşacak.

Magazin

Serenay Sarıkaya'nın tarzı beğenilmedi! Altın kesesini vermeyen görümce gibi

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam düzenlenen Academy Day'e katıldı. Tarzıyla her dönem adından söz ettiren güzel oyuncunun seçimi bu sefer hiç beğenilmedi. Adanalı dizisindeki haline benzetilen Sarıkaya'ya yorum yağdı.

Magazin

Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aile Arasında filmi nerede çekildi? İşte Gülse Birsel imzalı filmin konusu ve oyuncuları

Aile Arasında filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2017 yapımlı olan film, Gülse Birsel imzası taşıyor. Filmin Star TV yayın akışında yer almasıyla birlikte araştırmalar hızlandı. Peki Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aile Arasında filmi nerede çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin

Demet Evgar estetiğin dozunu kaçıranlarla fena dalga geçti! Görenler tanıyamadı

En son Alev Alev isimli dizide izlediğimiz oyuncu Demet Evgar, son paylaşımıyla olay oldu. Estetiğin dozunu kaçıranlarla dalga geçen Evgar yüzünü filtrelerle tanınmaz hale getirdi.

Magazin

Demet Evgar ile Emre Karayel'in Bir Kadın Bir Erkek dizisi yeniden başlanacağı söylenmişti! Gerçek çok başka çıktı

Demet Evgar ile Emre Karayel'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımı görenler epey heyecanlanmıştı. Bir Kadın Bir Erkek dizisinin yeniden başlayacağı iddia edilmişti, ancak gerçek çok başka çıktı.

Magazin

1 Kadın 1 Erkek yeni bölümleriyle Blu TV'de ekrana dönüyor! Emre Karayel'le başrolde oynayan Demet Evgar duyurdu

Bir döneme damga vuran unutulmaz komedi dizisi '1 Kadın 1 Erkek' yeni bölümleriyle dijital bir platformda ekranlara geri dönüyor. Demet Evgar, başrolünü Emre Karayel'le paylaştığı '1 Kadın 1 Erkek' dizinin yeni bölümlerinden bir sahneyi "Yakında" notuyla paylaştı. 1 Kadın 1 Erkek dizisinin eski bölümleri geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlamaya başlamış ve haftalarda en fazla izlenen yapımlar arasında yer almıştı. 1 Kadın 1 Erkek 2023'de Blu TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Magazin

Demet Evgar'dan hayranlarını üzen haber! Cadılar Bayramı partisinde açıkladı

Geçtiğimiz Ağustos ayında kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar, önceki akşam eşi Levent Babataş ile Sarıyer'de bir Cadılar Bayramı partisine katıldı. Evgar, "Şimdilik dizi ya da sinema filminde rol almayı düşünmüyorum" diyerek sevenlerini üzdü.

Magazin

Geçtiğimiz günlerde anne olan Demet Evgar bakın kazancını nereye yatırdı!

Kısa süre önce kızını kucağına alan Demet Evgar, reklamlardan ve dizilerden hatrı sayılır bir gelir elde ediyor. Başarılı oyuncu, son olarak reklamdan kazandığı 1 milyon TL’yi Manisa’da senelerdir çiftçilikle uğraşan ailesine sürdürülebilir tarım yapmaları için verdi.

Magazin

Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer o da ablası gibi oyuncuymuş...

1 Erkek 1 Kadın dizisi ile ününü geniş kitlelere yayan Demet Evgar, son dönemlerin aranan yüzlerinden biri oldu. Filmleri ve dizileriyle zaman zaman ekranlarda yer almaya devam eden Evgar'ın kardeşi bakın kim çıktı...

Magazin

Aile Arasında ne zaman ve nerede çekildi? Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Şevket Çoruh, Engin Günaydın gibi isimlerin yer aldığı yerli film Aile Arasında'nın yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan yer alıyor. Komedi türündeki bu filmin senaryosu ise ünlü isim Gülse Birsel'e ait. Peki Aile Arasında ne zaman ve nerede çekildi? Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend

Anne oldu! Demet Evgar ve eşi Levent Babadağ ilk bebekleri Mavi'yi kucaklarına aldı

6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan Demet Evgar hamileliğinin son ayında. 42 yaşındaki anne adayı, geçtiğimiz günlerde yaşadığı süreci anlatmıştı. "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm. Ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum. Umarım beni sever" diyen Demet Evgar, suda doğum yapmak istediğini de açıkamıştı... Demet Evgar anne oldu.

Magazin

Demet Evgar'dan müjdeli haber! 'Mavi' geliyor

Geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Demet Evgar kızı Mavi’yi dünyaya getirmek için hastaneye yattı.

Magazin