Doğal Taş Sektörü Haberleri

Garnet taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Garnet taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, safir ve zümrüt gibi değerli taşlarla aynı seviyede yer alan bir taş olan garnet taşı yüzyıllardır hem dekorasyonlarda hem de ritüellerde kullanılan bir mineraldir. Mineraloji açısından silikatların bir grup oluşturur ve kimyasal olarak demir, magnezyum, alüminyum ve kromdan oluşur. Garnet taşı doğal olarak bulunan bir mineral olup, kırmızı renkli kristaller şeklinde bulunur. Halk arasında ismi "lal taşı" olarak da bilinir. Garnet taşı ne anlama gelir?

Haber 20-04-2023 09:36

Yaz havasını evinizin içine taşıyacak doğal taşlarla süslenmiş ev eşyaları

Yazın muhteşem enerjisini birbirinden etkileyici ev eşyaları ile yuvanıza taşımaya ne dersiniz? Doğanın yansımasını içinde bulunduran doğal taşlar kullanılarak oluşturulan aksesuar ve ev eşyaları keşfedilmeyi bekliyor. Küçük dokunuşlarla muhteşem sonuçlar elde etmek isteyen herkesin ilgisini çekecek özel parçaları keşfetmeye hazır mısınız? Evinizin her köşesini renklendirecek seçilmiş ürünler ile tanışmak için listemizi incelemeye devam edin!

Haber 10-06-2022 14:34

Doğal taş meraklıları için ruşur taşı kullanıcı yorumları ve faydaları

Cilt kendini yeniledikçe yüzeyde ölü hücreler oluşuyor. Tüm bu ölü derileri temizleyerek pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde kavuşabilirsiniz. Ruşur taşı, tam da bu noktada yardımınıza koşuyor. Ruşur taşıyla ilgili merak edilen tüm bilgileri ve benzer ürünleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, detaylara birlikte bakalım.

Haber 01-04-2022 11:25