Çorba Haberleri

Dede çorbası (Kesme hamur çorbası) tarifi: Dede çorbası (kesme hamur çorbası) nasıl yapılır?

Bursa yöresinde yapılan dede çorbası (Kesme hamur çorbası) zaman içinde tüm ülkeye yayılmış ve mutfaklardaki yerini almıştır. Bu lezzet hem malzemeleri hem de yapılış adımları ile son derece pratik bir o kadar da lezzetli bir çorbadır.

Yemek 10-03-2024 14:31

Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü o şartla satışına izin verilecek

Okul kantinlerine gönderilen yazıyla yeni dönem resmen başladı. Haftanın bir günü kantinlerde çorba satılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.

Finans 03-03-2024 09:23

Hanımağa çorbası tarifi: Hanımağa çorbası nasıl yapılır?

Türk mutfağındaki çeşitli çorbalardan biri de İç Anadolu bölgesine has yapılan ve zaman içinde tüm ülkedeki mutfaklara ve lokantaların menülerine girmeyi başaran Hanımağa Çorbası’dır. Bu eşsiz ve besleyici lezzeti isterseniz siz de evde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-2024 17:13

Bu kış sofranıza lezzet, vücudunuza şifa verecek çorba tarifleri

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir çorba içmek hem lezzeti hem doyuruculuğu hem de içindeki besinlerin vücuda sağladığı faydalar nedeniyle müthiş bir keyif. Sağlıklı beslenerek kış yaygınlaşan hastalıklara karşı korunmanız için tüketebileceğiniz birbirinden leziz şifalı çorba tariflerini sizin için listeledik.

Yemek 07-02-2024 15:37

Diğer Haber Etiketleri

balık çorbası analı kızlı tarifi arabaşı çorbası tarifi çeşmi nigar çorbası tarifi çorba tarifi deprem ayran ayva domates elma yumurta ıspanak işkembe kara lahana karbonat kelle paça kuru fasulye mercimek Oruç peynir somon süt tarhana hurma yoğurt yulaf şeker dondurma Canan Karatay Avokado makarna erişte kapya biber Ramazan menüsü En Hamarat Benim Zuhal Topal'la Yemekteyiz konserve ekmek cevizli sucuk kalp hastalıkları su Pirinç bulyon ağız kokusu Kalp‎ Gaziantep Adana Adıyaman Bursa Eskişehir tereyağ Uludağ iftar Sahur tavuk okul pizza kebap Ramazan tuz kırmızı et Güngören Belediyesi tarifi topalak çorbası tarifi yoğurt çorbası tarifi Yerel seçim hipertansiyon yüksek tansiyon Siverek Sivrihisar Türkiye Murat Kurum arpa şehriye pilavı çeşmi nigar çorbası bugün ne pişirsem ibb hünkar beğendi iftar menüsü ikram il müftülüğü arabaşı arabaşı çorbası araştırma kantin yeni dönem yiyecek yoğurt çorbası yardım yemek yemek menüsü kereviz çorbası nasıl yapılır lavaş puding pilav şehriye çorbası süper tarhana çorbası tarif tavuk çorbası kızarmış tavuk köfte pasta pate osmanlı imparatorluğu osmanlı mutfağı tortilla fiyatı bir tarifi kızlı çırpma yoğurt çorbası yapılışı yoğurt çorbası yapımı topalak çorba aşlama sütlü balkabağı çorbası farklı tarifler yiyecekler mercimek çorbası malzemeleri arabaşı çorbası nerenin leziz yağ tiramisu arabaşı çorbası hamurlu kremalı ıspanak çorbası

Çorba

Çorba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çorba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'nin en sevilen çorbası açıklandı! Hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorba oldu

Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği çorba araştırmasına göre; kelle paça katılımcıların yüzde 24,4 ile hem en sevdiği çorba olurken hem de yüzde 17,7 ile asla yemem denilen çorbalar arasında ilk sırada yer aldı. Kelle paça, kesinlikle çorbacıya gidilip içilir denilen çorbalar kategorisinde de yüzde 47 ile birinciliği üstlendi. Çorbacıya gidilen zaman diliminde ise katılımcıların tercihi yüzde 29,6 ile gece oldu.

Yemek 03-02-2024 07:25

Uludağ'daki o çorbanın tadına baktı! Çorbamızın meşhur olmasını isterdik, fiyatı meşhur oldu

Kış turizminin merkezi olan Uludağ'daki bir restoranda çorbanın fiyatı gündem oldu. Uludağ'daki bir otelin restoranında 500 TL'ye satılan çorbanın fiyatı, sosyal medyada gündem oldu. DHA muhabiri de herkesin merak ettiği o çorbanın tadına baktı. İçerisinde kurutulmuş dağ mantarı ve ceviz olan çorbanın fiyatının maliyetlere göre uygun olduğunu söyleyen işletme müdürü Süleyman Güngör, "Çorbamızın meşhur olmasını isterdik. Ancak ne yazık ki fiyatı meşhur oldu.

Haber 18-01-2024 18:23

Yazın lahmacun kışın çorba! Bodrum'a rakip Bursa'dan çıktı... Uludağ'da 500 TL'ye satılan çorbanın fiyatı gündem oldu

Türkiye, Bodrum'daki pahalı lahmacundan sonra şimdi de Bursa'daki çorba fiyatını konuşuyor. Kış turizminin merkezi olan Uludağ'daki bir restoranın menüsü gündem oldu. 1200 TL'ye pizza satıldığı görülen restoranda, çorbanın fiyatı ise tam 500 TL. Tatilciler fiyatların pahalılığından şikayet ederken, işletme sahibi ise yüksek maliyetleri işaret ediyor.

Finans 18-01-2024 06:32

İki bin yıllık miras! Sabah akşam tüketiyorlar 'Şifa deposu' Bir kez tadına bakan hayran kalıyor

Gaziantep’in mutfak kültürü içinde önemli bir yere sahip olan Alaca çorbası kış ayların vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ederken, vejetaryen vatandaşların da ilgi odağı oldu. İki bin yıllık lezzet mirası Alaca çorbası, sabah-akşam tüketilirken tam bir şifa deposu olduğu belirtiliyor.

Kadin 17-01-2024 16:17

Bu çorba sadece kalabalıkta içiliyor! Tasa ilk düşüren bunu yapmak zorunda... İlginç gelenek

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde kış aylarında sık sık tüketilen tescilli lezzet ’Arapaşı’ çorbası insanları bir araya getirme geleneğiyle öne çıkıyor. Sivrihisarlılar bu çorba için "Kış içeceğimiz olmazsa olmazımız" derken "Tek başına içilen bir içecek değil. Aile, akraba, arkadaş, eş, dostla sohbet ortamında güzel oluyor. Şöyle bir özelliği var; pişirdikten sonra önceden ortadan içiliyordu. Ortadaki tasa hangisi hamurunu düşürürse bir dahaki davet o arkadaşa kalıyor" ifadelerini kullanıyor.

Yemek 11-01-2024 13:12

Murat Kurum güpegündüz eldivenleri taktı, tezgahın başına geçti! Sabah namazından sonra 'çorba' dağıttı: İmamoğlu'na 'rakip' vaatler...

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum, adaylığı ilan edilir edilmez çalışma temposunu artırdı. 31 Mart'ta İBB Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu ile yarışacak olan Kurum, dünkü adaylık ilanının ardından yaptığı paylaşımla çalışmalara başladığını belirtmişti. Kurum bugün de sabah namazının ardından vatandaşlara çorba dağıtırken vaatlerini bir bir sıraladı.

Haber 08-01-2024 09:42

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu Ramazan ayının son haftasına girerken oldukça aratılıyor. Yaklaşan bayramla birlikte iftara ne yapacağını bulmaya çalışan kişiler pratik ama lezzetli yemekler arıyor. İftara ne yapsam diye düşünüyorsanız özel olarak hazırlanan iftar menülerine göz atabilirsiniz. İşte 16 Nisan iftar menüsü...

Yemek 16-04-2023 09:29

Çorba dağıtırken ilginç an! Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in söylediğini anlamadılar, nedeni ise...

AK Partili Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir çorba dağıtırken ilginç anlar yaşandı. Sıradakilerin çoğu yabancı olunca Demir'in "Şunu çocuğa uzatır mısın" ifadesini anlamayıp çorbayı kendilerine aldılar.

Haber 06-04-2023 07:56

Canan Karatay'dan Ramazan'da beslenme uyarıları! Gün boyu tok tutan süper besini açıkladı

Ramazan ayında gün boyunca dinç ve sağlıklı kalabilmek adına iftarda ve sahurda tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan ayında uzak durmanız gereken hataları ve yapmanız gereken beslenme düzenini açıkladı.

Haber 02-04-2023 09:16

Sahurda yenildiğinde tüm gün tok tutan 7 yiyecek! Ramazan boyunca tüketin

Sahurda yenilen yiyecekler tüm gün boyunca sağlığımızı ve direncimizi etkiliyor. Ramazan ayı boyunca doğru ve dengeli beslenmek büyük önem taşıyor. Sahurda uzun süre tok tutan yiyecekler daha rahat oruç tutmanıza yardımcı olabilir. Sahurda ne yesem diye düşünüyorsanız aşağıdaki yiyecekleri tercih edebilirsiniz.

Yemek 31-03-2023 11:41

Etkileri zehirden beter! Sadece bir tanesi bile kimyasal saçıyor

Uzmanlar, her evde bulunan ve sağlıklı olduğu düşünülerek tüketilen bazı besinlerin sağlığı tehdit ettiğini belirtiyor. Öte yandan evde yapılan yemeklere katılan birçok gıdanın da vücudun kimyasını olumsuz yönde etkilediği bilinmektedir. Sağlıklı sanarak tükettiğiniz birçok şeyin eve bile sokulmaması gerekiyor. İşte, uzmanlar tarafından tüketiminin sakıncalı olduğu belirtilen o gıdalar...

Haber 24-03-2023 15:02

Kaşık kaşık içirecek doyurucu bir çorba tarifi! Arpa şehriyeli tavuk çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Arpa şehriyeli tavuk çorbasının içine bir parça tavuk eti, şehriye, domates salçası gibi malzemeler konuyor. Birkaç adımda hazırlanabilecek bu tarif hem tadı hem de doyurucu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki arpa şehriyeli tavuk çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi!

Yemek 11-03-2023 17:37

Ayvalı mercimek çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yeni bir çorba tarifi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayva, mercimek, salça birleşimiyle hazırlanan ayvalı mercimek çorbasını çok seveceksiniz. Birkaç adımda yapabileceğiniz bu tarifi tekrar tekrar denemek isteyeceksiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-2023 16:47

Mahluta çorbası nasıl yapılır? Yöresel mahluta çorbası malzemeleri ve tarifi!

Farklı, lezzetli bir tarif arıyorsanız bu haber tam size göre... Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bir tarif olan mahluta çorbayı tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Peki mahluta çorbası nasıl yapılır? İşte yöresel mahluta çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-2023 09:58

Andaloz çorbası nasıl yapılır? Nefis andaloz çorbası tarifi ve malzemeleri!

Pratik ve leziz bir tarif olan andaloz çorbası içeriğinde bulunan pirinç sayesinde tok tutacak bir lezzet. Un, domates salçası, pirinç gibi malzemelerin karışımıyla hazırlanan bu lezzetli çorbayı çok beğeneceksiniz. İşte nefis andaloz çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 08-03-2023 09:58

Alaca çorbası nasıl yapılır? Yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Alaca çorbası soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak bir tarif... Özellikle Gaziantep'te sıklıkla tüketilen bir tarif olan alaca çorbası hem lezzetli hem de besleyicidir. İçinde bulunan nohut, mercimek gibi malzemeler sayesinde uzun süre tok tutar. İşte yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-2023 09:57

Çeşm-i nigar çorbası nasıl yapılır? Osmanlı mutfağından gelen çeşm-i nigar çorbası tarifi!

Akşam yemeği menüsünde yeni bir tarif arıyorsanız, Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen çeşm-i nigar çorbasını deneyebilirsiniz. Soğan, un, yumurta gibi malzemelerle hazırlanan çeşm-i nigar çorbasını tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. İşte çeşm-i nigar çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 03-03-2023 15:01

Osmanlı mutfağına ait bir tat: Harem usulü patlıcanlı çorba! İşte harem usulü patlıcanlı çorba malzemeleri ve tarifi!

Yemekte farklı bir tarif denemek istiyorsanız bu haber tam size göre... Osmanlı mutfağına ait bir lezzet olan harem usulü patlıcanlı çorbayı evinizde kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu tarif un, tavuk suyu, havuç, patlıcan gibi malzemelerle hazırlanıyor. İşte harem usulü patlıcanlı çorba malzemeleri ve tarifi!

Yemek 03-03-2023 12:58

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere birbirinden leziz ve pratik tarifler! 3 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünmeye son! Sizin için hazırladığımız yemek menüsü içeriklerimizden akşama ne yemek yapacağınızı hemen bulabilirsiniz. Bugün tatlı olarak çok pratik bir tarif olan pepeçura tatlısı var. İşte 3 Mart yemek menüsü...

Yemek 03-03-2023 11:12

Kaşık kaşık içirecek doyurucu köfteli çorba tarifi! Köfteli çorba nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ana yemekten önce hazırlayacağınız farklı bir çorba tarifi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Hem pratik hem lezzetli misket köfteli çorba karnınızı da doyuracak. Peki köfteli çorba nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte kaşık kaşık içirecek doyurucu köfteli çorba tarifi!

Yemek 02-03-2023 12:00

Ayranlı çorba nasıl yapılır? Malatya yöresine özel nohutlu, kuru fasulyeli ayranlı çorba tarifi!

Öğle veya akşam yemeğinde servis etmek için daha farklı tatlar arıyorsanız bu tarif tam size göre! Nohut, kuru fasulye gibi malzemelerle hazırlanan ayran çorbasını tekrar tekrar hazırlamak isteyeceksiniz. İşte nohutlu, kuru fasulyeli ayranlı çorba tarifi!

Yemek 24-02-2023 15:11

Hem doyurucu hem lezzetli bir tarif! Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Erişteli mercimek çorbası, adı üstüne erişte ve mercimek ile hazırlandığından dolayı leziz olmasının yanı sıra oldukça doyurucu bir tarif... 5 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanan bu tarif 30 dakikada pişiriliyor. Peki erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 24-02-2023 15:10

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünme derdine son! İşte 21 Şubat yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünme derdine son! Bugün birbirinden leziz yemek tariflerinden derlediğimiz 21 Şubat yemek menüsü içeriğimizden harika yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Bugün yemekte, başlangıç olarak ayranlı çorba, mozaik pasta var. İşte 21 Şubat yemek menüsü...

Yemek 21-02-2023 11:05

Depremzedelere 70 TL'den çorba sattı! Belediye kapısında ücretsiz dağıtınca 5 TL'ye düşürdü

Türkiye günlerdir depremlerde yaşamını yitirenlerin yasını yaşarken, bölgedeki bazı fırsatçı işletmeler ise fahiş fiyatlarla yemek satmaya devam ediyor. Adana- Gaziantep otoyolundaki bir dinlenme tesisinin de depremzedelere ve bölgeye desteğe gidenlere bir bardak çorbayı 70 TL'den satması büyük tepki topladı. Ceyhan Belediyesi ise işletmenin kapısında 24 saat boyunca ücretsiz olarak sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram etmeye başladı.

Haber 16-02-2023 20:59

Karton bardakta çorba 25 TL, bir bisküvi 40 TL! Depremzedelere gelen 835 TL'lik hesap 'pes' dedirtti, Bakanlıktan rekor ceza

Yüreğimiz yanıp kavrulurken, vicdansızlar depremzedelere ve arama kurtarma ekiplerine bir bardak çorbayı 25 TL'ye, bir paket bisküviyi 40 TL'ye sattı. Ticaret Bakanlığı'na şikayet yağınca o dinlenme tesisine rekor ceza kesildi.

Haber 14-02-2023 06:43

Uzun süre tok tutan nohutlu yoğurt çorbası tarifi

Deprem bölgesindeki kişilere yardım etmek için çeşitli çorba tarifleri aranıyor. Nohutlu yoğurt çorbası soğuk kış günlerinde deprem bölgesindekilerin uzun süre tok kalmasını sağlayabiliyor. Nohutlu yoğurt çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek 09-02-2023 11:27

Büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Deprem bölgelerindeki topluluklara yardım için 'büyük tencerede çorba' tarifi araştırılıyor. Peki büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası 25 kilo mercimekle hazırlanıyor. İşte 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-02-2023 13:21

Şanlıurfalı esnaf, Adıyaman'da depremzedelere çorba dağıttı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde yıkımın yaşandığı kentlerden Adıyaman'da, Şanlıurfa'dan gelen bir grup esnaf, kazanlarda kaynattıkları çorbayı vatandaşlara dağıttı.

Yurthaber 08-02-2023 09:26

Her mevsim yapılır: Pirinçli yoğurt çorbası tarifi! İçinizi ısıtacak yoğurt çorbası nasıl yapılır?

Yoğurt çorbası birçok yemeğe oldukça yakışan ve her mevsim tüketilebilen çorba tarifleri arasında yer alıyor. Sıcacık lezzetiyle içinizi ısıtan yoğurt çorbası nasıl yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Evde yapacağınız pirinçli yoğurt çorbası tarifine bayılacaksınız.

Yemek 06-02-2023 11:57

Hem basit hem doyurucu: Sütlü balkabağı çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sütlü bal kabağı çorbası adı üstünde süt, balkabağı ve patates, havuç, soğan gibi malzemelerle hazırlanıyor. Hızlıca hazırlayacağınız bir tarif olan sütlü balkabağı çorbasının tadına bayılacaksınız. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 27-01-2023 16:39

Şifa deposu tarhana çorbası nasıl yapılır? İşte tarhana çorbası tarifi

Hem leziz hem de şifa deposu olan tarhana çorbası özellikle kış aylarında sofralarda sıklıkla yerini alır. Küçükten büyüğe herkesin severek tükettiği tarhana çorbası soğuk algınlığına da iyi gelir. Tarhana çorbası tarhana, nane, salça gibi malzemelerle hazırlanır. İşte tarhana çorbası tarifi...

Yemek 27-01-2023 09:18

Sağlıklı sıcacık bir tarif: Yeşil kabak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeşil kabak çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yeşil kabak çorbasının tadını çok beğeneceksiniz. Üstelik bu tarif yalnızca 5 dakikada hazırlanıyor! Şipşak hazırlayabileceğiniz bu çorba yeşil kabak, un, süt gibi malzemelerle hazırlanıyor. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeşil kabak çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 27-01-2023 08:58

Mutfağın kapısından içeri sokmayın: Kalbinizi çürütüyor! Sağlığınız için en kötü yiyecekler

Sağlıklı olarak düşündüğümüz birçok yiyecek vücudumuza zarar verebiliyor. Kansere neden olabilen ve kalp sağlığı için büyük risk oluşturan yiyecekler bulunuyor. Uzmanlar aşağıda bulunan yiyeceklerin tüketimi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 20-01-2023 16:30

Eskişehir'de müftülükten üniversite öğrencilerine çorba ikramı

Eskişehir'de İl Müftülüğü tarafından "finallere çalışması sizden çorbası bizden, içimizi ısıtan iyilik" etkinliği kapsamında Anadolu Üniversitesinde öğrencilere ücretsiz çorba dağıtıldı.

Yurthaber 18-01-2023 07:44

Yöresel bir lezzet: Topalak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbası nohutla hazırlanan sulu bir tariftir. İçerisinde un, irmik, köftelik bulgur da bulunduğundan 1 porsiyon topalak çorbası 361 kaloriye denk gelir. Topalak çorbasını patates salatasıyla servis edebilirsiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-2023 17:02

Kaşık kaşık içirecek tarif: Fesleğenli enginar çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz fesleğenli enginar çorbası malzemeleri ve tarifi

Fesleğenli enginar çorbası soğuk kış aylarında hastalıktan korur, bağışıklık sistemini güçlendirir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlanan fesleğenli enginar çorbasının tadı merak edildi. İşte fesleğenli enginar çorbası malzemeleri ve tarifi...

Yemek 13-01-2023 12:14

Kremalı ıspanak çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kremalı ıspanak çorbası malzemeleri neler?

Kış aylarında sofranızda başlangıç olarak farklı bir tat arıyorsanız, kremalı ıspanak çorbasını deneyebilirsiniz. Bol miktarda C, E ve B vitaminleri, magnezyum, demir ve kalsiyum içeren ıspanak, çorbaya da oldukça yakışıyor. Peki kremalı ıspanak çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kremalı ıspanak çorbası malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 13-01-2023 12:13

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet önerileri! İşte 12 Ocak yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu her günün popüler sorularından biri haline geldi. Mutfakta yemeklerden sorumlu her birey, o gün ne pişireceğini düşünerek vakit kaybediyor. Biz de sizler için, birbirinden leziz yemek tarifleriyle yemek menüsü içeriği hazırladık. İşte 12 Ocak yemek menüsü...

Yemek 12-01-2023 16:21

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzetli ve nefis yemek tarifleri! İşte 9 Ocak yemek menüsü...

'Bugün ne pişirsem?' sorusunu sizin için yanıtladık. Bu menü parmaklarınızı bile yedirecek! Menüde başlangıç olarak analı kızlı çorba var. Tatlı olarak ise gelin bohçası tarifine yer verdik. İşte 9 Ocak yemek menüsü...

Yemek 09-01-2023 14:04

Köz domates ve kapya biberli çorba nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz köz domates ve kapya biberli çorba tarifi!

Köz domates ve kapya biberli çorbayı çok seveceksiniz... Domates, kapya biber, fesleğen gibi malzemelerle hazırlanan kapya biberli çorbanın daha leziz olmasını istiyorsanız, domates ve biberleri fırın yerine ocakta orta ateşte közleyebilirsiniz. Közlenen domates ve biberleri, su altında kolayca soyabilirsiniz. İşte köz domates ve kapya biberli çorba tarifi!

Yemek 29-12-2022 17:02

Közlenmiş patlıcan çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz mis gibi közlenmiş patlıcan çorbası tarifi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında közlenmiş patlıcan yemeği hazırlandı. Birkaç malzemeyle hazırlanan bu tarif deneyenlerden tam not alıyor. Ayrıca közlenmiş patlıcan çorbasının oldukça pratik bir tarifi bulunuyor. İşte közlenmiş patlıcan çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 29-12-2022 16:23

Lezzet değil zehir saçıyorlar! Sevilerek yeniliyor ama kalp krizi ve beyin kanaması riskini artırıyor

Yüksek tansiyon oldukça riskli durumlara sebep olabiliyor. Toplumda birçok kişi yüksek tansiyon hastası olduğunun farkında değil. Tedavi edilmeyen yüksek tansiyon kalpte damar tıkanıklığına, kalp kasında kalınlaşmaya ve kalp krizine; beyinde ise damar tıkanıklığı ve beyin kanamasına yol açabiliyor. Tansiyonu yükselten çok tehlikeli yiyecekler bulunuyor. İşte yenmemesi gereken tansiyon yükselten yiyecekler...

Haber 27-12-2022 11:29

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere en doyurucu tarifler! İşte 26 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız en leziz ve sağlıklı tarifleri sizler için derledik. Birbirinden leziz yemek tarifleri içeriğimizden, günlük menünüzü belirlerken fikir edinebilirsiniz. İşte 26 Aralık yemek menüsü...

Yemek 26-12-2022 16:35

Adana'nın enfes lezzeti: Analı kızlı çorbası tarifi! Analı kızlı çorbası nasıl yapılır?

Kış aylarında içimizi ısıtan çorbalar sofraların vazgeçilmezi olarak görülüyor. Akdeniz bölgesinde yemek davetlerinin yıldızı olan analı kızlı çorbası sevilerek tüketiliyor. İlginç ismiyle merak uyandıran analı kızlı çorbası nasıl yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. İşte enfes analı kızlı çorbası tarifi...

Yemek 26-12-2022 16:02

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara besleyici tarifler! İşte 23 Aralık yemek menüsü...

Siz de 'Bugün ne pişirsem?' sorusunu soruyorsanız ancak farklı yanıtlar arıyorsanız doğru adrestesiniz. 23 Aralık yemek menüsü içeriğimizle çorbadan tatlıya en leziz ve besleyici tarifleri bir araya getirdik. İşte 23 Aralık yemek menüsü...

Yemek 23-12-2022 15:39