Gulse Birsel Yilbasi Gecesi Filmi Haberleri

Orgazm sahnesi uzun süre konuşulmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin yıldızı Beren Saat'in ödül gecesi tarzı olay oldu

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra yeniden buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük ses getirdi. Her sahnesi olay olan filmde en çok Beren Saat'in orgazm sahnesi konuşulmuştu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-01-12 07:15:01

AİLE ARASINDA OYUNCULARI VE KONUSU: Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aile Arasında oyuncuları ve konusu, filmin Star TV yayın akışında yer almasıyla birlikte merak edildi. Kadrosunda Gülse Birsel, Demet Evgar, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar ve Engin Günaydın gibi isimleri bulunduran film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek. Peki, Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 2023-07-09 19:40:04

Hayatı film olan ‘uçan köfteci’nin depremle yarım kalan hikayesi! Unutmayacağız ama alışmaya çalışacağız

Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Dayısı Arslan'ın yaşamayı seven bir insan olduğunu söyleyen Seyfettin Ballı, "Dayımın dükkanına gelip yemeğini yerken bir an çıkıp gelecekmiş gibi hissediyoruz. Bunu kabullenmek gerçekten çok zor. Hayat devam ediyor. Unutmayacağız ama alışmaya çalışacağız” dedi.

Haber 2023-04-06 11:01:28

Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aile Arasında filmi nerede çekildi? İşte Gülse Birsel imzalı filmin konusu ve oyuncuları

Aile Arasında filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2017 yapımlı olan film, Gülse Birsel imzası taşıyor. Filmin Star TV yayın akışında yer almasıyla birlikte araştırmalar hızlandı. Peki Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aile Arasında filmi nerede çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-03-16 19:34:23

Gece Gündüz filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yılbaşı gecesi yayınlanacak Gece Gündüz filmi nerede çekildi?

Gece Gündüz filmi yılbaşı gecesi ATV ekranlarında yayınlanacak. Film izleyerek yeni yıla girmek isteyen sinema severler Gece Gündüz filminin konusu ve oyuncularını araştırmaya başladılar. Peki, Gece Gündüz filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yılbaşı gecesi yayınlanacak Gece Gündüz filmi nerede çekildi?

Trend 01-01-23 00:46

Yılbaşı Gecesi filmi nereden izlenir, konusu ne? Yılbaşı Gecesi filmi kadrosunda kimler var? İşte Gülse Birsel'in son bombası Yılbaşı Gecesi!

Gülse Birsel'in kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi filmi 30 Aralık 2022(dün) yayınlandı. Başrolde yine Gülse Birsel'in olduğu filmin konusu izleyiciler tarafından merak edildi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip Yılbaşı Gecesi filmi izleyiciyi yine kırıp geçirecek. Peki Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi nereden izlenir, konusu nedir? İşte film ile ilgili merak edilen detaylar...

Magazin 31-12-22 23:18

Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi hangi gün, nereden izlenecek? Yılbaşı Gecesi filmi oyuncuları kimler? Kadro gümbür gümbür!

Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi filminin galası yapıldı. Heyecanla beklenen filmin detayları da belli oldu. Başrolde filmin senaristi Gülse Birsel'in yer aldığı Yılbaşı Gecesi'nin kadrosu ise gümbür gümbür. Peki, Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi hangi gün, nereden izlenecek? Yılbaşı Gecesi filmi oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 27-12-22 10:42

Yılbaşı Gecesi ile ekrana dönüyor! Gülse Birsel'den Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop itirafı

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi' ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Birsel, hem yeni filmini hem de efsane dizisi Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop karakteriyle ilgili açıklamalar yaptı. Burhan karakterinin ayrı bir proje olması için çok teklif geldiğini söyleyen Birsel, "Defalarca konuştuk da bunu Engin Günaydın'la. Ama artık bizi heyecanlandırmıyordu" dedi.

Magazin 20-12-22 23:50

Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin teaserı geldi! Oyuncu kadrosu resmen göz doldurdu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel uzun süre sessizliğini “Yılbaşı Gecesi” filmiyle bozmaya hazırlanıyor. Aralık sonunda Disney Plus+’ta yayınlanması beklenen filmden ilk teaser geldi. Sosyal medyada kısa sürede ilgi çekmeyi başaran teaserda filmin oyuncu kadrosu göz doldurdu.

Trend 28-11-22 17:47

Karanlık Gece filminin oyuncular Altın Portakal'da buluştu! Pınar Deniz: Filmde 3 yıl önceki kendimi izledim

Ünlü oyuncular Berkay Ateş, Pınar Deniz, Taner Birsel, Sibel Kekilli ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrollerde oynadığı Karanlık Gece filmi Altın Portakal Film Festivali'nde yarışıyor. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan Karanlık Gece'nin oyuncuları, yönetmen Özcan Alper ile senaryoyu birlikte kaleme aldığı Murat Uyurkulak filmin söyleşisinde buluştu. Yargı dizisiyle gündemde olan Pınar Deniz, 2019'da çekilen film için "3 yıl önceki kendimi izledim, çok ilginçti" dedi.

Magazin 06-10-22 21:19

Gülse Birsel yeni filmi Yılbaşı Gecesi'ni duyurdu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yayınlanacak yeni komedi filmini duyurdu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yılbaşı Gecesi isimli filmden ilk görseller yayınlandı. Yılbaşı Gecesi filminin yıl sonuna kadar Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Magazin 29-09-22 11:43

Gülse Birsel'den bateri şov! Sahurda mahalle mahalle dolaşasım var

Bir reklam filmi için bateri çalmayı öğrenen Gülse Birsel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede gündem olan Birsel'in paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 13-04-22 11:27

Merakla beklenen gerilim filmi Arınma Gecesi: Sonsuza Denk’ten ilk fragman paylaşıldı

İlk filmi 2018 yılında vizyona giren gerilim serisi Arınma Gecesi'nin , yeni projesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü dehşet serisinin yeni filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Trend 18-05-21 11:35

En iyi Netflix filmleri açıklandı! Seyirciler en çok bu filmleri sevdi..

Cuma gecesi geldi çattı! Haftanın yorgunluğunu atıp koltuğunuza kurularak sinema keyfini evinizde yaşamanın tam zamanı. İster evde tek başınıza, ister arkadaşlarınızla geçireceğiniz bir film akşamı için her şeyiniz hazır mı? Patlamış mısır tamam, soğuk içecekler hazır ama bir şeyler eksik sanki? Doğru ya, hangi filmi izleyeceksiniz? Bir türlü karar veremiyorsanız işini kolaylaştırabiliriz.

Trend 18-06-20 15:00

ABD polisinden skandal siren! Evde kal çağrısı yaparken korkuttular

ABD'nin Louisana eyaletindeki Crowley şehrinde polis, skandal bir olaya imza attı. Crowley polisi, ünlü korku filmi serisi The Purge'un (Arınma Gecesi) tüm suçları yasallaştıran korkunç sireni ile insanlara evde kalın çağrısında bulundu. Olay büyük tepki topladı.

Haber 08-04-20 14:15

The Purge 5 (Arınma Gecesi 5) filminin oyuncuları belli olmaya başladı

The Purge (Arınma Gecesi) serisinin yeni filmi için ön hazırlıklar devam ederken, filmde rol alacak oyuncular belli olmaya başladı.

Trend 27-11-19 16:37

Şanlıurfa’da ’bağımlılığa hayır’ kısa filmi ilgi gördü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Şanlıurfalı gençlerin yapımını geçekleştirdiği ’Game Of Türkiye’ kısa filmin gala gecesi yoğun ilgi gördü.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK) temsilciliği tarafından düzenlenen ve oyun bağımlılığını konu alan ’Game Of Türkiye’ kısa filmin gala gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.

Yurthaber 25-07-19 18:35

Herkes bu işe ruhunu, bedenini, kalbini koydu

"Börü" isimli özel harekat timinin 15 Temmuz gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda yaşadıklarını konu edinen "Börü" filmi bugün sinemaseverlerle buluşuyor - Oyuncu Can Nergis: - "Aksiyon kalitesini yükselttiğimize inanıyorum. Herkes bu işe ruhunu, bedenini, kalbini koydu. O yüzden herkese teşekkür ediyorum" - Oyuncu Atıf Emir Benderlioğlu: - "Biz o günü bir vatandaş olarak da yaşadık fakat 15 Temmuz'u farklı alanda yaşayanlarla empati kurma imkanımız da oldu. Bu anlamda ağır hislerle geçti çekimler" - Oyuncu Mesut Akusta: - "Filmde oynarken çok duygulandık, çok etkilendik. Çok ağır bir sorumluluk altına girmiştik fakat bunun üstesinden de geldik"

Haber 28-12-18 11:30

Çocuk oyunu film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismi? (25 Eylül Salı 20.30 Hadi ipucu)

Hadi film gecesi ipucu yayınlandı. 25 Eylül Salı saat 20.30'da yapılacak Hadi yarışması için ipucu için unutulmaz korku filmi serisinden soru geldi. ''Çocuk Oyunu'' film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz? İşte detaylar...

Haber 25-09-18 15:45

Bu hafta 13 film vizyona girecek

Rachel McAdams ve Jason Bateman'ın başrollerini paylaştığı "Oyun Gecesi", geleneğe dönüştürdükleri oyun geceleri gizemli olaylara vesile olan bir arkadaş grubunun hikayesini ele alıyor - "Taksi" serisinin beşinci filmi, Marsilya'ya atanan bir polis memurunun yeni geldiği şehirde bir çeteyi yakalama mücadelesini anlatıyor - ABD'li oyuncu ve şarkıcı Lucy Hale'in başrolünde yer aldığı "Doğruluk mu Cesaret mi?", arkadaşlar arasında zararsız bir eğlence olarak başlayan bir oyunun, ölümcül bir oyuna dönüşme hikayesini beyaz perdeye taşıyor

Haber 03-05-18 10:04

Jet Sosyete ilk bölüm ön izleme yayınlandı! Peki Jet Sosyete ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler?

Jet Sosyete ilk bölüm ön izleme yayınlandı. Gülse Birsel'in heyecanla ve merakla beklenen yeni dizisi Jet Sosyete başlıyor. Avrupa Yakası ile gönüllerde taht kuran Gülse Birsel, beş yıl aradan sonra yeni sitcom dizisi Jet Sosyete ile ekranlara dönüyor. Aralık 2017'de vizyona giren Aile Arasında filmi ile izlenme rekoru kırdı. Peki Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Hangi kanalda hangi gün yayınlanacak? Jet Sosyete oyuncuları kimler?

Magazin 16-02-18 11:33

İzzet Günay'a saygı gecesi

Oyuncu Günay: - "Güzel bir devirdi. Zorluklar içinde ve büyük fedakarlıklarla yapılan işlerdi. Şansımıza o devre rast geldik, o sinemayı yaptık" - "120 film yapmışım ama 'say' dediğinizde birinci basamağa koyduğum film Vesikalı Yarim" - Sinema eleştirmeni Dorsay: - "Lütfi Akad'ın Türkan Şoray üçlemesinin ilk filmi 'Ana'dır. Onda İzzet Günay yok. İkincisi Vesikalı Yarim'di. Üçüncü filmi ise 'Seninle Ölmek İstiyorum'. O filmdeki Nihat rolü de gayet hoş bir roldür. Vesikalı Yarim kadar olmasa da en güzel filmleri arasında" - Sinema yazarı Kabil: - "Hakikaten Yeşilçam dediğimizde, bir toplumun görsel ve bir yerde de sözel hafızasını karşımızda buluyoruz"

Haber 11-02-18 23:39

Fetö Davası Tanığı: “darbe Girişimi Akşamı Kemal Sunal Filmi İzliyorduk”

Isparta’da FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Eğirdir’deki 700 Harbiyeli’nin Ankara’ya götürülme girişimi davasına...

Yurthaber 05-02-18 23:45

FETÖ davası tanığı: “Darbe girişimi akşamı Kemal Sunal filmi izliyorduk”

Isparta’da FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Eğirdir’deki 700 Harbiyeli’nin Ankara’ya götürülme girişimi davasına tanık beyanları ve mahkeme başkanının ifadeleri damga vurdu.

Haber 05-02-18 22:54

Gülse Birsel: 'Adriana Lima kadar güzelim'

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, beyaz perdeye taşıdığı ilk filmi 'Aile Arasında'nın Antalya galası öncesi Teracity AVM'de Oylum Talu moderatörlüğündeki sohbete katıldı.

Magazin 05-12-17 12:05

Gülse Birsel'in yeni dizisine sürpriz oyuncu

Sinema filmi Aile Arasında ile gündemde olan Gülse Birsel, yeni dizisi Jet Sosyete'nin hazırlıklarını sürdürüyor. 2018'de Kanal D'de yayınlanması planlanan diziye, yeni bir isim daha katıldı.

Magazin 02-12-17 23:14

Ayla filmine bir ödül daha

Bu sene ikincisi düzenlenecek Altın Turizm Ödülleri 8 Aralık gecesi Eski Büyükdere İskelesi'nde gerçekleştirilecek. Gerçek bir hikayeden esinlenen konusuyla son günlerin çok konuşulan filmi Ayla'ya iki ödül birden verilecek.

Haber 23-11-17 01:01

Gülse Birsel yeni filmi ve dizisi ile ilgili detayları açıkladı

Oyuncu ve senarist Gülse Birse, yeni çekeceği sinema filmi ve televizyon dizisi hakkındaki ayrıntıları, Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde açıkladı.

Magazin 05-07-17 09:37

Gülse yazdı Engin oynayacak

Gülse Birsel, bir süredir üzerinde çalıştığı sinema filmi senaryosunu tamamladı. Filmde Engin Günaydın başrol oynayacak.

Magazin 25-06-17 10:18

15 Temmuz’un Çizgi Filmi Yapıldı

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini püskürten ve vatanı uğruna canını...

Yurthaber 27-02-17 11:59

Delibal'a görkemli gala

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy ve leyla Lydia Tuğutlu'nun rol aldığı yılın en güzel aşk filmi 'Delibal'ın gala gecesi Önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde görkemli bir davetle gerçekleştirildi.

Magazin 21-12-15 17:01

Kafes Filmi Çanakkale Galası Yapıldı

Murat Kaplan’ın yönettiği ’Kafes’ adlı filmin gösterimi, Çanakkale’de düzenlenen gala gecesi ile beğeniye sunuldu. Gala...

Yurthaber 05-10-15 10:23

‘kafes’ Filmi Gala Gecesine Büyük İlgi

Mahmut Kaplan’ın yönettiği ‘Kafes’ adlı filmin gösterimi, düzenlenen gala gecesi ile beğeniye sunuldu. Cevahir Alışveriş...

Yurthaber 29-09-15 22:34

Yapışık Kardeşler'den Muhteşem Gala İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturan İlker Ayrık'ın Merakla Beklenen Komedi Filmi

YAPIŞIK KARDEŞLER'in gala gecesi yapıldı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki galaya, filmin oyuncularının yanı sıra birçok ünlü isim

Yurthaber 30-01-15 11:28

Üniversiteden öğrencilerine 'Noel' yasağı

Çin'de bir üniversite öğrencilerinin Noel'i kutlamasını yasakladı. Yasağa imza atan üniversite Noel gecesi öğrencilere propaganda filmi izletti.

Haber 26-12-14 10:57

'Gerdek gecesi ikimiz de ağladık'

Yalnızca çocuk gelinlerin ellerini göstererek hikâyelerini anlattıkları ‘Zarok’ (Çocuk) belgeseliyle geçen yıl başarıya ulaşan Beyazdağ, ikinci filmi Çirok’ta (Hikâye) kamerayı çocuk damatlara çevirdi

Haber 22-12-14 04:02

'Atatürk'ten aldığım hakları geri vermem'

Avcılar Belediyesi'nin 'Gümüşpala Mahallesi'nde "Düğün Dernek" filmi ile başlattığı nostaljik açık hava sineması etkinliği Belediye Meydanı'nda final gecesi ile sona erdi.

Magazin 25-08-14 13:49

‘sağlıkta Bedel Ödeyenler’ Filmi Gala Gecesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak göreve geldiği haftada 448 ambulansı hizmete soktuklarını belirterek,...

Yurthaber 14-05-13 07:52

Bu filmi görmüştük

Cuma gecesi de Kuruçeşme Arena'daki konseri sırasında Akalın'ı izleyenler arasında sevgilisi de vardı.

Magazin 26-09-11 11:21