Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Filmi Haberleri

Hababam Sınıfı'nın güzeller güzeli Sevda'sıydı! Sevda Tolga'nın son halini görenler tanıyamadı

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Hababam Sınıfı yıllar sonra bile hala izleniyor. Hababam Sınıfı Tatilde ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da hayat verdiği Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Sevda Aktolga'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 29-10-2023 13:18

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı serisinin devam filmi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları ve konusu, filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Hababam Sınıfı'ndaki öğrencilerin hayatının anlatıldığı film, yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izleniyor. 1978yılı yapımı olan filmin yönetmenliğini Kartal Tibet yaptı. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 03-09-2023 19:43

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'un Ayşe'siydi! Annesi Yeşilçam'ın yıldızı çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde hayat verdiği Ayşe karakteriyle tanınan Zümrüt Cansel şimdilerde 60 yaşında. Duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan ünlü isim son haliyle zaman zaman gündem oluyor. Zümrüt Cansel'in annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırtıyor. Cansel'in annesi meğer kendisinden de ünlü bir isimmiş. Zümrüt Cansel'in gözü önünde öldürülen annesi herkesin tanıdığı Yeşilçam'ın yıldızıymış.

Magazin 08-07-2023 10:14

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor kaç yılında, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu ve oyuncuları

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu ve oyuncuları gibi detaylar sorgulanmaya başladı. Unutulmaz Türk filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor hakkındaki detaylar merak edildi. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor kaç yılında, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 05-07-2023 20:07

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, nerede, ne zaman çekildi?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu 3 Temmuz 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette filme ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, nerede, ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Trend 03-07-2022 19:58

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor nerede ve ne zaman çekildi? İşte Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin oyuncuları

Münir Özkul, Şener Şen, İlyas Salman, Adile Naşit, Perran Kutman ve Şevket Altuğ gibi isimlerin yer aldığı Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi, Kartal Tibet’in yönettiği ilk Hababam filmi özelliğini taşır. 1978 yılında çekimleri başlayan komedi yapımı Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, Kemal Sunal’ın oynamadığı ilk filmdir.

Trend 09-09-2021 16:21