Hayalimdeki Dugun Haberleri

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 2024-04-22 10:00:22

TV yayın akışı 13 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

13 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-04-13 07:19:28

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 2023-12-16 19:42:22

TV yayın akışı 16 Aralık 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

16 Aralık 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Aralık 2023 Cumartesi Güldür Güldür Show, Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Adım Farah ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2023-12-16 07:22:57

Düğünlerde köpek refakatçisi olarak çalışıyor! Hayalimdeki iş diyerek anlattı... Kazancı herkesin dikkatini çekti

24 yaşındaki Olivia Thompson sosyal medyadan yaptığı işi anlatınca bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ek iş olarak öğle tatillerinde köpek bakıcılığı yapan Thompson yeni işiyle de şaşırtmayı başardı. 24 yaşındaki isim düğünlerde köpek bakıcılığı yaparak ayda 2.5 bin sterlin(yaklaşık 85 bin TL) kazanırken mesleğini "hayalimdeki iş" diyerek tanımladı.

Trend 20-10-23 14:50

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star, Tokatçı 5 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 5 Eylül 2023 gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki 5 Eylül Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte MasterChef All Star, Dönence, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Hayalimdeki Düğün, Tokatçı, Dayı: Bir Adamın Hikayesi, Sen Türkülerini Söyle gibi yapımların yayınlandığı 5 Eylül Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 06-09-23 10:48

Hayalimdeki Düğün konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hayalimdeki Düğün ne zaman ve nerede çekildi? Tv'de ilk!

Hayalimdeki Düğün filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez'in yer aldığı film bu akşam Star Tv'de yayınlanacak. Hayalimdeki Düğün filmini seyretmek isteyenler film hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Hayalimdeki Düğün konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hayalimdeki Düğün ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 05-09-23 19:44

TV yayın akışı 5 Eylül 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Eylül 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Eylül Salı Tokatçı, Dönence, Dayı: Bir Adamın Hikayesi, Hayalimdeki Düğün, Sen Türkülerini Söyle, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 5 Eylül Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 05-09-23 07:19

İstediği aracın fiyatı yüksek olunca... 'Hayalimdeki Mercedes'i alamadım ama kendim yaptım' Görenler bakın ne dedi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Muhammed Emin Yılmaz, yıllardır hayal ettiği Mercedes arabayı alamayınca kendi demir doğrama atölyesinde 6 ay içinde kendi elektrikli aracını yaptı.

Haber 07-08-23 14:13

Hapishane mahkumu bir katille evlenmeye hazırlanıyor! ''O benim hayalimdeki erkek''

İngiltere, Bristol'den 32 yaşındaki Laura O'Sullivan, hapishane mahkumlarının mektup arkadaşları bulmasına yardımcı olan bir uygulama aracılığıyla geçen yıl Ekim ayında 31 yaşındaki Terrell Ravon Reese ile iletişime geçti. Kısa sürede birbirlerinden etkilenen ikili şimdi evlilik yolunda ilerliyor.

Trend 22-06-22 13:04

Toyota'nın Hayalimdeki Araba resim yarışmasına başvurular başlıyor

Yarışma, ulusal olarak 7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası ve özel eğitim alan çocukların katılımıyla gerçekleşiyor

Yurthaber 22-04-22 17:05

Busenaz Sürmeneli: Hayalimdeki finaldeyim

Tokyo Olimpiyatları'nda boksta 69 kiloda Hindistan'lı rakibi Lovlina Borgohain'i mağlup ederek adını finale yazdıran Busenaz Sürmeneli hayallerindeki finale çıkacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Spor 04-08-21 10:50

Toyota'nın Hayalimdeki Araba resim yarışması bu yıl dijital yapılacak

Bu yıl ki yarışmaya "özel eğitim" alan çocuklar da katılabilecek

Yurthaber 16-04-21 14:34

Atatürk Evi’ne Bir Tuğlada Başkan Orkan’dan

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın ‘Hayalimdeki Ev’ dediği Atatürk Evi inşası hızla devam ediyor.

Yurthaber 29-11-20 20:29

Her şeyin ucuzunu aldı! Yıkık dökük banyonun dönüşümü beğeni topladı

İngiliz kadının banyosunu dönüştürdüğü anların öncesi ve sonrası fotoğrafları binlerce kişi tarafından beğenildi. Adele adındaki kadın, söz konusu fotoğrafları, 'Eski pembe süite elveda ve hayalimdeki banyoya merhaba' diyerek paylaştı.

Trend 18-11-20 12:19

BŞEÜ öğrencisine Optisyenlik Derneği’nden ödül

BŞEÜ’nin Optisyenlik Programı öğrencisi Burcu Kütük, Optisyenler Derneği tarafından yapılan ‘Hayalimdeki Gözlük’ tasarım yarışmasında ikinci oldu.Tüm Türkiye’den optik sektörü çalışanları ve optisyenlik öğrencilerine açık olan yarışmada dereceye giren öğrenci , üniversitesini başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yurthaber 09-06-20 14:36

Hayalindeki nesneyi tasarladı dereceye girdi

Bilişimle Üretim Projesi’nde Balıkesir’de yer alan tek okul olan Karesi Ortaokulu öğrencisi Kayra Gökhan “Hayalimdeki Nesneyi Tasarlıyorum” uygulamasında dereceye girdi.

Yurthaber 07-06-20 13:38

Gökhan Karadeniz: Galatasaray'ın beni takip ettiğini öğrendim

TFF 1. Lig lideri Hatayspor'un 30 yaşındaki orta sahası Gökhan Karadeniz'in, Cimbom'un transfer listesinde yer aldığı öne sürüldü. Hataysporlu Gökhan Karadeniz, Galatasaray'la ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Galatasaray iddiasıyla ilgili olarak Karadeniz, "Hayalimdeki takım Galatasaray. Galatasaray benim çocukluk aşkım ve kendimi ait hissettiğim bir camia. Geçen sezon Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile maçımız vardı, o dönem takip edildiğimi öğrendim, bu sezon öncesi de bir ilgi oldu" dedi.

Spor 03-06-20 08:01

“Hayalimdeki Çevre” konulu resim yarışması sonuçlandı

Van’ın İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara yönelik başlatılan “Hayalimdeki Çevre” konulu sürpriz ödüllü resim yarışması sonuçları belirlendi.6 ile 10 yaş arasındaki çocukların katıldığı yarışmaya, yarışmacıların hayal ederek çizdikleri resimler renk kattı.

Yurthaber 11-05-20 10:43

Vatandaşlar hayalindeki Edirne’yi anlattı

Edirne Valiliği himayesinde kurulan Proje Geliştirme ve Uygulama Merkezi (PROMER), “Hayalimdeki Edirne” isimli proje kapsamında 7’den 70’e her yaş grubuna nasıl bir Edirne hayal ettiklerini sordu.’Bir cümle ile hayalinizdeki Edirne nasıl olmalı’ sorusu sorularak, cevaplardan oluşan bir kısa video hazırlandı.

Yurthaber 08-05-20 11:37

Hayallerindeki Dilovası’nı çizen çocuklar ödüllerini aldılar

Dilovası Belediyesi’nin evde kalan öğrenciler için düzenlediği “Hayalimdeki Dilovası” resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Dilovası Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle evinde kalan ve eğitimlerini evinden sürdüren 5-6-7 ve 8.

Yurthaber 02-05-20 14:28

Çocuklar, hayalindeki Dilovası’nı çizecek

Dilovası Belediyesi, korona virüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretim döneminde, evde kalan çocuklar için “Hayalimdeki Dilovası” ödüllü resim yarışması düzenliyor.Bilim Kurulu korona virüs tehdidi sebebiyle Türkiye’de eğitim gören ilk-orta ve liseleri 16 Mart 2020 tarihi itibari ile tatil etmiş ve eğitimlerine uzaktan eğitimle sürdürmelerine karar vererek, 20 yaş altı gençlerin ise sokağa çıkmalarını yasaklamıştı.

Yurthaber 06-04-20 13:46

İpekyolu Belediyesinden “hayalimdeki çevre” konulu resim yarışması

Van’ın İpekyolu Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle “EvdeKalHayalEt” sloganıyla evlerinde zaman geçiren çocuklara yönelik etkinliklerine devam ediyor.İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görünen korona virüs salgının yayılımını engellemek için evlerinden çıkmayan çocuklara yönelik #EvdeKalHayalEt sloganıyla “Hayalimdeki Çevre” konulu sürpriz ödüllü resim yarışması düzenlendiği belirtildi.

Yurthaber 03-04-20 16:27

Türkiye’nin tüm çocukları Toyota’nın resim yarışmasında buluşacak

“Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” Türkiye ulusal yarışması start veriyor

Finans 27-01-20 13:18

Resimlerini çizdikleri hayallerindeki oyuncaklara kavuştular

Afyonkarahisar’daki köy okullarında eğitim öğrenim gören minik öğrenciler, resimlerini çizdikleri hayallerindeki oyuncaklara kavuştu.Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen ‘’Hayalimdeki Oyuncak’’ projesi kapsamında köy okullarında eğitim öğrenim gören minik öğrenciler resimlerini çizdikleri hayallerindeki oyuncaklar ile buluştu.

Haber 06-12-19 11:46

Kuzeninin karaciğeriyle şifa bulan genç kız üniversiteye devam ediyor

Erzurum'da karaciğer yetmezliği nedeniyle acil nakil gereken Sümeyye Çakar, kuzeninden nakledilen karaciğer dokusuyla hem hayata tutundu hem de hayalindeki üniversite eğitimine devam etmenin mutluluğunu yaşıyor - Sümeyye Çakar: - "Nakil için halamın oğlunun karaciğer dokusu uygun oldu. Nakil süreci başladı ve nakil oldum. Sağlık durumum şu an çok iyi. Her zaman kuzenime dua ediyorum, ona çok teşekkür ederim, bana hayat bağışladı. Onun sayesinde hayalimdeki üniversite eğitimime devam ediyorum" - Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürkan Öztürk: - "Hastamız nakille sağlığına kavuştu. Kan değerleri, her şeyi normal, herhangi bir sıkıntısı yok"

Yurthaber 03-12-19 11:16

’Yeni Malatyaspor Futbol Köyü Projesi’ne ASYMD’den övgü

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından hayata geçirilen "Futbol Köyü" projesine Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği’nden (ASYMD) övgü geldi.ASMYD Genel Başkanı Akif Çelik, proje için şehrin bütün dinamiklerinin harekete geçmesinin sevindirici olduğunu söyledi.Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in TFF Başkanı Nihat Özdemir’e sunumunu yaptığı ve Özdemir’in de ‘benim de hayalimdeki proje’ dediği Futbol Köyü projesinin bölgenin kaderini değiştireceğini belirten Çelik, “Yeni Malatyaspor Kulübü’nün hazırladığı proje TFF başkanımızın da büyük beğenisini kazanmıştır.

Yurthaber 29-11-19 11:30

Çocuklar hayallerindeki Atatürk’ü çizdi

Büyükçekmeceli 107 sanatsever çocuk, 10 Kasım anısına yaptıkları çalışmaları “Hayalimdeki Atatürk” sergisinde vatandaşlarla buluşturdu.Büyükçekmece Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81’inci yıl dönümünde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 11-11-19 11:40

Küçükçekmece’de ödüllü yarışmalar için başvurular başladı

Küçükçekmece Belediyesi’nin, Küçükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği ödüllü yarışmalara başvurular başladı.Küçükçekmeceli öğrencilerin kabiliyetlerini desteklemek ve onları teşvik etmek, fikirlerini ve projelerini sunmalarına imkân sağlamak, araştırmaya özendirmek, bilime meraklı gençlerin yolunu açmak, özgür düşünce, uygulamalı bilimsellik ve teknik becerilerin gelişmesine katkı sunmak amacı ile düzenlenen ödüllü yarışmalarda, başvurular başladı.7 ayrı kategoride düzenleniyor7 ayrı kategoride düzenlenecek yarışmalarda öğrencilere yönelik, “Ata’ya Özlem” konulu Şiir Okuma Yarışması, “Küçükçekmece Dahilerini Arıyor” Proje Yarışması, “Mangala Turnuvası” Yarışması, “Gençlerden Ata’ya” Mektup Yarışması, “Hayalimdeki Küçükçekmece” Resim Yarışması, “Yetenekliseniz” Ses Yarışması ve öğretmenlere yönelik, “Ata’ya Özlem” konulu Şiir Okuma Yarışması, başlıkları altında gerçekleştirilecek.Yarışmaların detayları açıklandıKüçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yarışmaların detayları şöyle açıklandı: "Ata’ya Özlem Konulu Şiir Okuma Yarışması: Yarışmaya Küçükçekmece genelindeki resmi/özel İlkokul (3-4.

Yurthaber 06-11-19 11:03

Çiçekçi: “Bu ülkenin en büyük sorunu okumamak”

Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Mehmet Ali Çiçekçi, gelişmiş batı ülkeleriyle okumak konusundaki aramızda uçurumlar olduğunu ifade ederek, "Bu ülkenin en büyük sorunu okumamaktır" dedi.Aralarında şiir ve roman türlerinin de yer aldığı kişisel gelişim ağırlıklı 13 kitabı yayınlanan ve yeni çıkan "Kırmızı Karınca-3 / Hayalimdeki Okul" adlı kitabını imzaladı.

Yurthaber 30-10-19 08:35

Hayallerini dünya gözüyle yaşamaya başladı

Doğuştan görme engelli iken yaklaşık iki hafta önce BUÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Hastanesinde kornea nakliyle sağlığına kavuşan 21 yaşındaki Ayşe Acar, yıllardır hayalini kurduğu dünyayı "görerek" yaşamaya başladı - Dünyaya adeta 21 yıl sonra "gözlerini açan" Acar, hep dalgaların sesini duymakla yetindiği denizi ilk kez görüp kuşlara yem atmanın mutluluğunu yaşadı - Ayşe Acar: - "Hayalimdeki dünya hep karanlıktı. Böyle aydınlık bir dünya olduğunu bilmiyordum. Dünyamın hep karanlık olacağını düşünüyordum. Işığa alışmak biraz zor geliyor ama yeni hayatıma alışmam lazım"

Haber 22-10-19 08:59

Enderunlu öğretmenler Bilim Şenliği’nde projelerini tanıttı

Gaziantep’te düzenlenen “Bilim Benim Süper Gücüm” temalı Bilim Şenliğine katılan Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğretmenler “STEM”, “Refleks Ölçer” ve “Hayalimdeki Makine“ isimli projelerini ziyaretçilere uygulamalı olarak anlattı.2019 Prof.

Yurthaber 08-10-19 09:30

Hayalindeki yaşamı köyünde buldu

Bartın'ın Ulus ilçesinde yaşayan iki üniversite mezunu 41 yaşındaki Tunç Demirkaya, aradığı huzuru metropol kentlerdeki çalışma hayatını bırakarak döndüğü köyünde buldu - Tunç Demirkaya: - "Hayalimdeki fantastik hayata ulaşma arzusuyla köyümdeki yaşamıma 4 tavuk besleyerek başladım. Şu anda 44 keçi, yüzlerce tavuk, kaz ve bıldırcın besliyorum" - "Büyük şehirlerde sabahın erken saatlerinde kalkarak bir yarış, rekabet ve hep risk içinde yaşıyordum ve bunlar da hayatımda bir baskı unsuruydu. Şimdi köyümde kuş sesleri arasında uyanıyor, kuyu suyuyla yüzümü yıkayıp doğanın içinde kahvaltımı yaparak güne başlıyorum"

Haber 15-09-19 11:07

Hayalindeki yaşamı köyünde buldu

Bartın'ın Ulus ilçesinde yaşayan iki üniversite mezunu 41 yaşındaki Tunç Demirkaya, aradığı huzuru metropol kentlerdeki çalışma hayatını bırakarak döndüğü köyünde buldu - Tunç Demirkaya: - "Hayalimdeki fantastik hayata ulaşma arzusuyla köyümdeki yaşamıma 4 tavuk besleyerek başladım. Şu anda 44 keçi, yüzlerce tavuk, kaz ve bıldırcın besliyorum" - "Büyük şehirlerde sabahın erken saatlerinde kalkarak bir yarış, rekabet ve hep risk içinde yaşıyordum ve bunlar da hayatımda bir baskı unsuruydu. Şimdi köyümde kuş sesleri arasında uyanıyor, kuyu suyuyla yüzümü yıkayıp doğanın içinde kahvaltımı yaparak güne başlıyorum"

Yurthaber 15-09-19 11:06

Yeni Malatyaspor ‘Futbol Köyü’ projesi için ilk kazmayı vurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in TFF Başkanı Nihat Özdemir’e sunumunu yaptığı ve Özdemir’in de ‘benim de hayalimdeki proje’ dediği futbol köyü projesinin ilk aşaması olan antrenman sahalarının yapımına başlandı.Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Yeni Malatyaspor Kulübü’nü ziyaret edip, projenin detaylarını sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek’in sunumuyla gördükten sonra çalışmaların ilk etabının başlatılması kararlaştırılmıştı.Özdemir projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni Malatyaspor Kulübü’nün hazırladığı proje benim hayalimde olan bir proje.

Haber 11-09-19 13:44

Nihat Özdemir'de Yeni Malatyaspor'a destek sözü

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e sundukları tesis projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Başkanımız sunduğumuz projeye çok sıcak yaklaştı ve gereken desteği sunacaklarını ifade etti. Hatta başkanın ‘benim de hayalimdeki projeydi’ demesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Şimdi işe koyulma zamanı. İnşallah bu tesisleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz” dedi.

Spor 09-09-19 14:37

Deneyap teknoloji atölyelerinde proje şenliği

Türkiye'nin 12 ilinde hayata geçen Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde ilk eğitimler tamamlanarak dönem sonu proje şenliği gerçekleştirildi - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Milli Teknoloji Hamlesi'nin parlak neferleri 50 bin teknoloji yıldızımızı yetiştirecek Deneyap Teknoloji atölyelerimizin ilk eğitim programı olan tasarım ve üretim, 12 ilde başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimiz program kapsamında 'Hayalimdeki Yolculuk' projelerini sergilediler"

Finans 01-09-19 11:47

Yabancıların Gözüyle Türkiye - İstanbul'un bütün güzelliklerini keşfetmem bir on yıl daha sürer

Almanya'nın en büyük fuar şirketi Deutsche Messe'nin Türkiye Üst Yöneticisi Alexander Kühnel, 11 yıldır yaşadığı Türkiye'yi çok seviyor. Orhan Pamuk okuyor, başta kaymaklı katmer olmak üzere Türk tatlılarına bayılıyor. Tek şikayeti trafik - Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel: - "Türkiye’yi, İstanbul'u ve buradaki insanları çok seviyorum. Hayalimdeki şehirde hayalimdeki işimi yapıyorum" - "Türklerin mentalitesini, Almanlarınkine göre kendime daha yakın bulduğumu söyleyebilirim. Çünkü daha esnek ve rahat olduğunu deneyimlediğim bir işleyiş mevcut" - "Sosyal hayatta tipik Alman alışkanlıklarımın birçoğunu kaybettim ama hala devam eden bir alışkanlığım var. Bu da dakik olmam"

Finans 23-08-19 11:08

Atık poşetlerle yaptığı kıyafetleri Londra'da sergilemek istiyor

Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Tataristan Temsilcisi Anıta Grey, çevre kirliliğine dikkati çekmek amacıyla çöplerden topladığı poşetlerle yaptığı kıyafetleri Londra Moda Haftası'nda sergilemeyi hedefliyor - Anıta Grey: - "İnsanların dikkatini çekmek için gezdiğim ülkelerde çöp topluyorum. Topladığım atık poşetlerden, tığ ve örgü şişi yardımıyla hayalimdeki tasarımı örüyorum"

Haber 11-07-19 15:58

Atık poşetlerle yaptığı kıyafetleri Londra'da sergilemek istiyor

Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Tataristan Temsilcisi Anıta Grey, çevre kirliliğine dikkati çekmek amacıyla çöplerden topladığı poşetlerle yaptığı kıyafetleri Londra Moda Haftası'nda sergilemeyi hedefliyor - Anıta Grey: - "İnsanların dikkatini çekmek için gezdiğim ülkelerde çöp topluyorum. Topladığım atık poşetlerden, tığ ve örgü şişi yardımıyla hayalimdeki tasarımı örüyorum"

Yurthaber 11-07-19 15:58

‘Hayalimdeki Tatil’ resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

39 Burda AVM ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yarışmalarda ödüller sahiplerini buldu39 Burda AVM ve Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile başlatılan ilkokullarda ‘Hayalimdeki Tatil’ konulu resim yarışmasının, ortaokullarda ‘Hayalimdeki Gelecek’ konulu kompozisyon yarışmasının ve liselerde ‘39 Burda AVM’de Çekilmiş En Güzel Fotoğraf’ yarışmasının kazananları düzenlenen etkinlikle ödüllerini teslim aldı.

Yurthaber 29-06-19 09:45

Hayalimdeki Çin resim yarışması ödül töreni

"Hayalimdeki Çin" resim yarışması ödül töreni

Haber 28-06-19 18:55

“Hayalimdeki Çin” resim yarışmasında dereceye girenlere Çin tatili

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen ve Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı tarafından organize edilen "Hayalimdeki Çin Resim Yarışması"nın dördüncüsü düzenlendi.

Haber 28-06-19 18:22

Hayalimdeki İş İnsanı yarışmasının eserleri sergilendi

Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) ile birlikte düzenlediği ‘Hayalimdeki İş İnsanı’ konulu resim ve kompozisyon yarışmasına katılan öğrencilerin eserleri, Forum Çamlık AVM’de sergilendi.Öğrencilerin iş insanlarına bakış açılarını görmek, hayal güçlerini irdelemek ve gelecekte seçecekleri meslekleri ile eğilimlerini belirlemek amacıyla, Türkiye’deki en büyük projeye birlikte imza atan DTO ve AYSİAD, yarışmaya resim dalında katılan öğrencilerin eserlerini, Forum Çamlık AVM’de sergiledi.Alışveriş merkezinin müşterilerinin yanı sıra farklı yaş gruplarından çok sayıda insanın ilgi gösterdiği serginin açılışına DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri hikmet Alpaslan ve Yakup Öğütcen, AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, AYSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve öğrenciler ile velileri katıldı.“Ülkemizin geleceği emin ellerde”Açılışa katılanlar ve sergiye ilgi gösterenlerle birebir ilgilenen DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, yarışmada dereceye giren çocukların eserlerinden çok etkilendiğini belirterek, bazı resimlerin ders niteliğinde olduğuna dikkat çekti.

Yurthaber 14-06-19 17:15

Hayalimdeki Köy filmi fragmanı yayınlandı

Cüneyt Faruk Arkın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hayalimdeki Köy filmi bu hafta vizyona giriyor. İşte Hayalimdeki Köy filminin fragmanı:

Trend 13-06-19 12:01

Batmanlı Ümran, Çin'deki resim yarışmasına katılıyor

MİLLİ Eğitim Bakanlığı ile Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı tarafından İstanbul'da 'Hayalimdeki Çin' adlı resim yarışmasında birinci seçilen Batman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ümran Aydın (17), 28 Haziran- 7 Temmuz tarihlerinde Çin'de düzenlenecek resim yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.

Haber 11-06-19 13:28

Batmanlı Ümran, Çin’deki resim yarışmasına katılıyor

MİLLİ Eğitim Bakanlığı ile Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı tarafından İstanbul'da 'Hayalimdeki Çin' adlı resim yarışmasında birinci seçilen Batman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ümran Aydın (17), 28 Haziran- 7 Temmuz tarihlerinde Çin'de düzenlenecek resim yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.

Haber 11-06-19 12:45

Çetin: Şambayadı’nda hayalimdeki kenti oluşturacağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar sorunu çözülen Şambayadı bölgesinde, Türkiye’nin en çağdaş kentini oluşturacaklarını belirterek, “Kesintisiz yeşil alanları, sosyal donatılar, otoparklar ve diğer unsurlarıyla hayalimdeki kenti oluşturacağız” dedi.Başkan Çetin, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, imar sorunu kısa bir süre önce çözülen Şambayadı bölgesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yurthaber 28-05-19 13:50

Odunpazarı Yunus Emre Eğitim Bölgesi’nden, ‘’Hayalimdeki Yunus Emre’’ resim sergisi

Odunpazarı ilçesi Yunus Emre Eğitim Bölgesindeki 13 ilkokulun birlikte düzenlediği “Hayalimdeki Yunus Emre” adlı resim sergisi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde törenle açıldı.Her okuldan 5 er eser olmak üzere toplam 65 eser, resim sergisinde sergilendi.

Yurthaber 11-05-19 12:50