Huawei Bluetooth Kulaklik Haberleri

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Şık tasarımı, yüksek ses performansı, su geçirmez özelliği ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör Prime Day kapsamında indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görmek isterseniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-05-23 15:10:33

Bir kulaklıktan çok daha fazlasını sunan Sennheiser Momentum indirime girdi

Sportif aktivitelerinizde müziği yanınızdan ayırmayanlardansanız Sennheiser Momentum Sport Bluetooth Kulaklık tam size göre! Kalp atış hızınızı ve vücut sıcaklığınızı takip eden bu akıllı kulaklık indirimli fiyatıyla şimdi sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 2024-05-21 15:25:05

Yenilenmiş telefon mu ikinci el telefon mu? En çok önerilen yenilenmiş Huawei telefon modelleri

Akıllı telefon teknolojilerindeki hızlı gelişmeler, sürekli yeni modellerin piyasaya sürülmesine yol açıyor, ancak herkes en son modeli satın alacak bütçeye sahip değil. Bütçenizi zorlamadan kaliteli bir telefon arıyorsanız, yenilenmiş Huawei telefonları tam size göre! Huawei'in en çok önerilen, sağlam performansa, şık tasarıma ve avantajlı fiyatlara sahip modelleriyle donatılmış listemize bir göz atın ve teknolojiyi en uygun fiyatlarla yaşamanın keyfini çıkarın!

Haber 2024-05-03 16:18:30

Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül

Erzurum Teknik Üniversitesi, Huawei ICT Competition 2023-2024 Avrupa Finalinde büyük başarı göstererek, Computing alanında Avrupa Birinciliği, İnovasyon alanında Avrupa üçüncülüğü ve En İyi Eğitimci ödüllerinin sahibi oldu.

Yurthaber 2024-04-30 15:21:41

Fiyatı 1913 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör günün fırsat ürünü

Yüksek ses kalitesi, hızlı şarj özelliği, suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkan kullanıcılarından tam not alan JBL Clip4 bugüne özel indirime girdi. Biz de her an ve her yerde size eşlik etmek için tasarlanan bu hoparlörü inceledik, işte detaylar!

Haber 14-02-24 11:45

Fiyatı 1349 TL'ye düştü! Çok satan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör indirimde

Seyahatte, piknikte, plajda, kamp yaparken, yürüyüş yaparken ya da arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kesintisiz müzik keyfi yaşamanızı sağlayacak kaliteli bir bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var ise bu fırsat tam da size göre! Çok satanlarda birinci sırada yer alan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör, avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor. Sizin için incelediğimiz bu indirimli ürünü keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-01-24 11:38

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken JBL kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 25 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 25 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 25-01-24 12:33

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Fiyatı düştü! Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkta 2000 TL indirim

Yüksek ses kalitesine ve gürültü önleme özelliğine sahip, spor yaparken kulağınızdan düşmeyecek, terden ve yağmurdan etkilenmeyecek bir bluetooth kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki Prime üyelerine özel indirimli alışveriş etkinliğinde Beats Fit Pro'nın fiyatı kısa süreliğine 2000 TL düştü! Sizi müziğe daha da yakınlaştıran bir deneyime sürükleyecek, üstün teknoloji ürünü bu kulaklığa sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 19-12-23 11:50

Yüksek ses performansı, hızlı şarj özelliği ve dahası! Sennheiser kulaklıkta indirim

Müzik severlerin ve teknoloji tutkunlarının favori markalarından Sennheiser'ın kullanıcılarına eşsiz bir ses deneyimi sunmak için özel olarak ürettiği CX Plus True Wireless Special Edition Bluetooth Kulaklık, Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime girdi! Bu özel kulaklık; yüksek kaliteli ses performansı, kablosuz bağlantı özelliği ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Estetik açıdan şık bir görünüm sunan, konforlu bir kullanım sağlayan kulaklığa indirimdeyken şans vermeye ne dersiniz?

Haber 11-12-23 15:10

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır? Bluetooth kulaklık şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatı kolaylaştıran birçok ürün de ortaya çıkmıştır. Bu ürünlerden biri de cep telefonları yanında kullanılan bluetooth kulaklıklarıdır. Kablosuz kulaklık olarak da bilinen bu cihazlar, yalnızca telefonlara değil bilgisayarlara da kolayca bağlanmaktadır. Ayrıca kablosuz olmaları her yere taşıma avantajını da beraberinde getirmektedir. Peki, bluetooth kulaklık nasıl kullanılır, şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Haber 24-10-23 20:32

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 28-09-23 16:36

Fiyatı 646 TL'ye düştü! SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık'ta indirim

Kaliteli bir bluetooth kulaklıkla eşsiz müzik keyfinin tadını çıkarmaya var mısınız? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-09-23 16:14

BİM'den sonbahar fırsatı! Elektrikli bisiklet 11.999 TL, akıllı baskül 245,00 TL! 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu sayfalarında dikkat çeken ürünler yer aldı. Havaların iyi olduğu şu günlerde Eylül ayının keyfini doyasıya çıkarmak isteyen kişiler için elektrikli bisiklet 11.999 TL'den satışa sunulacak. BİM aktüel ürünler kataloğunda yayımlanan bilgilere göre akıllı baskül 245,00 TL, bluetooth kulaklık 399 TL olacak. Peki, 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte detaylar...

Finans 14-09-23 09:38

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

JBL Go serisine servet dökmek istemeyenlere alternatif olabilecek uygun fiyatlı bluetooth hoparlör çeşitleri

"Müziksiz yapamam, gittiğim yere müziğimi de götürürüm." diyenler, müjde! Yüksek meblağlar ödemeden kaliteli bir bluetooth hoparlör satın alarak evde, arabada, tatilde, hayatın her alanında kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Müzikle ruhunuzu beslemekten mahrum kalmamak için JBL Go serisine alternatif bluetooth hoparlörleri derlediğimiz listemizi incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 07-07-23 15:52

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-23 15:46

Müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere hem kaliteli hem uygun fiyatlı AirPods kulaklık muadilleri

Bluetooth kulaklıklar müzik dinlemeyi hem pratik hem eğlenceli hâle getiriyor. Ayrıca kompakt boyutları sayesinde kolayca taşınarak her ortamda eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında AirPods kalitesinde, birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller bulunuyor. Gelin bütçenizi sarsmayacak, AirPods kalitesindeki en iyi bluetooth kulaklık modellerini beraber keşfedelim!

Haber 21-06-23 17:07

AB, iç ağlarında Huawei ve ZTE'yi yasaklama kararı aldı

Avrupa Birliği (AB), kendi iç telekomünikasyon ağlarında Çin şirketleri Huawei ve ZTE'yi yasaklayacak.

Finans 15-06-23 20:07

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber 13-06-23 13:50

Fiyatı 999 TL'ye düştü! Çok satan fiyat performans ürünü JBL kulaklıkta fırsat

Modern ve şık tasarımı, mükemmel ses deneyimi sunan teknolojik özellikleri, ergonomik yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ile tanışmaya hazır mısınız? Kısa süreliğine indirimde olan bu kulaklığı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-06-23 16:21

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-23 18:06

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Jabra'nın Elite 2 model gürültü önleyici bluetooth kulaklığı indirimde

Müzik dinlemenin keyfine varmanızı sağlayacak Jabra Elite 2 Bluetooth Kulaklık şimdi indirimde! Teknolojinin kaliteyle buluştuğu, eşsiz bir ses deneyiminin kapılarını aralayan kulaklığı keşfetmek için acele edin.

Haber 04-06-23 23:07

Bluetooth kulaklık ve akıllı saat için kritik ‘sıvı teması’ uyarısı

Yaygın olarak kullanılan bluetooth kulaklık ve akıllı saatler ile tatilde denize girilmemesi konusunda uyaran Eskişehirli telefon tamircisi Hasan Sarı, “Vatandaşın kısa bir dalgınlığı 45 bin liralık cihazına mal olabilir” dedi.

Haber 22-05-23 10:30

Uzun ömürlü şarjıyla sizi şaşırtacak en iyi bluetooth kulaklık çeşitleri 2023

Bluetooth kulaklıklar, kablosuz özellikleri sayesinde kullanıcıların hareket alanını sınırlamadan müzik dinleyebilmelerine olanak tanıyorlar. Piyasada birçok farklı Bluetooth kulaklık seçeneği mevcut ve hangi kulaklıkların en iyi performansı sunduğuna karar vermek zor olabiliyor. Bu yazıda, sizlere en iyi Bluetooth kulaklıklar hakkında bilgi vereceğiz ve sizin için en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacağız. Hazırsanız, en iyi Bluetooth kulaklık markalarına birlikte göz atalım.

Haber 14-03-23 13:58

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-23 16:48

Müziksiz asla spor yapamam diyenler için en iyi bluetooth spor kulaklık önerileri 2023

Müzik dinlemeyi seven spor tutkunlarının olmazsa olmaz ürünlerinin başında sporcu kulaklıkları geliyor. Sporcu kulaklığı modelleri, ergonomik yapıları sayesinde kulağa tam oturarak spor sırasında düşme problemi yaşatmıyor. Suya ve tere karşı ekstra dayanıklılık gösteren kulaklıklar, en zorlu antrenmanlar sırasında bile müzik keyfinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Gelin, en iyi bluetooth spor kulaklık çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 02-03-23 18:38

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Müzik dinlemeden duramayan müzik sevdalılarına bluetooth hoparlör tavsiyeleri

Bluetooth hoparlörler, müzik dinlemeyi sevenlerin son dönemlerde tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Pil ömrü, tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bluetooth hoparlörlerle müzik dinleme keyfinizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 02-01-23 16:58

ABD'den flaş yasak kararı! Güvenlik kaygısıyla...

ABD'den flaş bir yasak kararı geldi. Ulusal güvenlik endişesi nedeniyle Huawei dahil, 5 Çinli teknoloji firmasından "yeni iletişim ekipmanlarının" ithalatı ve bunların ülkede satışı yasaklandı. Ülkede satışı yasaklanan teknoloji şirketleri arasında Huawei'nin yanı sıra ZTE, Hikvision, Dahua ve Hytera de bulunuyor. Hikvision şirketine göre ise ürünleri ABD için herhangi bir güvenlik tehdidi oluşturmuyor.

Haber 26-11-22 17:29

Kullanıcıları çok heyecanlandıran bu yılın trendi olan TikTok ürünleri

TikTok, artık çoğu kullanıcının vazgeçilmez uygulamalarından biri hâline geldi. Bu artan talebin en büyük sebeplerinden biri de TikTok'ta önerilen bir sürü güzel ürün! Kirpiklerinizi ok gibi ayıran maskara, müzik keyfinizi arttıran bluetooth kulaklık, saçlarınız için birbirinden kullanışlı saç şekillendiriciler ve daha pek çok trend ürünü burada kullanıcı deneyimleri ile değerlendirmek mümkün. Sizin için TikTok'ta çok sevilen ürünlerden bir seçki yaptık. İşte detaylar!

Haber 24-11-22 17:25

İster sporda ister yolculukta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitleri

Mükemmel bir müzik keyfi için kulaklığınızın modeli kadar ses kalitesi oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda revaçta olan bluetooth kulaklıklar sayesinde kablo derdi ortadan kalkıyor. Piyasada pek çok renk ve modeldeki bu ürünleri birbirinden farklı özellikte bulmak mümkün. İşte spor yaparken, yürüyüşteyken ya da uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı bluetooth kulaklıklar…

Haber 19-10-22 15:27

Huawei Dijitalleşme ve Yeşil Enerji Finansmanı Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinavya Bölgesi CFO’su Zhang Lei: - "Düşük karbon salınımına yönelik çözümlerimiz, bugün birçok ülkede uygulanıyor. Huawei olarak, çevreci dijital dönüşüm için çalışan 500 küresel şirket içinde yer alıyoruz"

Yurthaber 19-10-22 14:57

Bahçeşehir Üniversitesi'nden teknolojik yatırım

BAU Global Başkanı Enver Yücel: -"Huawei ile bugün imza altına aldığımız sözleşmeyle bulut mühendisliği eğitimi konusunda ortak çalışmalar yapacağız. BAU cloud ekibimiz, Huawei cloud çözümleri ve teknolojileri konusunda eğitim alıp sertifikalandırılmış olacak"

Yurthaber 18-10-22 13:29

Huawei Wesight çözümü Doğa HSE ile daha fazla sektöre ulaşacak

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Ticari Büyüme Departmanı Direktörü Tunca Taşçı: - "Huawei SaaS ürünlerimizle farklı sektörlerde ve iş alanlarında müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek, dijitalleşmelerine katkıda bulunuyoruz"

Yurthaber 14-10-22 10:59

Huawei’in 14 bin dolar ödüllü uygulama geliştirme yarışması sonuçlandı

Huawei Cloud Bölge Başkanı Frank Machao: - "Huawei, bugüne kadar 3 milyon geliştirici ile birlikte bulut bilişim pazarına, 7 bin 400'den fazla uygulama, 220'den fazla bulut hizmeti ve toplam 210 farklı çözüm sundu"

Yurthaber 12-10-22 12:30

Huawei Bilişim Akademisi Ankara'da üniversitelerle buluştu

Şirket, Türkiye'deki 20. yılında genç yeteneklerin bilişim sektörüne kazandırılmasına yönelik eğitim odaklı faaliyetlerini sürdürüyor

Yurthaber 11-10-22 12:23

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-22 16:15

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber 09-10-22 11:01

Huawei Next-Image 2022 Türkiye fotoğraf yarışması başladı

Yarışma, 4 Ekim-15 Kasım'da gerçekleştirilecek

Yurthaber 05-10-22 14:16

Huawei'den akıllı tarım uygulamalarına çevre dostu teknolojiler

Avusturya Maliye Bakanlığı Telekomünikasyon, Posta Hizmetleri ve Madencilik Genel Müdürü Andreas Reichhardt: - "Huawei ve Dronetech'in tarımda insansız hava araçları kullanımına yönelik projesi Avusturya özelinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Hasat süreçlerinin verimli geçmesini ve ürün kalitesini artırmayı amaçlıyoruz"

Haber 05-10-22 13:45

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-22 11:57

Huawei Macaristan'da Avrupa’daki inovatif çalışmalarını anlattı

Huawei Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İlişkiler ve İletişim Başkan Yardımcısı Marco Xu: - "Daha akıllı, daha yeşil ve sürdürülebilir bir Avrupa yaratmak için iş ortaklarımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" - Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto: - "Macaristan, son yıllarda büyük Çinli şirketlerin yatırımlarıyla rekabette önemli bir başarı elde etti"

Haber 29-09-22 15:27

Arabanızda müzik dinlemenin zevkini katlayacak en iyi oto hoparlörler

Motorlu taşıtlar için üretilen oto hoparlörler, müziğin keyfini araç içine taşıyan önemli aksesuarlardan. Birçok teknik özellikle çeşitli markalar tarafından satışa sunulan bu aksesuarlar, üstün teknolojik özelliklere sahip. Anfili ya da bluetooth bağlantılı olarak tasarlanarak tasarımları ve boyutlarıyla zengin bir seçenek sunuyor. "En iyi oto hoparlör çeşitleri hangileri?" sorusundan hareketle sizler için en iyi hoparlör markalarını inceledik. İşte detaylar!

Haber 29-09-22 14:17

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Huawei teknolojileri kalp sağlığı takibine yardımcı oluyor

Yurthaber 29-09-22 13:24

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-22 11:07

Adımları ile NFC İstanbul Kart yükleme: Telefondan NFC ile İstanbul Kart bakiye yükleme ödemesi nasıl yapılır?

İstanbul Kart yükleme için kullanılan NFC, Bluetooth ve Wi-Fi’ye nazaran daha zayıf güçlerde çalışır. Kısa mesafelerde kullanılabilir. Kablosuz paylaşım teknolojisi ile bu teknolojiye sahip cihazların Wi-Fi ya da Bluetooth’a gerek duymadan veri alışverişi yapmasını sağlamak amaçlanır. NFC ile temassız ödeme ve kartlara para yükleme işlemleri de gerçekleştirilebilir. NFC ile İstanbul Kart yükleme işlemi nasıl yapılır? Telefondan NFC ile İstanbul Kart ödeme adımları için yapılması gerekenler...

Haber 27-09-22 14:17

Huawei, yeni MateBook 16s bilgisayarı tüketicilerin beğenesine sundu

Yüksek ekran-gövde oranı ve küçültülmüş çerçevelere ek olarak, dizüstü bilgisayarın ekranı ayrıca profesyonel düzeyde görüntü kalitesi, dokunmatik ekran deneyimi ve kullanıcı deneyimini daha da yükselten çeşitli etkileşimli deneyimler sağlıyor

Yurthaber 20-09-22 11:54