Iphone Airpods Haberleri

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 2024-07-10 13:33:00

iPhone 13 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro Max Apple’ın 15. serisine ait olan cihazlardandır. Bu cihazın ekran boyutu ve bazı teknik özellikleri ile iPhone 13 Pro’ya göre daha gelişmiş olduğu bilinir. Dolayısıyla iPhone 13 Pro Max’in teknik özellikleri, satış fiyatları ve tanıtım tarihi gibi detaylar ayrı başlıklar altında bir araya getirilmelidir.

Haber 2024-07-09 15:41:13

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 2024-07-09 14:22:36

iPhone XS Max ne zaman çıktı? iPhone XS Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone XS Max’in duyurulduğu dönemde genişletilmiş ekranı ve artırılmış performans özellikleri ile çıktığı söylenebilir. Günümüzde de yaygın olarak kullanıldığı bilinen bu akıllı telefon modeli Apple A12 Bionic çip ile üretilmişken suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde geliştirilmiştir. iPhone XS ve iPhone XR modelleriyle birlikte tanıtılan bu cihaza yönelik olan ayrıntılı bilgiler farklı başlıklar altında incelenmelidir.

Haber 2024-07-08 14:50:13

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

iPhone SE (2. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (2. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

2 adet performans, 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip olan A13 Bionic çip ile gelen iPhone SE (2. nesil) 3 ayrı kapasite seçeneğiyle üretilmiştir. Dahili hafızası 64 ile 256 GB arasında değişkenlik gösteren iPhone SE 2 ilk çıktığı dönemde hızlı şarj ve Haptic Touch özellikleriyle dikkat çekmiştir. Bu cihazın yakından incelenmesi için iPhone SE 2 özellikleri, çıkış tarihi ve önerilen satış fiyatları gibi bilgiler derlenmelidir.

Haber 07-07-24 16:01

iPhone 8 Plus ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 8 Plus’ın 3 GB RAM, iOS 11 sürümü ve 3 ayrı temel renk seçeneği ile piyasaya sürüldüğü bilinir. Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olan bu iPhone modeli 64, 128, 256 GB’lık seçeneklerine göre fiyatlandırılmıştır. Bu bağlamda iPhone 8 Plus ilk çıkış tarihi, önerilen satış fiyatları ve donanımsal özellikleri hakkında bilgi edinmek isteyenlere detaylı açıklamalar yapılmalıdır.

Haber 06-07-24 13:58

iPhone 8 ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone X ile birlikte tanıtılan iPhone 8, iOS 11 sürümüyle ve toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikasıyla piyasaya sürülmüştür. Bu cihazın cam kaplama ön paneli ve arka kasasıyla da diğer modellerden ayrıldığı bilinir. iPhone 8 hakkında en çok araştırılan hususlar ise bu cihazın çıkış tarihi, fiyatı ve donanımsal özellikleri şeklindedir.

Haber 06-07-24 13:04

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır? iPhone kamera ayarları sıfırlama

Akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameraları ve gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde profesyonel düzeyde fotoğraf çekilmesine olanak tanır. Bu güçlü özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için iPhone kullanıcılarının doğru kamera ayarlarını yapması önemlidir. iPhone kamera ayarları, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir sanat eserine dönüştürmek için kilit bir rol oynar. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:31

iPhone pil sağlığı koruma yolları: iPhone pil sağlığını korumak için ne yapmalı?

Günümüzde hayatımızın vazgeçilmez unsurları hâline gelen akıllı telefonlar, bilgisayarlara olan gereksinimi giderek azaltmıştır. Pek çok kullanıcı, bilgisayar kullanmadan tüm işlemlerini telefonları aracılığıyla yapabilir. Şık tasarımlar, gelişmiş özellikler ve yüksek kamera performansı telefonları ön plana çıkarırken, pil ömrünün iyileştirilmesi de büyük önem taşır. Peki, iPhone pil sağlığını korumak için ne yapmalı?

Haber 05-07-24 21:28

Telefon SIM kartı okumuyor sorunu: Telefon SIM kartı okumuyor sorunu nasıl çözülür? Telefon SIM kartı okumuyor hatası ve çözümü

Hem iPhone hem de Android telefonlarda sıkça karşılaşılan bir sorun, "SIM kartı bulunamadı" hatasıdır. Bu hatayla karşılaştığınızda dışarıda telefonla arama yapamaz, mesaj gönderemez ve hatta internete erişemezsiniz. Telefonu yeniden başlatmak da çözüm getirmeyebilir. Peki, telefon SIM kartı okumuyor hatası alanlar için telefon SIM kartı okumuyor sorunu nasıl çözülür?

Haber 05-07-24 21:10

iPhone etkin değil iTunes’a bağlanın sorunu nedir, nasıl çözülür?

Üreticiler, cihazlarının sorunsuz çalışması için büyük çaba sarf eder ve kullanıcıların karşılaştıkları problemleri hızlı bir şekilde çözmeyi amaçlar. Ancak, 'iPhone Etkin Değil' sorunu gibi bir durumla karşılaşıldığında durum oldukça can sıkıcı olabilir. Bu sorunla karşılaştığınızda cihazı kullanamazsınız ve çözüm yolunu bilmeyen kullanıcılar endişelenebilir. Peki, iPhone etkin değil iTunes’a bağlanın sorunu nasıl çözülür?

Haber 05-07-24 21:08

iPhone 7 Plus ne zaman çıktı? iPhone 7 Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Çift arka kamera, 2900 mAh lityum iyon pil, 5.5 inç büyüklüğündeki ekran özellikleri ile tanıtılan iPhone 7 Plus’a yönelik olarak araştırılan pek çok husus vardır. Bunlar arasında iPhone 7 Plus’ın hangi tarihte satışa sunulduğu ve kaç dolardan fiyatlandırıldığı gibi konular yer alır. Bu nedenle iPhone 7 Plus’ın tanıtıldığı dönemdeki satış fiyatı ve gelişmiş özellikleri üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 05-07-24 15:53

iPhone 6S Plus ne zaman çıktı? iPhone 6S Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6S modelinin ekran boyutu büyütülmüş versiyonu olan iPhone 6S Plus donanımsal özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. 5.5 inç ekran boyutuna sahip olan bu telefon modeli iOS 9 sürümüyle satışa sunulmuştur. iPhone 6S Plus modeli için geriye dönük analiz yapan kişilere ise bu telefonun donanımsal ve tasarıma dair özelliklerinin yanı sıra çıkış tarihi ile satış fiyatı gibi bilgilerin de aktarılması gerekir.

Haber 04-07-24 15:58

iPhone 6S ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markasının iOS 9 sürümüyle satışa sunduğu iPhone 6S modeli 16, 32, 64 ve 128 GB’lık kapasite seçenekleriyle üretilmiştir. Bu modelin üretiminin durdurulduğu tarih 12 Eylül 2018 olarak bilinir. iPhone 6S’in yakından incelenmesi için çıkış tarihi, fiyatı ve temel özellikleri derlenebilir.

Haber 04-07-24 15:10

iPhone 6 Plus ne zaman çıktı? iPhone 6 Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus, iPhone 6 ile donanımsal özellikleri bakımından neredeyse aynı olarak nitelendirilir. Ekran boyutu gibi işlemcisi, kamerası ve tasarımıyla da dikkat çeken iPhone 6 Plus’ın satış fiyatı sıklıkla araştırılır. Bu bağlamda iPhone 6 Plus çıkış fiyatı, tarihi ve temel özellikleri üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 03-07-24 17:56

iPhone 6 ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus ve Apple Watch gibi cihazlarla beraber Tim Cook tarafından tanıtılan iPhone 6 modeli iOS 8 sürümüyle satışa sunulmuştur. Bu cihazın 3 ayrı renk opsiyonu, M8 yardımcı hareket işlemcisi ve 4 ayrı kapasite seçeneği mevcuttur. iPhone 6 modelini araştıranlara cihazın donanım ve tasarım özellikleri ile çıkış fiyatı hakkında bilgi sunulmalıdır.

Haber 03-07-24 16:20

iPhone 5C ne zaman çıktı? iPhone 5C ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Polikarbonat tabanlı kasası, çift-çekirdekli A6 işlemcisi ve 5 ayrı senk seçeneği ile piyasaya çıkan iPhone 5C modelinin ne zaman satışa sunulduğu araştırılır. Bu akıllı cihazın ne zaman satışa sunulduğu ve nasıl fiyatlandırıldığı açıklanırken iPhone 5C modelinin donanımsal özelliklerine de değinilmelidir. Böylelikle detaylı bir analiz yapabilir.

Haber 03-07-24 15:19

iPhone 5S ne zaman çıktı? iPhone 5S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple’ın günümüze kadar tasarladığı akıllı telefon modelleri bazı kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Apple akıllı telefon modelleri arasında iPhone 5S de vardır. 3 ayrı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulan iPhone 5S modelini hatırlamak isteyenlere bu cihazın teknik özellikleri ve fiyatı hakkında açıklama yapılmalıdır.

Haber 02-07-24 14:22

A101'e iPhone 15 Pro Max geliyor! İşte 27 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101'in bu haftaki 27 Haziran 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101'de bu hafta neler var diye merak edenlerdenseniz detaylı A101 alışveriş broşürünü incelemek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 27-06-24 10:02

iPhone alarm sesi nasıl değiştirilir? iPhone'da alarm sesi değiştirme nasıl?

Mobil cihazlar günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Alarmlar ise özellikle iPhone kullanıcılarının hayati önem taşıyan etkinliklere yetişmelerine veya güne başlamalarına rehberlik eder. Ancak standart alarm sesleri genellikle sıkıcı olabilir ve bu noktada değiştirmek istenebilir. iPhone'da alarm sesini değiştirmek oldukça basittir, bu sadece birkaç adımda yapılabilmektedir. Peki, iPhone'da alarm sesi değiştirme nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 18:54

AirDrop ismi nasıl, nereden değiştirilir? iPhone, Mac, iPad'te AirDrop isim değiştirme

Mac, iPhone, iPad ve iMac cihazlarında AirDrop adını değiştirme işlemi, Apple cihazlarının birbirine hızlı dosya aktarımı yapabilmesi için cihazın görünen adını kişiselleştirmeyi mümkün kılar. Herhangi bir dosya iletildiğinde alıcı, gönderen kullanıcının cihaz adını görebilir. Apple, kullanıcılarına cihazlarını özelleştirebilme olanağı sunar. Bu özelleştirmelerden biri de AirDrop adının istenilen bir şekilde değiştirilmesidir. Peki, AirDrop ismi nereden değiştirilir?

Haber 25-06-24 18:48

iOS 18 alacak telefonlar, iOS 18 ile uyumlu iPhone modelleri: Hangi iPhone modelleri iOS 18 ile uyumlu?

Apple, dünya çapında faaliyet gösteren çok uluslu bir ABD firmasıdır. Firma bünyesinde Mac modellerinden iPhone'lara, iPod'lardan iPad'lere kadar pek çok farklı teknolojik ürün bulunmaktadır. Apple ürünlerine belirli zamanlarda birbirinden farklı yazılım güncellemeleri gelmektedir. iOS 18 adıyla bilinmekte olan güncelleme de bunlardan biridir. Peki, hangi iPhone modelleri iOS 18 ile uyumlu?

Haber 19-06-24 18:12

Apple Intelligence nedir? Apple Intelligence destekli cihazlar nelerdir?

Apple, dünya genelinde popüler olan, bünyesinde çeşitli teknolojik ürün ve hizmet bulundurulan çok uluslu bir Amerikan firmasıdır. Apple tarafından geliştirilen ve tasarlanan çok sayıda teknolojik cihaz mevcuttur. Bu cihazlar arasında iPhone, iPad, iPod gibi cihazlar yer almaktadır. Firma, belirli aralıklarda cihazlara yeni özellikler getirmektedir. Bu yeniliklerden biri de Apple Intelligence özelliğidir. Peki, Apple Intelligence nedir ve Apple Intelligence destekli cihazlar nelerdir?

Haber 19-06-24 18:11

Bütçenizi yormadan iPhone sahibi olun! Yenilenmiş iPhone 13 Mini detaylı inceleme

Yenilenmiş iPhone 13 Mini, sıfır bir cihaza kıyasla önemli ölçüde daha uygun fiyatlı ve ekonomik olması açısından büyük avantaj yaratıyor. Güvenilirlik konusunda hiçbir endişeye yer bırakmayan Phone 13 Mini, güncel yazılım desteğiyle de en son özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bu sayede hem bütçenizi koruyabilir hem de Apple kalitesinden ödün vermeden en yeni teknolojiyi deneyimleyebilirsiniz. Gelin her açıdan güçlü bir seçenek olan yenilenmiş iPhone 13 mini incelememizi birlikte okuyalım!

Haber 19-06-24 14:26

iOS 18 nedir, özellikleri nelerdir? iOS 18 çıkış tarihi

Teknolojik cihazlarda kullanılan birçok farklı işletim sistemi mevcuttur. Bu işletim sistemlerinden biri de yalnızca Apple bünyesinde bulunan cihazlarda kullanılabilen iOS işletim sistemidir. Bu işletim sistemi iPhone akıllı cep telefonları olmak üzere; iPad (iPadOS), iPod gibi cihazlarda da kullanılabilmektedir. Apple mobil cihazlar için belirli aralıklarda yeni yazılım güncellemesi tanıtmaktadır. iOS 18 de bu yazılım güncellemelerinden biridir. Peki, iOS 18 nedir ve özellikleri nelerdir?

Haber 18-06-24 19:20

Teknoloji devi Apple'ın en çok satan ürünleri

Teknoloji devi Apple'ın ürünleri, yenilikçi tasarımları ve üstün teknolojik özellikleri sayesinde dünya çapında milyonlarca kişinin favorisi. Apple ekosisteminin bir parçası olan iPhone, MacBook, AirPods, EarPods, AirTag, iPad ve daha pek çok ürün içinde bazı ürünler var ki adeta yok satıyor! Sizin için Apple'ın en çok satan ve beğenilen ürünlerini listeledik. Gelin, Apple'ın en popüler ürünlerini inceleyelim.

Haber 30-05-24 12:47

A101'e Adidas Superstar ve New Balance modelleri geliyor! İşte 30 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

"A101'de bu hafta neler var?" diye merak eden alışveriş severler, sizleri böyle alalım. Çünkü A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 30 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Adidas'tan New Balance'a en sevilen ayakkabı modelleri, iPhone 14, iPhone 15, ünlü markaların küçük ev aletleri ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla sahip olmak için A101 Aktüel Kataloğu'nu inceleyebilirsiniz, işte detaylar!

Haber 30-05-24 11:05

iOS 18 destekleyen iPhone modelleri: Hangi cihazlar güncellemeyi alacak?

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 18, Eylül 2024’te kullanıcılarla buluşuyor! Bu güncelleme, iPhone kullanıcılarına gelişmiş gizlilik ayarları, yeni widget'lar, daha akıllı Siri ve performans iyileştirmeleri gibi birçok yenilik sunuyor. iOS 18 güncellemesi alacak tüm telefon modellerini ve bu güncellemeyle gelecek özellikleri öğrenmek için içeriğimizi okuyun. Ayrıca, yenilenmiş iPhone kullanıcılarının da bu güncellemeden faydalanabileceğinden haberdar mıydınız? İşte detaylar!

Haber 27-05-24 11:18
iOS

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

BİM'e Fakir markasının çeyiz paketi geliyor! İşte 24 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Kataloğu'nun 24 Mayıs 2024 tarihli bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin merakla beklediği Katalog'ta yaz tatilini keyifle geçirmenizi sağlayacak ürünlerden küçük ev aletlerine pek çok ürün yer alıyor. En çok dikkat çekenler de kuşkusuz Fakir markasının çeyiz paketi ve iPhone 12! BİM cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünler içeriğimizde sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 18:17

iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir? iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nasıl kapatılır?

Akıllı telefon üreticileri, kullanıcılarının gizliliğini korumak için güvenlik yöntemlerini öncelik hâline getirir. Apple da bu üreticilerden biridir. Bu kapsamda, iPhone cihazlarda görülen turuncu ve yeşil noktalar, Apple cihazlarında gizlilik konusuna önemli bir örnektir. Peki, iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir?

Haber 21-05-24 23:07

iPhone pil sağlığı nasıl korunur, kaça düşünce değiştirilmeli? iPhone pil sağlığı 80 altına düşerse ne olur?

Telefon pillerinin sağlığı belli bir seviyenin altına düştüğünde hem şarj hem de performans yönünden birçok sorun yaşanabilir. Dolayısıyla pil sağlığı son derece önemlidir. iPhone cihazlarda ise pil sağlığını gösteren bir uyarı sistemi mevcuttur. Peki, iPhone pil sağlığı nasıl korunur?

Haber 21-05-24 23:06

Kestirmeler nedir? Kestirmeler ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Apple, Kestirmeler uygulamasını “uygulamalarınızla bir veya daha fazla görevi gerçekleştirmenin pratik ve hızlı bir yolu” olarak açıklamaktadır. Kullanıcılar ise kestirmeler uygulaması ile otomasyonlar oluşturmak için pek çok farklı olanağa sahiptir. Peki, iPhone Kestirmeler ile neler yapılabilir?

Haber 21-05-24 23:04

Face ID’ye ikinci yüz ekleme: Face ID'ye ikinci yüz nasıl eklenir? iPhone ikinci Face ID ekleme

Apple’ın 2017 yılında çıkardığı iPhone X modeli ile birlikte kullanıcıların hayatına Face ID adında yeni bir kavram girmiştir. Face ID, kullanıcıların ekran kilidi açma ve diğer şifreleme gibi birçok işlemi yüzleriyle yapmalarına olanak sağlamaktadır. Peki, Face ID’ye ikinci yüz ekleme nasıl yapılır?

Haber 21-05-24 23:01

Face ID nedir, ne işe yarar? Face ID nasıl çalışır?

Apple’ın 2017 yılında piyasaya sürdüğü iPhone X modeli ile birlikte kullanıcıların hayatına giren Face ID, kişilerin ekran kilidi açma ve diğer şifreleme gibi işlemleri yüzleriyle yapmalarını sağlar. Kullanıcılar ise bu doğrulama yöntemi hakkında araştırma yapılmaktadır. Peki, Face ID nedir ve ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:59

AirPlay nedir, nasıl kullanılır? AirPlay nasıl açılır?

IPhone kullanan birçok kullanıcı telefonunda izlediği videoyu daha büyük bir ekrana nasıl yansıtacağını araştırır. AirPlay özelliği sayesinde pratik bir işlemle Apple cihazlarını televizyona bağlamak mümkündür. Bu kapsamda araştırılan Airplay nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:53

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 21-05-24 22:51

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 21-05-24 22:34

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirimler devam ediyor. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Fırsatların bugün sona erdiğini unutmayın. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 15:37

Wi-Fi ile arama nasıl yapılır? Wi-Fi ile arama, iPhone ve Android'de nasıl açılır?

Telefon kullanıcıları, şebeke alanının az olduğu veya hiç olmadığı bir konumda, WiFi ağı sayesinde arama alabilir ve mesaj gönderebilirler. WiFi arama özelliği, akıllı telefonlarda bulunan bir özelliktir. Telefonların çekmediği yerlerde oldukça kurtarıcı bir özellik olan Wi-Fi araması; Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi tüm operatörler tarafından desteklenmektedir. Peki, WiFi araması nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:37

AirPods nasıl resetlenir? Airpods sıfırlama

Herhangi bir sorun yaşanabilmesi ihtimaliyle AirPods’larda sıfırlama işlevi bulunur. Kablosuz kulaklığın satılması, bir başkasına verilmesi veya kulaklıkla ilgili bir sorun yaşanması sonucunda, bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kullanışlıdır. Peki, AirPods nasıl resetlenir?

Haber 10-05-24 19:35

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

iPhone'dan iPhone'a aktarma nasıl yapılır? Eski iPhone'dan yeni iPhone'a veriler nasıl aktarılır?

Eski iPhone’u yeni iPhone’a aktarma, yeni iPhone alan kullanıcıların araştırdığı konuların başında yer alır. Bu soruyu aratan kullanıcılar genellikle bir iPhone cihazdan diğer bir iPhone cihaza geçen kişilerdir. Dolayısıyla bu kişiler eski telefonundaki verileri yeni telefonuna aktarmayı amaçlamaktadır. Peki, iPhone'dan iPhone'a aktarma nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:08

iPhone yazı büyütme ve küçültme: iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olan Apple'ın iPhone telefonlarda yazı tipi boyutunun nasıl ayarlanacağı, iPhone kullanıcıları tarafından merak edilmektedir. Peki, iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:02

Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Yenilenmiş iPhone 13 özelliklerini sizin için inceledik

Yüksek kaliteli bir akıllı telefon almak istiyorsanız sizin için harika bir haberimiz var: Yenilenmiş iPhone 13! Yenilenmiş iPhone 13, harika özellikleri, uygun fiyatı ve çevresel duyarlılık açısından sunduğu avantajlarla dikkat çeken bir telefon modeli. Sıfır bir cihaza yüksek fiyatlar ödemek yerine, yenilenmiş iPhone 13'ü tercih ederek hem cebinizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Sizler için yenilenmiş iPhone 13 modelini donanımdan tasarıma kadar pek çok yönüyle ele aldık. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 17:16

Yenilenmiş telefonlar garanti kapsamında mı? Garanti kapsamında satın alabileceğiniz Samsung ve iPhone telefonlar

Artan telefon fiyatları karşısında bütçe dostu alternatifler arayanlar için harika bir haberimiz var. Daha düşük fiyatlı harika bir telefon alternatifi olan yenilenmiş telefonlar ikinci el telefondan tamamen farklı ve TSE belgesine sahip olmasıyla hem cebinizi hem de içinizi rahatlatacak. Sadece uygun fiyatlarıyla değil garantili oluşlarıyla da öne çıkan yenilenmiş iPhone ve Samsung markasına ait telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 03-05-24 16:16

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

NFC nedir? iPhone ve diğer cihazlarda NFC özelliği nasıl açılır?

Akıllı telefonların insan yaşamında önemli bir edinmesi ile birlikte internet kullanımı da yaygınlaşmaya başlamıştır. Bilhassa günümüzde akıllı telefonlar sayesinde iletişim biçimleri de değişmiştir. Telefonların içerisindeki uygulamalar insan yaşamını kolaylaştırma konusunda son derece önem bir rol oynar. Herkes tarafından bilinmese de cihazlarda bulunan NFC özelliği, insan yaşamını kolaylaştıran pratik bir özelliktir. Bu özelliği bilmeyen pek çok kişi, NFC nedir sorusuna yanıt arar.

Haber 23-04-24 22:21
NFC