Iyot Haberleri

Vücuttaki toksinlerin panzehiri! Canan Karatay uyardı! Eğer deniz kenarında bunu yaparsanız...

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamada tiroit hormonunun yapımında görev alan iyotun önemine değindi. Uzman isim, iyotun parazit, virüs, mikrop ve toksinleri öldürdüğünü söyledi. İşte, takipçilerine denizde bol bol vakit geçirmelerini öneren İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın o açıklaması...

Haber 14-08-2023 11:59

İyotun faydaları nelerdir, iyot çözeltisi ne işe yarar? İyot ne zaman alınmalı, hangi besinlerde var?

Elzem bir mineral olan iyot sağlıklı bir yaşam için önemli bir role sahiptir. İyot vücutta tiroid hormonu üretiminde kullanılan bir elementtir ve metabolizmanın düzenlenmesine, hücrelerin gelişimine ve sinir sistemine yardımcı olur. Vücutta doğal olarak bulunmayan iyot, besinler veya takviyeler yoluyla alınmalıdır. İyot, sağlıklı bir yaşam için gerekli olan önemli bir mineraldir. Vücuttaki tiroid hormonlarının üretiminde rol oynar ve metabolizmanın düzenlenmesinde kritik bir rol oynar.

Haber 08-05-2023 14:00

Nükleer olaylara karşı tavsiye edilmişti... O Avrupa ülkesinde halk eczanelere akın etti! İyot tablet stokları tükendi

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle nükleer tehdidin gün geçtikçe arttığı Avrupa'da gergin bekleyiş ve korku devam ediyor. Olası bir Rus işgali tehdidi tehlikesiyle NATO'ya girmek için başvuruda bulunan Finlandiya'da, nükleer olaylara karşı Sağlık Bakanlığı tarafından tavsiye edilen iyot tablet stokları tükendi.

Haber 13-10-2022 19:36

Iyot

İyot Hakkındaki Haberler Mynet'te. İyot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.