Melek Baykal Kac Yasinda Haberleri

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-04-30 14:44:26

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 2024-04-28 15:07:41

Melek Baykal setlere geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

Unutulmaz projelere imza atan usta sanatçı Melek Baykal setlere geri dönüyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü isim bakın hangi dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 2023-11-23 12:45:43

Melek Baykal Civan Canova'nın vasiyetiydi diyerek paylaştı

Usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Civan Canova'nın akciğerinde kitle tespit edilmişti. 20 Ağustos 2022'de hayatını kaybeden usta isimle ilgili Melek Baykal "Vasiyetiydi" diyerek bir paylaşımda bulundu.

Magazin 2023-07-26 13:09:32

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sının eşi de çok ünlü çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncuları arasında Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şıkel gibi isimlerin yer aldığı dizide Organizatör Rıza karakterine hayat veren Levent Tülek bu rolüyle hafızalara kazındı. Tülek’in eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 13-07-23 15:56

Cennet Mahallesi'nin Beter Ali'si Özkan Uğur'a rol arkadaşlarından hüzünlü veda! Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel...

Sanat dünyası bugün bir ölüm haberiyle sarsıldı. Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Özkan Uğur için Cennet Mahallesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaşımları yürek dağladı.

Magazin 09-07-23 13:02

Melek Baykal Özkan Uğur'un acı haberini alışını gözyaşlarıyla anlattı! 'Kendime gelebilmek için...' Ünlü isimlerden peş peşe paylaşımlar

Usta sanatçı, MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un vefatı sanat camiasını ve tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Sanat camiasından pek çok isim, Uğur'un vefatından duydukları üzüntüyü yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken Uğur'un Cennet Mahallesi dizisinden rol arkadaşı ünlü sanatçı Melek Baykal da telefon bağlantısıyla katıldığı canlı yayında Özkan Uğur'u gözyaşlarıyla anlattı.

Magazin 08-07-23 18:11

Altılı masanın adayı gündemde... Melek Baykal ve Fazıl Say cumhurbaşkanı adayını paylaştı!

Altılı masanın 'aday' açıklaması merakla beklenirken sosyal medyanın gündemi de Millet ittifakı... Usta oyuncu Melek Baykal adaylık gündemi sırasında Kılıçdaroğlu'nu paylaşarak "Evet" dedi. Fazıl Say da adayını açıkladı.

Magazin 03-03-23 14:52

Melek Baykal sitem etti! İzin verenler utansın

Cennet Mahallesi, Ferhunde Hanımlar, Hayat Bağları gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Melek Baykal sosyal medyayı aktif kullanıyor. Baykal son olarak İstanbul'un bir halini paylaşarak sitem etti.

Magazin 02-03-23 10:41

Usta oyuncu Kazım Akşar kalp krizi geçirip hayatını kaybetti! Melek Baykal acı haberi paylaştı

Usta oyuncu Kazım Akşar'dan acı haber geldi. 2004 yılında “Kadın İsterse” adlı dizideki Cavit rolü ile tanınan usta oyuncunun hayatını kaybetmesi sonrası Melek Baykal da bir paylaşım yaptı. Baykal acı haberi "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" sözleriyle duyurdu.

Magazin 28-02-23 11:58

Melek Baykal havaalanında taksi krizi yaşadı! Böyle rezillik görmedim 3 kadın 1,5 kilometre yol yürüyoruz

Başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu için Denizli'ye giden Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı, havaalanında taksi krizi yaşadı. Taksilerin havaalanı içinde yolcu almasının yasak olduğunu söyleyen Melek Baykal, paylaştığı videoyla duruma tepki gösterdi. 1,5 kilometre yol yürümek zorunda kaldığını söyleyen usta sanatçı "Böyle rezillik görmedim. Allah aşkına dünyanın neresinde var böyle bir durum. Var da ben mi bilmiyorum? Hastası var, yaşlısı var, engellisi var, hamilesi var" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-01-23 10:09

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-23 12:16

Cennet Mahallesi'nin Fatoş'u son haliyle 'yok artık' dedirtti! İddialı pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Çağla Şikel ve Alişan gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aylin Kabasakal, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Aylin Kabasakal'ın son halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 17-01-23 09:50

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sı son haliyle şoke etti! Gören hayrete düştü

Başrollerini Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Organizatör Rıza karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Levent Tülek yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 29-12-22 18:58

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-22 09:00

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy pozuyla büyüledi! Ne kadar da büyümüş

Başrolde Çağla Şıkel, ALişan, Melek Baykal, Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, 3 sezon 119 bölüm sürdü. Dizinin çocuk oyuncularından biri de, Ayşe rolüne hayat veren Belemir Temizsoy'du. Temizsoy, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı.

Magazin 20-08-22 13:53

Cennet Mahallesi’nin küçük Aliş’i şimdilerde büyüdü ve baba oldu! Seyit Karabulut’un son hali görenlerin ağzını açık bıraktı

Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur gibi pek çok ismin rol aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem reyting rekorları kırmıştı. Dizide Küçük Aliş’i canlandıran Seyit Karabulut ise sempatik tavırları ile sevilen çocuk oyuncular arasına ismini yazdırmıştı. Karabulut, seneler sonra yaşadığı değişimle dikkat çekti.

Magazin 28-07-22 22:55

Melek Baykal 19 yaş fotoğrafını paylaştı! Güzelliği hayran bıraktı

Cennet Mahallesi'ndeki 'Pembe' karakteriyle Türk ekranlarının unutulmazları arasında yer alan usta oyuncu Melek Baykal, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, gönderisinde "Yaş 19 sanırım... Kardeşim Samim'le dans ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-07-22 08:16

Şahan Gökbakar'ın bukalemun paylaşımı olay oldu!

Gündeme dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar bu sefer Instagram'dan bir paylaşım yaptı. Şahan Gökbakar'ın bukalemun paylaşımına oyuncu Melek Baykal "Aynen budur" yorumunda bulundu.

Magazin 05-05-22 13:37

Ata Demirer'den yeni film müjdesi: Bursa Bülbülü yola çıktı

Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Demirer uzun zamandır merakla beklenen Bursa Bülbülü için çalışmaların başladığını duyurdu. Filmin kadrosunda Ata Demirer ile birlikte Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

Magazin 30-03-22 01:43

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy koca kız oldu! Gelin olmuş gidiyor

Kadrosunda Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şikel gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem seyirciyi ekrana kilitliyordu. Cennet Mahallesi'nin yönetmenliğini Serdar Akar, senaristliğini Resul Ertaş üstleniyordu. Dizide hayat verdiği 'Ayşe' karakteriyle akıllara kazınan Belemir Temizsoy, son haliyle görenleri şaşırttı. Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 17-02-22 17:33

Cennet Mahallesi'nin çekildiği tarihi ev rekor fiyata satıldı

Türk televizyonlarının popüler dizilerinden olan Cennet Mahallesi'nin çekildiği Balat'taki tarihi binanın rekor bir ücrete satıldığı ortaya çıktı. Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şıkel gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı Cennet Mahallesi'nin çekimleri 3 sene boyunca aynı binada yapılmıştı.

Magazin 16-02-22 21:50

Melek Baykal harekete geçti! Hukuki süreç başlatıyor

Usta oyuncu Melek Baykal, hakkında ölüm dedikodusu yayan sosyal medya sayfalarıyla ilgili hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

Magazin 08-06-21 09:14

Ayasofya Camisi imamına Melek Baykal'dan tepki!

Ayasofya Camisi imamının sözleri oyuncu Melek Baykal'ı sinirlendirdi. Baykal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak "Atatürk’e lânet okuyan, kâfir diyen çapsız, haddini bil..." dedi.

Magazin 31-05-21 10:21

Altan Karındaş kimdir? Usta oyuncu hayatını kaybetti

10 senedir Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan ve yakın zaman önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 93 yaşındaki Altan Karındaş, hayatını kaybetti. Usta oyuncu Altan Karındaş’ın vefat haberini de oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 06-03-21 10:50

Babam Çok Değişti dizisi bitiyor mu? Babam Çok Değişti final bölümü ne zaman?

Kanal D'de İyi Aile Babası olarak yayınlanmaya başlayan dizinin ismi Babam Çok Değişti olarak değiştirilmişti. İddialı kadrosuyla dikkat çeken Babam Çok Değişti dizisi için erken final kararı alındı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar'ın başrollerinde yer aldığı dizi, reytinglerde istenilen sonuçların alınamaması nedeniyle final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 23-01-21 00:24

İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Babam Çok Değişti dizisinde Naz Elmas sürprizi

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, İyi Aile Babası dizisi isim değiştirdi. Güçlü kadrosuyla da dikkat çeken ve yeni ismi Babam Çok Değişti olan diziye Naz Elmas da katıldı. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir'in olduğu Babam Çok Değişti dizisinin yeni bölümü 7 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Magazin 06-01-21 00:23

Melek Baykal isyan etti! 'Değer mi hiç'

Usta oyuncu Melek Baykal, yılbaşı gecesi Roma'daki kutlamalarda kullanılan Melek Baykal havai fişekler yüzünden yüzlerce kuşun ölmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-01-21 17:35

Melek Baykal: 26 yıl sonra boşanabildim

Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu Melek Baykal, "İki evlilik yaptım. İkisi de beşer yıl sürdü. Yabancı olan eşimle 5 yıl beraberdik. Ayrıldık, 21 yıl ayrı kaldık ama vakitsizlikten boşanamadık. Ne ben Almanya’ya gidebildim, ne o gelebildi. Tam 26 yılın sonunda boşanabildik" dedi.

Magazin 19-12-20 14:53

Melek Baykal'dan kısıtlama olan günde oluşan trafiğe tepki: Bu Korona bitmez

Kişisel Instagram hesabından bir video paylaşan oyuncu Melek Baykal, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün, yolda oluşan trafiği aktararak isyan etti. Baykal, paylaştığı videoda "Bu korona bitmez" diye sitem etti.

Magazin 13-12-20 21:58

İyi Aile Babası ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncu kadrosu! İyi Aile Babası 1. bölümden yeni fragman yayınlandı!

Kanal D'nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası ekrana gelmek için gün sayıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Şahin'in başrollerde oynadığı İyi Aile Babası dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İyi Aile Babası konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte İyi Aile Babası dizisinin yayın tarihi.

Magazin 02-12-20 02:24

İyi Aile Babası ne zaman başlıyor? İyi Aile Babası 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! İşte İyi Aile Babası konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi

Kanal D'nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası ekrana gelmek için gün sayıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Şahin'in başrollerde oynadığı İyi Aile Babası dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İyi Aile Babası konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte İyi Aile Babası dizisinin yayın tarihi.

Magazin 28-11-20 00:00

İyi Aile Babası ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İyi Aile Babası dizisi 1. bölüm yeni fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası ekrana gelmek için gün sayıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Şahin'in başrollerde oynadığı İyi Aile Babası dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Peki İyi Aile Babası konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 19-11-20 02:20

Kanal D yeni dizisini duyurdu! İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D'de yeni sezonda İyi Aile Babası isimli yeni bir komedi dizisi başlıyor. Sit-com formatlı İyi Aile Babası'nın okuma provaları da başladı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar'ı buluşturan dizinin okuma provalarından da fotoğraflar yayınlandı.

Magazin 13-10-20 23:30

Melek Baykal'ın 87 yaşındaki annesi görenleri şaşkına çevirdi!

Geçtiğimiz günlerde 87 yaşındaki annesi Şükran Baykal'ın evde egzersiz yaptığı anları yayınlayan oyuncu Melek Baykal, Habertürk TV'de yayınlanan Gün Başlıyor programına telefonla bağlandı. Koronavirüsten korunmak adına evde kendisini karantinaya alan Baykal, konuyla ilgili "Annem birçok 'Maşallah' yorumu aldı. Örnek olabildiysek, biraz motive edebildiysek ne mutlu bize. Bugünler geçecek inşallah" ifadelerini kullandı

Magazin 15-04-20 09:38

Melek Baykal ile Sahrap Soysal’dan korona virüs önlemi

Oyuncu Melek Baykal yakın arkadaşı Sahrap Soysal ile birlikte çektiği video üzerinden takipçilerini Corona virüs hakkında uyardı.

Magazin 12-03-20 09:46

Melek Baykal 38 yıllık eşinden boşanıyor

Tiyatronun ünlü isimlerinden Melek Baykal, uğruna kariyerini, ailesini bir kenara bıraktığı eşi Alman Warner Striening ile 1982 yılında nikah masasına oturmuştu. 38 yılın ardından çiftten kötü haber geldi.

Magazin 28-01-20 13:39

Guiness Rekorlar Kitabı’na giren “Şen Makas” Nevşehir’de sahnelenecek

Boston’da 1979 yılından bu yana aralıksız sahnelenen ve dünyanın en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen ‘Şen Makas’ Nevşehir’de sahnelenecek.Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Tiyatro Geceleri’ tüm hızıyla devam ediyor.Her hafta Türkiye’nin ünlü sanatçılarını ve oyunlarını Nevşehirlilerle buluşturan ‘Tiyatro Geceleri’, 25 Ocak Cumartesi günü Melek Baykal, Veysel Diker, Ebru Saçar, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu, Jess Molho gibi usta oyuncuların yer aldığı Şen Makas adlı tiyatro gösterisi ile henüz eşine rastlanmayan bir interaktif komediyi sahnelemeye hazırlanıyor.Amerikan tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran ‘Şen Makas’ gösterisi, Boston’da 1979 yılından bu yana aralıksız olarak izleyicilerine perde aralıyor.

Yurthaber 20-01-20 09:52

Melek Baykal bel ağrısı çekenlere tavsiye: Eczaneye değil, doktora gidin

Tiyatro sanatçısı Melek Baykal, uzun yıllardır şikayetçi olduğu ve ağrı kesicilerle geçiştirdiği bel ağrılarından 3 ameliyat sonrası kurtuldu. Baykal’ın son ameliyatını yapan Acıbadem Fulya Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Aydın, sanatçının yaşadığı durumun hem bel fıtığı hem de kanal darlığının birlikte olması nedeniyle 2 kat daha zorlu olduğunu, ancak yaptıkları ameliyatla her iki sorunu da ortadan kaldırdıklarını belirterek bazı açıklamalar yaptı.

Trend 02-07-19 09:42

Ünlü oyuncu Melek Baykal hastaneye kaldırıldı

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Melek Baykal, Bodrum’da bel fıtığı patlaması sonucunda acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ameliyat olan ünlü oyuncunun durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Magazin 24-09-18 20:34

Melek Baykal: 34 yıllık evliyim, boşanıyorum...

'Genç erkeklerle birlikte olan kadınları ayıplıyorum' sözleri nedeniyle eleştirilen Melek Baykal'dan iddialı bir açıklama daha...

Magazin 27-03-18 13:34

Melek Baykal'dan olay sözler: Çok ayıplıyorum

Sanatçı Melek Baykal, ilişkilerde yaş farkına karşı olduğunu dile getirerek, "Bu tarz ilişkilere saygı duymuyorum" dedi

Magazin 26-03-18 11:17

Buca’da Suna Keskin Ve Melek Baykal Rüzgarı

Kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu” oyunu usta oyuncalar Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim...

Yurthaber 12-01-18 12:06

Melek Baykal 'ahududu' Ile 8 Yıl Sonra Sahnede

Gül KABA- Yasin TİNBEK/İZMİR, (DHA)- İZMİR Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) 3'üncü gününde 'Ahududu' adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkan oyuncu Melek

Yurthaber 21-08-17 12:55

Melek Baykal 'ahududu' Ile 8 Yıl Sonra Sahnede

Gül KABA- Yasin TİNBEK/İZMİR, (DHA)- İZMİR Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) 3'üncü gününde  'Ahududu' adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkan oyuncu Melek Baykal, “8

Yurthaber 21-08-17 12:22

Melek Baykal'dan 'ahududu' Oyununda Çifte Atatürk Mesajı

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHA Tiyatro sanatçısı Melek Baykal, Avcılar'da düzenlenen 'Tiyatro Festivali' kapsamında sahnelenen iki perdelik komedi 'Ahududu'nun

Yurthaber 30-03-17 11:11

Dha İstanbul - Melek Baykal'dan 'ahududu' Oyununda Çifte Atatürk Mesajı

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHA Tiyatro sanatçısı Melek Baykal, Avcılar'da düzenlenen 'Tiyatro Festivali' kapsamında sahnelenen iki perdelik komedi 'Ahududu'nun finalinde

Yurthaber 30-03-17 10:03

Melek Baykal dekor kurbanı oldu

Ahududu adlı tiyatro oyunuyla sahnelere dönen Melek Baykal, önceki gün Amerikan Hastanesi'nden çıkarken görüntülendi.

Magazin 27-01-17 03:37

Melek Baykal tepki çeken fotoğrafıyla ilgili konuştu

Melek Baykal geride bıraktığımız yıl tepki çeken paylaşımıyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 02-03-16 20:43