Metamfetamin Etkileri Haberleri

Yoğun bakımda 63 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulundu! İyi hal indirimi aldı: Başsavcılık bir kez daha harekete geçti

Geçtiğimiz yıl İzmir'de yaşanan skandal olayın etkileri hala devam ediyor. 30 yaşındaki erkek hemşire, 63 yaşındaki yoğun bakım hastasına ilaç vererek cinsel saldırıda bulundu. Daha sonra tutuklanan sapık geçtiğimiz günlerde 25 yıl hapis ile cezalandırıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı sapık için uygulanan iyi hal indirimine itiraz etti.

Haber 2024-04-29 15:50:50

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 2024-04-29 14:59:22

Çöl tozları orayı kötü etkiledi 'Türkiye'deki en kirli hava' yaptı! Bakanlık 'ciddi' diyerek uyardı

Çöl tozlarının etkili olduğu Samsun, hafta sonuna Türkiye’nin ‘en sağlıksız’ havası ile başladı. Bakanlık tarafından yapılan uyarıda “Hassas gruplar ciddi sağlık sorunları yaşayabilir. Genel halkın bazı sağlık etkileri yaşaması muhtemeldir” ifadeleri yer aldı.

Haber 2024-04-27 10:06:03

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 2024-04-27 09:54:40

Anksiyete nedir, anksiyete bozukluğu nedir? Anksiyete bozukluğu belirtileri ve tedavisi

Anksiyete modern yaşamın yaygın bir sorunudur ve birçok insanın hayatını olumsuz etkileyebilir. Anksiyete genellikle yoğun endişe, korku ve stres hissiyle karakterizedir ve günlük aktiviteleri ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir. Günümüzde anksiyete bozukluğu dünya çapında milyonlarca insanı etkilerken bu durumun nedenleri ve etkileri giderek daha fazla araştırılmaktadır.

Haber 22-04-24 11:44

21 gün etkili: 24 Nisan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar açıklandı!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte astroloji severlerin gündeminde 24 Nisan akrep dolunayı yer aldı. Etkileri 19 Nisan Cuma günü başlayan bu dolunayın 10 Mayıs Cuma gününe kadar etkilerinin devam etmesi bekleniyor. Bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı iken bazıları için ise zorlu bir dönem olabilir. Önemli krizlerin yönetilmesini vurgulayan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar haberimizde.

Kadin 20-04-24 08:35

24 Nisan akrep dolunayının kazanan burçları belli oldu! Şans sizden yana olacak... Etkileri 21 gün sürecek

24 Nisan akrep dolunayı astroloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Etkilerinin 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında süreceği bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı olacak. Önemli krizlerin yönetilmesi gereken akrep dolunayında kazanan burçları ve dikkat edilmesi gereken konuları haberimizde derledik.

Kadin 19-04-24 08:51

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 16-04-24 09:53

Astrolog açıkladı: 16 Nisan tarihine dikkat! Bolluk, bereket ve büyüme sizi bekliyor

Astrolojinin bolluk, bereket, büyüme gezegeni Jüpiter, astrolojide değişimi, anilikleri ve yaramaz gezegeni olan Uranüs ile 16 Nisan tarihinde kavuşuyor. Burcuna göre temsil ettiği alanlarda ani gündemler yaşayabilirsin. İşte Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun burçlar üzerindeki etkileri...

Kadin 13-04-24 10:33

Excipial lipo nedir, ne için kullanılır? Excipial lipo yüze sürülür mü?

Cilt bakımı kadın erkek fark etmeksizin herkes için son derece önemli bir konudur. Cilt bakımında kullanılan birçok farklı ürün vardır. Excipial lipo da cilt bakımında kullanılan aynı zamanda cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkileri olan sıvı bir karışımdır. İlaç kategorisi içerisinde yer aldığından yalnızca eczaneler üzerinden alınabilen ürünler arasındadır. Peki, excipial lipo nedir, ne için kullanılır ve yüze sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:53

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 08-04-24 14:27

Yer: İzmir! Kimseye aldırış etmeden İZBAN'da uyuşturucu içti... Pişkin tepkisi şaşkına uğrattı

İzmir'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın İZBAN'da herkesin ortasında metamfetamin diye ifade edilen uyuşturucu maddeyi içti. Vatandaşların tepki göstermesine rağmen kılını kıpırdatmayan kadının pişkin tepkisi ise pes dedirtti. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte skandal görüntüler!

Haber 02-04-24 15:39

Sancılı süreç sizi bekliyor! Nisan ayını zor geçirecek burçlar belli oldu

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarının belirli bir yönünü anlamlandırmak ve geleceğe dair ipuçları aramak için bir araç olarak kabul edilir. Her ay, burçların günlük yaşamı ve ilişkileri üzerinde potansiyel etkileri gözlemlenir. Nisan ayı, burçlar için bazı zorluklarla dolu bir döneme işaret ediyor gibi görünüyor. Astrolojiye inananlar, bu dönemin bazı burçlar için özellikle sancılı olabileceğine inanıyorlar.

Kadin 01-04-24 11:31

Perdesi açık uyuyanlara dikkat çeken uyarı: O hastalığın riskini yüzde 43 artırıyor!

Yeni bir araştırma, aydınlık bir odada uyumanın sağlık açısından çeşitli etkileri olduğunu ortaya çıkardı. Bu araştırmanın sonucunu öğrendikten sonra kendinize karartma perdeleri almak isteyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 10:39

Sürpriz gelişmeler kapıda! Nisan ayının en şanslı burçları belli oldu

Astroloji, birçok kişi için geleceği öngörmek ve yaşamlarını şekillendirmek için bir rehber olarak kabul edilir. Her ayın astrolojik etkileri, insanların yaşamlarında belirli alanlarda olumlu veya olumsuz değişiklikler yaşayabilecekleri zamanları işaret eder. Nisan ayının en şanslı burçlarını haberimizde derledik. Astrolojiyi kullanarak, geleceğiniz hakkında daha iyi bir fikir edinebilir ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kadin 30-03-24 15:32

Teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıkmıştı: IŞİD'den Rusya'ya çok sert tehdit! Yeni hedef Fransa mı: Alarm en üst seviyeye çıkartıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı katliamın etkileri henüz silinememişken IŞİD'den Rusya'ya çok sert bir tehdit geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda IŞİD, Rus Soruşturma Merkezi'nin Moskova katliamını gerçekleştiren teröristlere yönelik sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan IŞİD, Rusya'yı çok sert sözlerle tehdit etti. Ayrıca Fransa'da da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber 26-03-24 09:55

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 25-03-24 09:33

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 21-03-24 15:50

Ceviz suyunun faydaları nelerdir? Aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

İnsan sağlığı için önemli olan birçok farklı besin kaynağı mevcuttur. Ceviz de bu besinler arasında yer almakla birlikte önemli bir protein deposudur. Ceviz ağacının meyveleri olarak bilinen bu besinin kendisi kadar suyu da oldukça faydalıdır. Binlerce yıldır atıştırmalık olarak da tüketilen cevizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri, ceviz suyu için de geçerlidir. Peki, ceviz suyunun faydaları nelerdir ve aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:45

Rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Roka günde ne kadar tüketilmeli?

İnsanların severek yediği, sağlık açısından da büyük yararları olan birçok farklı bitki çeşidi bulunmaktadır. Roka da aromatik lezzetiyle öne çıkan ve insan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan bir bitki türüdür. Turpgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan roka sebze kategorisi içerisinde yer almaktadır. Yaygın olarak Ege ile Akdeniz tarafında yetiştirilmektedir. Peki, rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar tüketilmeli?

Haber 15-03-24 18:53

Bamyanın faydaları nelerdir? Bamya hangi hastalığa iyi gelir, bağırsaklara iyi gelir mi?

İnsan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan pek çok bitki türü bulunmaktadır. Bamya da ebegümeciler ailesine mensup olan ve tüylü yapısıyla öne çıkan bir bitki çeşididir. Sebze kategorisi içerisinde yer alan bamya özellikle akşam yemeği sofralarında çok sık tüketilmektedir. Bünyesinde barındırdığı çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde oldukça yararlıdır. Peki, bamyanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 13-03-24 18:10

Baharın müjdecisi leylekler erken geldi

Küresel ısınmanın etkileri ülkemizde de hissedilmeye başlandı.

Yurthaber 13-03-24 10:10

Kütahya’da eşyaları arasında uyuşturucu bulunan İranlı yolcu tutuklandı

Kütahya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünde bulunan ve eşyaları arasında 249,95 gram metamfetamin ele geçirilen İranlı yolcu tutuklandı.

Yurthaber 13-03-24 08:30

Kan vermenin faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Kan verince vücutta neler olur?

Günümüzde pek çok kişi bazı hastalıklardan kaynaklı kan bağışına ihtiyaç duymaktadır. Gerekli kan bulunamadığında insanların hayatları tehlikeye girebilmektedir. Bu noktada sağlık açısından hiçbir rahatsızlığı olmayan bireylerin düzenli olarak kan vermesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca düzenli olarak kan vermenin insan sağlığı açısından da olumlu etkileri vardır.

Haber 12-03-24 18:19

Nazilli’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinde yüklü miktarda metamfetamin ele geçirilen şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yurthaber 12-03-24 07:41

Aç kalmanın gençleştirme üzerindeki etkisini duyan çok şaşırdı! Gençliğin sırrı buymuş

Açlık, genellikle yaşlanma karşıtı önlemler arasında pek yer almaz ancak son araştırmalar bunun tam tersini gösteriyor. Aç kalmak ile gençleşme arasındaki bağlantıyı duyanlar çok şaşırıyor. Araştırmalar, aralıklı oruç gibi bazı açlık rejimlerinin hücresel yenilenmeyi artırarak yaşlanmayı yavaşlatabileceğini gösteriyor. Bu bulgular, gençliğin sırrını açlıkta arayanları şaşırtıyor ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri keşfetmeye teşvik ediyor.

Kadin 11-03-24 14:46

Altın çileğin faydaları nelerdir, altın çilek hangi hastalığa iyi gelir? Altın çilek günde ne kadar yenmeli?

Hem vitamin hem mineral hem de çeşitli antioksidanlar açısından zengin olan birçok meyve türü vardır. Altın çilek de bu meyve türlerinden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Physalis peruviana olan altın çilek, Physalis ailesine mensup meyveli bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yüksek lif içeriğine sahip olan bu meyvenin sağlık açısından da önemli etkileri mevcuttur. Peki, altın çileğin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar yenmeli?

Haber 09-03-24 19:04

İstanbul'da dev operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik İstanbul’da düzenlenen 'NARKOÇELİK-5' operasyonlarında; 4 ton 604 kg metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda 4’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 8 uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı." açıklamasında bulundu. Ele geçirilenler tek seferdeki en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

Haber 08-03-24 11:21

İhtiyaç kredisi faizleri yükselecek mi? Merkez Bankası’nın kararı tedirgin etmişti: Ekonomist Muhammet Bayram ‘Bankalar artık daha az kredi verecek’ diyerek tek tek anlattı

Merkez Bankası’nın tüketici kredisi büyümesi için aldığı sınırlama kararının etkileri merak ediliyordu. Ekonomist Muhammet Bayram ihtiyaç kredisi faizleri için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kredi faiz oranlarının artmasını beklemediğini söyleyen uzman isim, bankaların artık daha az kredi vereceğini kaydetti. Gelecek dönemde enflasyonla mücadele için kredilere ilave tedbir gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Finans 07-03-24 08:23

Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil iltihaba iyi gelir mi?

Eski dönemlerden bu yana sağlık alanında kullanılan oldukça önemli, pek çok bitki çeşidi mevcuttur. Zencefil de bu bitki türlerinden biridir. Zencefilgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan zencefil hem uzun hem de ince yapraklara sahiptir. Çok senelik bitki çeşitleri arasında yer alan zencefilin çiçekleri de çoğunlukla kırmızı sarı tonlarındadır. Pek çok farklı alanda kullanılan zencefilin sağlık üzerinde de olumlu etkileri vardır. Peki, zencefilin faydaları nelerdir?

Haber 06-03-24 18:27

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-24 17:24

Evinize asla sokmamanız gereken 6 bitki! Felce ve hatta ölüme neden olabiliyor

Bitkiler, evimizi güzelleştiren ve havayı temizleyen doğal unsurlardır, ancak bazı bitkiler adeta tehlike saçıyor. Evinize asla sokmamanız gereken bu 6 bitkinin yan etkileri sağlığa zarar verebiliyor. İşte evinize sokmadan önce bilmeniz gereken 6 zararlı bitki...

Kadin 04-03-24 13:47

Erzincan’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Erzincan’da jandarma ekiplerince bir araç içerisinde yapılan aramada 66 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 28-02-24 10:28

Yatmadan önce bir kase yendiğinde mucizevi etki ediyor! Faydalarına inanamayacaksınız

Yoğurdun sağlığa faydaları uzun zamandır bilinmektedir, ancak yatmadan önce bir kase yoğurt yemenin mucizevi etkileri pek çoğunuz için sürpriz olabilir. Yatmadan önce bir kase kadar yoğurt tüketmenin vücudunuza olan olumlu etkilerini öğrenmeniz sağlıklı bir yaşam için atacağınız önemli adımlardan biri olacaktır. İşte uyumadan önce yenilen bir kase yoğurdun 8 mucizevi faydası...

Kadin 27-02-24 12:03

Erzurum’da 825,93 gram metamfetamin ele geçirildi

Erzurum polisi yaptığı operasyonda 825,93 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Yurthaber 23-02-24 14:04

Yüksek miktarda uyuşturucu ile yakalandı, savunması 'pes' dedirtti!

Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde otomobilinin bagaj kısmındaki döşemenin altına gizlenmiş halde 648 gram metamfetamin maddesiyle yakalanan Ahmet Sakallı (54) hakim karşısına çıktı. Sakallı hakkında 16 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 10:59

Mardin'de uyuşturucu operasyonunda 70 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirildi

Mardin'in Yeşilli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 70 kilo 400 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan 28 kilogram kimyasal madde ele geçirildi.

Yurthaber 22-02-24 10:15

Kütahya’da uyuşturucu madde ticaretinden 1 kişi tutuklandı

Kütahya’da Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç ve şahısların yapılan kontrollerinde 9,53 gram bonzai, 0,34 gram esrar, 0,54 gram metamfetamin ve 4 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Yurthaber 21-02-24 08:11

Dolgularda cıva tehlikesi! Zehirleyerek yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, uykusuzluk ve sindirim sorunlarına yol açıyor

Avrupa Birliğinin, gümüş dolgu olarak da bilinen ve cıva içerdiği öne sürülen amalgam dolguların kullanımı yasaklandı. Vücutta biriken cıvanın insan sağlığına etkileri hakkında uyarılarda bulunan Dr. Kerem Korkut, “Bilimsel kanıtlar, kronik cıva zehirlenmesinin; beyin, sinirler ve böbrek hasarı gibi pek çok daha farklı dokuyu etkileyebileceğini gösteriyor. Cıva zehirlenmesi yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, anksiyete, uykusuzluk ve sindirim sorunları semptomlarını tetikleyebilir." dedi.

Kadin 20-02-24 15:56

Erzincan’da uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

Erzincan’ın Refahiye ilçesindeki polis uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde üzerinde 296,18 gram metamfetamin ele geçirilen zanlı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklandı.

Yurthaber 20-02-24 10:18

İklim değişikliği El Nino'yla zirve yaptı: Uzmanlar çılgınlık diyerek uyarıyor! İklim tarihi yeniden yazılacak

Küresel ısınmanın etkileri git gide daha da belirginleşmeye başladı. Değişen iklimler artık hem ülkemizde de iyiden iyiye hissediliyor. Ekstrem sıcaklıklar ve yağışların artık normalleşmeye başladığı bir dönemde mevsim dışı hava olayları da sıklıkla gözlenmeye başladı. İklim bilimciler sıcaklık artışlarını "çılgınlık" olarak yorumluyor. Gezegenimiz hızla ısınırken araştırmacılar bu sene El Nino etkisiyle okyanusların aşırı ısınmasını ve birçok yerde ısı rekorlarının kırılması konusunda uyarıyor!

Haber 17-02-24 12:28

Kütahya’da uyuşturucu satıcısının evinde 24,17 gram uyuşturucu bulundu

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu sattığı belirlenen 1 kişinin evinde yapılan aramada 24,17 gram metamfetamin ele geçirildi.

Yurthaber 16-02-24 11:39

Murat Kurum'dan Erzincan'daki facia sonrası gelen eleştirilere yanıt! 'Tam 135 kez denetlendi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Erzincan'daki faciayla ilgili kendisine yönetilen eleştirilere cevap verdi. "Çevre Bakanlığı sadece çevresel etkileri denetler" diyen Kurum "Bu işletmenin çevre mevzuatına uygun iş yapıp yapmadığı, tam 135 kez denetlendi" dedi.

Haber 14-02-24 18:30

'Üreme sağlığı açısından olumsuz etkileri daha yüksek' diyerek uyardı: Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadın

Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadınların oluşturduğu ve dumana maruz kalmanın da üreme fonksiyonlarını bozduğu belirtildi.

Kadin 12-02-24 17:58

Elektrikli otomobil kararının ilk etkileri! O modellerin satılamayacağı iddia edilmişti: Dev markalar bir bir açıkladı

Ticaret Bakanlığı’nın elektrikli araç yönetmeliğinde yaptığı değişiklik yatırım kararlarını etkiledi. Türkiye'de yatırım planlayan Çinli Great Wall, sık değişen regülasyonlar ve artan işçilik maliyetlerini öne sürerek yatırım kararını askıya aldı. Diğer Çinli markalar ise ‘garanti ve cazip teşvikler’ beklerken, satışı yapılamayacağı iddia edilen Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Finans 12-02-24 09:31

Habur'da yakalandı! Piyasa değeri tam 655 milyon lira

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Habur Gümrük Kapısı'na gelen bir TIR'da yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 655 milyon lira olan 345 kilo sıvı metamfetamin ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 08-02-24 09:59

Kara Halile faydaları nelerdir? Kara Halile neye iyi gelir?

Alternatif tıp alanında sağlık için kullanılan birçok farklı şifalı bitki vardır. Kara Halile bitkisi de bu şifalı bitkiler arasında bulunur. Chebulic myrobalan veya Terminalia chebula isimleriyle tabir edilen bu bitkinin kökeni Hindistan’a kadar uzanmaktadır. Çatlak ve siyah kabuklara sahip olan bu bitki yapısal olarak kalındır. Çok uzun zamanlardan beri kullanılan bu bitkinin insan sağlığı üzerinde de sayısız olumlu etkileri vardır. Peki, Kara Halile faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:20

Saçtığı tehlikeyi kimse bilmiyor! İşte mutfakta bulundurmamanız gereken 5 ürün

Yemek yaparken kullanılan gıdalar kadar mutfaktaki eşyaların da sağlık üzerinde etkileri bulunmakta. Her gün kullanılan mutfak eşyalarının bazılarında birçok kişinin bilmediği zararlı içerikler yer alıyor. Bu içerikler dolaylı yoldan vücuda nüfus ederek kişi fark etmeden sağlığına zarar verebiliyor. Mutfakta kullanırken dikkat etmeniz gereken 5 eşya ve nedenlerini haberimizde derledik.

Kadin 05-02-24 09:52

Bitlis’te uyuşturucu operasyonu

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 2 kilo 310 gram metamfetamin ve 1,3 gram kubar esrar ele geçirdi.

Yurthaber 02-02-24 10:03