Orumcek Adam Eve Donus Yok Oyunculari Haberleri

Akıllara durgunluk veren olay! 'Şiddet görüyorum' deyip evlerine geldi... 'Gece bize bayıltıcı sprey sıktı' Uyandıklarında şoke oldular

İzmir Karşıyaka'da yaşayan adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola gidip şikayetçi olurken baba, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ dedi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim” dedi.

Haber 2023-09-02 10:44:19

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok konusu nedir, oyuncuları kimler? Aksiyon severler ekran başına! İşte Spiderman Eve Dönüş Yok konusu ve oyuncuları

Örümcek Adam Eve Dönüş filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile süper kahraman filmleri arasında sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Orijinal adıyla Spiderman: No Way Home olan filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts oturuyor. Örümcek Adam Eve Dönüş Yok oyuncuları arasında Tom Holland ve Zendaya yer alıyor. Peki, Örümcek Adam Eve Dönüş Yok konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Spiderman Eve Dönüş Yok konusu ve oyuncuları

Magazin 2023-05-04 19:26:24

Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yeniden gösterimde! Bu kez uzun versiyonunu sundu

Örümcek Adam: Eve Dönüş ve Örümcek Adam: Evden Uzakta serisinin devamı niteliğindeki film Marvel Sinematik Evreni'nin de 27. filmi Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) bir kez daha uzun versiyonuyla görücüye çıktı. Spider-Man: No Way Home "The More Fun Stuff Version" olarak adlandırılan bu yeni versiyonda daha fazla Tobey Maguire ve Andrew Garfield'lı sahne izleyicileri bekliyor.

Trend 2022-09-02 17:43:04

Garip rekor! Tam 292 kez Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmini izleyerek Guinness Dünya Rekorunu kırdı

Florida’da yaşayan Ramiro Alanis isimli bir adam ilginç bir Guinness Dünya Rekoruna imza attı. Alanis, Spider-Man: No Way Home'u defalarca izledikten sonra rekorlar kitabına adını yazdırmayı başardı. Alanis, rekorunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Trend 2022-04-20 17:36:11

Ailesinden kurtulmak istedi! Tam 14 yıldır havalimanında yaşıyor

60 yaşındaki Wei Jianguo isimli Çinli bir adam, 2008 yılından beri havalimanında yaşamını sürdürüyor. Tam 14 yıldır Pekin Başkent Uluslararası Havalimanı’nda kalan Jianguo, günlük hayatından uzaklaşmak için bu kararı verdiğini dile getirdi. Ailesinden kaçtığını söyleyen adam, “Eve dönemem çünkü orada özgürlüğüm yok” ifadelerini kullandı.

Trend 28-03-22 10:57

Andrew Garfiled’tan şaşırtan itiraf! Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini gizlice izlediklerini açıkladı

Örümcek Adam karakterine daha önceki filmlerde hayat veren Andrew Garfield, son yılların en çok beklenen Spiderman: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yapımının galasına katılmamıştı. Garfield, serinin bir önceki başrol oyuncusu Tobey Maguire ile filimi gizlice halka açık bir sinemada izlediklerini söyledi.

Trend 08-01-22 16:53

2021 yılında sinemada en çok izlenen yapımlar belli oldu! Zirveye ‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ filmi yerleşti

Bu yıl, salgın tedbirleri kapsamında kapanmanın olmadığı dönemlerde sinemaya 12 milyon 147 bin kişi gitti. Bu yıl en çok izlenen filmler "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok", "Hızlı ve Öfkeli 9" ve "Venom: Zehirli Öfke 2" oldu. Mehmet Akif Ersoy'un yaşamından bir kesit sunan ve İstiklal Marşı'nın yazım hikayesini işleyen "Akif", en çok izlenen Türk filmi olarak listede yer aldı.

Trend 31-12-21 11:14

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry’den Zendaya itirafı! “Ona baktıkça kendimi görüyorum”

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Spiderman: No Way No Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filminin yıldızı Zendaya ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Güzel oyuncuyu kendisinin gençlik yıllarındaki haline benzettiğini dile getiren Berry, Zendaya’nın kısa sürede kendisinden daha başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Trend 27-12-21 17:28

Tartışma alevlendi! Ünlü yönetmen Martin Scorsese’in sözlerine Tom Holland sert tepki verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spiderman: No Way No Home) filmin başrol oyuncusu Tom Holland, Marvel filmlerini eleştiren Martin Scorsese'in sözlerine sert cevap verdi. Marvel filmleri için “Sinema değil” sözlerini sarf eden usta yönetmene, son Spiderman Tom Holland, “Marvel filmlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Çünkü hiç Marvel filmi çekmedi. Marvel gerçek bir sanat” sözleriyle cevap verdi.

Trend 27-12-21 12:32

Spiderman: 'Eve Dönüş Yok', 1 milyar dolar hasılatı aşan ilk pandemi dönemi filmi oldu

Spider-Man/Örümcek Adam serisinin son filmi "Eve Dönüş Yok", küresel çapta gişede 1 milyar dolardan fazla hasılat elde eden ilk pandemi dönemi filmi oldu.

Haber 27-12-21 06:51

‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ filminin başrolü Tom Holland, bir sonraki yapımın sinyalini verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin başrolü Tom Holland, Örümcek Adam karakterini canlandıracak bir sonraki aktörün bir kadın olması gerektiğine inandığını söyledi.

Trend 21-12-21 11:30

Örümcek Adam’da sevişme sahnesi istemediler! Tom Holland ve Zendaya nedenini açıkladı

17 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmin başrol oyuncuları Tom Holland ve Zendaya, sosyal medyada dolaşan sevişme sahnesi iddialarına yanıt verdi. İkili filmde bu sahnenin yer almasının sağlıklı olmayacağını ve kimsenin bunu istemediğini dile getirdi.

Trend 16-12-21 16:45

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmi beklenirken nostalji rüzgarı esti

2002 yılında vizyona giren Örümcek Adam filminin başrollerini Tobey Maguire ve Kristen Dunst paylaşıyordu. Peter Parker ve Mary Jane Watson’un aşklarını beyazperde de yansıtan ikilinin ikonik hale gelen öğle yemeği tepsisi sahnesi Tom Holland'ın No Way Home galasının arifesinde yeniden ortaya çıktı. Sahnenin ayrıntıları yıllar sonra bile dikkatleri çekmeyi başardı.

Trend 15-12-21 11:35

Zendaya'yı görenler gözlerini alamadı! Örümcek Adam galasına damga vurdu

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmi oyuncuları Tom Holland ve Zendaya filmin Los Angeles galasına birlikte katıldı. Zendaya, cesur kıyafet seçimiyle kırmızı halıda herkesten rol çaldı.

Magazin 14-12-21 13:53

Tom Holland ve Zendaya arasında boy farkı tartışma yarattı! Tom Holland tepki gösterdi

Başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filmin ardından tartışmalar alevlendi. Tom Holland, sevgilisi Zendaya ile boy farkının kendilerini etkilemediğini söyledi. Ünlü oyuncu, erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

Trend 13-12-21 15:52

Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? İşte Spiderman No Way Home fragmanı...

Spiderman No Way Home yani Örümcek Adam Eve dönüş Yok filminin vizyona giriş tarihi merak ediliyor. Serinin son filmi olan Spiderman No Way Home Türkiye'de de vizyona girecek. İşte hayranlar tarafından ilgiyle takip edilen Spiderman No Way Home vizyon tarihi ve fragmanı...

Trend 17-11-21 16:36

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filminden ilk afiş paylaşıldı

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'tan (Spider Man: No Way Home) ilk resmi afiş yayınlandı. 17 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen filmin afişi bile sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.

Trend 08-11-21 17:51

Trump DEAŞ'la mücadelede Türkiye'nin önemine işaret etti

ABD Başkanı Donald Trump: - "Başkan Erdoğan, bana Suriye'deki DEAŞ kalıntılarını yok edeceği konusunda kuvvetli bir bilgi verdi. Kendisi bunu yapabilecek bir adam. Ayrıca Türkiye (Suriye'nin) kapı komşusu. Bizim askerlerimiz eve dönüyor"

Haber 24-12-18 08:49