Sibel Taşçıoğlu kimdir?

Sibel Taşçıoğlu kimdir?

Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Sibel Taşçıoğlu 28 Temmuz 1976 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Tiyatro Bölümünde okuduğu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 1995 yılında Tılsım isimli Bursa Devlet Tiyatrosunda sahnelenen çocuk oyunu ile başladı. Tekrar Çal Sam, Apaçık, Anna Karenina gibi birçok tiyatro oyununda rol aldı. 1998 yapımı Rus Gelin filmi ile Taşçıoğlu ilk defa beyazperdeye çıktı. Animasyonlarda seslendirme sanatçısı olarak çalışmanın yanı sıra dublaj yaptı. Pulsar, Ekmek Teknesi, Gönül Salıncağı, Bir Zamanlar Çukurova gibi birçok TV dizisinde oynadı. Taşçıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Murat Kolçak Köstendil ile 3 yıllık beraberliklerinin ardından 2016’da dünya evine girdi.

Sibel Taşçıoğlu Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde eğreti gelin şoku! Pembe'nin o sahnelerine tepki yağdı 'Bu kadarı da arsızlık'

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle adından söz ettiriyor. İkonik karakterlerin bir arada olduğu dizinin son bölümünde yaşanan bir sahne sosyal medyada olay oldu. O anlara büyük tepki geldi.

Magazin 14-10-2023 09:35

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Pembe karakteriyle büyük beğeni toplayan Sibel Taşçıoğlu başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan Taşçıoğlu'nun eşi bakın kim çıktı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-10-2023 16:38

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si eski haliyle sosyal medyayı salladı! “Alev yanında hiç kalır”

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Pembe karakteri ile beğeni toplayan Sibel Taşçıoğlu’nun yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Taşçıoğlu’nun eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-10-2023 08:29

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Çukur'un Vartolu'suyla akraba çıktı! Eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı ilk günden bu yana fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Dizide Nursema, Mustafa ve Fatih'in annesi Doğa'nın kayınvalidesi karakterine hayat veren Pembe başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı oldukça merak edilen Sibel Taşçıoğlu'nun Çukur'un efsane karakteri Vartolu ile akraba olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 27-05-2023 17:54

Kızılcık Şerbeti'nin Pembesi Sibel Taşçıoğlu'nun o hallerini görenler tanıyamadı! Bu ne güzellik Pembe Hanım

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları izleyiciler tarafından mercek altına alındı. 5 bölüm yayın durdurma cezası alan dizi, son günlerde oldukça fazla konuşuluyor. Dizide Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, gençlik halleriyle görenleri hayret ettirdi.

Magazin 21-04-2023 20:00

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu bakın kim çıktı! Meğer Çağatay Ulusoy'un...

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Müjde Uzman ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç üstleniyor. İlk bölümünden itibaren tartışmaların odağında yer alan dizide 'Pembe' karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu bakın kim çıktı...

Magazin 01-11-2022 15:12

Sibel Taşçıoğlu ile Murat Kolçak Köstendil evlendi

Onlarınki resmen 'bizimkisi bir aşk hikayesi' denilecek aşk öyküsü. 20 yıl sonra yolları tekrar kesişen Sibel Taşçıoğlu, 3 yıldır birlikte olduğu Murat Kolçak Köstendil ile evlendi.

Magazin 06-06-2016 10:21