Sondakika Haberleri

SONDAKİKA | Merih Demiral'ın bozkurt işareti! UEFA soruşturma başlatmıştı, TFF savunma dosyasını gönderdi

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapması nedeniyle açılan soruşturmayla ilgili hazırlanman savunma dosyasını UEFA'ya iletti. Söz konusu dosyada önceki örneklere yer verilirken, bozkurt işaretinin Türk kökenli halkların bin yıllık simgesi olduğu öne çıkıldı.

Spor 2024-07-05 13:11:14

Sondakika: ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor! Ziyaretin detayları belli oldu

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın, Gazze'deki gelişmeleri konuşmak için Türkiye ve Yunanistan'ı da kapsayan Orta Doğu turuna çıkacağı belirtildi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye ziyaretinde, İsveç'in NATO'ya katılımını onaylamasının tamamlanmasına ilişkin son adımları görüşeceği bildirildi.

Haber 2024-01-04 20:51:02

Sondakika: Cumhurbaşkanı kararıyla kamu kurumlarına yeni atama!

Cumhurbaşkanı kararıyla kamu kurumlarına yeni atamalar yapıldı. Gelir İdaresi Başkanlığı'na Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı'na Yusuf Kıraç atandı.

Haber 2023-10-07 00:38:47

SONDAKİKA | Bedri Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Son olarak oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Magazin 2023-09-15 02:05:55

SONDAKİKA | Bakan Özhaseki yeni indirim kampanyasını duyurdu! TOKİ'den ev ve iş yeri alanlar dikkat: Son tarih 19 Ekim

Son dakika: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında TOKİ aracılığıyla alınan ve geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yeni bir indirim kampanyasını duyurdu. Bakan Özhaseki, “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" dedi.

Finans 14-09-23 22:43

SONDAKİKA | Ankara'da korkunç olay! Eşi ve baldızını başından vurdu sonra da intihar etti

Son dakika: Ankara'da 43 yaşındaki Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i sokak ortasında başından silahla vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel'in 3, Çiğdem Demir'in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Haber 10-09-23 19:25

SONDAKİKA | Fas'taki depremden sonra kahreden haberi böyle duyurdu: Tamamen yok oldu... Ölü sayısı 2 bini aştı

Son dakika: Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, meydana gelen 7.0 büyüklüğünde deprem sonrası acı gerçeği duyurdu. Vehbi, deprem sonrası birçok köyün tamamen yok olduğunu belirtti. Öte yandan meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2122, yaralıların sayısı 2421'e yükseldi.

Haber 10-09-23 18:54

SONDAKİKA: 14 Mayıs seçimlerinin ardından Meral Akşener ilk kez kameralar karşısına geçti! 'Dün de arkasında durduk bugün de arkasındayız! Kılıçdaroğlu’nun kazanması için elimizden geleni yapacağız'

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde basın toplantısında konuştu. Akşener, "Biz Kılıçdaroğlu’nu adayımız olarak gösterdik, dün de arkasında durduk bugün de arkasındayız! Kılıçdaroğlu’nun kazanması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Haber 20-05-23 13:10

SONDAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs'ta 'Taksim' gerginliği: Polis izin vermedi, gözaltılar var! DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu: '2023 1 Mayıs'ı Taksim'in yasaklı olduğu son 1 Mayıs olacak'

Son dakika: DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu 1 Mayıs'ta dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından konuşan Çerkezoğlu, "Biz biliyoruz ki bu 1 Mayıs, 2023 1 Mayıs'ı Taksim'in yasaklı olduğu son 1 Mayıs olacak" ifadelerini kullandı. Öte yandan Taksim ve Maltepe'de polis kalabalığa müdahale etti. Müdahalelerde arbede yaşanırken çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haber 01-05-23 11:30

SONDAKİKA | MİT'ten operasyon! FETÖ'nün kritik ismi Mehmet Cintosun Türkiye'ye getirildi

Son dakika: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel finans yapılanmasında yer alan Mehmet Cintosun'u, yurt dışında düzenlenen operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi. Örgütsel faaliyetlerini yurt dışında sürdüren Cintosun'un, kendisine bağlı çalışan örgüt mensubu kuryeler aracılığıyla yurt içinde faaliyet gösteren FETÖ üyelerine finansal destek sağladığı belirlendi.

Haber 14-04-23 13:55

SONDAKİKA | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika: Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu.

Haber 23-03-23 08:53

SONDAKİKA | Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye... Peş peşe korkutan depremler! 4.6 ile başladı devam etti... (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika: Kahramanmaraş’ta bu sabah meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından korkutan bir deprem de Malatya’dan geldi. Malatya’da meydana gelen son depremin büyüklüğü AFAD'dan yapılan açıklamaya göre 3.9 olarak duyuruldu. Depremler Kayseri ve Gaziantep başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Öte yandan Kahramanmaraş Andırın'da 12.25'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de de 12.31'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber 18-03-23 08:21

SONDAKİKA | Kabusa uyandılar! Ukrayna'nın birçok kentinde patlama sesleri, ülke genelinde alarm verildi

Son dakika: Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna'nın 3 kentinde patlama sesleri duyuldu. Ülke genelinde hava saldırı alarmı verildi. Rusya, geçtiğimiz gün Ukrayna'nın başkenti Kiev'in de aralarında bulunduğu birçok şehre hava saldırısı düzenlemişti. Bu saldırının 24 Şubat'ta savaşın başlamasından bu yana altyapıyı hedef alan en büyük saldırı olduğu açıklanmıştı.

Haber 17-11-22 09:57

Son dakika: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) piyasaların merakla beklediği 2022 Mart ayına ilişkin faiz kararını açıkladı. TCMB buna göre yüzde 14 olan faizleri beklentiler doğrultusunda sabit bırakma kararı aldı. İşte sondakika haberi detayları...

Finans 17-03-22 14:00

SONDAKİKA | Atatürk posterine lise öğrencilerinden çirkin saldırı! MEB'den açıklama

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) son dakika açıklaması geldi. MEB, İstanbul'da bir lisede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterine yönelik 3 öğrenci tarafından gerçekleşen çirkin saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada yaşanan çirkin olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Haber 09-01-22 12:12

SONDAKİKA | Beşiktaş'ta Fikret Orman hakkında ihraç istemi! Oy çokluğu ile kabul edildi

Son dakika haberine göre Beşiktaş'ın başlayan genel kurulunda eski başkan Fikret Orman ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Fikret Orman'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi yönündeki önerge, oy çokluğu ile kabul edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-21 11:33

Son dakika! Doğa Koleji satışında son durum! Doğa Kolejini kim aldı? Doğa Koleji İTÜ Vakfı'na mı satıldı?

Doğa Koleji ile ilgili sondakika gelişmeleri art arda geliyor. Doğa koleji satıldı mı sorusunun yanıtı da uzun süredir öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Öğretmen maaşlarının ödenememesiyle peş peşe istifaların yaşandığı ve protestoların yaşandığı Doğa Koleji satışına ilişkin son dakika açıklaması geldi. Peki, Doğa Koleji yeni sahibi kim oldu ve Doğa koleji kime satıldı, Doğa Koleji'ni İTÜ Vakfı mı aldı? İşte Doğa Koleji'nin satışıyla ilgili son durum.

Haber 18-12-19 17:37
Yurthaber 30-08-19 17:50

Meterolojiden 4 il için sondakika soğuk ve yağış uyarısı

Meteoroloji Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl’de yarından itibaren yağışların etkili olacağını ve sıcaklıklarda 8-10 derece düşüş yaşanacağını bildirdi.Meteoroloji 13.

Yurthaber 24-12-18 14:20

Meterolojiden 4 il için sondakika soğuk ve yağış uyarısı

Meteoroloji Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl’de yarından itibaren yağışların etkili olacağını ve sıcaklıklarda 8-10 derece düşüş yaşanacağını bildirdi.Meteoroloji 13.

Yurthaber 24-12-18 14:20

#SONDAKİKA Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu: Lokomatif Moskova, Porto ve Schalke 04

#SONDAKİKA Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu: Lokomatif Moskova, Porto ve Schalke 04

Spor 30-08-18 20:10