Fikret Orman Haberleri

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 09-04-2024 09:22

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a sert cevap! Beşiktaş başkanlığına aday olacak mı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi deprem bölgesinde gittiği açılışta Siyah-Beyazlı takımı takip eden gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı. Aday olup olmayacağı konusuna değinen Çebi, Fikret Orman'ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaya da cevap verdi.

Spor 03-11-2023 10:30

Beşiktaş'tan geçmiş döneme dair inceleme raporlarıyla ilgili açıklama! '12 adet tazminat davası açıldı!'

Beşiktaş Kulübü, KPMG Bağımsız Denetim ve SMM Anonim Şirketi'nin geçmiş dönemlere dair yaptığı incelemelerle ilgili bir açıklama yayımladı. Siyah - beyazlı kulübün internet sitesinden yaptığı bildiride, "Rapordaki bulgular hukuki sorumluluklar açısından yargıya intikal ettirilmiş, muhtelif mahkemelerde sorumluluğa dayalı olarak on iki adet tazminat davası açılmıştır." ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 10-10-2023 18:37

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman neler söyledi neler! Konuşmanın zamanı geldi dedi ve...

Beşiktaş'ta alınan seçimli olağanüstü genel kurul kararı sonrası Siyah-Beyazlılar'ın eski başkanlarından Fikret Orman katıldığı bir yayında oldukça sert ifadeler kullandı. Orman "Konuşmanın zamanı geldi" diyerek Çebi ve yönetimini sert bir dille eleştirdi. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 07:53

Beşiktaş'ta Fikret Orman ateşi yaktı! Merakla beklenen soruya yanıt verdi... Aday olacak mı?

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi seçime gitme kararı alırken, Şenol Güneş de istifa ettiğini açıklamıştı. Siyah-Beyazlılar'da oldukça yoğun bir gündem yaşanırken eski başka Fikret Orman'dan da bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 06-10-2023 17:33

Ece Erken'in cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasında Seren Serengil ve Fikret Orman detayı!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında, şarkıcı Seren Serengil'in tanık olarak dinlenmesi için duruşmaya zorla getirilmesine karar verildi. Mahkeme Fikret Orman'ın tanık olarak dinlenmesi talebinin ise reddine karar verdi.

Magazin 07-11-2022 18:06

Berkay ve Cenk Tosun eşleriyle Marmaris'te tatilde! 500 tabak kırıp 62 bin 500 TL ödediler

Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin çifti ünlü futbolcu Cenk Tosun ve eşi Ece Tosun çifti ile birlikte Marmaris'te tatildeydi. İddialara göre Berkay ve Cenk Tosun eşleriyle, Marmaris’teki lüks bir otelde bulunan Yunan tavernasına gitti. Ünlü isimler gecenin sonunda 62 bin 500 TL hesap ödedi!

Magazin 03-06-2022 09:05

Fikret Orman: TFF'ye ne ilgim var ne de niyetim! (Mynet Özel)

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın adı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için geçiyordu. Nihat Özdemir'in istifasının ardından Göksel Gümüşdağ, Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Büyükekşi gibi futbol adamlarının da ismi ön planda. Mynet'e konuşan Fikret Orman, özel açıklamalarda bulundu.

Spor 22-04-2022 15:25

Jose Sosa'nın beraber eğlendiği Gamze Orman kimdir? Gamze Orman Fikret Orman'ın neyi oluyor?

Jose Sosa, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularından birisi. Ünlü futbolcu önceki gece otel çıkışı görüntülendi. 36 yaşındaki futbolcu Jose Sosa, otel çıkışı bazı ünlü simalarla değildi. Sosa'nın yanında Gamze Orman ve Özlem Yıldız da vardı. Otel çıkışı Gamze Orman ve Özlem Yıldız ayrı ayrı uzaklaşmaları gözlerden kaçmadı. Jose Sosa ile birlikte otelden çıkan Gamze Orman'ın kim olduğu ve Fikret Orman ile yakınlığı merak edildi. İşte Gamze Orman hakkında merak edilenler!

Magazin 03-03-2022 11:14

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili yeni detaylar! ''Konu 65 bin TL değil, racon mevzusu'' Fikret Orman açıkladı...

Son dakika: Ece Erkin'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili Beşiktaş eski başkanı açıklamalarda bulundu. O gece olay olmadan mekanda birlikte olduklarını söyleyen Fikret Orman, yaşanan olayla ilgili detaylar verdi. Kan donduran olayla ilgili bilgi veren Beşiktaş başkanı flaş sözler kullandı. Konunun medyada çıkan 65 bin TL'lik olay olmadığını açıklayan Orman, "Mevzu 65 bin değil de bir racon konusu duydugum kadarıyla, yapan çocuk da 1997'li." ifadelerini kullandı.

Spor 02-02-2022 08:39

Son Dakika: Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklaması! Saldırı öncesi yanındaydım

Son dakika haberi: Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Siyah beyazlı camiayı yıkan ölüm sonrası Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ilk kez konuştu. Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili 'Kardeşimi kaybettim' diyen Orman, saldırıdan yalnızca birkaç saat önce birlikte olduklarını açıkladı. İşte Orman'ın o açıklamaları!

Haber 27-01-2022 12:33

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman ateş püskürdü: Bu alçakça bir şey

Beşiktaş'ta ibra edilmeyen ve ihraç için disipline sevk edilene Fikret Orman basın toplantısı düzenledi. Sert sözlerde bulunan Fikret Orman, "Alçakça bir şey bu. Kongreden 2 gün önce yapılıyor. Benim geldiğim günde Beşiktaş'ta kim 100 bin Euro'yu yanyana görmüş. Hepinizin bildiği gerçekler bunlar." ifadelerini kullandı.

Spor 25-12-2021 17:50

SON DAKİKA| Beşiktaş'tan Fikret Orman kararı

Son dakika haberine göre Beşiktaş Kulübünde Fikret Orman başkanlığında 01.01.2019-12.05.2019 döneminde görev yapan yönetim kurulu idari yönden ibra edilmedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-2021 15:23

SONDAKİKA | Beşiktaş'ta Fikret Orman hakkında ihraç istemi! Oy çokluğu ile kabul edildi

Son dakika haberine göre Beşiktaş'ın başlayan genel kurulunda eski başkan Fikret Orman ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Fikret Orman'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi yönündeki önerge, oy çokluğu ile kabul edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-2021 11:33

Beşiktaş divan kurulunda gerginlik! Konuşmasını yapıp ayrılan Fikret Orman'a tepki

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, kulübün 2021 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Divan Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman, konuşmasını tamamladıktan sonra salondan ayrılınca gerginlik yaşandı. Divan üyeleri, "Yok öyle başkan! Kaçıp gitme. Oturup dinleyeceksin bizi" sözlerine yer verdi.

Spor 20-11-2021 13:13

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Eski başkan Fikret Orman: "Benim Beşiktaş'ı germek gibi bir niyetim yok ama damarıma basılınca üzülüyorum"

Yurthaber 20-11-2021 12:21

Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman yüz yüze geliyor

Fikret Orman, cumartesi günü yapılacak 2021 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısında yer alacak.

Spor 19-11-2021 10:02

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert gönderme

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi, eski başkan Fikret Orman ve Galatasaray hakkında da konuştu. İşte detaylar..

Spor 13-10-2021 16:40

Ahmet Nur Çebi: Ben kimsenin altını oymadım, kendileri vınladı

Eski başkan Fikret Orman hakkında konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Biz birilerinin altını oyduk da birileri gitmedi. İçinde bulundukları durumu görüp vınladılar. Ben kimsenin altını oymadım” dedi.

Spor 04-09-2021 15:49

Ali Naibi'nin Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı sözleri

Beşiktaş’ın eski futbol direktörü Ali Naibi, Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor 07-03-2021 16:11

Hüseyin Yücel'den Beşiktaş'a 5 milyon TL

Beşiktaş Eski Yöneticisi Hüseyin Yücel, siyah-beyazlı ekibe 5 milyon TL'lik katkı sağladı. Yücel, son olarak siyah-beyazlı ekibin jimnastik takımına sponsor oldu.

Spor 21-11-2020 12:28

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın kulüpten ihracını istiyor!

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın tazminat konusundaki uzlaşma çağrısını reddetti, 36 milyon liranın ödenmesini istedi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Fikret Orman'ın üyelikten ihracını istiyor.

Spor 13-10-2020 13:47

Fikret Orman'dan Vida'ya gizli sözleşme

Beşiktaş'ta Vida'nın eski başkan Fikret Orman döneminde yaptığı sözleşmeyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Hırvat savunmacıya alacaklarıyla ilgili, "Kâğıdı imzala, 625 bin Euro'luk alacağını 1 ay sonra ödeyeceğiz. Eğer ödeyemezsek 1 ay için sana 625 bin Euro daha; yani yüzde yüz faiz vereceğiz" denildi. Bugün bankalar 250 Euro üstüne aylık yüzde 0.01 faiz veriyor. Orman yönetimi, bu sözleşmenin de şartlarını yine yerine getirmedi ve Vida da bugünkü yönetimden söz konusu parayı talep etti.

Spor 22-07-2020 11:02

Ahmet Nur Çebi: Arkamdan toplantı yapmayın, aday olun!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, muhalefetin arkasından ofisler tutup toplantılar yaptığını söyleyerek, “Arkamdan toplantı yapmayın, aday olun! Böyle olunca kendimi daha güçlü hissederim” dedi. Mali Genel Kurul’da Fikret Orman yönetiminin ibrasıyla ilgili olarak, “Genel kurul üyeleri vicdanlarıyla karar verecektir” diyen Çebi, Orman ve yönetimine de Beşiktaş’a yaptıklarından dolayı kızgın olduğunu ifade etti.

Spor 03-07-2020 15:42

Hugo Almeida: Fikret Orman beni kandırdı!

Beşiktaş kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Portekizli eski futbolcu Hugo Almeida, siyah beyazlı kulüpte oynadığı dönemde başkan Fikret Orman'ın kendisini kandırdığını söyledi.

Spor 04-05-2020 08:46

Fikret Orman ve Tuğba Coşkun karantinaya uymadı

Aşkları tam gaz devam eden Fikret Orman ve Tuğba Coşkun çifti, önceki gün yasak olmasına rağmen Kuruçeşme sahil hattında yürüyüş yaparak tepki çekti.

Magazin 03-04-2020 10:50

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a olay sözler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulu toplantısında üyelere başarılı olacaklarının sözünü vererek, yardım kampanyası başlatacaklarını söyledi. Eski başkan Fikret Orman’a da 'Yeter artık bir sus' diyen Çebi, "Bu kulübün uçağına binip, çayını içtiniz. Hiç mi bırakacak 100 bin Liranız yoktu. Artık başını öne eğ, ‘Ettik bir halt’ de, hep beraber sarılalım, seni de kucaklayalım" dedi.

Spor 15-02-2020 14:27

Fikret Orman: Beşiktaş başkanlığını bırakma sebebim 'Paralar nerede?' konusu

Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Fikret Orman, görevi bırakmasının nedeninin "Paralar nerede?" konusu olduğunu açıkladı. Fikret Orman, "Bırakmamın en büyük sebebi, 'Paralar nerede?' konusu. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyince takımın maliyeti yükseldi" ifadelerini kullandı.

Spor 23-01-2020 21:48

Beşiktaş'ta Fikret Orman, ibra edilmedi

Beşiktaş Kulübü Futbol A.Ş. Genel Kurulu'nda, 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemine ilişkin eski başkan Fikret Orman oy çokluğu ile ibra edilmedi.

Spor 09-01-2020 12:38

Fikret Orman, Beşiktaş'a haciz getirdi

Fikret Orman, Beşiktaş'a haciz getirdi. Beşiktaşlı yetkililer konu ile ilgileniyor.

Spor 25-12-2019 16:41

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a sert eleştiriler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi: "Durum öyle çok keyifli değil, işimiz çok zor" - "Seçim sonrası kapıdan girdiğimizde vurdumduymaz, 'bana neci', ihtimam gösterilmemiş belki de 2-3 yılın önümüzde durduğunu gördük" - "Önümüzdeki 2,5 yılın 1 milyar lira zararla kapatacağını görüyoruz. Zararı ne kadar aşağı çekeceğiz, bunun çalışmasını yapıyoruz"

Spor 30-11-2019 16:51

Ozan Biber, ihraç kararını iptal ettirdi

Beşiktaş’ın bir önceki başkanı Fikret Orman’ın genel kurulda "İhracını istiyorum" demesinin ardından Disiplin Kurulu talimatıyla ihraç edilen Genel Kurul Üyesi Ozan Biber’in ihraç kararı mahkemece iptal edildi.

Spor 28-11-2019 11:47

Şenol Güneş'ten Jose Mourinho sözleri

Şenol Güneş, "51 senedir bu işin içindeyim. Çok çalıştığım yönetici, kulüpler var. Olur da bir tanesine borcum varsa söylesin. Bazen paracı diyenler vardı. Onlara söylüyorum varsa borcum ödeyeyim" dedi. Güneş, Fikret Orman'dan Mourinho'ya kadar gündeme ilişkin birçok açıklamada bulundu.

Spor 21-11-2019 14:21

Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş açıklaması

Yaz döneminde yine adı Beşiktaş'la anılan Vincent Aboubakar çok önemli açıklamalar yaptı. Kamerunlu golcü, "Beşiktaş'a gidecektim ancak başkanın davranışları beni rahatsız ve mutsuz etti. Çünkü hakkımda insanlara yanlış bilgiler anlatıp durdu. Bana sağlık raporlarımın doğru olmadığını ve yeniden teste girmem gerektiğini söyledi. İşin aslı, Beşiktaş'ın mali problemleri vardı" ifadelerini kullandı.

Spor 19-11-2019 13:57

Tuğba Coşkun ve Fikret Orman evleniyor

Tuğba Coşkun ile Fikret Orman’ın bir yıl önce başlayan aşklarında sürpriz gelişme! Ünlü çift çıktıkları yurt dışı gezisinde evlenmeye karar verdi.

Magazin 07-11-2019 15:19

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını seçecek

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını seçecek

Spor 04-11-2019 13:16

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi'den eski yönetime tepki

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, Fikret Orman ve yönetimini eleştirerek, 105 milyon liralık borç sıkıntısını kısa sürede çözdüklerini söyledi.

Spor 01-11-2019 23:51

Kulüpler Birliği Vakfından Fikret Orman'a teşekkür plaketi

Kulüpler Birliği Vakfından Fikret Orman'a teşekkür plaketi

Spor 22-10-2019 17:10

Seçim sonrası şok sözler! 'Fiko'nun değil...'

Beşiktaş'ta 7,5 yıllık başkanlık görevini Ahmet Nur Çebi'ye devreden Fikret Orman için, siyah-beyazlıların eski futbolcusu Nihat Kahveci'den şoke eden sözler geldi. Nihat Kahveci, Fikret Orman'ın başkanlığı bırakmasından dolayı memnun olduğunu belirtirken, sert ifadeler kullandı.

Spor 21-10-2019 14:22

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a barışma yanıtı

Beşiktaş Kulübünün 20 Ekim Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'la barışabileceğini söyledi.

Spor 18-10-2019 11:30

Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi bitiyor

Siyah-beyazlı kulüpte 2012'de başkanlığa seçilen Fikret Orman, 7,5 sene görevde kaldı - Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonuna başkan seçilmesinin ardından düzenlenen olağanüstü genel kurulda görevi devralan Orman, yine olağanüstü seçimle görevi devredecek - Fikret Orman döneminde Beşiktaş, futbolda 2, erkek basketbolunda 1, erkek hentbolunda ise 8 kez lig şampiyonluğu yaşadı - Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Fikret Orman döneminde Avrupa'da EuroChallenge Kupası'nı kazandı - İnönü Stadı'nın yerine Vodafone Park, Orman döneminde inşa edildi - Orman'ın başkanlığında 77 futbolcu transferi gerçekleştirildi

Spor 18-10-2019 11:20

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a barışma yanıtı

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Ahmet Nur Çebi: "(Fikret Orman hakkında) Bana uzatılan eli karşılıksız bırakmam ama o tavırları görmek istiyorum" - "Daha sonra gelip buranın sefasını süren, özel uçaklarla gidip gelenlerle benim arkadaşlarım aynı addedilemezler" - "Beşiktaş'ın bir ihtiyacı hasıl olursa, Şenol Güneş kapısı çalınmayı hak eden bir hocamızdır. Verdikleri ortada"

Spor 18-10-2019 11:20

Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi'ye yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapımı tamamlanan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi’nin açılışını yaptı. Törende konuşan Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi’nin kendisi için ‘Hakkımı helal etmiyorum’ açıklamasına, "Ben polemiklerin içine girmem" yanıtını verdi.

Spor 16-10-2019 18:08

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışını kulüp başkanı Fikret Orman yaptı - Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman: - "Biz büyük bir camiayız, yarın barışırız, bir şey olmaz" - "Futbol aklının Ümraniye'de olması lazım"

Spor 16-10-2019 17:00

Ahmet Nur Çebi: Hakkımı helal etmiyorum

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fikret Orman’ın kendisine şampiyonluklarda pay vermediğin söyleyen Çebi, “Hakkımı helal etmiyorum” derken, Serdal Adalı’nın da mevcut düzenin devamı olduğunu söyledi. Adalı’nın geçmiş 7 yılı denetleteceğini söylemesiyle ilgili olarak da konuşan Çebi “Pembe yalanlar söylemeyeceğim, şeffaf olacağım. Geçmiş 7 yılı değil, Serdal Adalı’nın da içinde olduğu 10 yılı denetleteceğim” diye konuştu.

Spor 16-10-2019 12:10

Fikret Orman: İnsanların değil, Beşiktaş'ın peşinde koşalım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı taraftarlara seslendi. "İnsanların değil, Beşiktaş'ın peşinde koşalım" diyen Orman, “Beşiktaş'ın mutluluğu için uğraşalım. Beşiktaş'ın mutsuzluğu için uğraşanların ömrünün uzun olmayacağını hep gördük. Bundan sonra da görmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Spor 16-10-2019 09:38

Orman: Yeni seçilecek başkanın emrindeyim

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: - "Kulislere, arkadan işler içine girmem. Elimden gelen tüm desteği veririm" - "Gerçek Beşiktaşlılık, kendine yapılandan hoşlanmadığın şey başkasına yapıldığında ses çıkarmaktır. Ben görmedim ama bunu ben yapacağım" - "Herkes uyurken ben uyanıp bu ödemeleri nasıl yapacağım, nasıl döndüreceğim diye düşünerek vakit geçirdim" - "Bağırana değil suskun kalanlara daha fazla kırgınım" - "Bu stadı yapmaktan önemlisi yıkmaktı. Bir lira para olmadan yaptık. Biz bunu yokluklarla yaptık"

Spor 15-10-2019 15:40

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla açıldı

Spor 15-10-2019 15:20

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na isim sponsoru

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın adı, Beşiktaş TRC İnşaat oldu

Spor 15-10-2019 14:30