Sony Bluetooth Kulaklik Haberleri

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Şık tasarımı, yüksek ses performansı, su geçirmez özelliği ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör Prime Day kapsamında indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görmek isterseniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-05-23 15:10:33

Bir kulaklıktan çok daha fazlasını sunan Sennheiser Momentum indirime girdi

Sportif aktivitelerinizde müziği yanınızdan ayırmayanlardansanız Sennheiser Momentum Sport Bluetooth Kulaklık tam size göre! Kalp atış hızınızı ve vücut sıcaklığınızı takip eden bu akıllı kulaklık indirimli fiyatıyla şimdi sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 2024-05-21 15:25:05

PlayStation Store nedir, ne işe yarar? PlayStation Store’dan nasıl oyun indirilir?

Günümüzde çevrim içi oyun oynamayı seven birçok kullanıcı vardır. Bu oyunların birçoğu istenildiği yerden oynanabilme özelliğini taşımaktadır. PlayStation Store da Sony tarafından üretilen ve PlayStation kullanıcılarına sunulan bir sanal mağaza olarak tabir edilmektedir. Bu sanal mağara üzerinden birçok oyun satın alınabilmekte ve oynanabilmektedir. Peki, PlayStation Store nedir, ne işe yarar ve PlayStation Store’dan nasıl oyun indirilir?

Haber 2024-05-14 19:26:19

Fiyatı 1913 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör günün fırsat ürünü

Yüksek ses kalitesi, hızlı şarj özelliği, suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkan kullanıcılarından tam not alan JBL Clip4 bugüne özel indirime girdi. Biz de her an ve her yerde size eşlik etmek için tasarlanan bu hoparlörü inceledik, işte detaylar!

Haber 2024-02-14 11:45:16

Fiyatı 1349 TL'ye düştü! Çok satan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör indirimde

Seyahatte, piknikte, plajda, kamp yaparken, yürüyüş yaparken ya da arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kesintisiz müzik keyfi yaşamanızı sağlayacak kaliteli bir bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var ise bu fırsat tam da size göre! Çok satanlarda birinci sırada yer alan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör, avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor. Sizin için incelediğimiz bu indirimli ürünü keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-01-24 11:38

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken JBL kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 25 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 25 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 25-01-24 12:33

Hem basları hem tizleri en kaliteli şekilde ileten Sony marka kulaklık çeşitleri

"Kaliteli bir kulaklıkla müzik, podcast veya kitap dinlemek ne keyifli olur." diyorsanız doğru yerdesiniz! Ses teknolojilerinin önde gelen markalarından Sony'nin hem basları hem tizleri en iyi şekilde ileten kulaklıkları ile müzik dinleme keyfinizi arşa çıkarabilirsiniz. Gelin, sesi kulaklarınıza temiz şekilde ileten en iyi Sony kulaklık modellerini birlikte inceleyelim!

Haber 27-12-23 15:33

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Fiyatı düştü! Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkta 2000 TL indirim

Yüksek ses kalitesine ve gürültü önleme özelliğine sahip, spor yaparken kulağınızdan düşmeyecek, terden ve yağmurdan etkilenmeyecek bir bluetooth kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki Prime üyelerine özel indirimli alışveriş etkinliğinde Beats Fit Pro'nın fiyatı kısa süreliğine 2000 TL düştü! Sizi müziğe daha da yakınlaştıran bir deneyime sürükleyecek, üstün teknoloji ürünü bu kulaklığa sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 19-12-23 11:50

Yüksek ses performansı, hızlı şarj özelliği ve dahası! Sennheiser kulaklıkta indirim

Müzik severlerin ve teknoloji tutkunlarının favori markalarından Sennheiser'ın kullanıcılarına eşsiz bir ses deneyimi sunmak için özel olarak ürettiği CX Plus True Wireless Special Edition Bluetooth Kulaklık, Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime girdi! Bu özel kulaklık; yüksek kaliteli ses performansı, kablosuz bağlantı özelliği ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Estetik açıdan şık bir görünüm sunan, konforlu bir kullanım sağlayan kulaklığa indirimdeyken şans vermeye ne dersiniz?

Haber 11-12-23 15:10

Dünyada ilk kez bir Türk dizisinin prömiyeri Amerika’da yapıldı! Hollywood’da Şahsiyet rüzgârı esti

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, 4-5 Kasım tarihlerinde Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde düzenlendi. Türk yapımlarını iki gün boyunca sinema ve dizi dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya getiren etkinlikte “Atatürk” filmi ile “Şahsiyet”in ikinci sezonunun dünya prömiyeri gerçekleştirildi.

Magazin 07-11-23 15:19

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır? Bluetooth kulaklık şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatı kolaylaştıran birçok ürün de ortaya çıkmıştır. Bu ürünlerden biri de cep telefonları yanında kullanılan bluetooth kulaklıklarıdır. Kablosuz kulaklık olarak da bilinen bu cihazlar, yalnızca telefonlara değil bilgisayarlara da kolayca bağlanmaktadır. Ayrıca kablosuz olmaları her yere taşıma avantajını da beraberinde getirmektedir. Peki, bluetooth kulaklık nasıl kullanılır, şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Haber 24-10-23 20:32

Daha küçük ve daha hafif: Sony, yeni model PlayStation 5'i tanıttı! İşte özellikleri ve fiyatı

Sony, muhtemelen gayri resmi olarak "PS5 Slim" olarak adlandırılacak yeni model PlayStation 5 oyun konsollarını duyurdu. Yeni modellerin içinde pek bir değişiklik olmasa da tasarım konusunda dikkat çeken iyileştirmeler mevcut. Gayri resmi olarak "PS5 Slim" olarak adlandırılabilecek olan yeni model PlayStation 5, daha küçük bir form faktörüne sahip. Ayrıca yeni model PS5'in hacmi ve ağırlığı da önemli oranda azaltılmış durumda. İşte detaylar...

Haber 11-10-23 10:08

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 28-09-23 16:36

Fiyatı 646 TL'ye düştü! SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık'ta indirim

Kaliteli bir bluetooth kulaklıkla eşsiz müzik keyfinin tadını çıkarmaya var mısınız? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-09-23 16:14

BİM'den sonbahar fırsatı! Elektrikli bisiklet 11.999 TL, akıllı baskül 245,00 TL! 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu sayfalarında dikkat çeken ürünler yer aldı. Havaların iyi olduğu şu günlerde Eylül ayının keyfini doyasıya çıkarmak isteyen kişiler için elektrikli bisiklet 11.999 TL'den satışa sunulacak. BİM aktüel ürünler kataloğunda yayımlanan bilgilere göre akıllı baskül 245,00 TL, bluetooth kulaklık 399 TL olacak. Peki, 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte detaylar...

Finans 14-09-23 09:38

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-23 12:13

JBL Go serisine servet dökmek istemeyenlere alternatif olabilecek uygun fiyatlı bluetooth hoparlör çeşitleri

"Müziksiz yapamam, gittiğim yere müziğimi de götürürüm." diyenler, müjde! Yüksek meblağlar ödemeden kaliteli bir bluetooth hoparlör satın alarak evde, arabada, tatilde, hayatın her alanında kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Müzikle ruhunuzu beslemekten mahrum kalmamak için JBL Go serisine alternatif bluetooth hoparlörleri derlediğimiz listemizi incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 07-07-23 15:52

Sony kulaklıklarda fırsat zamanı! Fiyat performans ürünü kulaklık arıyorsanız bakmadan geçmeyin

Müzik dinlerken, telefon görüşmeleri yaparken, film izlerken kısacası her anınızda sizinle olacak kaliteli bir kulaklık arayışındaysanız Sony'nın üstün ses teknolojisiyle piyasaya sunduğu kulaklık modellerine mutlaka bir göz atmalısınız. Hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Sony'nın sevilen kulaklıkları şimdi indirimde! Detaylar için okumaya devam edin.

Haber 26-06-23 16:51

Müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere hem kaliteli hem uygun fiyatlı AirPods kulaklık muadilleri

Bluetooth kulaklıklar müzik dinlemeyi hem pratik hem eğlenceli hâle getiriyor. Ayrıca kompakt boyutları sayesinde kolayca taşınarak her ortamda eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında AirPods kalitesinde, birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller bulunuyor. Gelin bütçenizi sarsmayacak, AirPods kalitesindeki en iyi bluetooth kulaklık modellerini beraber keşfedelim!

Haber 21-06-23 17:07

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber 13-06-23 13:50

Fiyatı 999 TL'ye düştü! Çok satan fiyat performans ürünü JBL kulaklıkta fırsat

Modern ve şık tasarımı, mükemmel ses deneyimi sunan teknolojik özellikleri, ergonomik yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ile tanışmaya hazır mısınız? Kısa süreliğine indirimde olan bu kulaklığı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-06-23 16:21

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-23 18:06

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Jabra'nın Elite 2 model gürültü önleyici bluetooth kulaklığı indirimde

Müzik dinlemenin keyfine varmanızı sağlayacak Jabra Elite 2 Bluetooth Kulaklık şimdi indirimde! Teknolojinin kaliteyle buluştuğu, eşsiz bir ses deneyiminin kapılarını aralayan kulaklığı keşfetmek için acele edin.

Haber 04-06-23 23:07

Bluetooth kulaklık ve akıllı saat için kritik ‘sıvı teması’ uyarısı

Yaygın olarak kullanılan bluetooth kulaklık ve akıllı saatler ile tatilde denize girilmemesi konusunda uyaran Eskişehirli telefon tamircisi Hasan Sarı, “Vatandaşın kısa bir dalgınlığı 45 bin liralık cihazına mal olabilir” dedi.

Haber 22-05-23 10:30

Dünya A101 Günü'ne özel İNDİRİMLER başladı! iPhone 11 15.999 TL'den, Sony Playstation oyun konsolu 18,999 TL'den satışta

A101'de 101. güne özel indirimli satışlar başladı. A101'de bugün birbirinden avantajlı fiyatlarla binlerce ürün raflardaki yerini alacak. Teknolojiden takıya, ayakkabıdan çantaya ve mobilyaya birçok üründe beklenen indirim geldi. A101'de bugün iPhone 11 15.999 TL'den, Sony Playstation oyun konsolu 18,999 TL'den satışta...

Finans 11-04-23 12:27

Uzun ömürlü şarjıyla sizi şaşırtacak en iyi bluetooth kulaklık çeşitleri 2023

Bluetooth kulaklıklar, kablosuz özellikleri sayesinde kullanıcıların hareket alanını sınırlamadan müzik dinleyebilmelerine olanak tanıyorlar. Piyasada birçok farklı Bluetooth kulaklık seçeneği mevcut ve hangi kulaklıkların en iyi performansı sunduğuna karar vermek zor olabiliyor. Bu yazıda, sizlere en iyi Bluetooth kulaklıklar hakkında bilgi vereceğiz ve sizin için en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacağız. Hazırsanız, en iyi Bluetooth kulaklık markalarına birlikte göz atalım.

Haber 14-03-23 13:58

Müziksiz asla spor yapamam diyenler için en iyi bluetooth spor kulaklık önerileri 2023

Müzik dinlemeyi seven spor tutkunlarının olmazsa olmaz ürünlerinin başında sporcu kulaklıkları geliyor. Sporcu kulaklığı modelleri, ergonomik yapıları sayesinde kulağa tam oturarak spor sırasında düşme problemi yaşatmıyor. Suya ve tere karşı ekstra dayanıklılık gösteren kulaklıklar, en zorlu antrenmanlar sırasında bile müzik keyfinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Gelin, en iyi bluetooth spor kulaklık çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 02-03-23 18:38

Müzik dinlemeden duramayan müzik sevdalılarına bluetooth hoparlör tavsiyeleri

Bluetooth hoparlörler, müzik dinlemeyi sevenlerin son dönemlerde tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Pil ömrü, tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bluetooth hoparlörlerle müzik dinleme keyfinizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 02-01-23 16:58

iPhone 15 için dev iddia! Yer alması bekleniyor deyip o bilgiyi paylaştılar: Ortalık karışacak...

iPhone 15 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez ise çok büyük bir iddia ortaya atılmış durumda. İddialara göre, Sony, son teknoloji görüntü sensörünü Apple'a tedarik edecek. Apple ise bu sensörü bir sonraki iPhone serisi olması beklenen iPhone 15 serisinde kullanacak. Sony'nin son teknoloji görüntü sensörünün iPhone 15'te kullanılması, gelecek yıl rekabetin artıp ortalığın karışacağının işareti olabilir.

Haber 30-11-22 17:54

Kullanıcıları çok heyecanlandıran bu yılın trendi olan TikTok ürünleri

TikTok, artık çoğu kullanıcının vazgeçilmez uygulamalarından biri hâline geldi. Bu artan talebin en büyük sebeplerinden biri de TikTok'ta önerilen bir sürü güzel ürün! Kirpiklerinizi ok gibi ayıran maskara, müzik keyfinizi arttıran bluetooth kulaklık, saçlarınız için birbirinden kullanışlı saç şekillendiriciler ve daha pek çok trend ürünü burada kullanıcı deneyimleri ile değerlendirmek mümkün. Sizin için TikTok'ta çok sevilen ürünlerden bir seçki yaptık. İşte detaylar!

Haber 24-11-22 17:25

Görüntü farkını anında hissettirecek en gerçekçi ve iyi Sony marka televizyonlar

Evinize yeni bir televizyon almayı planlıyorsanız en iyi modeli arıyor olabilirsiniz. Zira eskisi gibi sadece kumandaya basılıp açılan televizyon devri bitti. Bu sebeple televizyon seçerken iyi araştırma yapmak gerekiyor. Bu alanda kendini kanıtlamış modelleriyle dikkat çeken Sony, en iyi seçenekleri bünyesinde barındırıyor. İşte, görüntü farkını anında hissettirecek en gerçekçi ve iyi Sony marka televizyonlar...

Haber 28-10-22 15:26

PlayStation 5 Pro iddiası ortalığı karıştırdı! Herkes şokta

PlayStation 5 sonrası PlayStation 5 Pro'nun gelmesi bekleniyor. Ancak yeni bir sızıntı ise Sony'nin PlayStation 5 Pro için harekete geçtiğini iddia ederek deyim yerindeyse ortalığı karıştırdı. O iddialara göre, Sony oyun stüdyolarına PlayStation 5 Pro geliştirici kitlerini dağıtmaya başladı.

Haber 19-10-22 17:05

İster sporda ister yolculukta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitleri

Mükemmel bir müzik keyfi için kulaklığınızın modeli kadar ses kalitesi oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda revaçta olan bluetooth kulaklıklar sayesinde kablo derdi ortadan kalkıyor. Piyasada pek çok renk ve modeldeki bu ürünleri birbirinden farklı özellikte bulmak mümkün. İşte spor yaparken, yürüyüşteyken ya da uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı bluetooth kulaklıklar…

Haber 19-10-22 15:27

Sony ile Honda ortaklığının ilk elektrikli aracı 2026'da piyasaya çıkacak

Kuzey Amerika'da 2026'da piyasaya sürülecek elektrikli araç, Japonya'da ise aynı yılın ikinci yarısında müşterilere teslim edilecek

Haber 13-10-22 10:18

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-22 16:15

Arabanızda müzik dinlemenin zevkini katlayacak en iyi oto hoparlörler

Motorlu taşıtlar için üretilen oto hoparlörler, müziğin keyfini araç içine taşıyan önemli aksesuarlardan. Birçok teknik özellikle çeşitli markalar tarafından satışa sunulan bu aksesuarlar, üstün teknolojik özelliklere sahip. Anfili ya da bluetooth bağlantılı olarak tasarlanarak tasarımları ve boyutlarıyla zengin bir seçenek sunuyor. "En iyi oto hoparlör çeşitleri hangileri?" sorusundan hareketle sizler için en iyi hoparlör markalarını inceledik. İşte detaylar!

Haber 29-09-22 14:17

Adımları ile NFC İstanbul Kart yükleme: Telefondan NFC ile İstanbul Kart bakiye yükleme ödemesi nasıl yapılır?

İstanbul Kart yükleme için kullanılan NFC, Bluetooth ve Wi-Fi’ye nazaran daha zayıf güçlerde çalışır. Kısa mesafelerde kullanılabilir. Kablosuz paylaşım teknolojisi ile bu teknolojiye sahip cihazların Wi-Fi ya da Bluetooth’a gerek duymadan veri alışverişi yapmasını sağlamak amaçlanır. NFC ile temassız ödeme ve kartlara para yükleme işlemleri de gerçekleştirilebilir. NFC ile İstanbul Kart yükleme işlemi nasıl yapılır? Telefondan NFC ile İstanbul Kart ödeme adımları için yapılması gerekenler...

Haber 27-09-22 14:17

Okula dönüşte teknoloji fırsatları Türk Telekom’da

Türk Telekom müşterileri, akıllı çocuk saatinden tablete, bluetooth kulaklıktan hoparlöre kadar birçok ürüne indirim ve taksit avantajıyla ulaşabiliyor

Yurthaber 10-09-22 11:45

PlayStation 5'e yeni güncelleme! Beklenen 2K çözünürlük desteği geldi

Sony, yeni PlayStation 5 yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Yeni yazılım güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 1440p (2K) çözünürlük desteğine kavuştu. Yeni PS5 güncellemesi ayrıca, yeni bir oyun listesi özelliği ve kullanıcı deneyimine yönelik bazı dikkat çekici iyileştirmeler içeriyor.

Haber 07-09-22 17:29

OPPO Reno7 ile her anı yakalayan görüntüleme gücü

OPPO'nun Sony ile birlikte geliştirdiği IMX709 sensörlü Ultra Algılamalı Selfie, Mikrolens ve Bokeh Parlak Portre ile desteklenen Reno7 modeli, fotoğrafçıları profesyonel fotoğraf çekme imkanı sunuyor

Yurthaber 19-08-22 12:12

Aztek Teknoloji, güçlü pazar payını halka arzla artırmayı hedefliyor

Aztek Teknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ütebay: - "Halka arzda yüzde 25 büyüme hedefliyoruz. 80 milyon olan sermayemizi 100 milyona çıkaracağız. 25 milyon yeni hisse satacağız, bu hisselerimizdeki sermaye artışı da direkt şirkete gelecek" - "Türkiye'de satılan her 100 liralık kulaklığın 54,5 lirası Aztek Teknoloji'nin markaları çerçevesinde satılıyor. Bluetooth hoparlör pazarında da yüzde 63,1 büyüklükte pazar payımız var. Bu büyümeyi sürdürmek niyetindeyiz" - "Kendi firmamız üzerinden olmasa dahi gelişen teknoloji dünyasına yatırım yapmak üzere girişim sermayesi fonu kuracağız"

Yurthaber 08-08-22 14:29

OPPO, Reno7 modelini tanıttı

Sony ile birlikte geliştirilen IMX709 sensörlü Ultra Algılamalı Selfie, Mikrolens ve Bokeh Parlak Portre ile desteklenen OPPO Reno7, fotoğrafçılık performansında büyük bir yeniliğe işaret ediyor

Haber 04-08-22 11:44

Honda ve Sony, mobilite alanında Sony Honda Mobility Inc. şirketini kuracak

Honda Üst Yöneticisi (CEO) Toshihiro Mibe: - "Mart ayındaki duyurunun ardından birçok kişi bu ortak girişim için beklentilerini paylaşırken; yeni şirkette, farklı endüstrilerdeki faaliyetlerimizin birleşimi sayesinde yeni değer yaratmaya çalışacağız"

Yurthaber 16-06-22 13:43

Merakla bekleniyor! Sony'nin planı ortaya çıktı

Playstation VR2, 2016'da ilk PlayStation VR'ı piyasaya süren Sony'nin ikinci sanal gerçeklik başlığı olacak. Bugünlerde Sony PlayStation VR2'nin ne zaman çıkacağı merak edilirken, ilginç bir haber gündeme geldi.

Haber 26-05-22 16:06

Uygun fiyata yüksek performans arayanlar için Anker Soundcore Liberty 2 Pro'yu inceliyoruz!

Kablo derdiyle uğraşmadan müzik keyfinin tadını çıkartmak isteyenlere Bluetooth kulaklık modelleri tavsiye ediliyor. Ses kalitesi ve kullanıcı dostu birçok özelliğiyle adından söz ettiren Anker Soundcore Liberty 2 Pro, en iyi Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında bulunuyor. Gelin, birlikte fiyat ve performans dengesiyle öne çıkan Anker Soundcore Liberty 2 Pro TWS incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlerin özelliklerine göz atalım.

Haber 26-05-22 15:11

Ekonomik ve yüksek performanslı Huawei Freebuds Pro incelemesi

Bluetooth kulaklıklar, müzik keyfinin kablolar olmadan özgürce yaşanmasını sağladığı için birçok kişi tarafından sevilerek tercih ediliyor. "En iyi Bluetooth kulaklık hangisi?" diye sorulduğunda üstün özellikleri ve estetik tasarımıyla adından söz ettiren Huawei Freebuds Pro öne çıkıyor. Hazırsanız Huawei Freebuds Pro'yu beraber inceleyip modelin bilinmeyen özelliklerini keşfedelim ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 24-05-22 17:15

Hem evinizde iş yaparken hem gezilerinizde zaman geçirirken yanınızdan ayırmayacağınız bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeye bayılan ve gittikleri her ortama müzik keyfini yanında taşımak isteyenlere Bluetooth hoparlör modelleri tavsiye ediliyor. Bluetooth hoparlör çeşitleri, kompakt tasarımları sayesinde her ortama uyum sağlayıp kolayca taşınabiliyor. Ayrıca müzik keyfinin kablosuz olarak yaşanması da konfor sunuyor. Gelin, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en kaliteli Bluetooth hoparlör modellerine beraber göz atalım.

Haber 20-05-22 09:44