Sözleşmeli Memur Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Tüm ayrıntıları netleşti... Sözleşmeliden kadroya geçişte 'yabancı uyruklu' detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası açıkladığı kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik düzenlemeye ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlık, merakla beklenen gelişmeye ilişkin yaptığı duyuru ile sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasıyla ilgili ayrıntıları paylaştı. Düzenlemede 'yabancı uyruklu' detayı ise dikkat çekti.

Finans 29-11-2022 18:38

Sözleşmeli personele kadro ne zaman verilecek? Tarih belli oldu! Sözleşmeli memura kadro müjdesi

Sözleşmeli memurlar heyecanla kadro açıklamalarını bekliyorlar. Daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmelilere kadro konusunda kamu kuruluşlarıyla görüşmelerin devam ettiğini, görüşülen bir iki konu daha olduğunu aktarmıştı. Konu ile ilgili son dakika açıklaması ile kadro tarihi belli oldu. Peki, sözleşmeli personele kadro ne zaman verilecek?

Finans 11-11-2022 10:47

3600 ek göstergede sürpriz detay! Gözler Ekim ayına çevrildi: Sözleşmeli memurlar...

3600 ek gösterge düzenlemesi Meclis’ten geçerek yasalaştı. 15 Ocak 2023’te yürürlüğe girecek düzenleme ile kimlerin ek göstergeden yararlanacağı merak konusu oldu. Bunların başında ise sözleşmeli memurlar geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Sözleşme yapılması zorunlu olanları statülere dönüştüreceğiz, diğerlerinin de kadro haklarını vereceğiz" demişti. Şimdi gözler ekim ayına çevrildi. Peki, sözleşmeli memur 3600 ek göstergeden yararlanır mı? İşte detaylar...

Finans 04-08-2022 09:49

Sözleşmeli Memur

Sözleşmeli Memur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sözleşmeli Memur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.