The North Face Mont Haberleri

Doğada geçirdiğiniz her anı konforlu kılacak outdoor ürünlerde kaçırılmayacak indirimler

Doğayla iç içe olmayı sevenler, ilhamını doğadan alanlar buraya! Dünya çapında milyonlarca kişinin favorisi olmayı başarmış ünlü outdoor giyim markalarında indirimler hız kesmeden devam ediyor. Columbia, Merrell, Helly Hansen, The North Face ve daha pek çok markanın fırsat ürünlerini keşfetmek ve doğada geçirdiğiniz her anı daha konforlu, güvenli kılmak isterseniz doğru yerdesiniz. Gelin, birlikte indirimdeki ürünleri keşfedelim.

Haber 2024-07-01 18:05:02

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 2024-02-12 00:48:33

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 2023-11-16 14:34:04

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 2023-10-25 12:27:27

The North Face, Crocs, Birkenstock... Ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde %40'a varan indirimler

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 16-06-23 14:08

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-23 12:32

10. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası yarışma filmleri belirlendi

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "A Long Break", "Ashkal", "Europe", "Love Dog", "Rodeo", "Six Weeks", "Sughra's Sons", "To The North", "Working Class Heroes" ve "Victim" filmleri Altın Yunus için yarışacak

Yurthaber 16-10-22 11:54

iPhone 14 Pro’ların Dynamic Island’ı oyun oldu: Hit the Island

Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde çentiğin yerini Dynamic Island (Dinamik Ada) adını verdiği yeni bir alanla doldurdu. Bu alan, öne kamerayı ve Face ID donanımını gizledi. Bir geliştirici ise iPhone 14 Pro'ların Dynamic Island’ını bir oyuna çevirdi. Geliştirici "Hit the Island" isimli oyunun görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

Haber 14-09-22 12:37

Öteki Taraf konusu nedir? Öteki taraf oyuncuları kimler, nerede, ne zaman çekildi?

Öteki Taraf, filmin 3 Temmuz 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İspanya yapımı La Cara Oculta (The Hidden Face) filminden uyarlanan bu yerli yapım Netflix'te de yer almaktadır. Peki Öteki Taraf konusu nedir? Öteki taraf oyuncuları kimler, nerede, ne zaman çekildi? İşte filme ilişkin merak edilenler...

Trend 03-07-22 19:46

Jack O'Connell, Colin Farrell ve Stephen Graham'ın rol aldığı The North Water'dan yeni görsel yayınladı

Türkiye’deki izleyicileriyle bu yılın sonunda BBC First ekranlarında buluşacak sinematik drama dizisi The North Water'dan yeni görsel yayınlandı. Ünlü yönetmen Andrew Haigh tarafından ekranlara taşınan ve yönetilen The North Water, BBC için See-Saw Films ve Rhombus Media tarafından hayata geçirildi.

Trend 25-06-21 10:26
BBC

Nijerya'da yatılı okula saldırı: 'Yüzlerce kız öğrenci kaçırıldı'

A teacher in the north-western Zamfara state tells the BBC at least 300 girls are unaccounted for.

Haber 26-02-21 12:49

Dağlarda etek ve topuklu ayakkabı alay konusu oldu!

Moda devi Gucci'nin; açık hava rekreasyon şirketi North Face ile dağlarda topuklu ayakkabıyla gezen modellerle yaptığı tanıtım, sosyal medyada alay konusu oldu.

Haber 13-01-21 09:13

ABD'de Facebook'a karşı reklam boykotu kampanyası büyüyor

Nefret söylemine sessiz kaldığı gerekçesiyle Facebook'a karşı başlatılan reklam boykotu kampanyasına Unilever'e ait Amerikan dondurma şirketi Ben & Jerry's de katıldı. Daha önce de doğa sporları ve kamp malzemeleri üreticisi North Face, açık kaynak yazılım şirketi Mozilla ve şifre yönetimi uygulaması Dashlane, Temmuz ayı boyunca Facebook ve Instagram'a reklam vermeme kararı almıştı.

Haber 24-06-20 14:26

North Korea to offer medical tourism

North Korea is planning to venture into medical tourism, the official newspaper of the country's ruling party Rodong Sinmun reported on Friday.

Haber 06-12-19 14:47

The Orient Face Eğitim ve Kültür Derneği 1. yıl resepsiyonu

The Orient Face Eğitim ve Kültür Derneği 1. yıl resepsiyonu

Haber 30-11-19 22:22

Keanu Reeves bir kez daha şaşırtmayı başardı

Bill & Ted Face The Music'ten yayınlanan kamera arkası fotoğraf Keanu Reeves hayranlarını şoke etti.

Trend 05-08-19 18:21

İzmit'te kablolu su kayağı keyfi

Dinçer AKBİR-Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli)- TÜRKİYE'nin doğal gölet üzerine kurulu ilk kablolu su kayağı tesisi olma özelliğini taşıyan Gölkay The North Cable Park'ta, adrenalin tutkunları, hafta sonları kablolu su kayağı yapıyor, gölde serinlemenin keyfini yaşıyor.

Haber 05-08-18 11:09

İzmit'te kablolu su kayağı keyfi

Dinçer AKBİR-Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli)- TÜRKİYE'nin doğal gölet üzerine kurulu ilk kablolu su kayağı tesisi olma özelliğini taşıyan Gölkay The North Cable Park'ta, adrenalin tutkunları, hafta sonları kablolu su kayağı yapıyor, gölde serinlemenin keyfini yaşıyor.

Haber 05-08-18 11:08

TRT World, 15 Temmuz kitabını 5 dilde yayınladı

TRT World Araştırma Merkezi'nce 15 Temmuz darbe girişiminin iç ve dış dinamiklerini anlatmak amacıyla yazılan "History and Memory: TRT World in the Face of July 15 Coup" adlı kitap, 5 dilde yayınlandı - Başarısız darbe girişimi üzerine detaylı bir fotoğraf çalışması sunan kitap, 15 Temmuz'u tüm dünyaya anlatan İngilizce hazırlanmış en kapsamlı kitap olma özelliği taşıyor

Haber 10-07-18 14:43

MiG-29 crashes in Poland, pilot killed - Ministry

MiG-29 fighter jet of the Polish Armed Forces crashed in the north of the country, its pilot died, the Polish Defense Ministry said.

Haber 06-07-18 10:18

Business leaders express support for the WTO and call for action on priority issues

Senior business representatives meeting today (7 June 2018) at the WTO headquarters discussed how the WTO could help them address the challenges they face in conducting global trade.

Haber 08-06-18 16:26

Emirates NBD buys Turkey’s Denizbank for $3.2 bln from Sberbank

Dubai’s biggest lender Emirates NBD has agreed to buy Turkey’s Denizbank from Russia’s state-owned Sberbank for $3.2 billion to help establish itself as a leading bank in the Middle East, North Africa and Turkey.

Finans 23-05-18 09:43

Ebola reaches DRC city, raising epidemic fears

Officials in the Democratic Republic of the Congo have said the Ebola outbreak in the vast central African country has entered “a new phase” after a case of the deadly virus was detected in the north-west city of Mbandaka.

Haber 18-05-18 09:31

EU/Juncker: After Trump’s Iran move, it’s now time for ‘Europe to shine’

In the face of recent decisionS taken by President Donald Trump, Europe needs to strengthen its position as a global player, the president of the European Commission said Friday.

Haber 11-05-18 16:15

North and South Korea leaders: There will be no more war on the Korean Peninsula

North Korea leader Kim Jong-un and the South Korean president Moon Jae-in declared "peace on the Korean Peninsula" on Friday.

Haber 27-04-18 12:21

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Nato’yu Sert Bir Dille Eleştirdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Norveç’teki The North Atlantic Treaty Organization (NATO) tatbikatında Atatürk’ün...

Yurthaber 18-11-17 16:55

Five Police Officers Face Up To Three Years In Prison For Cuffing Youngster

- Five police officers face from one to three years in prison each for cuffing a young boy under the

Yurthaber 02-10-15 14:20

Indonesia, Singapore Face Haze Crisis Over illegal Forest Fires

- The carbon-rich peatlands that have been fabricating a thick haze and blanketing many parts of Indonesia following "illegal forest

Yurthaber 24-09-15 18:36

Syrian Girl Waits For “Journey Of Hope” With Her Doll In Hands

– In Aegean province of İzmir, to where migrants fleeing the civil war in Syria flock, “children of war” face

Yurthaber 04-09-15 11:13

Isıl Attacks Key Town Near Syria’S Border With Turkey

- Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) militants have launched a new offensive against Syrian rebels north of

Yurthaber 11-08-15 14:48

Young Couple Found Dead In Turkey’S North

- The dead bodies of a young couple who had been camping on a beach were found on July 8

Yurthaber 09-07-15 08:22

Euro’S Future In Doubt After Greek ‘Oxi’ Vote

- Greece and its eurozone membership face an uncertain future, with time pressing for the country to reach a bailout

Yurthaber 07-07-15 09:10

Refugees Face Death With Substandard Life Vests Made In Turkey

- Refugees in the western coastal town of İzmir attempt to cross the Aegean wearing poor-quality locally produced life vests,

Yurthaber 02-07-15 15:04

İzmir Excavations Wait For Approval

- Archaeological excavations in İzmir that have made great contributions to the city’s culture and tourism, currently face the obstacle

Yurthaber 12-06-15 08:36

Book - Season Of Migration To The North

- “It was, gentlemen, after a long absence - seven years to be exact, during which time I was studying

Yurthaber 14-05-15 10:06

Dissident Turkish Actor To Face Dismissal From Istanbul City Theater

- Dissident Turkish actor Levent Üzümcü has been sent to the High Disciplinary Court of the Istanbul Metropolitan Municipality and

Yurthaber 08-05-15 17:02

Turkish Cypriot Leader Ahead After First Round Of Vote

- Incumbent Derviş Eroğlu will face off against independent Mustafa Akıncı in a second round of voting for the Turkish

Yurthaber 20-04-15 12:35

President Erdoğan Snubs 1915 Vote At European Parliament

- Turkey has no reason to be defensive in the face of any motion to recognize the mass killing of

Yurthaber 16-04-15 09:39

Two Turkish Journalists Face Jail Terms For Charlie Hebdo Cover

- Two Turkish journalists face up to four-and-a-half years in prison for republishing the cover of the French satirical magazine

Yurthaber 09-04-15 14:21

Turkey Rejects Julianne Moore As Tourism Face Over ‘Poor Acting’

- Hollywood star Julianne Moore may have won the 2015 Best Actress Oscar, but Turkish officials have rejected a bid

Yurthaber 30-03-15 09:30

Ipı Concerned Over Case Against Turkey-Based Dutch Journalist

- The International Press Institute (IPI) has expressed concern over reports that Diyarbakır-based Dutch journalist Fréderike Geerdink could face up

Yurthaber 04-02-15 12:28

Dupont, Uluslararası Mimarlık Yarışması “changıng The Face 2013” Başlıyor

DuPont; PKO Bank Polski, Polonya Mimarlar Birliği (SARP), Polonya Yeşil Bina Konseyi ve Architizer.com ortaklığında...

Yurthaber 10-07-13 13:48