Trt Tabii Uyelik Ucreti Olacak Mi Haberleri

TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir? 7 Mayıs 2023 Tabii platformu giriş ekranı!

TRT Tabii ile ilgili araştırmalar bu uluslararası dijital platformun 7 Mayıs 2023 Pazar günü açılacak olması nedeniyle hız kazandı. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformunda çok sayıda dizi, toplamda 184 yeni bölüm ve 30'un üstünde proje bulunuyor. Peki, TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir?

Finans 2023-05-07 12:16:44

TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? TRT'den uluslararası dijital platform!

TRT Tabii uluslararası dijital platformu Netflix'e rakip olacak. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar...

Finans 2023-05-03 08:24:15

Ücretsiz doğalgaz ne zaman kullanılacak? Ücretsiz doğalgaz şartları ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Filyos'ta gerçekleştirilecek Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjde vereceğini belirtmişti. Basında yer alan haberler sonrası birçok kişi internette "Doğal gaz ücretsiz mi olacak?" sorusunu araştırıyor. İşte beklenen ücretsiz doğal gaz müjdesi ile ilgili detaylar...

Finans 2023-04-20 21:49:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınında soruları yanıtladı: (4)

"Bundan sonraki süreçte de başarılı operasyonlarını aynı şekilde istihbarat örgütümüz devam ettirecek" - "Şimdi bu hafta sonu mesela ben Ordu'ya gidiyorum. Ordu'da da şimdi herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o" - "Yıllık enflasyonda düşüşü önümüzdeki şubat ve mart ayı itibarıyla belirgin bir şekilde görmeye başlarız"

Yurthaber 2022-07-26 00:35:33

Tatilinizde yapacağınız plaj ziyaretlerinizdeki kurtarıcınız olacak en kullanışlı plaj çantaları

Yaz aylarında tatilin tadını çıkarmak gibisi yok, değil mi? Eğlenmenin ve dinlenmenin zirve yaptığı plajlar herkese büyük keyif verir. Bütün bir yılın yorgunluğu atılır. Tabii deniz ve havuzun tadını çıkarırken yedek mayo, havlu, kitap, gözlük, güneş kremi gibi eşyaları bir arada tutmak için plaj veya havuz kenarında kullanıma uygun bir çantaya ihtiyaç duyulur. Eğer siz de plajlarda kurtarıcınız olacak çanta modellerini araştırıyorsanız okumaya devam edin!

Haber 25-07-22 15:37

Son Dakika: Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın fiyatlara etkisi ne olacak? Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Karadeniz'de bulunan doğal gaz için bugün denize ilk boru indirme ve kaynak işlemleri gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli açıklamalarda bulunduğu törenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TRT Haber canlı yayında merak edilenleri yanıtladı. Bakan Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın fiyatlara etkisiyle ilgili de önemli ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 13-06-22 21:46

Teşkilat dizisi 27. yeni bölüm fragmanı! Teröristler tarafından rehin alınan Zehra'yı Serdar kurtarabilecek mi?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 27. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalışıyor. Zehra, teröristlerin eline geçiyor. Teröristler Libya anlaşmasının iptal edilmemesi halinde Zehra'yı öldüreceklerini duyuruyor. Mete Başkan, "Devlet teröristlerle pazarlık yapmaz" yanıtını veriyor. Serdar ise inisiyatif alarak operasyona başlıyor. Peki Teşkilat'ta Zehra'ya ne olacak?

Magazin 15-12-21 02:48

TRT payı kalkıyor ama... Elektrikte kademeli fatura dönemi! Sınırı aşana yüksek fatura

TRT payının ve enerji fonunun faturalara yansımayacağını açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik faturalarında kademeli sistemi devreye almak için düğmeye bastı. Meclis’e sunulan yeni teklifte, hanelerin gerekli enerji ihtiyaçlarının ortalaması kadar elektrik tüketimi için daha ucuz tarife belirleneceği gibi daha fazla elektrik tüketen aboneler için ise daha pahalı olacak şekilde yeni bir tarife belirlenecek.

Finans 18-11-21 08:54

Teşkilat dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mete Başkan ölecek mi? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 7. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölüm finalinde Mete Başkan, Fadi'den emir alan Ceren'in düzenlediği saldırıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Mete Başkan hastaneye kaldırıldı. Teşkilat 8. yeni bölüm fragmanında ise ekip üyeleri Mete Başkan'dan gelen haberle yıkılıyor. Peki Teşkilat'ta Mete Başkan'a ne olacak? Mesut Akusta diziden ayrılacak mı? İşte Teşkilat'a damga vuran final sahnesi ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-04-21 01:39

Maveraya Yolculuk nerede çekildi? Maveraya Yolculuk gerçek hikaye mi?

TRT 1'in Maveraya Yolculuk Ramazan ayı boyunca ekranlarda olacak. Ahmet Yesevi’nin hayatının konu alındığı Maveraya Yolculuk dizisinin gerçek hikaye olup olmadığı araştırılıyor. Diğer yandan, Maveraya Yolculuk dizisi nerede çekildi? sorusu da en çok merak edilen konulardan biri oldu. İşte, ayrıntılar...

Haber 16-04-21 20:08

YETA nedir? Yeşil Tarife ne demek? Yeşil Enerji elektrik faturalarını düşürecek mi? Yeşil tarifeye kimler nasıl başvurabilir?

'in yaptığı açıklamaya göre elektrik tüketicilerine yeni özel tarife geleceEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmezk. YETA adı verilen yeni özel tarife güneş ve rüzgar enerjisi gibi enerji kaynaklarının ürettiği elektrikle olacak. Peki YETA nedir? Yeşil Tarife ne demek? Yeşil Enerji elektrik faturalarını düşürecek mi? Yeşil tarifeye kimler nasıl başvurabilir? YETA başvuru tarihleri ve diğer detaylar haberimizde...

Finans 02-08-20 09:21

Erdoğan'dan 'Libya'ya askerimiz gider mi?' sorusuna yanıt: Yönetimden davet gelmesi bizim için hak doğurur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT ortak yayınında sorulan "Libya'nın Birleşmiş Milletler tarafından tanınan meşru hükümeti eğer bir destek isterse Türkiye'den askerimiz Libya'ya gider mi?" şeklindeki soru üzerine, "Böylesine bir çağrı özellikle Türkiye'ye tabii ki bu hakkı tanır. Yani Libya halkından, yönetiminden böyle bir davet geldiği anda bu bizim için adeta bir hak doğurur" diye konuştu.

Haber 10-12-19 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT ortak yayınında soruları yanıtladı:

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Aldığımız tedbirler ve uyguladığımız politikalarla hedefimiz, 2020-2022 Yeni Ekonomi Programı'nda da belirtildiği gibi enflasyonun kalıcı olarak düşük tek haneli seviyelere indirilmesidir. Bunu da yakalayacağız. 2020'de tek haneli enflasyon rakamına ulaşacağız. Faizde de yine aynı şekilde tek haneli rakama inşallah 2020'de geçiyoruz, geçeceğiz" - "Mustafa Yalçın kardeşimize Allah'tan şifalar dileyelim. Tabii burada orantısız güç kavramını işlerine geldiği yerlerde hep kullanıyorlar. Televizyon ekranlarında kadın, erkek hiç ayırt etmeksizin polislerin yerlerde onları nasıl sürüklediğini hep görüyoruz değil mi?" - "Genel olarak Avrupalı ülkelerin bu iki yüzlülüğü, hatta ben değiştirdim çok yüzlülüğü birçok alanda olduğu gibi polis şiddeti noktasında da karşımıza çıkıyor. Kendi coğrafyaları dışında herhangi bir yerde en ufak bir olayda ayağa kalkıyor, açıklamalar yapıyorlar, raporlar hazırlayıp parmak sallıyorlar. Bunların parmakları da meşhurdur zaten"

Haber 09-12-19 23:14

Bakan Dönmez’den doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz da arz güvenliği sıkıntısının kalmadığını belirterek, “Bu kış vanalar kapanacak mı, gaz bitecek mi, kesinti olacak mı tartışmaları Türkiye için bitmiştir” dedi.Çorum’un Dodurga ilçesi doğal gazla buluştu.

Haber 01-11-19 16:50

TRT World Forum 2019

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı: - " 'PYD/YPG, DEAŞ'la savaşıyor' demeyin. PYD/YPG, DEAŞ üyelerini serbest bırakmaya başladı. Eğer onlarla mücadele ediyorlarsa neden serbest bırakıyorlar?" - "(FETÖ'nün darbe girişimi) Avrupa'daki bazı liderler kimi aramaları gerektiğine karar vermek için sabahı beklediler. Acaba darbeci Fetullah Gülen'i mi arasınlar yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mı arayacaklar diye sabaha kadar düşündüler. Çok ciddi bir güven sarsıntısı yaşandı" - Eski İngiltere Devlet Bakanı Sayeeda Warsi: - "AB'nin esnekliği yok, değişime çok açık değil ve reform talepleri istendiğinde çok yavaş ilerleyebiliyor" - Eski Hırvatistan Devlet Başkanı Ivo Josipovic: - "Türkiye'nin de eklenmesiyle AB ailesi tamamlanmış olacak"

Haber 22-10-19 20:52

AK Parti'nin Bağcılar mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Sizlerden son günlerde dilleri çözülen FETÖ'cü hainlere, 15 Temmuz gecesi elinde kadehle darbecileri kutlayanlara, İstanbul'u Konstantinopol'e çevirmeye yeltenen Haçlı bozuntularına, Kandil'in uzantılarının tehditlerini sineye çeken korkaklara, karanlık pazarlıklarla teröristleri belediyelere sızdırmaya çalışanlara, tüm ezan ve bayrak düşmanlarına, velhasıl istiklalimiz ve istikbalimize kasteden herkese sandıktan oylarınızla bir ders vermenizi istiyorum. Onun için adaylarımızı size emanet ediyorum" - "Her belediyenin kendi içinde tabii ki bir ekonomik yapılanması olacak. Parayı, bütçeyi yönetecek ama Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisini değil. Dolayısıyla burada da kimse milleti aldatmaya kalkmasın. Şu anda ekonominin başında Tayyip Erdoğan var. Hazine Maliye Bakanım var. Yani kabinemle beraber biz yönetiyoruz. Hesap, kitap, bütçe, finans yönetimi bizde ama bunlar milleti aldatıyorlar" - "Bu HDP'den bir şey olmaz. Güneydoğu'da, Doğu'da HDP'li belediyelerin ne yaptığını görmediniz mi, duymadınız mı? Devletin verdiği paraları bu HDP'li belediyeler nerede kullandı? Çukurda, hendekte kullandı ve bütün devletin makinalarını oralarda kullandı. Tabii bir de devletin verdiği parayı Kandil'e gönderdi, teröristlere verdi. Hala bunlarla beraber mi olacaksınız? Güneydoğu'da bugün hizmet varsa bizim verdiğimiz hizmettir"

Haber 30-03-19 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (6) - "(Hüsamettin Cindoruk'un 31 Mart seçimine ilişkin sözleri) Bunun bedelini ödeyecek. Öyle 'intikam' dendiği anda bunun her ne kadar kendisi hukukçu olduğunu söylüyorsa da bunun bedelini ödeyecek. Çünkü ben bunları karşılıksız bırakamam. Yasalar içinde neyse karşılığı bunu bunların vermesi, ödemesi lazım. Üzerlerine de gideceğim" - "(CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül) Bay Kemal'in ve CHP'nin üst düzey yöneticileriyle beraber dururken İstiklal Marşı'nın okunuşuna dahi tahammülü yok. Öyle zor yutkunuyor. Şimdi bu adam Adalar'a belediye başkanı olacak olursa Adalar'ın vay haline" - "Bir defa aday tespit ederken bile CHP'nin şu anda ilkeleri kaybolmuş. Yok böyle bir şey. Altı oka uyuyor mu bu. Altı okun hangi maddesine uyuyor? Bu adam cumhuriyetçi mi, milliyetçi mi, halkçı mı, neci bu adam? Hiçbir şey yok. Fakat hala Bay Kemal bunları zorla savunuyor" - "Adana'da bir şehit eşine ahlaksızlık yapıldı. Bu tabii yenilir, yutulur bir şey değil. Ben öncelikle o şehidimizin eşine de geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum ama cesaretinden ötürü de kendisini ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü bu adamların inanın ruh köklerinde bu sakatlık var. Çünkü bunlar hiçbir zaman terbiye tarlasından geçmemişler. Bunlar için insanın değeri yok. Hele hele şehitlerin değeri hiç yok"

Yurthaber 28-03-19 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (6) - "(Hüsamettin Cindoruk'un 31 Mart seçimine ilişkin sözleri) Bunun bedelini ödeyecek. Öyle 'intikam' dendiği anda bunun her ne kadar kendisi hukukçu olduğunu söylüyorsa da bunun bedelini ödeyecek. Çünkü ben bunları karşılıksız bırakamam. Yasalar içinde neyse karşılığı bunu bunların vermesi, ödemesi lazım. Üzerlerine de gideceğim" - "(CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül) Bay Kemal'in ve CHP'nin üst düzey yöneticileriyle beraber dururken İstiklal Marşı'nın okunuşuna dahi tahammülü yok. Öyle zor yutkunuyor. Şimdi bu adam Adalar'a belediye başkanı olacak olursa Adalar'ın vay haline" - "Bir defa aday tespit ederken bile CHP'nin şu anda ilkeleri kaybolmuş. Yok böyle bir şey. Altı oka uyuyor mu bu. Altı okun hangi maddesine uyuyor? Bu adam cumhuriyetçi mi, milliyetçi mi, halkçı mı, neci bu adam? Hiçbir şey yok. Fakat hala Bay Kemal bunları zorla savunuyor" - "Adana'da bir şehit eşine ahlaksızlık yapıldı. Bu tabii yenilir, yutulur bir şey değil. Ben öncelikle o şehidimizin eşine de geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum ama cesaretinden ötürü de kendisini ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü bu adamların inanın ruh köklerinde bu sakatlık var. Çünkü bunlar hiçbir zaman terbiye tarlasından geçmemişler. Bunlar için insanın değeri yok. Hele hele şehitlerin değeri hiç yok"

Haber 28-03-19 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti 81 ilde aday çıkaracak mı? MHP'ye bir jest olabilir mi?" sorusuna "Eğer bir mutabakat yapıyorsak karşılıklı jestlerimiz tabii ki olacak." karşılığını verdi - Erdoğan, "İstanbul belediye başkan adayı açıklanmadı, bir sıkıntı mı var?" sorusu üzerine ise "Arkadaşlar şu anda çalışmalarını yürütüyorlar. Sorun falan herhangi bir şey söz konusu değil." dedi

Haber 27-11-18 14:41

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi belli oluyor! Almanya mı Türkiye mi? (TRT Spor canlı izle)

UEFA'nın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahibini belirleyeceği toplantısı heyecanla bekleniyor. Türkiye mi Almanya mı olacak? Türkiye'de nefesler tutuldu ve Nyon'da düzenlenecek tören saatini beklenmeye başlandı. Türkiye ve Almanya'nın aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) düzenleyecek ülke bugün belli olacak. Peki EURO 2024 töreni saat kaçta? UEFA EURO 2024 ev sahibi açıklanma anını TRT Spor canlı yayın linki ile haberimizden izleyebilirsiniz.

Spor 27-09-18 08:19

Ege'nin Hamsisi 9. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte 10 Eylül Pazartesi TRT 1 yayın akışı

Ege'nin Hamsisi 9. yeni bölüm bu akşam olacak mı merak ediliyor. Başrollerinde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin'in paylaştığı Ege'nin Hamsisi, her pazartesi günü TRT 1'de ekrana geliyor. Keyifle izlenen Ege'nin Hamsisi yeni bölümü heyecanla beklenirken, İsveç - Türkiye maçı nedeniyle ertelendi mi? İşte 10 Eylül Pazartesi TRT 1 yayın akışı...

Magazin 10-09-18 08:17

İngiltere - Hırvatistan maçı saat kaçta başlıyor? İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle (TRT 1 canlı yayını)

ingiltere - Hırvatistan maçı saat kaçta başlayacak merak ediliyor. Dünya Kupası yarı finalinde bugün İngiltere ile Hırvatistan karşı karşıya geliyor. Dün akşam oynanan maçta Fransa, Belçika'yı 1-0 ile geçerek finale adını yazdırdı. İngiltere mi Hırvatıstan mı? Fransa'nın rakibi kim olacak? TRT 1 canlı yayını bağlantısı ile İngiltere - Hırvatistan maçını online izleyebilirsiniz. Maçın muhtemel ilk onbirleri, maça dair detaylar haberimizde. Peki İngiltere Hırvatistan maçı saat kaçta?

Spor 11-07-18 07:14

Türkiye ekonomide büyük dönüşüme hazır

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: - "Ekonomide çok boyutlu bir dönüşümün altyapısını hazırladık. Milli gelirimizi 25 bin dolar seviyesine çıkaracak, teknoloji dönüşümlü, yüksek katma değerli üretim sistemine sahip olacak adımları atacağız" - "Ekonominin temel ihtiyacı olan likidite meselesinde, ülkemizin istikrarı ve yeni sisteminin avantajlarıyla birlikte çok daha fazla yatırım ve kaynağı ülkemize çekeceğiz" - "Özel sektörümüzün tüm riskleri daha etkin bir şekilde yönetebilmeleri için bir dizi mekanizma ve teşvik sistemleri oluşturacağız. Bu sistemin bir ayağı da mali politikalar olacak. Öngörülebilir piyasalar için, fiyat istikrarını sağlayacak mali politikaları hayata geçireceğiz" - "Birileri cumhuriyetin sahibi olarak cübbeyi, postalı, vesayet bekçilerini görsün, biz aklı hür vicdanı hür gençlerimizi görüyoruz. Gençlerimize her alanda daha fazla destek ve fırsat mekanizmaları sunacağız" - "'Bir deneyelim bakalım, sıkıldık' diyorlar. Kimden, neyden sıkıldın? Büyümekten mi, ekonominin gelişmesinden mi sıkıldın? Macera arayanlara ülkenin güney sınırına bakmalarını öneriyorum"

Finans 18-06-18 14:44

DSİ Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapan tasarı TBMM'de (3)

Ziyaretçiler milli parklara ücret ödemeden giremeyecek. Bu yerlere ücret ödemeden giriş yaptığı tespit edilenlere, giriş ücretinin on katı tutarında idari para cezası verilecek - Orman yangınlarıyla mücadele eden araçların da trafikte geçiş üstünlüğü olacak - Bakanlar Kurulu, beş yıllık sürede bitmeyen büyük projelerde, bu süreyi bir defaya mahsus olmak üzere beş yıl uzatabilecek - TRT, özel televizyon kuruluşları ve radyolar, orman kaynaklarının usulsüz müdahalelere, tabii afetlere, orman yangınlarına karşı korunması konularında yayınlar yapmak zorunda olacak - Sulama Birliğinin amacına ulaşamayacağının tespit edilmesi durumunda birlik, DSİ'nin teklifi üzerine feshedilecek

Haber 14-03-18 14:25

Anne karnına veda etmeden önce kuaföre uğramış 20 minik

Bebeğinizi 9 ay boyunca karnınızda taşıdığınızda, o süre boyunca onunla ilgili birçok şeyi merak ediyorsunuz? Tabii bunların arasında en çok istediğiniz hem fiziken hem de zeka açısından sağlıklı olmasıdır. Sağlıklı olması dışında merak ettikleriniz ise; gözleri ne renk olacak, kime daha çok benzeyecek, esmer mi olacak, sarışın mı? gibi özellikler oluyor.

Kadin 26-05-16 11:05

Filinta 21. Bölüm Fragmanı

Filinta Mustafa geçmişini aydınlatmak için Bala Hatun'un peşine düşer. Fakat Bala Hatun'u sadece Mustafa mı aramaktadır? Dadı Gülbahar, haddinden fazla bilgiye sahip olmaya başlar. Ve tüm bildiklerini içinde saklamak zorunda ve vicdan azabının çaresizliğiyle yanmaktadır. Bu bilgilerin bir kısmı da Sansar ve Azize'ye dayanmaktadır? Dadı onlar hakkında ve fazlasıyla neleri içinde saklamaktadır? Bu gerçekleri kızı kadar sevdiği Lara ile paylaşacak mıdır? Anita kimin tarafındadır? Boris ile Süreyya arasında bir takım tekliflerle gidip gelirken, Boris onun gerçek niyetinin farkına varıp ona ne cevap verecektir? Banka kurma görevi için Padişah'ın karşısına çıkan iki rakip Boris ve Süreyya'dan, acaba hangisi kazanacaktır? Padişah'ın Osmanlı Bankasını kurma görevindeki öncelik kararı ne olacaktır? Mustafa, Bala Hatun'a ulaşmaya çalışırken nelerle karşılaşacak? Süreyya ve Boris'in bu duruma tutumu ne olacak? Boris, banka kurma görevini, Süreyya'yı ezip elde edebilecek mi? Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi yeni bölümüyle 12 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 06-05-15 10:25

Kardeş Payı 5. Bölüm Fragmanı

On yedi bin dolar borç ne oldu? Tabii ki "Hilmi bunu unutmadı." Ali ve Metin için bir ödeme fırsatı oluşturdu. İkilimiz artık alt kademe hizmet sektörünün yeni prensleri mi olacak? Feyyza, annelik güdüsünü tatmin etmeye çok yakın. Kartal, Oğuzhan ve Şerif de ona yardımcı. Kardeş Payı yeni bölümüyle 20 Mart Perşembe akşamı saat 22:45'te Star'da...

Magazin 20-03-14 09:29

Böyle Bitmesin 54. Bölüm Fragmanı

Aile masası "hayırlı" bir iş için toplanmıştır. Toplantının sonucu çok manidar, bu bölümde de gülme garantisi var. Halime, haber alamadığı kocasını nerede bulacak? 15 yıllık evliliğin kefareti, kilit mi, ekmek mi olacak? Adıgüzel, sonunda fena patlayacak. Nisa, Latif'e neden tavır yapacak? Böyle Bitmesin yeni bölümüyle 07 Şubat Cuma akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 06-02-14 15:55