Yapboz Haberleri

Yapboz nasıl yazılır? Yapboz ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İletişim çağında en çok karşılaşılan sorunlar arasında yazım hataları bulunur. Yazım yanlışlarına neden olmamak için sıkça kitap okunması tavsiye edilir. Dilimizde en fazla yapılan yazım yanlışları arasında sözcüklerin bitişik veya ayrı yazılması olduğu görülür. Bu nedenle Türkçede en çok merak edilen araştırılan konu birleşik kelimelerin nasıl yazılacağıdır. Birleşik kelimeler oluşturduğu anlama göre belirlenen kurallar dâhilinde bitişik ya da ayrı olarak yazılır. Peki, yapboz nasıl yazılır?

Egitim 11-09-2023 17:24

Yaz tatilinde çocuklarına bilişsel aktiviteler yaptırmak isteyenlerin ihtiyacı olan ürünler

Yaz tatili demek, çocuklar için eğlence ve mutluluk zamanı demek. Uzun yaz tatilleri çocuklar adına heyecan verici olsa da bazen ebeveynler için içinden çıkılmayacak bir hâl alabilir. Her geçen gün gelişip dönüşen teknoloji; özellikle çalışan anne ve babaların çocuklarını tablet, bilgisayar gibi teknolojik cihazlara bağımlı bir hâle getirebiliyor. Ancak korkmanıza gerek yok! Çocuklarınızın kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak çok güzel önerilerimiz var!

Haber 31-08-2022 11:43

Bu yaz eğlenceye doymak isteyenler için uygun fiyatlı benzersiz ürün önerileri

Yaz aylarında yapılacak birçok farklı aktivite mevcut. Bu aktivitelerden daha fazla keyif almak için ufak tefek bazı ihtiyaçlarınız olabilir. Eğer siz de yaz mevsimini eğlenceli geçirmekten hoşlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Yazı daha eğlenceli hâle getireceğini düşündüğümüz ürünleri araştırdık. Gelin, sizin için seçtiğimiz bu ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 15-08-2022 15:18

Yapboz

Yapboz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yapboz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.