Yoğurt Mayalama Haberleri

Hem sağlıklı hem bütçe dostu! Son zamanların en popüler mutfak ürünlerinden Briz Yoğurt Makinesi indirime girdi

Mutfakların yeni yıldızı yoğurt yapma makineleri desek yanılmış olmayız. Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen yoğurt yapma makineleri, ev kadınları ve çocuklu anneler tarafından sıkça tercih ediliyor. Sağlıklı, temiz içerikli ve ekonomik bir şekilde yoğurt tüketmenize yardımcı olan bu cihazlar içinde indirimli fiyatıyla öne çıkan riz BR420 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi'ni sizin için inceledik.

Yemek 21-02-2024 15:37

Taş gibi yoğurt yapmanın sırrı! Evde yoğurt nasıl mayalanır, püf noktaları neler? Bağımlısı olacağınız yöntem

Yoğurt mayalama işlemi evde kolaylıkla yapılabiliyor. Evde kendi doğal yoğurdunuzu şipşak mayalayabilirsiniz. Taş gibi yoğurt yapmak isteyenlere yoğurt yapmanın püf noktalarını haberimizde derledik. Peki, evde yoğurt nasıl mayalanır, püf noktaları neler? İşte detaylı anlatımı...

Yemek 20-01-2024 15:18

Evde taş gibi yoğurt mayalamanın püf noktaları! Kıvamına siz bile şaşıracaksınız

Dışarıdan alınan yoğurtların içerisinde birçok katkı maddesi bulunuyor. Yoğurdun ve çeşitli gıdaların içerisine katılan katkı maddeleri sağlığımız için zararlı olabiliyor. Bu nedenle birçok kişi evde yoğurt mayalama işlemleri yapıyor. Evde yapılan yoğurdun sulanmasından şikayetçiyseniz yoğurdu taş gibi yapacak püf noktalarına göz atmanızda fayda var. Bu yoğurt mayalama püf noktalarıyla tam kıvamında yoğurt yapabilirsiniz.

Yemek 08-12-2022 14:37

Çöpe atmayın: Yoğurdun sulanmasını önlemek mümkün!

Yoğurt, Türk mutfağında oldukça önemli bir yere sahip. Sofraların vazgeçilmezi olan yoğurt olmadan masaya oturmayan kişiler bulunuyor. Yoğurt çok lezzetli olsa da zamanla sulanabiliyor. Yoğurdun sulanmasını önlemek için yapılması gereken işlemler oldukça basit.

Yemek 15-11-2022 09:51

Yoğurt Mayalama

Yoğurt Mayalama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yoğurt Mayalama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yoğurt mayalama derdine son! Sağlıklı ve lezzetli yoğurt yapmanızı sağlayacak yoğurt makineleri

Yemek kültürümüzün baş tacı yoğurt; sütün mayalanmasıyla oluşan, besin değeri yüksek, şifa kaynağı bir gıda. Faydaları saymakla bitmeyecek bu değerli besinin bir de evde yapılan en sağlıklı halini tüketiyorsanız çok şanslı olduğunuzu söylemeliyiz. "Evde yoğurt mu? Çok zahmetli." diyenlerdenseniz de sizi zahmetten kurtaracak yoğurt yapma makineleriyle tanıştırmaya geldik. İşte detaylar!

Yemek 29-08-2022 13:13