Zorba Haberleri

İş yerinde haksızlığa uğradığınızın 17 işareti! Farkında olmayabilirsiniz ama sağlığınızı etkiliyor

Hayatın birçok alanında zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. İş hayatında yaşanan zorluklar genellikle görmezden gelinse de bu durumların göz ardı edilmesi daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar genellikle farkında olunmayan iş yerinde yaşanan zorbalıkların işaretlerini paylaştı.

Kadin 19-02-2023 16:23

Kilosu nedeniyle yıllarca zorbalığa uğradı! Son halini görenler değişimine inanamıyor

Toplum kilolu ve zayıf insanlara karşı oldukça kaba olabiliyor. Bedenleri üzerinden ağır yorumlara maruz kalan kişilerin psikolojileri etkilenebiliyor. Kilosu nedeniyle yıllarca zorbalığa uğrayan Natalia Masterman'ın yaşadığı değişim görenleri şok ediyor. Natalia, kilo verme sürecini paylaştı.

Haber 22-01-2023 14:31

Haydut eş anlamlısı nedir? Haydut kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Ödünçleme, bir dilin kendisinde olmayan kelime ve yapıları başka dillerden almasıdır. Bir diğer adıyla alıntı sözcükler, diller arasında gerçekleşen çeşitli sebeplerle gerçekleşir. Türkçe, Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya geçerken karşılaştığı dillerle pek çok yönden etkileşime girmiştir. Özellikle İslamiyet'in kabulüyle birlikte Arapça ve Farsçayla çok fazla etkileşime girmiştir. Haydut kelimesi de dilimize Arapçadan geçen bir kelimedir. Peki, haydut kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:23

Zorba

Zorba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zorba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.