Jose Luis Rodriguez Zapatero Haberleri

Real Madrid yeni transferi 33 yaşındaki Joselu'yu basına tanıttı

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, küme düşen Espanyol'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı 33 yaşındaki İspanyol forvet Jose Luis Mato Sanmartin'i (Joselu lakaplı) basına tanıttı.

Spor 2023-06-20 15:20:26

Son dakika: Dünya basını bu sözleri konuşuyor! Derbi sonrası kavga ve Jose Mourinho'ya ağır küfürler! 'Bu sefer öyle bir s....'

İtalya Ligi Serie A'nın 27. haftasında Lazio ile Roma, başkent derbisinde karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve toplamda 3 kırmızı kartın çıktığı maçta kazanan taraf ev sahibi Lazio oldu. Karşılaşmanın ardından Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu hedef alan Laziolu Luis Alberto, dünyaca ünlü Mourinho ve ekibine küfürler yağdırdı. Portekizli çalıştırıcı ise rakip başkanla soyunma odasında kavga etti. İşte detaylar...

Spor 2023-03-20 12:20:43

Sivasspor Balkani maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Balkani maçı hangi kanalda?

Sivasspor ile Balkani UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Türkiye'deki ilk ekolojik stadyum olan Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Luis Munuera yönetecek. Birçok kişi internette "Sivasspor Balkani maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Sivasspor Balkani maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2022-10-06 18:22:55

Son dakika: Fenerbahçe'nin sezon başında çok istediği Luis Suarez kararını verdi! Yeni takımından ayrılıyor...

Son dakika haberleri: Sezon başında sözleşmesinin sona erdiği Atletico Madrid'den ayrılarak ülkesi Uruguay'ın takımlarından Nacional'e transfer olan Luis Suarez'in macerası kısa sürüyor. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için teklif yaptığı ancak anlaşma sağlayamadığı yıldız golcü, yeni takımından da ayrılıyor. Nacional Başkanı Jose Fuentes, Suarez ile kasım ayında yolların ayrılacağını resmen açıkladı. Sarı - lacivertli taraftarlar bu haber sonrasında heyecanlandı...

Spor 2022-09-20 17:04:34

Son dakika: Jose Mourinho'nun yeni takımını duyurdular! Dünya futbolu karışacak...

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho için ortaya atılan iddia dünya futboluna bomba gibi düştü. Başarılı çalıştırıcının gelecek sezon PSG'yi çalıştıracağı ve 'Ayrılmam' dediği Roma'dan Fransız kulübüne gideceği ifade edildi. UEFA Konferans Ligi'nin ilk şampiyon hocası olan Mourinho için İngiliz basınından gündeme gelen iddiada Galatasaray'ın eski danışmanı Luis Campos'un etkin rol oynadığı belirtildi.

Spor 04-06-22 18:01

Real Madrid'in yeni sportif direktörü Luis Campos

İspanya La Liga devi Real Madrid, teknik direktörlük görevine Carlo Ancelotti'yi getirirken sportif direktörlük için ise Luis Campos ile el sıkıştı. Eflatun-beyazlılarda teknik direktör Jose Mourinho döneminde şef scout olarak görev yapan 56 yaşındaki futbol adamı, başkan Florentino Perez'in danışmanlığını da yürütecek.

Spor 04-06-21 13:45

Kocaeli'de Meksika Fahri Konsolosluğu açıldı

Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Jose Luis Martinez y Hernandez: - "Kocaeli Fahri Konsolosluğu görevine atanan Nazlı Dereli Oba, iki ülke arasında var olan dinamik ilişkinin güçlenmesine katkıda bulunacak"

Yurthaber 13-04-21 17:02

Yıllar sonra tekrar anlattı: ''Uçak kazasında ölen arkadaşlarımızın etlerini yedik!''

Jose 'Coche' Luis Inciarte, 1972'de And Dağları'nda geçirdikleri uçak kazasından sonra ölen arkadaşlarını yemek zorunda kaldıkları olayı yıllar sonra katıldığı televizyon programında tekrar anlattı.

Haber 06-04-21 07:32

ÖZET | Real Madrid - Deportivo Alaves maç sonucu: 1-2

İspanya La Liga'da 10. maçına çıkan Real Madrid sahasında Alaves'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Alaves'in gollerini Lucas Perez ve Jose Luis Mato kaydederken, ev sahibi takımın tek golü ise 86. dakikada Casemiro'dan geldi.

Spor 29-11-20 09:36

Fenerbahçe'nin savunmadaki hedefi Jose Luis Palomino

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Atalanta'nın 30 yaşındaki savunma oyuncusu Jose Luis Palomino ile ciddi temasta.

Spor 14-05-20 10:41

İspanya'daki Rayo Vallecano-Albacete maçı Zozulya'ya yapılan ırkçı tezahürattan dolayı yarıda kaldı

Rayo Vallecano-Albacete maçında ev sahibi taraftarlar, Ukraynalı futbolcu Roman Zozulya için "Sen bir Nazisin" şeklinde hakaret içerikli tezahüratlar yaptı. Hakem Jose Luis Lopez Toca, Zozulya'ya destek olmak için ikinci yarı sahaya çıkmak istemeyen Albacete takımının kararını da dikkate alarak son 45 dakikayı oynatmadı.

Spor 16-12-19 00:20

Erdoğan'a Meksika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jose Luis Martinez Y Hernandez'in Güven Mektubu-1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektuplarını kabul etti       CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Belarus, Yunanistan ve Meksika Büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

Haber 10-12-19 20:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meksika Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meksika Birleşik Devletleri’nin Ankara Büyükelçisi Jose Luis Martinez Y Hernandez’i kabul etti.

Haber 10-12-19 18:49

10. Boğaziçi Zirvesi

Eski İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero: - "Türkiye, çok önemli bir güç. Doğu ile Batı'yı bir araya getirme kapasitesi çok yüksek. Türkiye, Avrupa Birliğinde olmalı. Hep bunu savundum, daha iyi bir Avrupa için harika olurdu" - "Barışın tesis edilmesi konusunda bütün ülkeler irade göstermeli. Ülkeler olarak taahhütte bulunmalıyız, nükleer silahsızlanmaya karşı durmamız gerekiyor"

Finans 27-11-19 11:14

Chivas - Veracruz maçında kaleden kaleye gol (Jose Rodriguez gol izle)

Meksika Ligi'nde oynanan Chivas - Veracruz maçına kaleci Jose Rodriguez'in son anlarda attığı gol damga vurdu.

Spor 25-11-19 10:40

90 ülkeden 3 bin katılımcı Boğaziçi Zirvesi'nde buluşacak

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştiren zirve, "Yeni Bir Dünya Düzenine Doğru" temasıyla 27-29 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek - UİP Kurucusu Cengiz Özgencil: - "Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, İspanya eski Başbakanı Rodriguez Zapatero ve Kolombiya eski Başkanı Andres Pastrana Arango gibi isimlerin yanında mevcut devlet başkanları, bakanlar, prensler ve önemli bürokratlar da zirveye katılacak"

Finans 16-11-19 09:49

Yabancı yatırımcı Türk rüzgar piyasasından umutlu

Nordex Üst Yöneticisi Jose Luis Blanco Dieguez: - "Türkiye rüzgar piyasasında yerli ve yabancı yatırımcı cesaretlendiriliyor. Hükümet yenilenebilir enerjinin değerini bildiğini yaptığı yatırımlarla başarıyla anlatıyor" - "2020 yılı sonunda yeni bir destekleme mekanizması karşımıza çıkacak. Detaylarını biz de sabırsızlıkla bekliyoruz" - WindEurope Üst Yöneticisi Giles Dickson: - "Türkiye'de rüzgar enerjisi sektörünün gelişmesine yönelik hukuksal düzenleme ve çerçeve dikkatle çiziliyor" - Nordex Türkiye Genel Müdürü İbrahim Özarslan: -"Öngörülebilir bir piyasa, katılımcıların önümüzdeki yıllara yönelik planlama yapmalarına yardımcı olacak"

Finans 14-11-19 11:02

Meksika'da Ulusal Muhafızlar Teşkilatının başına ordu generali getirildi

Akaryakıt kaçakçılığı ve organize suç şebekeleri ile mücadele amacıyla federal polis ve askeri inzibat personelinden oluşturulacak yeni güvenlik gücüne Tuğgeneral Luis Rodriguez Bucio komuta edecek

Haber 11-04-19 22:54

İspanya'da erken seçim sesleri

İktidardaki sol görüşlü azınlık hükümetinin 2019 yılı devlet bütçesine destek bulamamasından dolayı ülkede erken genel seçime gidilmesi ihtimali arttı - Bayındırlık Bakanı Jose Luis Abalos, 26 Mayıs'taki Avrupa Parlamentosu ve yerel seçimlerle erken genel seçimlerin de yapılabileceğini söyledi

Haber 19-11-18 16:25

GRAFİKLİ - Türkiye Medeniyetler İttifakı girişimini tekrar canlandırıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 19-20 Kasım'da New York'da düzenlenecek Medeniyetler İttifakı (Mİ) 8'inci Küresel Forumu'na katılacak - Mİ girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İspanya eski Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero tarafından 2005'de başlatılmıştı - Medeniyetler İttifakı, Müslüman ülkelerle Batılı toplumlar arasında karşılıklı şüphe, korku ve kutuplaşmanın önüne geçmeyi amaçlıyor - İttifakın BM çatısı altında kurulan Dostlar Grubu’nun ülke ve uluslararası kurumlardan toplam üye sayısı 146’ya ulaşmış durumda - Daha önceki Küresel Forumlar, 2008'de Madrid, 2009'da İstanbul, 2010'da Rio, 2011'de Doha, 2013'de Viyana, 2014'de Bali ve 2016'da Bakü'de düzenlenmişti

Haber 18-11-18 11:04

iOS 12'de milyonlarca iPhone kullanıcısını tehdit eden güvenlik açığı!

Apple tarafından geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen iOS 12, eski sürümlerde tespit edilen bazı güvenlik açıklarını barındırmaya devam ediyor. Güvenlik araştırmacısı Jose Rodriguez tarafından keşfedilen güvenlik açığıyla iPhone’nin güvenlik duvarı birkaç adımda aşılabiliyor.

Haber 11-10-18 10:19

Jose Luis Rodriguez Real Madrid'e transfer olacağını açıkladı!

Real Madrid'den sürpriz transfer hamlesi! Uruguaylı futbolcu Jose Luis Rodriguez, Real Madrid'e transfer olacağını açıkladı.

Spor 08-09-18 18:25

Türk turizm sektöründeki canlanma İspanya'yı etkiledi

İspanya'da geçen ay 29,4 milyon beklenen gecelik konaklama sayısı 28,5 milyonda kaldı - Turizm firması Exceltur'un Başkan Yardımcısı Jose Luis Zoreda, özellikle İngiliz ve Alman turist sayısındaki düşüşün sebebinin, Türkiye'deki turizm sektörünün "baş döndürücü" şekilde toparlanması olduğuna dikkati çekti

Haber 30-08-18 16:46

Eski İspanya Başbakanı Zapatero: 15 Temmuz gecesini yaşamış gibi oldum

“Dünya Akıllı Şehirler Kongresi 2018” programına katılan eski İspanya Başbakanı José Luis Rodrguez Zapatero, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaz Köprüsü’nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) yaşananları sanal gerçeklik teknolojisi ile izledi.

Haber 18-04-18 13:04

Eski İspanya Başbakanı Zapatero: 15 Temmuz Gecesini Yaşamış Gibi Oldum

“Dünya Akıllı Şehirler Kongresi 2018” programına katılan eski İspanya Başbakanı José Luis Rodrguez Zapatero, FETÖ’nün...

Yurthaber 18-04-18 12:57

24 yaşında futbolu bırakıyor!

Libertadores Kupası finalinde Gremio'ya 2-1 yenilen Lanus'ta 24 yaşındaki Jose Luis Gomez, futbolu bırakma kararı alacağını belirtti. Sebebi ise...

Spor 01-12-17 12:07

Galatasaraylı Oyuncu Mainz İle İmzaladı

Bundesliga ekiplerinden Mainz 05, Galatasaray’dan Jose Rodriguez ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.Alman ekibinin sosyal...

Yurthaber 29-06-16 15:52

Jose Rodriguez, Mainz 05'te!

Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği İspanyol futbolcu Jose Rodriguez Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılarak Bundesliga ekibi Mainz ile sözleşme imzaladı.

Spor 29-06-16 13:35

Galatasaray Jose Rodriguez'i gözden çıkardı

Galatasaray'a sezon başı Felipe Melo'nun boşluğunu doldurması için transfer edilen Jose Rodriguez ile yollar ayrılıyor. Yönetim genç futbolcuya 'kulüp bul' dedi...

Spor 22-04-16 11:42

Galatasaray’dan Kanser Hastası Çocuklara Madalya

Galatasaraylı futbolcular Bilal Kısa, Jose Rodriguez, Teknik Direktör Jon Olde Riekerink ve Yardımcı Antrenör Orhan...

Yurthaber 06-04-16 14:05

Jose Rodriguez'e kulüp aranıyor

Galatasaray'da sezon başında Real Madrid'den transfer edilen Jose Rodriguez ile yollar ayrılıyor.

Spor 26-03-16 09:06

Jose Rodriguez 'kota'ya takıldı!

Galatasaray'ın kupada son 4 takım arasına kaldığı Akhisar Belediyespor maçını yedek kulübesinde tamamlayan Jose Rodriguez, bu sezon görev yapan 3 hocanın da 11'deki tercihi olamadı. Böylece İspanyol futbolcu ile imzalanan sözleşmedeki 30 maça dayalı özel madde devreye girmedi.

Spor 03-03-16 12:24

Jose Rodriguez'den şaşırtan hareket!

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Jose Rodriguez, Tük Telekom Arena'daki Benfica maçında ilginç bir olaya imza attı.

Spor 22-10-15 10:40

Jose Rodriguez Ve Eşi İstanbul’a Aşık Oldu

Galatasaraylı futbolcu Jose Rodriguez, "Türkiye’de eşim ve ben kendimizi çok iyi hissediyoruz. Hatta eşim, ’İspanya’dan...

Yurthaber 25-09-15 13:46

Rodrıguez İmza Dağıttı

Galatasaray’ın genç yıldızı Jose Rodriguez, Gs Store açılışında sarı-kırmızılı taraflarlara imza dağıttı.İstanbul Akbatı Alışveriş merkezinde...

Yurthaber 05-09-15 15:09

Jose Rodriguez ilk resmi maçına çıktı

Real Madrid'den transfer edilen ve ilk formasını Bernabeu'da oynana hazırlık maçında giyen Jose, ilk resmi maçına TT Arena'da çıktı.

Spor 24-08-15 19:35

Martinez: galatasaray Gibi Bir Dünya Kulübüne Transfer Olmamı Sağlayan Real Madrid'e Minnettarım

 İSTANBUL / DHA Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği genç oyuncu Jose Rodriguez Martinez, "Çok mutluyum. Galatasaray ile kariyerime yeni bir sayfa

Yurthaber 31-07-15 23:28

Galatasaray, Jose Rodriguez Transferini Borsaya Bildirdi

 İSTANBUL / DHA Galatasaray Kulübü, Jose Rodriguez'in transferi konusunda oyuncu ve Real Madrid ile anlaşmaya varıldığını borsaya açıkladı. Açıklama şöyle; "Profesyonel futbolcu Jose

Yurthaber 31-07-15 19:04

Galatasaray, Jose Rodriguez’i Borsaya Bildirdi

Galatasaray Kulübü, Real Madrid oyuncusu Jose Rodriguez Martinez ile 4 yıllık anlaşma sağladıklarını borsaya bildirdi.Sarı-kırmızılı...

Yurthaber 31-07-15 19:03

Jose Rodrıguez Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray’ın prensip anlaşmaya vardığı Real Madrid’in genç yıldızı Jose Rodriguez, sağlık kontrolünden geçti.Yeni seson öncesi...

Yurthaber 29-07-15 12:15

Galatasaray'ın Yeni Transferi Jose Rodriguez İstanbul'da

- GALATASARAY'ın yeni transferi İspanyol futbolcu Jose Rodriguez İstanbul'a geldi. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 23.15'te Madrid'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na

Yurthaber 29-07-15 09:18

Jose Rodriguez İstanbul'da!

Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez, dün gece İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinden geçti.

Spor 29-07-15 05:05

Galatasaray'ın Yeni Transferi Jose Rodriguez İstanbul'da

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 23.15'te Madrid'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Jose Rodriguez, basın mensuplarına açıklamada bulunmadı.

Yurthaber 29-07-15 01:01

Jose Rodrıguez İstanbul’a Geliyor

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı İspanyol oyuncu Jose Rodriguez bu akşam İstanbul’a geliyor.Sarı-kırmızılı takımın büyük ölçüde anlaşma...

Yurthaber 28-07-15 20:37

Galatasaray'ın 5. bombası: Jose Rodriguez

Galatasaray, Real Madrid B takımının formasını giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'le anlaştı. İspanyol futbolcuyla 4 yıllık anlaşma sağlanırken, transferin bedelsiz olarak bitirilmesinde, Felipe Melo'nun menacerinin başrol oynadığı öğrenildi.

Spor 28-07-15 05:03

Barcelona – Valencia maçı canlı yayınla İdman Tv’de

İspanya La Liga’da kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında Barcelona’nın rakibi Valencia. Barcelona–Valencia maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. Barcelona–Valencia maçını hakem Jose Luis Gonzales yönetecek.

Spor 17-04-15 13:04

Diego Costa Atletico Madrid'de kalacak

Atletico Madrid Sportif Direktörü Jose Luis Caminero, Diego Costa’nın geleceği hakkında konuştu.

Spor 07-01-14 09:19

Atletico Madrid sportif direktörüne hapis cezası!

Atletico de Madrid Sportif Direktörü Jose Luis Perez Caminero'ya uyuşturucu ticaretinden elde edilen paraları aklamadan 4 yıl hapis cezası istendi.

Spor 13-11-13 09:28

İspanya'yı 1-0 Yenen Uruguay, Yarı Finale Yükseldi

Stat: Bursa Atatürk StadıHakemler: Roberto Garcia, Jose Luis Camarco, Alberto MorinUruguay: De Amores, Silva, Varela...

Yurthaber 06-07-13 23:38