Psg Paris Saint-Germain Fc Haberleri

Birbirlerini Instagram'dan takibe almışlardı! Ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan Mauro Icardı için 'Aşkın Olayım' yanıtı...

Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, gösterdiği performans sonrası taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Sarı - kırmızılı yıldız için sarı - kırmızılı futbolseverler, Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını tribünde seslendirmişti. Icardi'nin gol müziğiolan parça için ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.

Spor 23-03-2023 10:31

Futbolda Kim Kardashian laneti! İki takımı izlemeye gitti, kaderlerine kabus gibi çöktü!

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Kim Kardashian, futbola merak sardı ancak desteklediği takımlar hayal kırıklığı yarattı. Bir hafta içerisinde iki takımı birden stadyumda izlemeye giden Kardashian, büyük sürprizlerle karşı karşıya kaldı. Önce Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği maçı seyreden ünlü model, daha sonra PSG'nin mağlup olduğu maça şahitlik etti.

Spor 20-03-2023 10:30

Son dakika: Galatasaraylılar bu haberi bekliyordu! Başkan Dursun Özbek duyurmuştu, Mauro Icardi onayı verdi! Adım adım imza...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılarda sakatlığını atlatan Mauro Icardi, 15 dakika yer aldığı müsabakada 1 gol - 1 asistle boy göstermiş ve taraftarların beğenisini toplamıştı. Daha önce başkan Dursun Özbek'in bonservisini almak istediklerini açıkladığı Mauro Icardi için sıcak bir gelişme yaşandı. Arjantinli yıldız, Galatasaray'da kalmak istediğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 11-01-2023 07:53

Son dakika: Herkes ters köşe oldu, fırtına futbolu da vurdu! Lionel Messi, kariyerinin en sürpriz imzasını atıyor! PSG, Barcelona derken Premier Lig'e gidiyor...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda performansı en çok merak edilen isimler arasında yer alan yıldız futbolcu Lionel Messi'nin geleceği belli oluyor. Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bitecek olan Arjantinli starın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. PSG'nin kontrat uzatma teklifini reddeden Messi'nin Barcelona'ya döneceği konuşulurken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Messi'nin eski hocası Guardiola'nın yönetimindeki Manchester City'e imza atacağı iddia edildi.

Spor 22-11-2022 09:57

Son dakika: Sır gibi saklanan plan ortaya çıktı! Arda Güler dünya devini büyüledi! 25 milyon euro ile 'Yeni Messi' olacak...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, son olarak A Milli Takım'dan davet almıştı. En büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini söyleyen Güler, Avrupa devlerinin de radarında yer alıyordu. Bayern Münih ve Liverpool gibi kulüplerin izlediği genç yıldıza bu kez de Fransa Ligue 1 ekibi PSG talip oldu. Kadrosunda Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar gibi isimleri bulunduran PSG'nin Arda Güler planı ortaya çıktı...

Spor 11-11-2022 09:19

Neymar'dan Galatasaray'a transfer olan Icardi'ye mesaj var!

Galatasaray, transferin son saatlerinde adeta KAP'ı bildirim yağmuruna tuttu. Sarı-kırmızılılar; Mauro Icardi, Juan Mata, Mathias Ross Jensen, Milot Rashica ve Yusuf Demir transferlerini resmen duyurdu. Icardi transferinin resmiyet kazanmasının ardından PSG'den takım arkadaşı Neymar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bir mesaj gönderdi.

Spor 09-09-2022 11:48

Son dakika: Şaka değil gerçek! Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi aynı takımda buluşuyor...

Son dakika haberleri: Fransa Ligue 1 devi Paris Saint - Germain'de mutsuz olan ve Barcelona'ya geri dönmek isteyen Lionel Messi'nin ayrılığı konuşulurken, Manchester United'dan gideceğine dair iddialar çıkan Cristiano Ronaldo bombası gündeme düştü. PSG, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu aynı takımda buluşturmak için harekete geçti. Futbolseverler, bu iddia sonrasında sosyal medyada heyecanlarını gizleyemediler.

Spor 12-07-2022 09:58

Son dakika: PSG'den dünya futbolunu karıştıracak hamle! Lionel Messi'yi gönderiyorlar...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda transfer için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonu Fransa Ligue 1 şampiyonluğuyla kapatsa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenmekten kurtulamayan PSG'de Neymar'ın takımdan ayrılacağına dair çıkan iddiaların ardından Lionel Messi ile ilgili de Fransız kulübünü şoke eden bir haber ortaya çıktı.

Spor 01-07-2022 10:22

PSG'de krizin adı Neymar! Yeni adresi hayranlarını çok şaşırttı...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonu Fransa Ligue 1 şampiyonluğuyla kapatsa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenmekten kurtulamayan PSG'de Neymar krizi yaşanıyor. Fransız basını, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılma kararı aldığını ve yeni rotasının hangi takım olduğunu duyurdu.

Spor 29-06-2022 23:08

Son dakika: Fenerbahçe, yılın bombasını patlatıyor! PSG'den yıldız futbolcu geliyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un göreve getirilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazanmış, Lincoln Henrique ve Armindo Bruma kadroya katılmıştı. Orta sahaya takviye isteyen Portekizli çalıştırıcının talebi doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe, rotasını Fransa'ya çevirdi. Sarı - lacivertliler, dünya devi PSG'de forma giyen Danilo Pereira için görüşmelere başladı.

Spor 28-06-2022 20:10

Neymar'dan ortalığı ayağa kaldıracak transfer! Eğer giderse en çok kazanan futbolcu o olacak

PSG tribünlerinin tepkisi sonrasında takımdan ayrılacağı öne sürülen Brezilyalı yıldız gelecek sezona ilişkin kararını verdi. Neymar'ın menajeri, Juventus ile transfer görüşmelerine başladı.

Spor 25-06-2022 16:45

Neymar'a cesur teklif! Kabul edecek mi? Alica Schmidt gözünü kararttı...

Alica Schmidt'in Neymar'a yaptığı teklif sosyal medyada gündem olmuş durumda. Alman sporcu Alica Schmidt, Instagram hesabından Neymar'a ilginç bir teklifte bulundu. Brezilyalı yıldız henüz bu teklife cevap vermezken olay kısa süre içinde binlerce kişiye yayıldı.

Spor 22-06-2022 17:42

Son dakika: Hakan Çalhanoğlu'nun yeni durağını açıkladılar! Dünya tarihine geçecek takas...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon sözleşmesinin bittiği Milan'a veda ederek ezeli rakip Inter'e transfer olan ancak şampiyonluğu Milan'a kaptıran Hakan Çalhanoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Fransa Ligue 1 devi PSG, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için tarihi bir takas teklifi sundu.

Spor 21-06-2022 22:48

Son dakika: Bildiğiniz tüm transferleri unutun! PSG'den dünya tarihine geçecek hamle...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna uzansa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, hoca adayları da günden güne artmaya devam ediyordu. Dev kulübün son olarak Christophe Galtier ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından dünya tarihinde bir ilk gerçek olabilir.

Spor 20-06-2022 19:42

Son dakika: Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den Mbappe için ortalığı karıştıran sözler! Zavallı...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına damgasını vurması beklenen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, Real Madrid'e gitmekten vazgeçip PSG ile olan sözleşmesini 2025'e uzatmıştı. Fransız yıldızın bu hareketinden sonra İspanyol devinden büyük tepki gelmişti. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mbappe'nin takıma katılmasını istemeyen bir taraftara verdiği cevapla gündem oldu.

Spor 18-06-2022 20:06

Yıldız futbolcunun lüks akşam yemeği dudak uçuklattı! Parçası 16 bin TL

Fransız ekibi Paris Saint-Germain'de forma giyen yıldız futbolcu Sergio Ramos İspanyol basının gündeminde. 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 3. evlilik yıldönümünde gittiği lük restoranda 'Altın Osmanlı Biftek' yerken paylaşımlar yaparken çift için “Ülkenin yarısı bu parayı kazanabilmek için haftada 50 saat çalışıyor” yorumu yapıldı. İşte detaylar...

Spor 18-06-2022 16:15

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i şampiyon yapan Christophe Galtier, PSG'ye gidiyor

Paris Saint Germain'in teknik direktörlük için Christophe Galtier'le görüşmelere başladığı belirtildi. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile Fransa'da şampiyonluk yaşayan Galtier'in yeni adresi PSG oluyor. İşte detaylar...

Spor 17-06-2022 21:01

Lionel Messi artık yok! Ağlayanlar bile var...

Lionel Messi yavaş yavaş sırasını savmaya başladı. Yıllardır ‘Dünyanın en değerli ilk 11'i' listesinin vazgeçilmezi olan Lionel Messi bu kez kendine yer bulamadı. Açıklanan 11'in değeri ise dudak uçuklattı. Messi hayranları listenin açıklanmasının ardından büyük üzüntü yaşadı.

Spor 15-06-2022 19:26

LaLiga, Paris Saint-Germain ve Manchester City'yi UEFA'ya şikayet etti!

Avrupa'nın iki dev kulübü Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin transfer harcamaları ortalığı karıştırdı. LaLiga yönetimi, iki kulübü finansal fair play kurallarını ihlal ettikleri gerekçesi ile UEFA'ya şikayet ettiğini açıkladı. Ligin internet sitesinden yapılan duyuruda "LaLiga, Avrupa'da finansal fair play ve sürdürülebilir futbolu savunma sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor." ifadelerine yer verildi. İspanyol taraftarlar iki takımın küme düşürülmesini bile istiyor.

Spor 15-06-2022 19:18

Galatasaray'dan PSG'ye gitti! Kerem Aktürkoğlu bu habere çok ama çok üzülecek

Galatasaray'da bir dönem sportif danışmanlık yapan Luis Campos'un yeni adresi belli oldu. Burak Elmas'ın göreve getirdiği tecrübeli isim, kendisi için gerekli koşulların oluşmadığını söyleyerek takımdan ayrılmıştı. Luis Campos'u PSG adeta havada kaptı. Paris Saint Germain, Portekizli futbol adamı Luis Campos'un kulüpte Futbol Danışmanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

Spor 10-06-2022 15:14

Hakan Çalhanoğlu PSG'ye mi transfer oluyor? Hakan Çalhanoğlu kimdir, aslen nereli? Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Fransa'nın dev takımlarından olan PSG futbolcu Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. Gelişme sonrası Çalhanoğlu'nun transfer olup olmayacağı ve hayatı merak ediliyor. Hakan Çalhanoğlu da gelecek sezon PSG'ye gitmek istemekte. Peki Hakan Çalhanoğlu PSG'ye mi transfer olacak mı? Hakan Çalhanoğlu kimdir, aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Spor 09-06-2022 09:17

Real Madrid'in eski yıldızı Sergio Ramos'tan eşi Pilar Rubio'yla denizde dudak dudağa poz!

Senelerce Real Madrid forması giyen efsanevi oyuncu Sergio Ramos, geçtiğimiz yıllarda efsane olduğu takımdan ayrılıp Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Artık Fransa'da forma giyen başarılı oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Son olarak eşi ve çocuğuyla tatil yapan Ramos, paylaşımıyla olay yarattı. Denizde eşiyle dudak dudağa poz veren Ramos'un paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 08-06-2022 09:54

Son dakika: Fenerbahçeli Arda Güler için ters köşe! PSG derken başka bir dünya devine...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yapılan görkemli veda ile birlikte teknik direktörlük görevine Jorge Jesus getirilmişti. Taraftarlar, Portekizli çalıştırıcının takımın başına geçmesinin ardından yapılacak takviyeler ve takımdan ayrılacak olan oyunculara rotasını çevirdi. Geçtiğimiz sezon önce Vitor Pereira sonra ise İsmail Kartal ile birçok şans bulan ve gösterdiği performansla alkış alan Arda Güler için ise yeni bir iddia gündeme geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 08-06-2022 07:38

Son dakika: PSG, Fenerbahçe'nin yıldızına talip oldu! 30 milyon euro...

Son dakika transfer haberleri: Geride bıraktığımız sezonda son haftalarda büyük bir çıkış yakalayarak ikincilik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de birçok futbolcu, gösterdiği performansla öne çıkmıştı. Bu isimler arasında yer alan Arda Güler, genç yaşında yaptıklarıyla Avrupa devlerinin radarına girmişti. 17 yaşındaki süper yetenek için gelen teklif ortaya çıktı...

Spor 06-06-2022 14:14

Son dakika: Jose Mourinho'nun yeni takımını duyurdular! Dünya futbolu karışacak...

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho için ortaya atılan iddia dünya futboluna bomba gibi düştü. Başarılı çalıştırıcının gelecek sezon PSG'yi çalıştıracağı ve 'Ayrılmam' dediği Roma'dan Fransız kulübüne gideceği ifade edildi. UEFA Konferans Ligi'nin ilk şampiyon hocası olan Mourinho için İngiliz basınından gündeme gelen iddiada Galatasaray'ın eski danışmanı Luis Campos'un etkin rol oynadığı belirtildi.

Spor 04-06-2022 18:01

Dünyaca ünlü eski futbolcu Alex, kalp krizi mi geçirdi? Sevenleri hüzne boğuldu...

Son dakika haberleri: Santos, PSV, Chelsea, PSG ve Milan formaları giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Alex'ten gelen haber, hayranlarını hüzne boğdu. Aktif futbolculuk döneminde adından sıkça söz ettiren Brezilyalı futbolcunun dün akşam kalp krizi geçirdiği iddia edildi ancak gerçek ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan isme neden müdahale edildiği ise ortaya çıktı.

Spor 04-06-2022 17:35

Mbappe paylaştı, Twitter yıkıldı! Dünyaca ünlü gazeteyi tek kelimesiyle yerde bir etti

Paris Saint-Germain ile 3 senelik sözleşme imzalayan Kylian Mbappe'nin Fransız ekibindeki etkisi büyüyor. İspanyol basını 23 yaşındaki oyuncunun 14 kişilik 'takımdan gönderilecekler listesi' hazırladığını yazdı. Bu olay sonrasında Fransız yıldız hiç beklenmedik bir şekilde Twitter hesabından paylaşım yaparak bu haberin yalan olduğunu söyledi.

Spor 02-06-2022 23:26

Son dakika: Dünya futbolunda Cristiano Ronaldo devri sona mı eriyor? Lionel Messi bayram ediyor...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi 11'i belli olurken, Cristiano Ronaldo geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kadroda kendisine yer bulamadı. Şampiyonlar Ligi'nde 5 şampiyonluğu olan Cristiano Ronaldo'yu bekleyen en büyük tehlike ise kulübü Manchester United yüzünden gelebilir. Portekizli yıldız, bu yaz herhangi bir takıma transfer olmazsa yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek.

Spor 31-05-2022 15:23

Ronaldo yeni adresi hayranlarını çok üzecek! Görüştüğü takım herkesi şaşırttı...

Manchester United forması giyen ve sezon sonu ayrılacağı iddia edilen Cristiano Ronaldo'dan sürpriz bir karar geldi. Cristiano Ronaldo'nun PSG'den gelen transfer teklifini reddettiği ve Roma'yla temasa geçtiği yazıldı. Bu karar sonrası Ronaldo'nun hayranları büyük bir şok yaşadı.

Spor 28-05-2022 10:50

Son dakika: Barcelona Başkanı Laporta'dan PSG'ye çok ağır sözler! Köleliğe razı oluyorlar!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda sular durulmuyor! Geride bıraktığımız sezonun başında Lionel Messi ve Sergio Ramos'u kadrosuna katan PSG, Real Madrid ile anlaşma noktasına gelen Kylian Mbappe'yi de takımda tutmuş ve sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. Bu gelişmeler sonrasında Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan çok ağır sözler geldi.

Spor 25-05-2022 18:38

Kylian Mbappe'nin PSG'den alacağı ücret sosyal medyada gündem oldu

Paris Saint Germain, Kylian Mbappe ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kylian Mbappe'nin alacağı yıllık ücret ve imza parası çok konuşuldu. Real Madrid'in teklifini reddedip ülkesinde kalmayı tercih eden Fransız oyuncu imzaladığı sözleşmeyle dünyanın en çok kazanan futbolcusu ünvanını elde etti.

Spor 23-05-2022 17:14

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılan Luis Campos, PSG'ye gidiyor! Kerem Aktürkoğlu...

Son dakika haberleri: Galatasaray'a gelerek büyük bir sürprize imza atan Luis Campos, görevin başında çok kalmayarak sarı-kırmızılı takımdan ayrılmıştı. Dünyaca ünlü ismin PSG'de işbaşı yapacağı öğrenildi.

Spor 22-05-2022 10:22

Mbappe transferinde olay çıktı! PSG'de kaldı ama...

Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Real Madrid'in alacağı konuşulan Fransız yıldız takımda kaldı. Bu olayın ardından LaLiga, PSG'yi Mbappe'nin yeni sözleşmesindeki ekonomik şartlara ilişkin UEFA'ya şikayet etti.

Spor 21-05-2022 22:08

Son dakika: Tarih Mbappe transferini asla unutmayacak! Soyunma odasına indi ve...

Son dakika haberleri: Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe'nin transferi adeta kör düğüme döndü. Paris'te kalıp kalmayacağı hala netleşmeyen yıldız oyuncunun transferi konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid cephesinin adeta varını yoğunu ortaya koyduğu bu transfer uzun yıllar unutulmayacak cinsten... Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mbappe'nin ise kararını verdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 21-05-2022 16:48

Kylian Mbappe transfer tamam! Resmen duyurdular! İmza parası ağızları açık bırakacak cinsten...

Yılın transferi tamamlanmak üzere. PSG ile sözleşmesi sona eren Fransız yıldız, Real Madrid'in sözleşme teklifini kabul etti. İspanyol devi Mbappe'ye 5 yıllık sözleşme önerdi.

Spor 16-05-2022 21:53

Idrissa Gana Gueye, LGBTQ+ formasını giymem dedi ve maça çıkmadı!

PSG'nin yıldız oyuncusu Idrissa Gana Gueye, LGBTQ+ temalı formayı giymek istemediği için Montpellier maçına çıkmadı. PSG'nin teknik direktörü Pochettino ise oyuncusunu koruyarak, "Gana Gueye kişisel nedenlerinden dolayı forma giyemedi. Kendi kararına saygı duyuyorum." dedi.

Spor 16-05-2022 15:37

Yılın transferi tamamlanmak üzere! Mbappe ilk kez açıkladı! ''Her şey bitti''

Paris Saint-Germain'den ayrılıp Real Madrid'e gitmesi gündemde olan Kylian Mbappe, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamalarla transferin işaret fişeğini yaktı. İlk kez bu konuda net konuşan yıldız oyuncu, "Neredeyse bu iş bitti. Kararımı verdim. Evet. İmzayı atmak üzereyim. Tüm taraflara, kulüplere saygı duyuyorum. Acelem var aslında ama bu iş sadece bana bağlı değil. Her şey bitti diyebilirim" dedi.

Spor 16-05-2022 11:58

Dünyanın gelmiş geçmiş en garip transferi gerçekleşiyor! Mbappe'ye kulübün anahtarını veriyorlar

Haaland transferinden sonra dünyada marka olarak bir hayli öne çıkan Manchester City'yi gölgede bırakmak için harekete geçen Real Madrid yetkilileri inanması güç bir transfere imza atmak üzere... PSG'nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe ile anlaştığı iddia edilen İspanyol devi, genç oyuncuya şu ana ödenmiş en yüksek maaşı teklif edecek. İşte detaylar...

Spor 12-05-2022 15:00

Son dakika: Kylian Mbappe'nin ortaya çıkan görüntüsü olay yarattı! Real Madrid...

Son dakika haberleri: 2018'in haziran ayında Monaco'dan transfer olduğu Paris Saint-Germain'de gösterdiği performansla dünya futbolunda adından sıkça söz ettiren Kylian Mbappe'nin ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı. PSG ile yeni sözleşme için anlaştığı iddia edilen Fransız yıldızın Madrid'de bulunması, kafaları karıştırdı.

Spor 09-05-2022 19:29

Lionel Messi'nin fotoğrafına yorum yağdı! Sarı - kırmızı giyince Galatasaray taraftarları...

Son dakika haberi: Dünya futbolunun son 20 yılına damgasın vurmuş bir isim: Lionel Messi... Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG'nin yolunu tutan Arjantinli yıldız, gündemi uzun süre boyunca meşgul etmişti. 34 yaşındaki futbolcunun eşi, Instagram'dan yaptığı paylaşımla olay oldu. Galatasaray taraftaları, yıldız ismin eşinin paylaşımına yorum yağdırdı...

Spor 04-05-2022 13:17

Lionel Messi, PSG'yi tehdit etti! Dünya futbolu karıştı...

Dünya futbolundan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Lionel Messi, gelecek sezon Cristiano Ronaldo'yu takıma kazandırmak isteyen kulüp sahiplerini tehdit etti. İşte haberin detayları...

Spor 04-05-2022 11:45

Son dakika: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'ye fark attı! Sadece nisan ayındaki performansı yetti...

Son dakika haberleri: Cristiano Ronaldo, dünya futbol gündeminde yer almaya devam ediyor. Bu sezon başında 15 milyon euro bonservis bedeliyle yuvası Manchester United'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu, PSG'de forma giyen Lionel Messi'ye attığı farkla gündeme geldi.

Spor 02-05-2022 14:38

Son dakika: Fenerbahçe derken Joachim Löw'ün yeni takımı belli oldu!

Son dakika haberleri: Gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştıracağı sıkça iddia edilen Joachim Löw için gündeme flaş bir iddia geldi. Fransa Ligue 1 devi PSG'nin deneyimli çalıştırıcıyı gündeme aldığı ifade edildi.

Spor 02-05-2022 12:12

Dünyanın beklediği transfer gerçekleşiyor! Mbappe için müjdeyi verdi

Transferi merak edilen Kylian Mbappe'nin kaderi yavaş yavaş şekilleniyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun bedelsiz olarak Real Madrid'e imza atacağı konuşulurken flaş bir açıklama daha geldi. Real Madrid'in şampiyonluk kutlamalarında Kylian Mbappe ile ilgili gelen soruları da yanıtlayan Başkan Florentino Perez, transferle ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu.

Spor 01-05-2022 19:54

Rüdiger'e Real Madrid forması giydirdiler! Asrın transferi Mbappe'nin bedeli ise belli oldu

Chelsea'de gösterdiği performansla dev kulüplerin radarına giren Antonio Rüdiger, sezon sonunda Real Madrid'e imza atacak. Chelsea şu anda satış sürecinde olduğu için sözleşmesi biten futbolculara yeni sözleşme öneremiyor. Bunu fırsat bilen Real Madrid, yıldız oyuncuyu bedava kadrosuna kattı. Bunun yanında Mbappe transferinin de detayları belli oldu.

Spor 26-04-2022 11:37

Yeni hoca Zinedine Zidane oluyor! Akıllara durgunluk veren teklif...

Dünyanın en yetenekli teknik adamları arasında gösterilen Zinedine Zidane'ın yeni adresi belli oluyor. Avrupa'da birçok başarı elde eden Fransız teknik adam PSG'nin yolunu tutabilir. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Mbappe'nin, takımdan ayrılmamak için yönetime ilginç bir teklif sundu. Mbappe, Zinedine Zidane'ı teknik direktör olarak istiyor. İşte detaylar...

Spor 18-04-2022 18:11

Mbappe ve Neymar, Cengiz Ünder'i üzdü

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in ilk 11'de başlayıp 45 dakika sahada kaldığı maçta Marsilya, deplasmanda Paris Saint-Germain'e 2-1 yenildi.

Spor 17-04-2022 23:50

Son dakika: Fransa'da olay yaratan kısıtlama: Oruç tutmayın!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. PSG formasıyla Messi'nin de yer aldığı Fransa Ligue 1'de düşme potasında olan Saint Etienne'in teknik direktörü Pascal Dupraz, takımını alt lige düşmekten kurtarmak için oyuncularına "Oruç tutmayın" uyarısında bulundu. Dupraz'ın bu söylemi, Fransa'da büyük yankı uyandırdı.

Spor 16-04-2022 20:05

Son dakika: PSG, Kylian Mbappe'yi şoke etti! Dünya futbolunda büyük hamle...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda Lionel Messi ve Crsitiano Ronaldo'nun hükmü yavaşla son bulurken, Kylian Mbappe ve Erling Haaland, oyuna ağırlıklarını koymaya başladılar. PSG'de forma giyen Kylian Mbappe'nin ise kariyerine hangi takımda devam edeceği merakla bekleniyordu. PSG'den yapılan hamle kafaları oldukça karıştırdı...

Spor 15-04-2022 18:35