Barbaroslar Akdeniz'iN Kılıcı Haberleri

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-2022 23:42

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon tarihi dizinin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla sorgulanıyor. ES Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin yeni bir dizide rol almasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Magazin 27-10-2022 22:50

Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon bölümünün hangi gün, saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Birinci sezonuyla Perşembe akşamına damga vuran dizinin kadrosunda da değişiklikler olacak. Peki, Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 09-09-2022 11:38

Barbaroslar Akdeniz'iN Kılıcı

Barbaroslar Akdeniz'In Kılıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barbaroslar Akdeniz'In Kılıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.