Ulaş Tuna Astepe Haberleri Ve Son Dakika Ulaş Tuna Astepe Haberleri

Ulaş Tuna Astepe Haberleri Ve Son Dakika Ulaş Tuna Astepe Haberleri

Oyuncu Ulaş Tuna Astepe 1 Ocak 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen İzmitli olan oyuncu, lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonra Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk olarak film setlerinde kostüm asistanlığı yaparak kariyerine başlayan ünlü oyuncu, rol aldığı “Cam Yapraklar” oyunundaki performansıyla göz doldurmayı başarmıştır. Televizyon oyunculuğu kariyerine 2012 yılında “Karadayı” dizisinde rol alarak başlayan Ulaş Tuna Astepe, beğenilen performansı sayesinde oyunculuk alanında hızla ilerlemiş ve farklı projelerde yer alma fırsatı yakalmıştır.

Son olarak rol aldığı Rüya ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinde gösterdiği başarılı performansı sayesinde dizilerin aranan ismi haline gelmiştir. Başarılı performansı ve karizmatik duruşu sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Ulaş Tuna Astepe Haberleri

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-2022 23:42

Hayat Bugün dizisi final mi yapıyor, ne zaman? Hayat Bugün dizisi bitiyor mu?

Hayat Bugün dizisi Show Tv ekranlarında sezona bomba gibi başlayan yapımlardan biriydi. New Amsterdam uyarlaması olan Hayat Bugün'ün final yapacağı konusu gündeme geldi. Hayranlarını üzen bu haber sonrası hastane dizisi Hayat Bugün'ün final kararına ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Hayat Bugün dizisi final mi yapıyor, ne zaman? Hayat Bugün dizisi bitiyor mu?

Magazin 29-11-2022 23:08

Hayat Bugün dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayat Bugün hangi hastanede çekiliyor?

Hayat Bugün dizisi seyirciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün, her çarşamba akşamı Show Tv'de yayınlanmaktadır. Hayat Bugün dizisinin konusu, oyuncuları ve çekildiği hastane merak konusu oldu. Peki, Hayat Bugün dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayat Bugün hangi hastanede çekiliyor?

Magazin 14-11-2022 21:26

Hayat Bugün dizisinin Gizem'i Olcay Yusufoğlu'nun eşi de oyuncu çıktı!

Başrollerini Hande Doğandemir, Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Tansel Öngel'in paylaştığı Hayat Bugün dizisiyle adından söz ettiren Olcay Yusufoğlu'nun eşi de oyuncu çıktı.

Magazin 10-11-2022 13:31

Ulaş Tuna Astepe

Ulaş Tuna Astepe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ulaş Tuna Astepe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon tarihi dizinin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla sorgulanıyor. ES Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin yeni bir dizide rol almasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Magazin 27-10-2022 22:50

Hayat Bugün dizisinin Barış'ı Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? Evli mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir Kaleli rolüyle akıllara kazınan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizi Hayat Bugün ile ekranlarda yerini alacak. Hayat Bugün dizisinde Barış rolüne hayat veren Ulaş Tuna Astepe'nin hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Hayat Bugün dizisinin Barış'ı Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? Evli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 19-10-2022 20:53

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok, final mi oldu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Dizinin, 13 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle yayın akışında yer almaması, ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?'' ve ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 13-01-2022 17:07

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Meryem'i Cemre Gümeli güzelliğiyle göz kamaştırdı!

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı kadrosuna dahil olan Cemre Gümeli, güzelliği ve yeteneğiyle seyirciden tam puan aldı. Sosyal medyada da epey aktif olan Gümeli'nin Instagram paylaşımları dikkat çekti.

Magazin 03-12-2021 10:52

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oruç Reis'in yeni planı ne?

TRT 1'in dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 4. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın fragmanında, Oruç Reis'in "İstediğimi söke söke alana alana kadar ölmeye niyetim yok" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 01-10-2021 02:18

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oruç Reis'in Adalar Denizi planı!

TRT 1'in iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 3. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde, Oruç Reis'in Adalar Denizi planı dikkat çekiyor.

Magazin 24-09-2021 03:00

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep ve Hızır uçurumdan atlıyor

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde, Zeynep ve Hızır, düşmanlarından kurtulmak uçurumdan aşağı atlıyor. Pietro, kitabın peşine düşerken, Hızır ise düşmanlarının kurduğu tuzakları bozmak için harekete geçiyor.

Magazin 17-09-2021 13:28

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüme damga vuran savaş sahnesi! Oruç Reis düşmanını yok etti

TRT 1'in uzun zamandır tanıtımlarını yayınladığı iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ilk bölümündeki deniz savaşı sahnesi nefesleri kesti. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 16-09-2021 23:39

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayın tarihi de TRT tarafından açıklandı.

Magazin 06-09-2021 01:28

Barbaroslar dizisinin setinden heyecan yaratan fotoğraflar

Türk denizcilik tarihinin efsane karakterleri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı TRT 1 dizisi Barbaroslar için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler paylaştı.

Magazin 05-07-2021 23:18

Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi oyuncu kadrosu!

TRT ekranlarında sık sık görmeye alışık olduğumuz tarihi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Yine TRT bir ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar dizisi için anlaşma imzaladı. Barbaroslar dizisinin fragmanının yayınlanmasının ardından ise birçok kişi dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan otururken, dizinin senaristliğini ise 3 kişi kaleme alıyor.

Magazin 21-06-2021 14:40

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Barbaroslar'dan ilk fragman yayınlandı! Barbaroslar ne zaman başlıyor?

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar'dan sürpriz bir fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak.

Magazin 20-06-2021 20:35

Barbaroslar dizisinin yıldızları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe havaya girdi

TRT 1’in merakla beklenen Barbaroslar dizisinin yıldızları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe döneme uygun kıyafetleriyle poz verdi. Uzun zamandır hazırlık aşamasında olan dizi için özel olarak mimarlar ve uzman ekipler tarafından bir plato kuruldu.

Magazin 28-05-2021 22:59

Aylardır bekleniyordu! Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'yi buluşturan Barbaroslar çekimlere başlıyor

Ünlü oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'yi buluşturan "Barbaroslar" dizisinin akıbeti belli oldu. Aylar süren ve arapsaçına dönen hazırlık süreci nihayet tamamlandı.

Magazin 17-05-2021 14:01

Engin Altan Düzyatan'ın partneri Belçim Bilgin oldu

Barbaros dizisine hazırlanan Engin Altan Düzyatan film için de kolları sıvadı. Engin Altan Düzyatan Belçim Bilgin ile birlikte Babamın Kemanı filminde rol alacak.

Magazin 23-02-2021 10:11

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'li Barbaros sete çıkıyor

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaşacağı Barbaros'tan yeni haber var. Dizi mart ayında sete çıkıyor.

Magazin 18-01-2021 16:20

Ulaş Tuna Astepe ve Cansu Baydar sokak ortasında kavga etti

Son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan Ulaş Tuna Astepe, geçtiğimiz gün sevgilisi Cansu Baydar ile Cihangir'de yürüyüşe çıktı. Çift bu yürüyüş esnasında kavga etti.

Magazin 03-05-2020 11:40

Ulaş Tuna Astepe Pazarkule Sınır Kapısı'nda...

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan Ulaş Tuna Astepe sınırda bekleyen mülteciler için yardıma koştu. Astepe sınırdaki mültecilere yardım etti.

Magazin 02-03-2020 14:12

İrem Helvacıoğlu'ndan Ulaş Tuna Astepe itirafı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, dizinin final yapmasında aylar sonra bir itirafta bulundu. İrem Helvacıoğlu Ulaş Tuna Astepe ile olan sahnelerinde ayağının altına takoz koyduğunu söyledi.

Magazin 13-01-2020 13:34

Ulaş Tuna Astepe sokakta yürürken arabanın tepesine çıktı

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Ulaş Tuna Astepe sokakta yürürken bir anda arabanın tepesine çıkmasıyla gündem oldu.

Trend 31-10-2019 10:34

“Türkiye’nin en yakışıklı erkeği Ulaş Tuna Astepe seçildi

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yapılan “Türkiye’nin en yakışıklı kimdir" anketi sonuçlandı. Anket sonuçlarına göre Sen Anlat Karadeniz'in oyuncusu Ulaş Tuna Astepe birinci oldu.

Magazin 02-07-2019 15:45

Ulaş Tuna Astepe'nin askerlik fotoğrafı ortaya çıktı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yakışıklı yıldızı Ulaş Tuna Astepe de bedelli askerlikten faydalanan ünlülerden biri... Astepe'nin de askerlik fotoğrafı sosyal medyaya düştü.

Trend 26-06-2019 09:50

'Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe'yi hiç böyle görmediniz

Yıllar sonra şöhretin zirvesine çıkacağından habersiz objektiflere poz veren bu delikanlıyı tanıdınız mı?

Magazin 15-05-2018 15:24