Boğaz Iltihabı Haberleri

Boğaz iltihabı nasıl geçer, neden olur? Boğaz iltihabına ne iyi gelir,evde doğal ve bitkisel tedavisi nedir?

Boğaz iltihabı yediden yetmişe her yaşta görülebilen sağlık problemlerinden biridir. Sıklıkla kış aylarında görülen boğaz iltihabı, bazen hiçbir müdahaleye ihtiyaç duyulmadan kendiliğinden geçebilir. Ancak bazen de daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Çoğunlukla bu iltihaplanma bademciklerde ve yutak kısmında oluşur. Enfeksiyonun şiddetine bağlı olarak kişiye ciddi sıkıntılar yaratabilir. Peki, boğaz iltihabı nasıl geçer, boğaz iltihabı için evde ne yapılabilir?

Haber 25-05-2023 09:22

Boğaz gıcıklanmasına ne iyi gelir? Boğaz gıcıklanmasını evde anında çözecek doğal yöntemler

Solunum yolu rahatsızlıkları boğaz gıcıklanmasına neden olabilir. Havaların dengesizliği ve mevsim geçişleriyle kendini gösteren boğaz gıcıklanmasına ne iyi gelir? Farklı etkenler nedeniyle pek çok kişinin boğazında gıcıklanmalar olduğu görülür. Bu tür durumlarda boğaz gıcıklanması nasıl geçer? Boğaz gıcıklanması tedavisi için evde doğal bitkisel yöntemlere de başvurabilirsiniz. Boğaz gıcıklanmasını evde anında kesen tarifler...

Haber 24-05-2022 16:45

Boğaz ağrısı nasıl geçer? Boğaz ağrısı neden olur?

Havaların soğumasıyla boğaz ağrısına iyi gelen yöntemler sıklıkla araştırma konusu oluyor. Soğuk havalar için genellikle kış çayı veya bitki çayı tercih ediliyor. Peki boğaz ağrısına iyi gelen başka yöntemler var mı? Kış aylarında kişilerin sıklıkla mustarip olduğu boğaz ağrısı nasıl geçer?

Haber 04-03-2021 14:51

Boğaz iltihabına ne iyi gelir? Boğaz iltihabı nasıl geçer?

Boğaz iltihabı enfeksiyonun boğaz bölgesinde yayılmasıyla oluşur. Boğaz iltihabı belirtileri ise birçok hastada aynıdır. Peki havaların soğumaya başlaması ve mevsim geçişlerinde bir hayli artan boğaz iltihabı nedir, boğaz iltihabına ne iyi gelir?

Haber 10-11-2020 12:21