Bol Haberleri

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin 18-05-2023 20:23

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-2022 09:37

Terziye gitmeye son! Elbisenizi daraltmak için daha kolay bir yol yok

Elbiseniz ne kadar güzel olursa olsun bol göründüğünde istenmeyen bir duruşa sebep oluyor. Bu nedenle sıklıkla terziye gidiyor olabilirsiniz. Ancak elbisenizi terziye gitmeden çok kolay bir şekilde daraltmanız mümkün. TikTok'ta paylaşılan bu kıyafet hilesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 08-09-2022 11:20

Bol eş anlamlısı nedir? Bol kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçede bir kelime birden fazla anlama gelebilir. Aynı şekilde kelimelerin eş anlamlıları da çeşitlilik gösterir. Bol kelimesi bu kelimelerden biridir. Bereket, çok, geniş gibi eş anlamları bulunur. Cümle içindeki kullanımlarına göre hangi anlama geldiğini anlamak mümkündür. Bol kelimesinin eş anlamlısı nedir? Bol eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 03-08-2022 20:17

Bol

Bol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.