Elektrikli Otobus Haberleri

Son dakika | Netanyahu'ya Çağımızın Hitler'i diye anıp sert konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya soykırımcı bir katilin alkışlanmasını izledi

Son dakika haberi: ABD Kongresi'nde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ayakta alkışlanması tüm dünyanın gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geniş yankı uyandıran görüntülere çok sert tepki geldi. "Amerika'nın kongresinde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi" diyen Erdoğan, Netanyahu'yu Hitler'e benzetti. Erdoğan ayrıca elektrikli otomotiv sektörüne ilişkin yeni teşvik paketini ve ayrıntılarını duyurdu.

Haber 2024-07-26 15:14:15

Elon Musk insansı robotlar için tarih verdi!

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla'nın sahibi Elon Musk, şirketin gelecek yıl dahili kullanımı için insansı robotlara sahip olacağını açıkladı.

Haber 2024-07-22 23:55:20

Kırıkkale'de elektrikli motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

Kırıkkale'de elektrikli motosikletle otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 6 kişi tedavi altına alındı.

Yurthaber 2024-07-19 10:09:01

1 milyar dolar yatırımın ardından peş peşe Türkiye kararı! İTO Başkanı isimleri sır gibi sakladı: Birkaç yatırım daha öngörüyoruz

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından Çinli firmalardan peş peşe yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha önce bir yatırım haberi verirken İTO Başkanı da firmaların ismini vermeden, "Birkaç yatırım daha öngörüyoruz" dedi.

Finans 2024-07-18 12:54:06

Arap turistler Trabzon'da neye uğradığını şaşırdı: Kendilerini bir anda gölde buldular

Tatil için Trabzon'daki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'e gelen Arap turistler hayatlarını şokunu yaşadı. Elektrikli golf aracıyla gezintiye çıkan turistler hiç beklemedikleri bir anda kendilerini gölün içinde buldu. Olay yerindeki hareketlilik kameraya yansıdı.

Haber 12-07-24 14:50

Bakan Kacır duyurdu! 1 milyar dolarlık yatırımın ardından bir dünya deviyle daha imza kapıda! 'Sürpriz olmaz'

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından bir dünya devinden daha yatırım geliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sürpriz olmaz" diyerek duyurdu.

Finans 12-07-24 11:57

Hatay'da ölümlü kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Antakya'da hafriyat kamyonuyla elektrikli bisikletin karıştığı kazanın, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 12-07-24 09:21

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 11-07-24 15:48

1 milyar dolarlık imza atılmıştı! Dünya otomotiv devi BYD'den Türkiye için yeni açıklama! Yatırım planı hızlanacak

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. BYD'den Türkiye için yeni açıklama geldi.

Finans 10-07-24 16:10

Direksiyon sınavına Togg ayarı: Motor soruları azalacak, iki alternatifli parkur olacak

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüm dünyada elektrikli araçlar giderek yaygınlaşması ve yerli araç Togg'un yollarda yer almaya başlamasıyla ehliyette yeni düzenleme ihtiyacı doğdu. Alınan kararla birlikte direksiyon sınavlarında değişikliğe gidilmesi planlanıyor. Söz konusu yeni değişiklikle birlikte artık ehliyet sınavında motor bölümüne ilişkin sorular azaltılacak. Öte yandan hazırlanan yeni yönetmeliğe göre ehliyet sınavında iki alternatifli parkur da olacak.

Finans 09-07-24 08:43

Kimisi fiyat güncellemeye hazırlanıyor, kimisi 100 bin TL zam yaptı! Otomobilde yeni dönem başladı: 27 yıl sonra ilk kez...

Türkiye'de Çin otomobillerine yüzde 40 ek gümrük vergisi uygulanmaya başlandı. Bu vergiden etkilenen Çinli markaların başında gelen Chery, satış fiyatlarına ortalama 100 bin TL zam yaptı. Öte yandan dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi BYD’nin imzasıyla, 27 yıl sonra Türk otomotiv sektörüne ilk kez doğrudan yabancı yatırım geldi.

Finans 09-07-24 08:21

Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım! İmza törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalandı. İstanbul'da BYD yönetim kurulunu kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni nesil araç yatırımı imza törenine de katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, BYD firmasının yaklaşık 1 milyar dolar yatırımla yıllık 150 bin araç kapasiteli üretim tesisi ve mobilite AR-GE merkezi kuracağını duyurdu.

Finans 08-07-24 16:39

SON DAKİKA: Yüzde 40 ek vergi gelmişti! Çinli elektrikli araçlar için dikkat çeken karar! Bugünden itibaren geçerli...

Son dakika haberi: Türkiye, Çin'den ithal edilen tüm yakıt tiplerindeki binek araçlara 7 Temmuz'dan itibaren ilave vergi getirdi. Yüzde 40'lık vergi gündem olurken Resmi Gazete'de vergi muafiyetiyle ilgili dikkat çeken bir karar yayımlandı. Çin menşeli otomobil ithalatındaki ek vergiye istisna geldi. Karar bugünden itibaren geçerli olacak.

Finans 05-07-24 09:24

Türkiye'den sonra AB de harekete geçmişti: Ek vergi kararı tartışmalara neden olmuştu! Fiyatlara da yansıyacak

Avrupa Birliği'nin (AB) Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere 38,1'e varan oranlarda ilave gümrük vergisi kararı karşında büyük üreticiler fiyatları artırmaya hazırlanıyor. Ek vergi kararı ise bugün yürürlüğe girdi.

Finans 04-07-24 16:32

Togg'dan dikkat çeken çıkış! Elektrikli otomobil pazarının lideri oldu, 10 bine yakın fark attı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye otomobil ve hafif ticari araç satışları, yılın ilk yarısında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 577 bin 981 adet oldu.

Finans 04-07-24 12:38

Bayram tatilinde elektrikli araç şarj süresinde rekor kırıldı

Kurban Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde elektrikli araç şarj süresinde 140 bin 935 saatle rekor kırıldı.

Yurthaber 25-06-24 11:40

Peş peşe ek vergi kararı sarmıştı! Yeni ve şaşırtıcı bir gelişme diyerek duyurdular: 4 Temmuz'da uygulamasından önce görüşecekler!

Çin ve Avrupa Birliği, Avrupa pazarına ithal edilen Çin yapımı elektrikli araçlara (EV) uygulanması planlanan gümrük vergileri konusunda görüşmelere başlayacak. Peş peşe ek vergi kararlarının ardından Çin otomotiv firmalarının hisselerinde sert düşüş yaşanmıştı.

Finans 23-06-24 10:38

Benzinli, dizel, LPG'li derken hepsini solladı! Otomobilde bir devri kapamaya geliyor: Rakamlar her şeyi ortaya koydu

Türkiye'de 5 ayda 27 bini aşkın elektrikli otomobil satıldı. Ocak-Mayıs döneminde benzinli otomobillerin satışlardaki payı yüzde 66,1'e, dizel otomobillerin payı yüzde 10,5'e, otogazlı otomobillerin payı yüzde 0,7'ye gerilerken, tam elektrikli otomobillerin pazar payı yüzde 7,4'e yükseldi.

Finans 20-06-24 11:22

AB'de elektrikli otomobil satışlarında düşüş! Yüzde 12 azaldı

AB'de yeni otomobil satışları mayısta düştü. Elektrikli otomobil satışları mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12 azaldı.

Finans 20-06-24 10:55

Beşinci elektrikli araç markası da iflas etti! Otomobilde yaprak dökümü

Küresel boyutlara ulaşan ekonomik kriz bir elektirikli otomobil devini daha iflasa sürükledi. Lordstown Motors, Proterra, Electric Last Mile Solutions ve Arrival'dan sonra ABD merkezli elektrikli araç üreticisi Fisker de iflasını duyurdu. Şirket açıklamasında başka bir üreticinin markayı satın alması için görüşmeler yapıldığı aktarıldı.

Finans 19-06-24 07:58

Fiyatı 4 bin 165 TL'ye düştü! Çok satan Greenote dikey süpürge günün fırsat ürünü oldu

Pratik kullanıma sahip, hafif ve taşınabilir, yüksek performanslı bir dikey süpürge arayışındaysanız bugüne özel indirimli fiyatıyla satışa sunulan Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge'ye mutlaka göz atmalısınız. Kullanıcılarının övgüler yağdırdığı, 735 TL indirimiyle öne çıkan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-06-24 17:13

Adalar'da minibüs polemiği! Polis ile vatandaşlar arasında gerginlik: Gözaltılar var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Adalar'a gönderilen 13 adet elektrikli minibüse tepki gösteren Adalar sakinleri bugün eylem yaptı. Adalar'ın SİT alanı ve 'Yaya Bölgesi' olduğunu belirten vatandaşlar Büyükada'da bulanan Çınar Meydanı'nda ve İETT Garajı'nın bulunduğu Kurşunburnu Mevkii'nde eylem yaptı.

Haber 17-06-24 20:08

Fitch: Çinli otomobil ithalatına ek vergi getirilmesi Avrupa pazarını etkilemez

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Avrupa Birliği'nin (AB), Çin'de üretilen elektrikli otomobillere ek vergi getirilmesini değerlendirdi.

Finans 14-06-24 15:25

Merakla beklenen otomobil kararı! Türkiye’den sonra onlar da yüzde 38 ek vergi getirdi: Marka marka oranları açıkladılar

AB, Çin'den elektrikli araç ithalatına yüzde 38,1'e varan vergi uygulayacak. Böylece ABD ve Türkiye’den sonra Çinli otomobil markaları Avrupa’da da daha yüksek vergi ödeyecekler. AB Komisyonu hangi markadan ne kadar vergi alınacağına ilişkin marka ve oranları tek tek paylaşırken, soruşturmada iş birliği yapan diğer şirketlere yüzde 21, işbirliği yapmayan şirketlere ise yüzde 38,1 oranında tarife uygulanacağını bildirdi.

Finans 12-06-24 13:32

Peş peşe ek vergi kararı sarstı! Hisseleri değer kaybetti

Çin otomotiv firmalarının hisseleri, Türkiye ve ABD'nin ardından AB ülkelerinin de Çin'de üretilen elektrikli otomobillere yönelik gümrük vergilerini artırma kararı alacağı endişesiyle sert düştü. Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören Çin elektrikli otomobil üreticilerinin hisseleri ciddi ölçüde geriledi.

Finans 12-06-24 12:35

Türkiye'den sonra sıra onlarda! Yarın duyurulacak! Ek vergi getiriliyor

Türkiye'nin ardından AB, Çin'in elektrikli otomobillerine ek vergi getirmeye hazırlanıyor. Çinli markaların AB'de satılan elektrikli araçlardaki payı hızla yükseliyor. AB'nin bu araçlara yüzde 10 ila 25 arasında ilave vergi uygulaması bekleniyor.

Finans 11-06-24 14:31

Denizli'de elektrikli bisikletle sulama kanalına düşen kişi öldü

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde kullandığı elektrikli bisikletle sulama kanalına düşen kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-06-24 13:50

BİM'e aksiyon kamerası seti geliyor! 7 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 7 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da katlanabilir elektrikli bisikletler dikkat çekiyor. Yanı sıra Katalog'ta otomobil ve motosiklet sahipleri için yol sürüşünü artıracak pratik ürünler, doğa severler için kamp malzemeleri, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere pratik mutfak gereçleri yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 07-06-24 10:52

Çok satan Greenote GSC45 Akülü Elektrikli Süpürge'yi şimdi almanın tam zamanı

Ev temizliğini dert olmaktan çıkaran Greenote GSC45 Akülü Elektrikli Süpürge bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Kullanıcıları tarafından son dönemlerde çok popüler olan pahalı markanın muadili olarak görülen ürün, bu fiyata kaçmaz bizden söylemesi...

Haber 06-06-24 11:48

BİM'e Ape Ryder Buffalo Elektrikli Bisiklet geliyor! 31 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 31 Mayıs 2024 tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta elektrikli bisikletten dikey süpürgeye, termostan kulaklığa her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünler yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 30-05-24 15:03

Tesla'da Elon Musk krizi! Maaşı olay oldu, reddedin çağrısı geldi

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'da Elon Musk'ın maaşı konusunda tartışmalar yaşanıyor. Bir vekil danışmanlık firması, Tesla hissedarlarını Tesla CEO'su Elon Musk için önerilen 56 milyar dolarlık maaş paketini reddetmeye çağırdı.

Haber 26-05-24 11:28

İzmir'de otomobille çarpışan elektrikli bisikletteki 2 çocuk ağır yaralandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde otomobilin elektrikli bisikletle çarpışması sonucu ağır yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 23-05-24 07:40

Eşinin vasiyeti üzerine harekete geçti! 'Başımın tacı' dediği gelinine her şeyi öğretti, birlikte yapıyorlar

Konya'da eşinin vasiyeti üzerine elektrikli ev aletleri tamir dükkanını kapatmayan 72 yaşındaki Dudu Önal, mesleği öğrettiği geliniyle her gün tezgah başına geçiyor. Gelinini çok sevdiğini söyleyen Önal, işi el birliğiyle yürüttüklerini belirtti. Önal, iyi bir tamirci ve esnaf yetiştirdiği için gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti. Gelini ise önceden İstanbul'da yaşadıklarını, kayınpederi vefat ettikten sonra kayınvalidesini yalnız bırakmamak için Konya'ya taşındıklarını anlattı.

Kadin 20-05-24 13:13

Almanya'da Tesla gerginliği! Genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasının ormanlık alan kullanılarak genişletilmesi planına tepki gösteren grup, polis barikatını aşarak fabrika sahasına girdi. Bölgede otoyol çıkışları kapatılırken, göstericiler demir yolu ulaşımını da engelledi. Polis bazı protestocuları gözaltına aldı, 3 polis memuru ve bir kadın protestocu yaralandı.

Haber 10-05-24 20:14

Polis arabasına çarptı! Sinirlerine hakim olamayan sürücü polisi elektrikli testereyle sokak ortasında kovaladı... O anlar saniye saniye kamerada

İskoçya'nın Paisley bölgesinde akan trafikte bir sürücü resmi polis aracına çarptı. Polis aracının akan trafikte durmasına sinirlenen adam aracından çıkarttığı elektrikli testereyle polisi yol boyunca kovalamaya başladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 07-05-24 13:52

Elektrik araçlarda zirve onun! Nisanda satılan her iki otomobilden biri...

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisanda satış lideri 3 bin 3 adetle Togg olmaya devam etti - Elektrikli otomobil pazarına model bazlı bakıldığında nisanda satışlarda Togg T10X'in ardından 739 adetle SsangYong Torres ve 361 adetle BMW X1 yer aldı.

Finans 05-05-24 11:43

A101'e Stanley termos çeşitleri, kamp ekipmanları geliyor! 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 17:09

Afyonkarahisar'da hafif ticari araç elektrikli bisiklete çarptı, 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da hafif ticari aracın elektrikli bisiklete çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 15:45

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

Türkiye'de elektrikli araç satışları 2023'te 8 kattan fazla arttı

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Finans 24-04-24 11:56

Elektrikli araç satışları 17 milyon öngörüsü

Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) yıllık yayımladığı Küresel Elektrikli Araç Görünümü raporuna göre, bu yılın ilk çeyreğindeki elektrikli araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 arttı. Bu dönemde satılan elektrikli araçların sayısı 2020'nin tamamında satılan elektrikli araç sayısına eşit oldu.

Finans 23-04-24 14:25

Tesla peş peşe indirime gitmişti! Elektrikli otomobilde domino etkisi yaratacak hamle

Türkiye'nin elektrikli araçlara ilgisi her geçen gün artıyor. Özellikle Togg'un da yeni modellerini bir bir yollara çıkarması ile piyasada rekabet daha da kızışmış durumda. Tesla ise peş peşe indirimler yaparken yaşanan tüm gelişmelerin EV piyasasında rekabeti artırması bekleniyor.

Finans 22-04-24 12:06

Adana'da hamile kadının öldüğü kazaya karışan otobüsün şoförü tutuklandı

Adana'da 9 aylık hamile kadının elektrikli bisikletten düşüp altında kalarak yaşamını yitirdiği otobüsün şoförü tutuklandı.

Yurthaber 19-04-24 10:12

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculuk

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde trafiğin yoğun olduğu cadde üzerinde bir kişinin elektrikli scooterda ayak ucunda küçük çocukla yolculuk etmesi görenlerin tepkisini çekti.

Yurthaber 19-04-24 09:33

Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor

Elektrikli otomobil sayısında artış gözlenen Diyarbakır'da yaşayanlar genel kullanıma açık istasyonların yanı sıra site veya müstakil evlerinin bahçelerine yerleştirilen cihazlarla da araçlarını şarj ediyor.

Yurthaber 18-04-24 13:55

Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın otobüsün altında kalarak öldü

Adana'da elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile kadın, otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi; doktorların ameliyatla aldığı bebek, gözlem altında tutuluyor.

Yurthaber 18-04-24 08:36

Adana'dan kahreden haber! 9 aylık hamile kadın otobüsün altına kalarak hayatını kaybetti

Adana korkunç bir olay yaşandı. 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken, bebek ameliyatla kurtarılarak gözlem altına alındı.

Haber 18-04-24 00:54

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49