Eski Kimlik Geçerlilik Süresi Haberleri

Eski kimlik ile oy kullanılır mı? 14 Mayıs 2023 seçimlerinde eski nüfus cüzdanı ile oy kullanabilir miyim?

Eski kimlik ile oy kullanmanın geçerli olup olmadığı merak ediliyor. Tüm yurtta seçmenler Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri için saat 08:00 itibariyle sandık başına gitmeye başladı. Nüfus cüzdanı eski olan vatandaşların gündeminde "Eski kimlik ile oy kullanılır mı?" sorusu yer aldı. Peki, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde eski nüfus cüzdanı ile oy kullanabilir miyim?

Haber 14-05-2023 09:43

Eski kimlikle ehliyet sınavına girilir mi? Yeni kimlik kartı olmadan sınava girilir mi?

Ehliyet sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilir. Ehliyet sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ehliyet sınavında başarılı olduktan sonra sürücü belgesi almaya hak kazanır. Adaylar ehliyet sınavında ilk yardım, trafik adabı, araç tekniği ve trafik bilgisi derslerinden sorumlu tutulur. Adaylar sınavda toplamda 70 tam puan almaları hâlinde dersten başarılı kabul edilir. Peki, eski kimlikle ehliyet sınavına girilir mi?

Haber 26-09-2022 16:58

Diğer Haber Etiketleri

Eski Kimlik Geçerlilik Süresi

Eski Kimlik Geçerlilik Süresi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eski Kimlik Geçerlilik Süresi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.