Google Drive Haberleri

WhatsApp'ta yeni dönem! Kendisi dahi okuyamayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uçtan uca şifrelenmiş yedekler özelliğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte iCloud ve Google Drive'daki WhatsApp yedekleriniz de koruma altına alınacak. WhatsApp veya yedekleme hizmeti sağlayıcınız dahi yedeklerinizi okuyamayacak.

Haber 20-10-2021 12:25

WhatsApp yedekleri şifreleyebileceğini duyurdu

WhatsApp mesajları 2016’dan beri uçtan uca şifrelenmiş olsa da, uygulama, iCloud veya Google Drive’a dayanan yedeklemeler için uçtan uca şifreleme sunmuyor. Ancak en son güncelleme ile kullanıcılar, sohbet yedekleri için uçtan uca şifrelemeyi seçebilecek.

Haber 14-09-2021 09:13

Google Drive şifrelemesi WhatsApp'ın güvenliğini artırabilir

Google Drive şifrelemesi WhatsApp uygulaması için kullanılabilir hale gelecek. Peki uygulamanın sahibi olan Facebook nasıl bir sistem denemek istiyor? İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Haber 18-05-2021 11:15

WhatsApp yedekleri için şifreleme özelliği geliyor!

WhatsApp'ın sohbet yedeklerini şifreleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre, WhatsApp sohbet yedeklerini şifreleme özelliği, iOS ve Android kullanıcılarının iCloud ve Google Drive'a yapılan sohbet yedeklerini güvenli bir hale getirmesini sağlayacak.

Haber 08-03-2021 17:54

Google Drive

Google Drive Hakkındaki Haberler Mynet'te. Google Drive Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.