E-Mail Haberleri Ve Son Dakika E-Mail Haberleri

E-Mail Haberleri Ve Son Dakika E-Mail Haberleri

İnternet ağı üzerinden gönderilen dijital mektuplara e-mail veya Türkçe e-posta adı verilir. Görsel, video, ses gibi farklı dosya türlerinin eklenebildiği e-posta; alıcının bilgisayarına transfer edilir. Hem ucuz hem de oldukça kolay bir iletişim yöntemi olduğu için dünyada her gün milyarlarca e-posta gönderilip alınmaktadır. E-posta gönderebilmek için kullanıcıların e-posta hesaplarına ihtiyaçları vardır. E-posta hesabı, bu hizmeti vermekte olan çeşitli sitelerden ücret karşılığında veya ücretsiz olarak açılabilir. Hesap isimleri; kullanıcı adı, sitenin sunucusunun adı, adres işareti, gerekli noktalamalar ve site uzantısı ile yazılarak oluşturulur. Metin içerikleri ve çeşitli dosyaların kısa süre içerisinde karşı tarafa gönderilebildiği e-posta sistemi; kişisel ve kurumsal kullanıcıları ile her geçen gün daha çok kullanılmaya devam etmektedir.

E-Mail Haberleri

Beyaz Saray'dan siber saldırılarla ilgili flaş uyarı: Tehdit devam ediyor

Beyaz Saray'dan bir yetkili, ağ operatörlerini olası bir siber saldırıya ilişkin tehdidin devam ettiği konusunda uyardı.

Haber 08-03-2021 12:24

Microsoft, Çin'i ABD'deki kurumların elektronik postalarına siber saldırı düzenlemekle suçladı

Amerikan teknoloji şirketi Microsoft, Çin'i ABD'deki çok sayıda kurum, kuruluş ve şirketin elektronik postalarına siber saldırı düzenlemekle itham etti.

Haber 03-03-2021 13:44

Bilgisayarda et nasıl yapılır? Klavyede hangi tuşlar kullanılır?

Bilgisayarda et işareti yapmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Bir metin yazarken, özellikle de bilgisayarda e posta yazarken et (@) işaretini yapmak gerekiyor. Biz de sizler için bilgisayarda nasıl et işareti yapılacağına yönelik tüm yolları bir araya getirdik.

Haber 19-02-2021 18:21

Slack Android kullanıcılarına e-posta gönderdi

Şirketler arasında ve şirket içerisinde önemli bir iletişim aracı olan Slack büyük bir hata ile gündeme geldi. Şirket hatadan dolayı Android kullanıcılarına e-posta yolladı.

Haber 10-02-2021 10:15

E-Mail

E-Mail Hakkındaki Haberler Mynet'te. E-Mail Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gmail'e yeni rakip: Zoom'da 'e-mail' dönemi başlıyor!

Görüntülü konuşma uygulaması Zoom, yeni özellikler kazanıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre Zoom, görüntülü konuşmanın yanında elekronik posta (e-mail) ve takvim hizmeti sunmaya başlayacak.

Haber 25-12-2020 15:33

Elon Musk iOS için Apple'ı hedef aldı!

SpaceX Tesla gibi dev şirketlerin sahibi ve kurucusu Elon Musk, Washington'daki Satellite 2020 konferansında bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında teknolojinin yeterince iyi olmadığını söyleyen Musk, Apple'ı da bombaladı. Musk, iOS güncellemelerinde ortaya çıkan hatalar nedeniyle Apple'a ağır sitemlerde bulundu.

Haber 11-03-2020 16:05

Google'dan Gmail'e yeni özellik! Büyük bir derde derman olacak

Google Gmail'i değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Google'ın geçtiğimiz gün gelen Gmail güncellemesine bir özellik daha ekledi. 'Search chips' adı verilen bu özellik sayesinde Gmail'in en büyük sorunlarından biri daha ortadan kalkacak.

Haber 25-02-2020 13:03

Büyük gün geldi: Gmail yarından itibaren değişiyor! İşte Gmail'e gelecek yenilikler

Google Gmail'i yarın güncelleyecek. Gmail, uzun bir aradan sonra Google tarafından yenilenecek. Google'ın yapacağı güncelleme ile birlikte Gmail'in tasarımı ve özellikleri tamamen değişecek. Peki Gmail'e gelecek yenilikler neler?

Haber 19-02-2020 12:37

Son günlerde çok sık yaşanıyor! Bu e-postaları sakın açmayın

Son günlerde yurt dışından kişisel mail adreslerine dolandırıcılık amaçlı e-posta gönderildiğini ve bunlara dikkat edilmesi gerektiğini belirten tüketici derneklerinin temsilcileri, söz konusu maillerde, göndericinin, hasta olduğu ve az ömrü kaldığı için mal varlığını bağışlamak istediği yönünde bilgilerin yer aldığını bildirdi.

Trend 02-07-2019 12:45

Kurbanların arasında siz de olabilirsiniz! 'Dark Web'ten 21 milyon parola çıktı!

Yaklaşık 773 milyon benzersiz e-posta adresi ve 21.2 milyondan fazla parola, Koleksiyon #1 olarak adlandırılan büyük bir veri dökümünde açığa çıkarıldı. Daha önce de daha büyük boyutlu veri sızıntıları meydana gelmişti ancak ilk kez bu denli büyük bir veri ifşa edilmiş görünüyor.

Trend 18-01-2019 16:37

Milyonlarca kullanıcı için kritik uyarı: Ben biliyorum diyenler yanılıyor!

Yapılan bir araştırma, oltalama tekniğine karşı bilinçli olduğunu düşünen kullanıcıların aslında kandırılmaya daha yatkın olduğunu ortaya çıkartıyor. Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu yaptığı açıklamada, birçok kullanıcının siber saldırganlar tarafından oltaya düşürülünceye kadar kendilerini bu konuda bilinçli zannettiğini belirterek, kritik uyarılarda bulundu.

Haber 11-12-2018 11:30

AK Partili bir başkan daha istifa mı ediyor? Açıklama geldi

Uşak'ta basın mensuplarına gönderilen AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın istifa edeceğine ilişkin e-mail ile ilgili Uşak Belediyesi'nden açıklama geldi.

Haber 21-11-2017 23:03

Macronleaks skandalı Fransa'yı sallıyor

Macronleaks olarak adlandırılan ve cumhurbaşkanı seçimine iki gün kala internet ortamında yayılan cumhurbaşkanı adayı Yürüyüş Hareketi Lideri Emmanuel Macron'un seçim kampanyasına ait bilgileri içeren elektronik postalar, Fransa kamuoyunda tartışma yarattı. Seçim Kurulu, cumhurbaşkanı seçiminden iki gün önce internet ortamında yayılan cumhurbaşkanı adayı Macron'un kampanyasına ait olduğu belirtilen e-postalarla ilgili haber yapılmamasını istedi.

Haber 06-05-2017 23:30

Bodrum'da bir banka müdürü belgelerin aslını istedi, sekreter Aslı'yı gönderdiler

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki bir bankanın müdürü, e-mail ile gönderilen belgelerin aslını isteyince fıkraları aratmayan bir olay yaşandı.

Haber 22-11-2016 14:14

e-mail’lerle gelen faturalara dikkat edin!

Kötü niyetli hacker’ların, banka hesap bilgilerini ele geçirmek için son dönemde kullandıkları yeni yöntem, e-mail adreslerine gönderilen e-faturalar oldu.

Haber 11-08-2013 14:40

Yazıcı'dan, 'E-posta iddiası'na sert cevap!

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, ÖSYM başkanına mail attığı yönündeki iddiaların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin planı olduğunu öne sürdü.

Haber 12-05-2011 14:10

PKK, 5800 bürokrat ve askerin mailini kırmış

PKK’lı ‘hacker’ların, 5 bin 800 bürokrat, asker, polis, MHP ve BBP’li yöneticinin mail ve facebook hesaplarını ele geçirdiği ortaya çıktı.

Haber 17-08-2010 16:14