Güncel Dolar Fiyatları Haberleri

Dolar bugün ne kadar? 24 Şubat 2022 Perşembe dolar kaç TL?

Dolar kuru Rusya Ukrayna arasındaki son gelişmelerden olumsuz etkilendi. Gerilim tırmanmasıyla dolar alış satış fiyatları bir hayli değişti. Vatandaşlar doların bugün ne kadar olduğunu, dolar alış satış verilerini merak ediyor. Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim artık hat safhaya çıktı. Bu durumdan tüm ekonomi piyasası etkilendi. İşte dolar kurunun bugün ne kadar olduğu ve 24 Şubat 2022 Perşembe en güncel dolar fiyatları!

Finans 24-02-2022 10:51

Dolar haftaya nasıl başladı? Yurt içi piyasalar bayram tatilindeyken uluslararası piyasalarda doların fiyatı değişti!

Yurt içinde piyasaların Kurban Bayramı tatili dolayısıyla kapalı olması nedeniyle dolar fiyatlarında canlılık yokken uluslararası piyasalarda dolar yeni haftaya yatay seyirle başladı. Peki dolar uluslararası piyasalarda haftaya nasıl başladı? İşte 3 Ağustos güncel dolar fiyatları..

Finans 03-08-2020 11:20

Dolarda dalgalanma devam ediyor! İşte 14 Mayıs Salı güncel döviz fiyatları

Kamu bankalarıyla ilgili döviz gelişmeleri, TCMB'nin döviz tedbirleri ve S-400 füzeleriyle ilgili son gelişmeler, dolarda dalgalanmaya neden oldu. Ekonomistler, iç tüketimdeki yavaşlama, ekonomideki daralmanın ve seçim nedeniyle gündeme gelen bazı uygulamaların etkisiyle bütçede öngörülenden kötü bir tablonun gündemde olduğunu, tek seferlik gelirlerle bütçenin desteklendiğini vurguluyor. 14 Mayıs Salı Dolar ve Euro fiyatları ve güncel döviz kuru bilgileri haberimizde.

Finans 14-05-2019 07:59

Fed faiz toplantısı öncesi dolarda son durum! (19 Mart Salı güncel dolar ve euro fiyatları)

Dolar bugünkü faiz toplantısına kilitlendi. ABD Merkez Bankası'nın bugün başlayacak iki günlük para politikası toplantısı öncesinde küresel piyasalarda gerileyen dolar lira karşısında ise 5.46 liranın üzerinde tutunuyor. Peki dolar bugüne nasıl başladı? 19 Mart Salı dövizde son durum ve güncel dolar fiyatları haberimizde.

Finans 19-03-2019 09:05

Güncel Dolar Fiyatları

Güncel Dolar Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Güncel Dolar Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.