Hasan Ali Kaldırım Haberleri Ve Son Dakika Hasan Ali Kaldırım Haberleri

Hasan Ali Kaldırım Haberleri Ve Son Dakika Hasan Ali Kaldırım Haberleri

İstanbul Başakşehir'in 3 numaralı formasını giyen futbolcu Hasan Ali Kaldırım, 9 Aralık 1989 tarihinde Almanya'nın Neuwied şehrinde dünyaya geldi. Almanya'da doğup büyüyen Kaldırım, futbol kariyerine de orada başladı. Altyapısını 1993 yılında girdiği Rheinbrohl takımında hazırladı. Ardından 2004 yılında Almanya'nın futbol kulüplerinden biri olan TuS Koblenz'de altyapı çalışmalarına devam etti. Profesyonel futbolculuk kariyeri ise 2008 yılında Almanya'da, Kaiserslautern II takımıyla başladı. Bunu 2009 yılında Mainz 05 II takip etti. 2010 yılında ise Türkiye'ye gelerek farklı futbol kulüpleriyle anlaştı. 2010-2012 yılları arasında Kayserispor'da forma giyerken 2012 yılından 2020 yılına dek Fenerbahçe'de oynayarak uzun soluklu bir kariyer sürdürdü. 2020'de İstanbul Başakşehir ile anlaşma sağlayan Hasan Ali Kaldırım, aynı zamanda Türkiye millî takımında da forma giyiyor.

Hasan Ali Kaldırım Haberleri

Kayserispor'a transfer yasağını kaldırdı, Hasan Ali Kaldırım 11 yıl sonra geri döndü!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer döneminin son gününde transfer yasağını kaldırdığını paylaştığı video ile duyurdu. Kayseri ekibi yasağın kaldırılmasının hemen ardından Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 15-09-2023 14:25

Hasan Ali Kaldırım, Ankaragücü ile anlaştı! İmza an meselesi...

Başakşehir Kulübü, tecrübeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Hasan Ali'nin hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu olmuştu. Transfer döneminin açılmasının ardından Hasan Ali'ye birçok kulüp talip oldu. Bunlardan en ciddi takım ise Ankaragücü...

Spor 22-01-2023 13:05

Başakşehir'den ayrılan Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray sesleri! Taraftarlar tepki gösteriyor...

Başakşehir Kulübü, tecrübeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından akıllara Galatasaray geldi. Sol bek arayışlarında olan sarı-kırmızılılar, Hasan Ali'yi gündemine aldı.

Spor 16-01-2023 17:42

Emre Belözoğlu, 'Planımda yoksun' diyerek kadro dışı bırakmıştı! Galatasaray'a ilaç olacak: Hasan Ali Kaldırım!

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etmiş ve üst üste 7. galibiyetini almıştı. Sarı - kırmızılılarda derbi galibiyetinin sevinci yaşanırken, bir yandan da transfere odaklanıldı. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun "Çalışma anlayışımızın aynı olmadığımızı düşündüğümden, net bir şekilde düşüncemi söyledim." diyerek kadro dışı bıraktığı Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray'ın gündemine geldi. İşte detaylar...

Spor 12-01-2023 08:50

Yok artık Galatasaray! Fenerbahçe'nin eski yıldızını Emre Belözoğlu'nun elinden alıyor

Geçtiğimiz hafta liderliği Fenerbahçe'nin elinden alan ve şu anda maç eksiği ile ikinci sırada bulunan Galatasaray'da tek hedef şampiyonluk... Sarı-Kırmızılılar tüm hesaplarını bu yönde yaparken yaklaşan ara transfer dönemi öncesi temaslarını sıklaştırmış durumda. Birçok isimle görüşme halinde olduğu bilinen Sarı-Kırmızılılar, gündemine çok konuşulacak bir ismi aldı. İşte detaylar...

Spor 29-12-2022 10:40

Son dakika: Emre Belözoğlu, 'Seni istemiyorum' demişti! Galatasaray'dan Hasan Ali Kaldırım bombası...

Son dakika haberleri: Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmiş ve üst üste ikinci galibiyetini almıştı. Turuncu - lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından "Çalışma anlayışımızın aynı olmadığımızı düşündüğümden, net bir şekilde düşüncemi söyledim." dediği Hasan Ali Kaldırım için flaş bir iddia gündeme geldi. Milli sol bek için Galatasaray'ın devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 28-12-2022 14:38

Emre Belözoğlu'ndan maç sonunda bomba açıklamalar! Oyuncusuyla kavga etti mi? Kimler kadro dışı bırakıldı? Hepsini tek tek söyledi...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Sahadan 2-0 galip ayrılan turuncu-lacivertlilerde maç sonu değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, kavga iddialarını yanıtladı. "16-17 yaşından beri hep aynı gündem ve durumla karşı karşıya kalmak üzücü" diyen Belözoğlu, kadro dışı bırakılan 2 futbolcuyu da açıkladı. İşte detaylar...

Spor 27-12-2022 21:02

Son dakika: Trabzonspor-Başakşehir maçında olay! Hasan Ali Kaldırım'dan muhabire tepki sonrası Güntekin Onay'dan cevap!

Son Dakika Haberleri: Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile Emre Belözoğlu ile çıkış yakalayan Medipol Başakşehir'in karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Maç sonunda Hasan Ali Kaldırım'a yayıncı kuruluş muhabirinin soru sorması üzerine tecrübeli oyuncu tepki gösterdi. Yayıncı kuruluşta görev yapan Güntekin Onay da Hasan Ali'nin tepkisine tepki gösterdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-2021 21:19

Beşiktaş'ta Hasan Ali Kaldırım sürprizi

Fabrice N'Sakala'nın beklenmedik sakatlığı sonrası sol bek için alternatif arayışlarına giren Beşiktaş, Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım için turuncu-lacivertli takımla görüşmelere başladı. Siyah-beyazlıların yöneticisi Emre Kocadağ, transfer için İstanbul ekibiyle pazarlık masasında.

Spor 25-08-2021 10:33

Başakşehir'de Hasan Ali, Clichy’i arattı

Geçtiğimiz sezon sonunda Gael Clichy ile yolların ayrılmasının ardından Başakşehir’e transfer olan Hasan Ali Kaldırım, ortaya koyduğu performansla Fransız oyuncunun oldukça gerisinde kaldı. Ayrıca turuncu-lacivertli teknik heyet ve yönetimin de Hasan Ali’nin performansından memnun olmadığı öğrenildi.

Spor 20-02-2021 14:18

Başakşehir, Boli Bolingoli-Mbombo'yu kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Celtic forması giyen Belçikalı futbolcu Boli Bolingoli-Mbombo'yu satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiraladı. Turuncu-lacivertli takım transferde hız kesmiyor. Rafael, Chadli ve Hasan Ali Kaldırım'ın ardından dördüncü transferde gerçekleşti. Geçmişte Club Brugge ve Rapid Wien'de de oynayan 25 yaşındaki futbolcu, Başakşehir'de 63 numaralı formayı giyecek.

Spor 13-09-2020 15:00

Başakşehir, Hasan Ali Kaldırım transferini resmen açıkladı

Şampiyon Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Hasan Ali Kaldırım'ı transfer ettiğini açıkladı!

Spor 08-08-2020 19:24

Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım'a teşekkür

Fenerbahçe Kulübü, 8 yıl boyunca formasını giyen Hasan Ali'ye hizmetleri için teşekkür etti.

Spor 08-08-2020 14:24

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe taraftarına veda etti

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Hasan Ali Kaldırım, taraftara veda mesajı yayımlayarak, "Üç numaralı çubukluyu, bu formanın kıymetini ve sorumluluğunu her zaman bilmenin huzuruyla soyunma odasında bırakıyorum" dedi.

Spor 08-08-2020 13:40

Hasan Ali Kaldırım Başakşehir ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Hasan Ali Kaldırım transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 07-08-2020 21:42

Medipol Başakşehir, Hasan Ali Kaldırım'dan vazgeçti

Süper Lig’in 2020-2021 sezonu öncesinde, 2012 yılından beri Fenerbahçe forması giyen Hasan Ali Kaldırım’ın akıbeti belli değil. Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) sebebiyle lige verilen arada çalışmalarını aralıksız sürdüren ve yaptığı bireysel antrenmanlarla da form tutan tecrübeli futbolcu, yüksek ücret beklentisi ve tutarsız davranışları sebebiyle transferin uzağında kaldı. Başakşehir bekletilince transferden vazgeçme kararı aldı.

Spor 05-08-2020 10:54

Başakşehir'den Hasan Ali ve Clichy açıklaması

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Hasan Ali Kaldırım ve Gael Clichy ile ilgili konuştu.

Spor 25-07-2020 20:56

Fenerbahçe'den Hasan Ali kaldırım'a yapılan tepkiler hakkında açıklama

Fenerbahçe kulübü Hasan Ali Kaldırım ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, "Son olarak Futbol Takımımızın Kaptanı Hasan Ali Kaldırım’a dair yine organize ve örgütlü şekilde gerçekleştirilen seviyesiz linç girişimi de hassasiyetle takipte olduğumuz bir diğer konudur" ifadelerini kullandı.

Spor 06-07-2020 17:53

Fenerbahçe taraftarından Hasan Ali Kaldırım'a flaş tepki!

Gelecek sezon için kadro planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Kalsın mı gitsin mi tartışmaları arasında, tecrübeli sol bek ile sözleşme uzatılacağı haberleri çıkması üzerine sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medya üzerinden hashtag açarak bu karara tepki gösterdi.

Spor 05-07-2020 20:36

Başakşehir'de sol beke iki aday: Hasan Ali ve Rybus

Medipol Başakşehir, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen sol bek Gael Clichy'nin yerini doldurmak için çalışmalara başladı. Turuncu-lacivertlilerde söz konusu bölge için Hasan Ali Kaldırım ve Maciej Rybus isimleri ön plana çıkıyor.

Spor 02-07-2020 11:13

Hasan Ali Kaldırım Başakşehir ile anlaştı

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sonuna gelen Hasan Ali Kaldırım'ın, Başakşehir ile anlaşmaya vardığı aktarıldı.

Spor 25-06-2020 21:06

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe'yi reddetti!

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım, sarı-lacivertlilerin teklifini reddetti. 30 yaşındaki sol beke gelen teklifler ortaya çıktı.

Spor 24-06-2020 09:27

Hasan Ali Kaldırım: Sözün bittiği yerdeyiz

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Fenerbahçe, puan kayıplarını sürdürdü. Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor 21-06-2020 21:06

Hasan Ali Kaldırım Galatasaray'a transfer olacak mı?

Fenerbahçe'de forma giyen Hasan Ali Kaldırım'ın Galatasaray'a transfer olacağı gündeme geldi. Tecrübeli futbolcunun önceliği ise Fenerbahçe. Sarı Lacivertli kulüp ile henüz masaya oturmayan 30 yaşındaki futbolcunun çıkacak karara göre hareket edeceği öğrenildi.

Spor 08-06-2020 17:37

Fatih Terim'den flaş transfer kararı: İkisi de olur

Galatasaray'da Nagatomo'nun takımdan ayrılması sonra yedek sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim'e sunulan Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım isimleri için olumlu cevap verdi.

Spor 06-06-2020 19:23

Hasan Ali Kaldırım Galatasaray'a gidiyor

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in yanı sıra bir de yabancı bir sol bek alınması planlanıyor. Bu doğrultuda sarı lacivertli yönetim sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 02-06-2020 19:10

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ayrılıyor iddiası

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Hasan Ali Kaldırım'a, kendisiyle sözleşme yenilenmeyeceği bildirildi. Milli oyuncu 30 Haziran itibariyle serbest kalacak. Hasan Ali'nin şimdiden kulüp arayışlarına başladığı da belirtildi.

Spor 30-05-2020 08:50

Hasan Ali Kaldırım'a Bundesliga'dan 2 teklif

Yeni sezonda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'a Bundesliga'dan 2 talip var.

Spor 19-05-2020 10:31

Hasan Ali Kaldırım'a video konferanslı antrenman

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ın durumu netlik kazanmazken, tecrübeli futbolcu çalışmalarına ara vermiyor.

Spor 17-05-2020 10:46

Hasan Ali Kaldırım, Devrim Akarsu ile form tutuyor

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle oynanamayan lig sürecinde güçlü antrenmanlar yaparak form tutuyor.

Spor 15-05-2020 10:19

Fenerbahçe'den Caner Erkin’e veto, Hasan Ali’ye fiyat indirimi

Yeni sezon planlaması için işi sıkı tutan Fenerbahçe yönetimi, takıma dahil etmek istediği isimler ve eldeki oyuncuları koruma anlamında yoğun mesai harcıyor. Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan ve tekrar eski takımında forma giymek isteyen Caner Erkin için şartlar zorlansa da olumlu bir sonuç elde edilemedi. Tecrübeli futbolcuyu gündeminden çıkaran sarı lacivertlilerde bu aşamada yeni sezonda sözleşme önermeme kararı alındı.

Spor 09-05-2020 10:32

Hasan Ali ve Mehmet Ekici sözleşme teklifi bekliyor

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Ekici, dört gözle yönetimin kendileriyle pazarlıklara başlamasını bekliyor.

Spor 08-04-2020 11:01

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım Galatasaray'a mı transfer oluyor?

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırımla ilgili çılgın bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Galatasaray, sezon sonu Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine aldı.

Spor 03-04-2020 16:47

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'dan koronavirüs açıklaması!

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, koronavirüs sürecindeki hazırlıkları ve birçok konuda yayıncı kuruluşa konuştu.

Spor 25-03-2020 19:19

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım derbide sahada

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım, yaşadığı sakatlıklardan dolayı takımından ayrı kalırken, Galatasaray derbisinde 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Spor 21-02-2020 11:46

Selçuk İnan ve Hasan Ali Kaldırım'dan birlik mesajı

Yeşil sahalarda birbirlerine rakip olan Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan ile Fenerbahçeli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, Elazığ'daki depremzedelerle buluşup birlik mesajı verdi.

Spor 28-01-2020 16:36

Bakan Kasapoğlu futbolcularla depremzedeleri ziyaret etti:

"Her türlü farklı formaya, her türlü farklı renge rağmen zorlukta, sevinçte her zaman bir arada olan bir milletiz. Birliğimizi, beraberliğimizi milletimizin gücünü hiç kimse yıkamaz"

Spor 28-01-2020 16:32

Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım ve Miha Zajc'ın sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım ve Miha Zajc'ın sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Spor 14-12-2019 18:56

Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Hasan Ali depremi!

Fenerbahçe'de sakatlanan Miha Zajc'ın detaylı kontrolleri yapıldı ve oyuncunun uzun süre sahalardan uzak kalacağı tespit edildi.

Spor 14-12-2019 18:48

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım sakatlandı

Fenerbahçe'de Göztepe maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Hasan Ali Kaldırım kadrodan çıkarıldı. Hasan Ali'nin yerine Deniz Türüç ilk 11'e dahil edildi.

Spor 30-11-2019 19:28

Hasan Ali Kaldırım, A Milli Takım'a yeniden çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım, sakatlığının ardından yeniden A Milli Futbol Takımı'na çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Spor 11-11-2019 16:06

Fenerbahçe için Vitaliy Mykolenko iddiası!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal takıma sol bek takviyesi isterken, Ukrayna basını Vitaliy Mykolenko'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağını yazdı.

Spor 30-10-2019 11:41

Fenerbahçe'ye Hasan Ali Kaldırım müjdesi

Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan futbolculardan Hasan Ali Kaldırım'ın, Denizli deplasmanında forma giymesi bekleniyor.

Trend 19-10-2019 11:04

Hasan Ali Kaldırım milli aradan sonra hazır hala gelecek

Fenerbahçe'nin sezon öncesi kampında sakatlık geçiren Hasan Ali Kaldırım'ın milli aradan sonra hazır hale gelmesi bekleniyor.

Spor 30-09-2019 21:35

Emre Belözoğlu müjdesi!

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına devam ediyor.

Spor 24-09-2019 14:29

F.Bahçe'ye derbi öncesi 3 müjde birden

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde katıldığı Audi Cup turnuvasındaki Bayern Münih maçında sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, sarı-lacivertlilerin bugün yapılan derbi maçı hazırlıklarında yer aldı.

Spor 23-09-2019 20:08

Hasan Ali Kaldırım saha içi koşulara başladı

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig'in 5. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor 18-09-2019 22:11

Fenerbahçe'nin yeni sol beki Nabil Dirar

Sol bek için özellikle Kolarov ve birçok transfer girişiminde başarılı olamayan Fenerbahçe'de bu görevi Hasan Ali Kaldırım'la birlikte Nabil Dirar üstlenecek.

Spor 04-09-2019 09:46

Hasan Ali Kaldırım topsuz çalışmalara başladı

Fenerbahçe’de Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlık durumu netlik kazandı. Milli futbolcu, özel programla çalışmalara başladı.

Spor 28-08-2019 18:35