Jose Maria Sanchez Kimdir Haberleri

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? Jose Maria Sanchez'in hayatı ve biyografisi!

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez 29 Kasım 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimizin Rams Park'ta İngiliz ekibini konuk edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçı için heyecan dorukta. Peki, Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? İşte Jose Maria Sanchez'in biyografisi...

Spor 2023-11-29 18:31:15

Şampiyonlar Ligi'nden men cezası gelebilir! UEFA harekete geçti...

İspanya'nın Barcelona Kulübünün, İspanya Futbol Federasyonuna bağlı Hakem Teknik Kurulunda bir dönem başkan yardımcısı olan Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 2016-2018 yılları arasında 1,4 milyon avro ödediği iddia edilmişti. Bu iddianın gerçek çıkması halinde Barcelona'nın küme düşme tehlikesi bulunduğu öğrenilmişti. UEFA, bu iddialardan sonra harekete geçti.

Spor 2023-04-05 13:52:25

UEFA EURO Elemeleri Türkiye - Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Türkiye Ermenistan ile UEFA EURO Elemeleri kapsamında kozlarını paylaştı. Türkiye Ermenistan maçı ekranı internette araştırılırken; maçın yayın saati, kanalı ve11'leri hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler konuya ilişkin detayları inceliyor. Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki Republican Stadyumu'nda oynanan maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çaldı. Peki, UEFA EURO Elemeleri Türkiye - Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 2023-03-25 23:57:26

Ermenistan - Türkiye maçının hakemine sosyal medyada büyük tepki! 45 dakikada 19 kez! Kaptırılan her top sonrasında ise...

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan deplasmanına çıktı. Müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, hakem Jose Maria Sanchez Martinez'e sosyal medyadan büyük bir tepki gösterildi. İspanyol hakem, Ay-Yıldızlı ekibimizin kazandığı neredeyse her ikili mücadele sonrasında düdüğünü çalarak oyunu durdurdu ve A Milli Takımımız aleyhine kararlar verdi. İşte detaylar...

Spor 2023-03-25 20:55:09

Ermenistan - Türkiye maçını İspanyol Jose Maria Sanchez yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile Erivan'da oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

Spor 22-03-23 14:13

Real Madrid ''acil'' koduyla toplandı! Barcelona için kritik saatler...

İspanya'nın Barcelona Kulübünün, İspanya Futbol Federasyonuna bağlı Hakem Teknik Kurulunda bir dönem başkan yardımcısı olan Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 2016-2018 yılları arasında 1,4 milyon avro ödediği iddia edilmişti. Bu iddianın gerçek çıkması halinde Barcelona'nın küme düşme tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Real Madrid yöneticileri, başkan Florentino Perez'in önderliğinde acil toplanma kararı aldı.

Spor 11-03-23 15:22

Barcelona, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı!

İspanya'nın Barcelona Kulübünün, İspanya Futbol Federasyonuna bağlı Hakem Teknik Kurulunda bir dönem başkan yardımcısı olan Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 2016-2018 yılları arasında 1,4 milyon avro ödediği iddia edilmişti. Bu iddianın gerçek çıkması halinde Barcelona'nın küme düşme tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Spor 22-02-23 13:55

Barcelona'nın başı büyük dertte! Kulüpler de cephe aldı, olaylar büyüdü! Küme düşme ve 5 yıl men...

İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerini bünyesinde bulunduran La Liga kurumu, Hakem Teknik Kurulunun eski başkan yardımcısı Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahip olduğu şirkete ödeme yaptığı ortaya çıkan Barcelona Kulübüne tepki gösterdi.

Spor 21-02-23 18:11

Barcelona'dan hakemlere para! İspanya bu iddiayla karıştı...

İspanya'nın Barcelona Kulübünün, İspanya Futbol Federasyonuna bağlı Hakem Teknik Kurulunda bir dönem başkan yardımcısı olan Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 2016-2018 yılları arasında 1,4 milyon avro ödediği belirlendi.

Spor 16-02-23 07:25

FIFA Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'ya 4 maç ceza verdi!

FIFA, Gana maçı sonrasında hakeme yönelik gösterdiği tepkileri nedeniyle Fernando Muslera ve Jose Maria Gimenez'e 4'er maç, Edinson Cavani ile Diego Godin'e ise 1'er maç ceza verdi. İşte detaylar...

Spor 28-01-23 09:18

Jose Sosa'nın beraber eğlendiği Gamze Orman kimdir? Gamze Orman Fikret Orman'ın neyi oluyor?

Jose Sosa, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularından birisi. Ünlü futbolcu önceki gece otel çıkışı görüntülendi. 36 yaşındaki futbolcu Jose Sosa, otel çıkışı bazı ünlü simalarla değildi. Sosa'nın yanında Gamze Orman ve Özlem Yıldız da vardı. Otel çıkışı Gamze Orman ve Özlem Yıldız ayrı ayrı uzaklaşmaları gözlerden kaçmadı. Jose Sosa ile birlikte otelden çıkan Gamze Orman'ın kim olduğu ve Fikret Orman ile yakınlığı merak edildi. İşte Gamze Orman hakkında merak edilenler!

Magazin 03-03-22 11:14

İspanyol turizmciler, Türkiye'nin tanıtım elçisi olacak

Türkiye'ye davet edilen İspanya'nın önde gelen seyahat acentelerinin temsilcileri, Kapadokya'nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetti - İspanya'da turizm acentesi sahibi Maria Jose Usero Vladivia: - "Kovid-19 döneminde Türkiye'de alınan önlemler çok iyi. Turizm konusunda da sektörün iyi hazırlandığı görülüyor. Buradaki turistik merkezler çok güzel" - İspanyol turizmci Miguel Angel Crespo: - "Hem meslektaşlarımıza hem de halkımıza Türkiye'yi anlatıp, tavsiye edip, buraya göndereceğiz"

Yurthaber 01-06-21 11:40

Bade Arazlı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Bir Zamanlar Kıbrıs Mine kimdir?

Maria ile Mustafa dizisinde Küçük Maria karakterine hayat veren küçük oyuncu Bade Arazlı, Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Mine karakterine hayat veriyor. Bade Arazlı, sevimli tavırları, güleç yüzü ve küçük yaşına rağmen oyunculuğuyla dikkat çekiyor…

Magazin 01-04-21 11:04

Burak Berkay Akgül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kırmızı Kamyon İlker karakteri Burak Berkay Akgül biyografisi...

Daha önce ekranlara gelen Maria ile Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırmış olan Burak Berkay Akgül, reklam ve dizi film oyuncusudur. Kırmızı Kamyon İlker karakterine hayat verecek olan Burak Berkay Akgül'ün hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Burak Berkay Akgül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kırmızı Kamyon İlker karakteri Burak Berkay Akgül biyografisi...

Magazin 31-03-21 13:29

Otel odası skandalıyla adını dünyaya duyuran Maria Bakalova kimdir?

Maria Bakalova, Borat 2 filminde canlandırdığı Tutar Sagdiyev rolü ve film için hazırlanan bir sahnenin daha sonra skandala dönüşmesiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl konservatuardan mezun olan Bakalova, bu sayede adını dünyaya duyurmuş oldu.

Trend 26-10-20 12:52

Maria ile Mustafa dizisinin yıldızı Jessica May kimdir, nereli? Jessica May’in eşi kim?

İlk olarak Yeni Gelin dizisi ile ekranlara gelen ve büyük ilgi gören Jessica May, yepyeni projesi Maria ile Mustafa dizisiyle yeniden ekranlarda. Türk baba ile Kolombiyalı annenin kızı olan Maria karakterini canlandıran Jessica May, televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Jessica May kimdir, nereli? Jessica May’in eşi kim? İşte tüm merak edilenler…

Magazin 08-09-20 14:23

Almeria'da teknik direktör Guti görevden alındı

İspanya 2. Futbol Ligi (La Liga SmartBank) kulüplerinden Union Deportiva Almeria, Guti lakaplı teknik direktör Jose Maria Gutierrez Hernandez'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Spor 27-06-20 10:39

Almeria Guti ile yollarını ayırıyor

İspanya 2. Futbol Ligi (LaLiga SmartBank) kulüplerinden Union Deportiva Almeria, alınan kötü sonuçlardan dolayı, Guti lakaplı teknik direktör Jose Maria Gutierrez Hernandez ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Spor 26-06-20 14:31

Oruç Aruoba kimdir?: Ünlü yazar, şair ve felsefeci 72 yaşında hayatını kaybetti

Türkiye'nin önemli düşünürlerinden Oruç Aruoba 72 yaşında hayatını kaybetti. Oruç Aruoba; Hume, Nietzsche, Kant, Wittgenstein, Rainer Maria Rilke, Von Hentig, Paul Celan ve Matsuo Bashōgibi düşünür, yazar ve şairlerin eserlerini Türkçeye kazandırmıştı. Wittgenstein'ın eserlerini Türkçeye ilk kez Oruç Aruoba çevirmişti.

Haber 31-05-20 14:17

Spor medyasının duayen ismi Jose Maria Candela, koronavirüsten hayatını kaybetti

İspanya'da spor medyasının duayen ismi Jose Maria Candela, koronavirüsten hayatını kaybetti.

Spor 20-03-20 14:05

Borussia Monchengladbach - İstanbul Başakşehir: 1-2

STAT: Borussia Park HAKEMLER: Jose Maria Sanchez, Raul Cabanero, Inigo Prieto BORUSSIA MONCHENGLADBACH: Sommer, Lainer, Elvedi, Ginter, Wendt, Kramer, Zakaria, Neuhaus (Dk.

Spor 13-12-19 00:57

Başakşehir’e İspanyol hakem

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile oynayacağı maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Başakşehir, Borussia Mönchengladbach ile karşılaşacak.

Spor 10-12-19 13:50

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile oynayacağı maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile oynayacağı maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

Spor 10-12-19 13:42

Fransa ve İspanya'nın eski liderlerine göre Avrupa çöküşe geçti

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy: - "Yüzyıllar boyunca, dünya ekseni Batı'dan geçse de bugün Doğu'ya kaydı" - "Trump, Batı'nın çöküş sebebi değil sadece işareti" - Eski İspanya Başbakanı Jose Maria Aznar: - "NATO olmadan Avrupa'nın tek başına savunma gücü kurması anlamlı değil"

Haber 28-11-19 11:56

Yaşlı kadın tekerlekli sandalyesinde gizlediği kokainle yakalandı

Kolombiya’da 81 yaşındaki bir kadın tekerlekli sandalyesine gizlediği 3 kilogram kokainle polise yakalandı.Kolombiya’daki Jose Maria Cordova Uluslararası Havaalanı’nda 81 yaşındaki yaşlı bir kadının tekerlekli sandalyesinde gizlenmiş 3 kilogram kokain bulundu.

Haber 16-10-19 14:15

Peru Güvenlik Bakanı hayatını kaybetti

Bakan Jose Huerta, bazı askeri üsleri ziyaret etmek üzere gittiği Santa Maria de Nieva şehrinde helikopterden inmek üzereyken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Haber 24-06-19 20:10

FIFA, Jose Maria Marin'e ömür boyu men cezası verdi

FIFA Etik Kurulu Adalet Komisyonu, eski Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) Başkanı ve FIFA yetkilisi Jose Maria Marin'e ömür boyu men cezası verdi.

Spor 15-04-19 21:14

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçını Jose Maria Sanchez Martinez yönetecek

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu son haftasında 13 Aralık Perşembe günü Spartak Trnava'yla deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez Martinez yönetecek.

Spor 10-12-18 14:14

Jose Mourinho Alexis Sanchez'in uzun süre sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Şilili yıldızı Alexis Sanchez, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyebilir.

Spor 30-11-18 14:04

İspanya'da sarı kurdele gerilimi

İspanya'da yasa dışı bağımsızlık girişimlerindeki rolleri nedeniyle tutuklanan Katalan liderleri temsil eden sarı kurdeleler yollar, köprüler, kumsallar, meydanlar gibi kamusal alanlara veya yerel hükümet binalarına asılıyor - Katalonya'nın bağımsızlığına karşı çıkan İspanyollar ise bazen organize bir şekilde bunları söküyor ya da kesiyor - Ülkede son 2 ayda bu iki grup arasında bazen şiddete varan 200 olayın yaşandığı belirtildi - Katalan polis teşkilatı Mossos, sarı kurdeleleri sökenlerin kimliklerini tespit etmeye başladı - Buna karşın İspanya Başsavcısı Maria Jose Segarra, kurdele asma veya bunları sökmenin herhangi bir suç teşkil etmediğini söyledi

Haber 28-08-18 13:08

Ekvatorlu Öğrenciye Türkiye Bursu

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Programı Yüksek Lisans öğrencisi Ekvatorlu Maria Jose Cabezas, eğitimdeki başarısıyla,...

Yurthaber 22-01-18 11:05

Barcelona'da son dakika gerginliği: Çok sayıda öğrenci üniversiteyi işgal etti!

1 Ekim'de yapılması planlanan ve İspanya Anayasa Mahkemesi tarafından yasadışı ilan edilen Katalonya'nın bağımsızlık referandumuyla ilgili tansiyon her geçen gün artıyor. İspanya hükümeti Katalonya özerk yönetiminin 1 Ekim'de yapmayı planladığı bağımsızlık referandumuna karşı çıkıyor. Çarşamba günü İspanyol polisinin Katalan hükümet binalarına yaptığı baskınla Ekonomi Bakan Yardımcısı Jose Maria Jove da dahil 12 kişiyi gözaltına alınmıştı. Gözaltıların ardından başlayan protestolar sürüyor.

Haber 22-09-17 14:31

Sağanak yağış facia getirdi: 112 ölü

Kolombiya'da meydana gelen toprak kayması sonucu, ilk belirlemelere göre en az 112 kişi hayatını kaybetti. Faciada 200'den fazla kişinin yaralandığı belirtildi. Mocoa Belediye Başkanı Jose Antonio Sanchez, bir radyoya yaptığı açıklamada, 17 mahalledeki tüm evlerin çamur altında kaldığını, bölgenin tamamında elektrik ve su temin edilemediğini kaydetti. Facia nedeniyle ülkede önlemler alınmaya çalışılıyor.

Haber 01-04-17 20:19

Çocukların fotoğraflarından yapılmış en sevimli illüstrasyonlar

İllüstrasyon sanatçısı Maria Jose Da Luz, ortaya harika bir çalışma çıkarmış.

Kadin 10-08-15 07:42

Çocukların fotoğraflarından yapılmış en sevimli illüstrasyonlar

İllüstrasyon sanatçısı Maria Jose Da Luz, ortaya harika bir çalışma çıkarmış.

Kadin 07-08-15 18:14

Çocukların Fotoğraflarından Yapılmış 15 Illustrasyon

Maria Jose Da Luz'un işleri gerçekten görülmeye değer

Trend 17-02-15 23:17

Honduras güzellik kraliçesi kıskançlık kurbanı olmuş

Honduras'ta güzellik kraliçesi Maria Jose Alvarado (19) ve ablası Sofia Trinidad'ın (23) ölü bulunmasından sonra gözaltına alınan Trinidad'ın erkek arkadaşı Plutarco Ruiz, cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Haber 20-11-14 14:59

Honduras güzeli ölü bulundu

Bir haftadır kayıp olan 19 yaşındaki Maria Jose Alvarado ile ablası Sofia Trinidad'ın cesetleri bulundu. Gözaltına alınanlardan Trinidad'ın erkek arkadaşının, iki kadını öldürdüğünü itiraf ettiği açıklandı.

Haber 19-11-14 18:15

Mersin Valisi Güzeloğlu'na Ziyaret

 MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Filipinler Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Yurthaber 20-06-14 16:11

Filipinler Büyükelçisi Sanchez, Vali Güzeloğlu’nu Ziyaret Etti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret eden Filipinler’in Ankara Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez, ülkesi...

Yurthaber 20-06-14 11:40

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'na Ziyaretler

İZMİR (AA) - Filipinler Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez ile Sırbistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zoran Markovic, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu

Yurthaber 04-05-14 11:11

Filipinler Büyükelçisi Sanchez, Burdur'da

 Filipinler Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. 

Yurthaber 29-04-14 17:21

Filipinler Cumhuriyeti Büyükelçisi Sanchez, Cumhurbaşkanı Gül'e Güven Mektubu Sundu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Filipinler Cumhuriyeti Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez’i kabul etti.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Filipinler...

Yurthaber 23-12-13 16:56

Sevilla Başkanı Del Nido istifa etti

İspanya'nın Sevilla kulübünün başkanı Jose Maria Del Nido, kamu parasını kötüye kullandığı iddiasıyla hakkında verilen 7 yıl hapis cezasından sonra 'özür dileyerek' görevinden istifa etti.

Spor 09-12-13 12:59

Maria Callas kimdir?

Yunan asıllı bir soprano olan Maria Callas 02.12.1923 amerikanın New York eyaletinde doğmuştur. Maria Callas tüm zamanların en çok tanınan sopranolarından birisi olmuştur.

Haber 02-12-13 09:19

Maria Callas kimdir?

Hayatı sansasyonel olaylarla geçen Yunan soprano Maria Callas'ın 90.doğum yıldönümü anısına Google, ana sayfasında bir doodle yayınladı.

Haber 02-12-13 00:31

İspanya Büyükelçiliğinden İslahiye’ye Ziyaret

İspanya Büyükelçiliği Müsteşarları Manuel Alanso ve Jose Maria Davo Cabra, İslahiye’deki Suriyelilerin barındığı çadır kentte...

Yurthaber 04-10-13 13:21

İspanya Büyükelçiliği Heyeti, Gaziantep'te

GAZİANTEP (AA) - İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği müsteşarları Manuel Alanso ve Jose Maria Davo Cabra, İslahiye’de Suriyelilerin barındığı çadırkentte incelemelerde bulundu.

Yurthaber 02-10-13 18:31

Maria Sibylla Merian’ı Google unutmadı

Maria Sibylla Merian Hayatı Maria Sibylla Merian kimdir? Google Maria Sibylla Merian'ın 366. doğum gününe özel bir doodle hazırladı.

Haber 02-04-13 11:17