Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı Haberleri

Kentsel Dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL? Kentsel dönüşümde kira desteği verilen iller hangileri? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı miktarları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayramın 1. gününde İstanbul'da konuştu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak müjdeleri duyuran Erdoğan, kira desteği hakkında da konuştu. Peki, Kentsel Dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL? Kentsel dönüşümde kira desteği verilen iller hangileri?

Finans 21-04-2023 16:51

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor? Bakan Kurum'dan açıklama geldi!

Kentsel dönüşüm kira desteği miktarı merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde kira yardımlarının arttırıldığını duyurdu. İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir gibi illerde verilen kira desteklerine zam yapıldı. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor?

Finans 10-03-2023 18:33

Paranızı PTT'den hemen alabilirsiniz! Dar gelirli ailelere 18 ay boyunca 1.500 TL'ye varan yardım!

Devlet tarafından maddi olarak zorluk çeken ailelere bazı nakit destekler veriliyor. Bu maddi desteklerden biri de kentsel dönüşüm kira yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Evi kentsel dönüşüm kapsamına alınan ev sahiplerine ve kiracılara 18 ay boyunca 1.500 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Paralarınızı PTT'den hemen alabilirsiniz...

Finans 08-12-2022 09:00

Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı

Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.